Το Great Reset δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έως ότου η Αμερική τεθεί υπό την εξουσία του ΟΗΕ – Ο Joe Biden δεσμεύτηκε την Τρίτη να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα

Το Great Reset δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έως ότου η Αμερική τεθεί υπό την εξουσία του ΟΗΕ – Ο Joe Biden δεσμεύτηκε την Τρίτη να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα

3 Δεκεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:489
Μοίρασέ το
 

Ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αγκαλιάσει τα Ηνωμένα Έθνη και τις φρικτές παγκόσμιες φιλοδοξίες

 

 

 

Και μαζί με τον Μπάϊντεν, όλη η εβραιοσιωνιστική συμμορία θα δώσει την μάχη της για να στραγγαλίσει την ανθρωπότητα με άλλοθι και τον ψευτοκορονοϊό…

Κι άντε να πούμε για το 2021, “ευτυχές το νέο έτος”… ούτε ψύλλος στον κόρφο μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Το Great Reset δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έως ότου η Αμερική τεθεί υπό την εξουσία του ΟΗ - Ο Joe Biden δεσμεύτηκε την Τρίτη να κάνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα

 

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν μίλησε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, υποσχόμενος μια «ενισχυμένη εταιρική σχέση» για μια σειρά θεμάτων από το κοροναϊό έως το κλίμα, όλα βασίζονται στην επανάληψη της πρόσβασης σε δολάρια φορολογουμένων των ΗΠΑ.

από τον Geoffrey Grider

Όπως σας έχουμε πει από καιρό, δεν μπορείτε να έχετε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη έως ότου ολοκληρωθεί η Μεγάλη Επαναφορά και η Μεγάλη Επαναφορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ενώ η Αμερική παραμένει εκτός της παγκόσμιας αρχής των Ηνωμένων Εθνών.

 

Την Τρίτη, ο Τζο Μπάιντεν σε τηλεφωνική κλήση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δεσμεύθηκε να αντιστρέψει όλες τις πολιτικές της εποχής του Τραμπ που σχετίζονται με την εθνική μας κυριαρχία και να συμφωνήσει να δημιουργήσει μια «νέα συνεργασία» με τα παγκοσμιοποιητικά παράσιτα των Ηνωμένων Εθνών.

 

Γνωρίζατε ότι ο ΟΗΕ προφητεύεται στη Βίβλο;

Ρίξτε μια ματιά και δείτε:

«Γι ‘αυτό, περιμένετε επάνω μου, λέει ο Κύριος, μέχρι την ημέρα που σηκώνομαι στο θήραμα: γιατί η αποφασιστικότητά μου είναι να μαζέψω τα έθνη, να συγκεντρώσω τα βασίλεια, να τους ρίξω την αγανάκτησή μου, ακόμα και όλη μου την οργή : γιατί όλη η γη θα καταβροχθιστεί με τη φωτιά της ζήλιας μου. ” Zephaniah 3: 8 (KJB)

Ο προφήτης Zephaniah μας λέει ότι ο Θεός θα «μαζέψει τα έθνη» στο τέλος του χρόνου, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1945 με τη δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Ο Ζεφενίας μας λέει περαιτέρω ότι ο Θεός θα «συγκεντρώσει τα βασίλεια», οπότε τα Ηνωμένα Έθνη ονομάζονται Γενική Συνέλευση.

Έλαβαν το δόλωμα, η παγίδα έχει τεθεί και κατά τη διάρκεια της επικείμενης Μεγάλης Θλίψης μετά την Αρπαγή της Εκκλησίας, κάθε μέλος των Ηνωμένων Εθνών θα διαδηλώσει υπό τον Αντίχριστο και θα έρθει ενάντια στο Ισραήλ.

 

Ο Τζο Μπάιντεν παίζει τον μικρό αλλά ουσιαστικό ρόλο του στην προσπάθειά του να το επιτύχει.

«Αυτός που μαρτυρεί αυτά τα πράγματα λέει, Σίγουρα έρχομαι γρήγορα. Αμήν. Ακόμα κι έτσι, έλα, Κύριε Ιησού. ” Αποκάλυψη 22:21 (KJB)

Ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αγκαλιάσει τα Ηνωμένα Έθνη και τις φρικτές παγκόσμιες φιλοδοξίες

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ BREITBART: Σύμφωνα με μια ανάγνωση της πρόσκλησης, ο Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Γκουτέρες για τον έπαινο και είπε ότι προσβλέπει σε μια νέα εποχή συνεργασίας.

«Συζήτησαν την ανάγκη για ενισχυμένη εταιρική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ηνωμένων Εθνών για επείγοντα παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης του COVID-19 και της ανθεκτικότητας στις μελλοντικές προκλήσεις για τη δημόσια υγεία, την αντιμετώπιση της απειλής της κλιματικής αλλαγής, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής ανάγκης, την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης , τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας και την επίλυση των συγκρούσεων · και την προώθηση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων », ανέφερε η ανάγνωση.

Η θερμή αγκαλιά του Μπάιντεν για τα Ηνωμένα Έθνη και οι φιλοδοξίες του έρχεται σε αντίθεση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τον οργανισμό, τον κάλεσε να λογοδοτήσει και να αποσύρει τις ΗΠΑ από βασικούς οργανισμούς και συμφωνίες του ΟΗΕ, μειώνοντας τη χρηματοδότηση σε φουσκωμένες γραφειοκρατικές αρχές του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση Trump, η Ουάσινγκτον γνωστοποίησε επίσημα στα Ηνωμένα Έθνη την απόσυρσή της από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), που αποσύρθηκε από τη Συμφωνία για το Κλίμα του Παρισιού, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και τον Εκπαιδευτικό, Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών UNESCO), εκτός από τη λήξη της χρηματοδότησης στην υπηρεσία ανακούφισης του ΟΗΕ για Παλαιστίνιους πρόσφυγες.

Ο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί ότι η κυβέρνησή του θα επανέλθει στην ιστορική συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, επιστρέφοντας χρηματοδότηση, μια κίνηση που έχει ήδη γίνει δεκτή στο σώμα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα άλλο όργανο που επικρότησε τον Μπάιντεν, λέγοντας ότι «τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα» επειδή θα είναι διπλωματικός στόκος σε σύγκριση με έναν μαχητικό Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανέφερε το Breitbart News .

Ο Τραμπ στάθηκε επίσης αντιμέτωπος με το ΝΑΤΟ και την άρνηση των περισσότερων – αλλά όχι όλων – των μελών του να πληρώσουν το δρόμο τους αντί να βασίζονται σε αμερικανικά φορολογούμενα κεφάλαια και δυνάμεις για να μεταφέρουν το φορτίο στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος δεν έκανε κανένα μυστικό για το γεγονός ότι η οργάνωση δεν τραβούσε το βάρος της οικονομικά και άφησε τις ΗΠΑ να «πληρώσουν και αιμορραγούν» για την άμυνα της Ευρώπης.

Η ανταλλαγή μεταξύ Biden και Guterres πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες αφότου ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να διαδραματίσει το ρόλο της σε μια πιθανή διοίκηση του Biden με την απόκριση εμβολίου κοραναϊού, όπως ανέφερε το Breitbart News .

Ο Mark Zuckerberg είπε σε μια συνέντευξη ζωντανής ροής με τον Δρ Anthony Fauci ότι το Facebook προσπαθεί να συνεργαστεί με τον Joe Biden, καθορίζοντας τρόπους με τους οποίους ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων μπορεί να βοηθήσει μια πιθανή κυβέρνηση Biden να εφαρμόσει τις πολιτικές της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook ανέφερε μια «ώθηση γύρω από έγκυρες πληροφορίες για τα εμβόλια», αλλά δεν συνέχισε να επεξεργάζεται τι θα συνεπάγεται αυτό.

Οι Financial Times ανέφεραν πρόσφατα ότι το Facebook σχεδιάζει μια σημαντική ώθηση για να ενθαρρύνει τους χρήστες του ιστότοπου να λάβουν εμβόλιο κοραναϊού – καθώς και να παρακινήσουν τους χρήστες να μοιραστούν περιεχόμενο που σχετίζεται με τη συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού. – ( Διαβάστε περισσότερα )

Ο ΟΗΕ ανακοινώνει το βιομετρικό ψηφιακό πορτοφόλι ταυτότητας

Πρόσφατα, τα Ηνωμένα Έθνη είχαν κάποιες μεγάλες ανακοινώσεις, οι οποίες πέρασαν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητες, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης ενός βιομετρικού ψηφιακού πορτοφολιού και μιας ανακοίνωσης ότι ένας από τους εξειδικευμένους οργανισμούς του.

Ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας είναι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ψηφιακό ταξιδιωτικό διαπιστευτήριο.

 

Πηγή: Nowtheendbegins.com

 

Πηγή

Προβολές : 489


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα