ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η ... Λινού. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. (βίντεο)

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η ... Λινού. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. (βίντεο)

5 Σεπτεμβρίου, 2020 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:790
Μοίρασέ το

«ΒΟΜΒΕΣ μεγατόνων» από την Α.Λινού για σχολεία, μαζικές μετακινήσεις και φυσαλίδες ανθρώπων

 

linou_open
Δεν ΘΑ γίνουν, ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» πέταξε αρκετές «βόμβες».

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Θα αργήσουμε να γίνουμε “Γουχάν” και να επιστρέψουμε άμεσα στην κανονικότητα. Αυτοί είχαν ραγδαία εξάπλωση και υπήρξε μια κάποια ανοσία, ενώ γενικά έχουν άλλη κουλτούρα (σ.σ. Ποια είναι ακριβώς η κουλτούρα τους;;; Το δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς;;; Έτσι πρέπει να γίνει και η Ελλάδα;;;) με τις λοιμώξεις και είναι πιο προσεκτικοί. Επίσης, δουλεύουν πολύ με τηλεργασία κι έχουν περιορισμένες μετακινήσεις (σ.σ. περιορισμένες μετακινήσεις και στην Ελλάδα;;; ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ…). Ελπίζω και με την έλευση του εμβολίου, να φτάσουμε κι εμείς σε μία κανονικότητα την επόμενη άνοιξη».

Σε σχέση με τον χειμώνα είπε ότι «φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολα».

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Για τα σχολεία ξεκαθάρισε ότι «έπρεπε να ανοίξουν για πολλούς λόγους, δεν τίθεται θέμα. Κάποια μέτρα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Φοβάμαι ότι αυτά τα μέτρα δεν είναι αρκετά για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο. Από την αρχή της πανδημίας επιμένω για την απόσταση στα σχολεία. Και 5 τμήματα σε όλη την χώρα να αραιώσουν, κάποιους ανθρώπους θα τους σώσουμε και μία ομάδα της κοινωνίας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.

Εγώ θα έλεγα λοιπόν, άμεσα το κάθε σχολείο να δημιουργήσει και χώρο στο ύπαιθρο όπου θα μπορούν να γίνουν μαθήματα εκεί. Να βρουν σε συνεργασία με δήμους, άλλους κλειστούς χώρους. Μαγαζιά κλειστά, πνευματικά κέντρα κτλ. Στην ανάγκη να βάλεις τα μεγάλα παιδιά για να ελαχιστοποιηθούν οι μετακινήσεις των μικρών».

 

ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Αναφορικά με την χρήση μάσκας στα σχολεία τόνισε: «Τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της μάσκας, αλλά είναι ο τρόπος που θα τους το πούμε. Να δείτε ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως influencers. Όπως είχαμε το μότο “μπαμπά μην τρέχεις” μπορεί να βγει το “μπαμπά τη μάσκα σου!”»

 

ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Στο ότι οι τάξεις και τα σχολεία μπορεί να θεωρηθούν ελεγχόμενα περιβάλλοντα απάντησε: «(Είναι το να έχουμε «κάψουλα», δηλαδή ανθρώπους που δουλεύουν, εργάζονται, διασκεδάζουν, συμβιώνουν μαζί. Τα bubbles (φυσαλίδες) στο εξωτερικό αποτελούνται από μάξιμουμ 14 άτομα, εδώ όμως τα bubbles είναι τεράστια, γιατί δεν είναι μόνο οι μαθητές και οι δάσκαλοι».

 

ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΝΑ «ΕΠΙΤΑΧΘΟΥΝ» ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:

«Μπορεί να ακουστεί αιρετικό, αλλά όπως προτείνω να αξιοποιηθούν ιδιωτικά λεωφορεία για τις μαζικές μεταφορές του πληθυσμού και να αποφευχθεί ο μεγάλος συνωστισμός στις αστικές συγκοινωνίες, έτσι θα πρέπει να αξιοποιηθούν και τα ιδιωτικά εργαστήρια, αυτά που μπορούν να προσφέρουν βέβαια ποιοτικές κι ελεγμένες υπηρεσίες, για τα τεστ».

Για το εμβόλιο ξεκαθάρισε ότι «είναι θετικό μέτρο, θα βοηθήσει αν υπάρξει».

Εμείς παραθέσαμε απλά τι ειπώθηκε! Δείτε και το βίντεο:

 

Πηγή

Προβολές : 790


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα