Το 2021, θα φέρει Παγκόσμια Ανάφλεξη; Οι ηλίθιοι του «The Great Reset» και οι πανηλίθιοι του Ελλαδικού κοινοβουλίου

Το 2021, θα φέρει Παγκόσμια Ανάφλεξη; Οι ηλίθιοι του «The Great Reset» και οι πανηλίθιοι του Ελλαδικού κοινοβουλίου

18 Δεκεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

Θα πέσουν έξω οι παγκόσμιοι «φωστήρες», διότι αυτό που πουλάνε μεταξύ τους και στον κόσμο, δεν είναι επιστήμη, αλλά ιδεολογία και οι ιδεολογίες έχουν την κακιά συνήθεια, ιστορικά, να αποσυντίθενται και να διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

Το να θες να κάνεις επαναφορά των κοινωνιών, της οικονομίας, αλλά και των πολιτικών καθεστώτων σε μια βολική, για εσένα, κατάσταση, αγνοώντας τις πολιτικο-κοινωνικές πραγματικότητες, είναι, αν όχι ο ορισμός της ψυχασθένειας, τουλάχιστον μία κωμική πράξη και αν μη τι άλλο, το φόρουμ του Νταβός, βρίθει από κωμικούς και κλόουν.

Μόνο που αυτοί οι κωμικοί και οι κλόουν, έχουν στα χέρια τους τρομακτική τεχνολογική υποδομή, προγραμματισμό, χρήμα και κυρίως είναι όλοι μαζί και ελέγχουν πλήρως την ανθρωπότητα.

Οι λαοί, δεν διαθέτουν τίποτα απ’ αυτά, αντιθέτως ένα τεράστιο ποσοστό λαών, βρίσκονται στην πλήρη άγνοια.

Επιπλέον έχουν απόλυτα ελεγχόμενους ΟΛΟΥΣ (σχεδόν) ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

Η ανθρωπότητα, θα περάσει δια πυρός και σιδήρου όχι μόνον το 2021 αλλά και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τας Γραφάς και την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Σημασία έχει να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και ζωντανοί… 

Ο χρόνος που έρχεται, θα μας δοκιμάσει όλους…

Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Μέσα από το The Flag Report από τον Μάρτιο κιόλας, είχαμε περιγράψει, ότι επ’ ευκαιρίας του κορωνοϊού, κάποιοι θέλουν να πάμε σε μία μεγάλη κοσμοσυστημική περεστρόικα, όπως την είχαμε αποκαλέσει, εμείς.

Τον Μάιο, έκανε την εμφάνισή του το βιβλίο «The Great Reset», όπου τείνει να γίνει το πολιτικό ευαγγέλιο των απανταχού νεοταξιτών, όπως είχε γίνει το βιβλίο του Φουκουγιάμα «Το Τέλος της Ιστορίας και ο τελευταίος άνθρωπος».

Είναι περιττό να ειπωθεί ότι, όπως ο Φουκουγιάμα έπεσε έξω στις προβλέψεις και τα σχέδιά του, άλλο τόσο θα πέσουν έξω και οι κλόουν που έγραψαν την Μεγάλη Επανεκκίνηση ή αλλιώς, την Μεγάλη Επαναφορά.

Έτσι, λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε, το άκουσμα για την μεγάλη παγκόσμια επαναφορά, δεν μας ήταν άγνωστο.

Επί της ουσίας, είναι ένα αναμάσημα ιδεών, που ακούμε από το 2000 και παλαιότερα.

Εάν λοιπόν, απέτυχε με όλη την πολιτική και γεωπολιτική δυναμική που είχε τότε η νέα παγκόσμια τάξη, θα πετύχει τώρα που καταρρέει η Ευρώπη και η Αμερική είναι βυθισμένη στην μεγαλύτερη πολιτική κρίση της ιστορίας της μετά τον εμφύλιο; Αστειάκια λέμε;

Θα πέσουν έξω οι παγκόσμιοι «φωστήρες», διότι αυτό που πουλάνε μεταξύ τους και στον κόσμο, δεν είναι επιστήμη, αλλά ιδεολογία και οι ιδεολογίες έχουν την κακιά συνήθεια, ιστορικά, να αποσυντίθενται και να διαψεύδονται από την πραγματικότητα.

Το να θες να κάνεις επαναφορά των κοινωνιών, της οικονομίας, αλλά και των πολιτικών καθεστώτων σε μια βολική, για εσένα, κατάσταση, αγνοώντας τις πολιτικο-κοινωνικές πραγματικότητες, είναι, αν όχι ο ορισμός της ψυχασθένειας, τουλάχιστον μία κωμική πράξη και αν μη τι άλλο, το φόρουμ του Νταβός, βρίθει από κωμικούς και κλόουν.

Να το θέσω πολύ απλά με όρους φυσικής.

Δεν μπορείς να ανατρέψεις το δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής στο σύμπαν. Ούτε και στις κοινωνίες.  

Σύμφωνα με το δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο, σε κάθε κύκλο λειτουργίας, υπάρχει ένα ποσό ενέργειας, το οποίο αποβάλλει το σώμα όχι με τη μορφή έργου, αλλά με τη μορφή θερμότητας.

Έτσι, σε κάθε κύκλο λειτουργίας, η ενέργεια του έργου, δηλαδή η ωφέλιμη ενέργεια που δίνει η μηχανή, είναι μικρότερη από την ενέργεια που της δόθηκε.

Η θερμοδυναμική εντροπία, είναι μη αναστρέψιμη.

Η θερμοδυναμική εντροπία της νέας τάξης πραγμάτων, όπως την αποκάλεσε ο πατέρας Μπους, είναι μη αναστρέψιμη, σε πολιτικό, γεωπολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο.

Ας φανταστούμε ότι το παγκόσμιο σύστημα, είναι όπως οι μπάλες στο αμερικανικό μπιλιάρδο, δηλαδή όλες οι μπάλες (κράτη) είναι μέσα στο τρίγωνο, όπως συνέβαινε, πολιτικο-ιδεολογικά, τις δεκαετίες του 90 και του 2000.

Μία σταθερή κατάσταση, όπου η λευκή μπάλα, δεν έχει χτυπήσει ακόμα τις μπάλες μέσα στο τρίγωνο.

Τώρα, μετά το Brexit, την πολιτική επανάσταση Τραμπ, την αποστασιοποίηση των δυτικο-Ευρωπαϊκών κοινωνιών από τα πολιτικά τους καθεστώτα, την ολοκληρωτική αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής, μετά την οικονομική κρίση της Lehman Brothers και την οικονομική κρίση του κορωνοϊού, δηλαδή μετά το χτύπημα της λευκής μπάλας επί του συνόλου των σφαιρών του μπιλιάρδου, οι φωστήρες της μεγάλης επαναφοράς, λένε ότι μπορούν με την «στέκα» τους και χτυπώντας την λευκή μπάλα, θα ξαναβάλουν όλες τις υπόλοιπες μπάλες πίσω στο τρίγωνο. Να επανέλθει δηλαδή, το σύστημα, στην αρχική του θέση.

Μα η αρχική του θέση, δεν είναι αυτή που σκαρφίστηκαν στο Νταβός το 2020, αλλά στην δεκαετία του ’90!

Η αρχική σκέψη του concept, είχε και γεωπολιτικές παραμέτρους, μία από τις οποίες ήταν η είσοδος των Ισλαμιστών Ιρανών στο παγκόσμιο παιχνίδι και την σύζευξη των Αδελφών Μουσουλμάνων με την παγκόσμια Αριστερά, με σκοπό την καθυπόταξη των Χριστιανικών Ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσα από αυτή την συμμαχία και την παράνομη μετανάστευση.

Τίποτα από αυτά δεν τους βγήκε. Το αντίθετο μάλιστα!

Οι Αραβικές ηγεσίες, που κατάλαβαν με οδυνηρό τρόπο, ότι έχουν να κάνουν με σαλταρισμένους σε Αμερική και Ευρώπη, έσπευσαν να απλώσουν το χέρι τους στο Ισραήλ, δημιουργώντας μία πολύ δυνατή και μεγάλη συμμαχία!

Μέχρι και ο Μακρόν κατάλαβε, έστω και αν δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει, ότι αυτά τα σχέδια θα προκαλέσουν την καταστροφή της Γαλλίας και την πτώση του πολιτικού της καθεστώτος, στο τέλος, διά της εκλογικής αναδείξεως της Λεπέν στην Προεδρία.

Αφού λοιπόν, το concept απέτυχε, οι μπάλες μέσα στο τρίγωνο έσπασαν και είναι απλωμένες στο τραπέζι, τι τους κάνει να πιστεύουν ότι θα πετύχει τώρα;

Δείτε, τι πραγματικά συμβαίνει στην Αμερική.

Την κατάσταση, όπως είναι στην πραγματικότητα, όχι όπως τη θέλουν να είναι τα κανάλια.

Εάν ο Μπάιντεν καταφέρει να βάλει το πόδι του μέσα στο Λευκό Οίκο, τότε θα είναι ο πιο απονομιμοποιημένος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ένας κάλπικος Πρόεδρος.

Το γνωρίζουν όλοι αυτό, ακόμα και οι Δημοκρατικοί.

Δεν είναι τυχαίο, θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά, ότι στο κυβερνητικό σχήμα Μπάιντεν, δεν υπάρχουν μεγάλες, ούτε καν μέτριες πολιτικές προσωπικότητες.

Αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω του, είναι σαν την κοινοβουλευτική ομάδα που είχε ο Τσίπρας το 2015. Σαλταρισμένους, κλόουν, γραφικούς και πολιτικά, αγράμματους κάφρους.

Αυτό είναι σήμερα το επιτελείο Μπάιντεν.

Όλος ο κατιμάς της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής.

Ε, λοιπόν, αυτός ο κατιμάς, θα πέσει μαζί με τον Μπάιντεν.

Δεν είναι τυχαίο, που ξαφνικά, τα κανάλια παίζουν το θέμα του Χάντερ Μπάιντεν και του λάπτοπ από την κόλαση, όταν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, έκρυβαν το θέμα από την κοινή γνώμη. Θα αναλάβει η Κάμαλα λοιπόν, αργά ή γρήγορα, είναι βέβαιο.

Το είπε και ο Μπάιντεν, υποτίθεται αστειευόμενος.

Ότι, εάν έχει διαφωνίες με την αντιπρόεδρό του, θα προσποιηθεί ασθένεια και θα παραιτηθεί.

Θα έχουμε λοιπόν, μία πολιτικό, που θα καθίσει στο Οβάλ γραφείο, με την κοινωνία απέναντί της, χωρίς καμία πολιτική νομιμοποίηση, ακόμα και από τους Δημοκρατικούς ψηφοφόρους, αφού στις προκριματικές του δικού της κόμματος, η ίδια, είχε πατώσει!

Αυτή λοιπόν, η κυρία, μαζί με άλλους σαλταρισμένους, θα θελήσει να επιβάλλει στην Αμερική και τον πλανήτη το Great Reset?

Μαζί με την Μέρκελ, τον Μακρόν και τον Τριντό;

Πλάκα κάνουμε τώρα;

Αυτά ισχύουν και μπορούν να συμβούν μόνο στο μυαλό του Μητσοτάκη και της παρεΐτσας από παρτάλια, που έχει μαζέψει στο Μαξίμου.

Οι κοινωνίες, έχουν αλλάξει, οι κοινωνίες, απαιτούν να πάρουν πίσω τον έλεγχο του πολιτικού τους συστήματος και το κυριότερο, έχουν αγριέψει!

Δεν είμαστε στο 2000 και στην εποχή του φθηνού δανεισμού και της πολιτικής ανεμελιάς, όπου, θεωρητικά, το παγκόσμιο συστηματάκι τους, είχε μπει στον αυτόματο πιλότο.

Τώρα, που δεν υπάρχει ούτε το αεροπλάνο τους, οι Greatresίτες, οραματίζονται αυτόματους πιλότους, όπως ο Φουκουγιάμα, για άλλη μία φορά.

Το μήνυμα που έστειλαν οι Ισραηλινοί στους χειριστές του Μπάιντεν, διά της δολοφονίας του Ιρανού επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος, ήταν δυνατό και ξεκάθαρο.

Τα Κράτη της Μέσης Ανατολής, δε θα δεχθούν πισωγύρισμα σε παλαιότερες εποχές, όπου το Ιράν, είχε το ελεύθερο, αλλά και τα χρήματα από την κυβέρνηση Ομπάμα, να παράξει πυρηνικά όπλα.

Το παράθυρο ευκαιρίας, κατά την άποψή μου, για να χτυπήσουν οι Ισραηλινοί το Ιράν, με όλη τη δύναμη που διαθέτουν, εάν και εφόσον η Ουάσιγκτον επιστρέψει σε Ομπαμικές πολιτικές, δε θα είναι για πολύ ανοιχτό.

Για έναν, έως ενάμιση χρόνο, το πολύ!

Εάν το Ιράν, στο επόμενο διάστημα, αρχίσει να εξοπλίζεται με σύγχρονα αντιαεροπορικά συστήματα και σύγχρονα μαχητικά από την Κίνα ή τη Ρωσία, τότε οι Ισραηλινοί φίλοι μας, θα τους χτυπήσουν πριν πραγματωθούν τα Ιρανικά σχέδια και ανατραπούν οι στρατιωτικοί συσχετισμοί ισχύος.

Μία γενικότερη ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής, που είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα επιφέρει ένα χτύπημα στο Ιράν, θα ρίξει τα πολεμικά ντόμινο σε όλο τον κόσμο.

Οι Κινέζοι, δε χρηματοδότησαν την νοθεία στις Αμερικανικές εκλογές, για να χάσουν, το πολύτιμο, για τους σχεδιασμούς τους Ιράν, από την σφαίρα επιρροής τους, διά της ανατροπής των Μουλάδων.

Για φανταστείτε λοιπόν, το 2021, να παίρνει φωτιά ο Περσικός Κόλπος, στην Αμερική να έχουμε μία απονομιμοποιημένη και κάλπικη Προεδρία και στην Ευρώπη οι κοινωνίες να βρίσκονται σε εξέγερση, εξαιτίας των lockdown και της οικονομικής ανέχειας. Τότε θα δείτε, τι μεγάλο reset έχει να γίνει…

Όσοι λοιπόν, οραματίζονται μεγάλες επαναφορές και κάνουν σχέδια για την πολιτική τους μακροημέρευση, θα πέσουν έξω και πιθανότατα τα κεφάλια τους θα τα πάρει η λαιμητόμος της ιστορίας και της πραγματικότητας.

Αυτοί οι τύποι στο Νταβός, αυτούς που λατρεύει το πολιτικό μας σύστημα, είναι σαν το Χίτλερ στα υπόγεια της Καγκελαρίας, που, ενώ ο Σοβιετικός στρατός, είχε μπει στο Βερολίνο, εκείνος, έδινε διαταγές σε φανταστικές και χάρτινες στρατιές, να αντεπιτεθούν στον εχθρό.

Δεν έχουν πολιτικές στρατιές, ούτε καν πολιτικό πάγκο και αυτό, το βλέπουμε από την συγκρότηση της υποτιθέμενης Κυβέρνησης Μπάιντεν.

Έχουν υπό τον έλεγχό τους, μόνο τις δυνάμεις  καταστολής, την σάπια δικαστική εξουσία και τα απαξιωμένα κανάλια.

Όταν, όμως, οι καταστάσεις, κάνουν τον λαό να θελήσει να περάσει για μία επίσκεψη από το σπίτι του Δικαστή, του καναλάρχη ή του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, τότε θα καταλάβουν, ότι είναι μόνοι τους και στο έλεος της Ιστορίας.

Επειδή είναι εξωφρενικά ανόητοι και σε πολιτικό πανικό, επισπεύδουν, ουσιαστικά, την πτώση τους, μέσω των εγκλεισμών, των υποχρεωτικών εμβολιασμών και του ηλεκτρονικού ελέγχου των κοινωνιών.

Δε χρειάζεται άλλη μία Προεδρία Τραμπ, για να πέσει το παγκόσμιο και ελλαδικό πολιτικό σύστημα.

Το καταφέρνουν από μόνοι τους!

Έχουν διαλέξει ένα δρόμο, που δεν έχει επιστροφή γι’ αυτούς.

Ενώ ο μεγάλος τους φόβος, είναι το άναμμα της σπίθας που θα φέρει την κοινωνική έκρηξη, ανάβουν μόνοι τους το φυτίλι, για παράδειγμα, με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Αυτή η ιστορία με τα εμβόλια, στο τέλος, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Ήδη, αρχίζουν να εμφανίζονται φωνές, που αποκαλύπτουν την επικινδυνότητα των εμβολίων και του αφηγήματος Γκέιτς.

Υπάρχουν από τώρα πολύ μεγάλες ρωγμές στους σχεδιασμούς τους, σε κοινωνικό, πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Ρωγμές, που θα γίνουν ολόκληρες χαράδρες σε λίγο…

Γι’ αυτό, κλείνοντας, θέλω να πω με πολύ αγάπη και τρυφερότητα σε κάτι κυριούλες, όπως η Παγώνη και σε κάτι άλλους «νεκρόφιλους» κυριούληδες, σαν τον Σύψα, που απειλούν και προστάζουν την Ελληνική κοινωνία, ως δερβέναγες, ας προσέξουν πολύ από εδώ και πέρα.

Η ζωή, έχει γυρίσματα και ο λαός, δε θα ξεχάσει αυτά που λένε, τον τρόπο που τα λένε και αυτά που κάνουν.

Τώρα, αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι.

Η κατάσταση δεν στρώνει και δε θα στρώσει για τις σάπιες ελίτ με το reset, όπως θέλουν να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει, ο Μητσοτάκης και ο Αλαφούζος…

 

Πηγή

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα