Το edolio5 είχε γράψει από τις 27/4 την αποχώρηση Κασιδιάρη. .-Σήμερα ολοσέλιδα ρεπορτάζ και εκατοντάδες αναρτήσεις πλέον το θεωρούν γεγονός

Το edolio5 είχε γράψει από τις 27/4 την αποχώρηση Κασιδιάρη. .-Σήμερα ολοσέλιδα ρεπορτάζ και εκατοντάδες αναρτήσεις πλέον το θεωρούν γεγονός

19 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:622
Μοίρασέ το

Σέρνεται με την χούφτα γεμάτη χάπια ο “Πατριώτης της Κονόμας”

-Η Χυδαία επίθεση και η λάσπη σε βάρος του “μικρού” τώρα αρχίζει!!

Ο Κασιδιάρης θέλει να γίνει ο αρχηγός | Πυρ και μανία η οικογένεια ...

Του Άρη Σπίνου


Η πληροφόρηση για τα ρεπορτάζ που καταπιανόμαστε,όταν τα γράφουμε,τα έχουμε χιλιοδιασταυρώσει .

Τις τελευταίες ώρες,με επιστέγασμα ολοσέλιδο ρεπορτάζ της ΕΦ.ΣΥΝ που το μεγαλύτερο μέρος του είναι αντιγραφή των πληροφοριών του edolio5, αναπαράγεται σε δεκάδες δίκτυα κοινωνικής επαφής ή οριστική αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη από το μαγαζί του “Πατριώτη της Κονόμας”.
Στο ολοσέλιδο ρεπορτάζ της Εφημερίδας Συντακτών γίνεται επίσης λόγος για την “εξαφάνιση”του  επίσης άλλοτε υπαρχηγού της Χ.Α. Χρήστου Παππά που επίσης έχουμε κάνει προ ημερών σχετικό ρεπορτάζ μαζί φυσικά με τα 600.000 ευρώ δάνεια που πήρε απλόχερα από τις συστημικές  τράπεζες.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.


Στις 27/4 με τίτλο:”Μόνο στο edolio5!Τελεσίγραφο Κασιδιάρη στον “Πατριωτη της Κονόμας”- “Κάνε αμέσως συνέδριο,άλλαξε όνομα στο κόμμα και γίνε επίτιμος”Ο ψευτοηγέτης ούρλιαξε και…“,περιγράφαμε τους λόγους της επικείμενης αποχώρησης Κασιδιάρη.

 

Στις 3/5 σε ρεπορτάζ με τίτλο “Μιξοκλαίγεται και ουρλιάζει σαν το δαρμένο σκυλί ο “Πατριώτης της Κονόμας” στα φουστάνια της κυρα-Ελένης!”δώσαμε συνέχεια στο ρεπορτάζ.

 

Η τελευταία εμφάνιση μετά από πολλούς μήνες του αξιολύπητου πλέον “Ηγέτη της Φακής” που έγινε πριν λίγες μέρες στο Σύνταγμα μαζί με 3-4  ταλαίπωρους πορτιέρηδες,χωρίς φυσικά την παρουσία Κασιδιάρη, περιγραφόταν στο ρεπορτάζ “Ο τεμπέλης περπάτησε!Προσπάθησε να παραστήσει τον “κάποιον” αλλά τον πέταξαν με τις κλωτσιές τον “Πατριώτη της Κονόμας” από την συγκέντωση στην πλατεία Συντάγματος!“με την πρόταση εντός του κειμένου που τα έλεγε όλα:

 

“Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι δεν ήταν μαζί του ούτε ο Κασιδιάρης,με τον οποίο πλέον δεν λέει ούτε καλημέρα”.

 

Η αποχώρηση Κασιδιάρη είναι πλέον γεγονός και ήταν αποτέλεσμα ενός ποτηριού που ξεχείλισε.

 

Όχι μόνο ο ίδιος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διάθεση αυτοκριτικής από τον “Πατριώτη της Κονόμας” για την ολική καταστροφή που επέφερε με σωρεία λαθών,με κορυφαία την  φιλαργυρία του και την οικογενειοκρατία,αλλά επιπλέον δεχόταν συνεχώς εξευτελιστική και ταπεινωτική συμπεριφορά με χυδαίους χαρακτηρισμούς σε βάρος του τόσο από τον “Τεμπέλη της Πεύκης”όσο και από την Κύρα- Ελένη.

 

Φυσικά δεν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη φορά μιας τέτοιας απαξιωτικής  συμπεριφοράς απέναντι στο πρόσωπο του.

 

Ακόμη και δημόσια,στους διαδρόμους της βουλής ή μέσα στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων τα μπινελίκια έπεφταν βροχή!

 

Η οικογενειακή καταστροφή του Ηλία Κασιδιάρη και ο οικονομικός μαρασμός τόσο του ιδίου όσο και των περίοικων αυτού μεγάλωνε και μεγαλώνει μέρα με την μέρα σε αντίθεση με την χλιδή και την πλούσια διαβίωση του…Ζεύγους.

 

Το τελευταίο πόθεν έσχες του Κασιδιάρη όπως και όλα τα προηγούμενα φυσικά δείχνουν περίτρανα ότι δεν έχει…μαντίλι να κλάψει.

 

Αυτό φυσικά δεν φαίνεται να συγκινεί καθόλου τον οπαδό…του Netflix.!

 

Φυσικά τώρα πλέον η λάσπη θα πάει σύννεφο!!

 

Τα περί προδοσίας έναντι χρηματικής αμοιβής και η δήθεν απαίτηση  2 εκ ευρώ από τον κουμπαρά που έχει μαζέψει 8 εκ. ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση,είναι μερικά από αυτά που ήδη διαδίδουν οι παροικούντες στην αυλή του Πατριώτη της Κονόμας σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει τον ίδιο δρόμο προκειμένου να περισώσει ότι έχει απομείνει από την αξιοπρέπεια που του έχει ποδοπατήσει  ο “Πατριώτης της Κονόμας” έχει πάρει και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

 

Δεν τους άντεξε!Χαφιέ τον ανέβαζαν-ρουφιάνο τον κατέβαζαν!Μούτζωσε τον “Πατριώτης της Κονόμας” και ο Παναγιώταρος και…μετακομίζει(;) στο μαγαζί του “Mr 25.000“!

 

“Φυσικά ή ψευτο διάψευση που έκανε μέσο Twitter ήταν για…την τιμή των όπλων.

 

Ως προς τον Ηλία Κασιδιάρη οι πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι ενδέχεται να φύγει στο εξωτερικό αφού στην Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να δουλέψει ούτε με πανοπλία και κουκούλα.

 

Στο εξωτερικό άλλωστε,στην Νέα Αγγλία,είναι και ο αδερφός του παίρνοντας 900 ευρώ το μήνα εργαζόμενος σε βιοτεχνία.

 

Βλέπετε όταν τον έδιωξαν από τον Ελληνικό Στρατό δεν φρόντισε ο Ηλίας να τον διορίσει στο κόμμα ή στην βουλή όπως έκανε ο “Πατριώτης της Κονόμας” με δεκάδες συγγενείς του που πήγαιναν μόνο  πρώτη και 15 στο ATM για να εισπράττουν τον μισθό τους 

 

Πηγή

Προβολές : 622


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα