Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;

Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;

22 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:250
Μοίρασέ το

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ;;;….

Φυλακίζεται για τις ιδέες του και πάει περίπατο και η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και γνώμης;;;

 

 

 

 

Όταν φυλακίζεται μια προσωπικότητα κύρους όπως ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, αντιλαμβάνεσαι πως ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Έχει στο πλευρό του εκατοντάδες χιλιάδες Κυπρίους και τους Έλληνες ανεμβολίαστους αγωνιστές.

Υ.Γ.2. Αχ βρε Κύπριοι… ψηφίσατε κι εσείς τον μεθύστακα κι οι ελληνόφωνοι έναν χαλδαίο…

Τώρα εισπράττετε και  εισπράττουμε τις επιλογές όσων ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΥΠΡΟ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Τώρα συλλαμβάνουν και τους αντιφρονούντες Καθηγητές Επιδημιολογίας στην Κύπρο;;;

Συνελήφθη ο Δρ Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών( δηλ. όσων αρνούνται να γίνουν υποχρεωτικά πειραματόζωα της Pfizer) την Κυριακή
(ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS.)

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ;;;

”ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΣΥΝΘΑΡΟΙΣΗΣ” και η αρχή του συνέρχεσθαι;;;

Είχε καταδικάσει τα επεισόδια παρά ταύτα..

Ο υπέρτατος νόμος έχει γίνει ο “Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμος” και η ερμηνεία που αποδίδουν σε αυτόν οι κυβερνώντες.

Δεν υπάρχει ούτε αντίδραση ούτε αντίλογος σε αυτό.

Και ενώ όλα αυτά διαμοίβονται στην κατά τα άλλα δημοκρατική μας χώρα γίνεται η κατά την άποψή μου εξωφρενική επίκλιση του δικαιώματος του “νομοταγούς” εμβολιασμένου να μην κινδυνεύει από την προσέγγιση του “παράνομου και εγκληματία” ανεμβολίαστου και δίνεται άλλοθι στην σταδιακή εξαφάνιση του πολιτεύματος και αντικατάστασή του από κάτι άλλο.

Ο εμβολιασμός μόνο κατ’ όνομα είναι πλέον επιλογή καθώς τα τιμωρητικά μέτρα είναι δυσβάσταχτα για πολλούς ανθρώπους οι οποίοι εξαναγκάζονται να υποβληθούν σε αυτή την ιατρική πράξη παρά τη θέλησή τους για να αποφύγουν προσωρινά τις ταλαιπωρίες και τις χρηματικές ποινές.

Οι δε επιστήμονες κάθονται και σφυρίζουν αδιάφορα παρακολουθώντας ενίοτε και με ευχαρίστηση αυτή την εκδίκηση προς τους ανεμβολίαστους.

Η επιστημονική γνώση και η πειθώς έχουν πάρει δρόμο εδώ και καιρό και ο εξαναγκασμός έχει πάρει τη θέση τους.

Αυτά που γίνονται δεν είναι ωραία πράματα.

Καθόλου ωραία όμως!” ( από ανάρτηση του στο φβ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ;;;….

Φυλακίζεται για τις ιδέες του και πάει περίπατο και η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και γνώμης;;;

Δεν έχει πάτο το βαρέλι…..

Τελευταία του θέση σε τηλεοπτικό πάνελ:

Σύμφωνα με Δημόσια Υγεία Αγγλίας η Δέλτα είναι ελαφρώς πιο μεταδοτική αλλά είναι και 10-15% λιγότερο επικίνδυνη κι αυτό είναι μια τεράστια διαφορά, είναι πιο ήπια.”(σσ Αντίθετα εντατικοποούν τα μέτρα και πανικοβάλουν με μακελειό)

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι συλλήψεις αναφορικά με την επίθεση των εναντιώμενων στον πειραματικό εμβολιασμό στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και τα επεισόδια στο προεδρικό μέγαρο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, ο οποίος συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών.

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης είναι γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής, στο Open University of Cyprus – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το δε κατηγορητήριο εμπεριέχει ως και κακουργήματα για συνομωσία…..

Η Κύπρος είναι το νησί της συνωμοσίας γι αυτό έχει περιέλθει και σε αυτή τη δεινή θέση το θέμα είναι ποιός είναι κάθε φορά ο Συνωμότης;;;;

Και σίγουρα δεν είναι αυτός που δεν συνεργεί σ’ Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας, σε Βασανιστήρια που σέβεται την Ιστορία της Ιατρικής και το Ιατρικό Δίκαιο τις Διεθνείς Συνθήκες που το διέπουν και βέβαια τ΄αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τον όρκο του, το Σύνταγμα …ε αυτό το προφίλ φαίνεται να έχει ο καθηγητής….

Μόνο ένας αποτυχημένος καθηγητής θα καταφύγει στη βία και θ΄ανταλλάξει την πειθώ αυτό που κάνουν οι καθεστωτικοί συνάδελφοί του σε λίγες κι είναι ευτύχημα χώρες που διατάζουν υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό…

Εμβολιακή βία δηλαδή κατά ανυπεράσπιστων θυμάτων πολιτών!!!! κι ως και γιατρών και νοσηλευτών….κι ως εκ τούτου η Δημοκρατία μπαίνει σε πειραματική επίσης περίοδο…έχουμε μια ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Ο δρ Σωτηριάδης είναι από τους επιστήμονες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αυστηρά μέτρα που επιβλήθηκαν και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο κίνδυνος του COVID19 είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης.

Ο Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με τους άλλους 6 συλληφθέντες που σχετίζονται με τα επεισόδιά της Κυριακής.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ
Τι αναφέρει το σωματείο για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού..

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ την Τετάρτη 21/7/2021 στις 8:30 π.μ.

«Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό μας, τον covid – 19 αλλά και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας διχάσει και να μας εκφοβίσει», αναφέρει το σωματείο εργαζομένων ΑΧΕΠΑ.

Ειδικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 16/7/2021 έγινε στο κτίριο της ΕΔΟΘ συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων υγειονομικών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μοναδικό θέμα ο προωθούμενος από την κυβέρνηση υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών και οι προσπάθειες εκφοβισμού και διάσπασης τους.

Ομόφωνα οι εκπρόσωποι των υγειονομικών στηρίζουν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του covid – 19 αλλά τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και των απειλών για ποινές, περικοπές μισθών και απολύσεις.

Καταδικάζουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ως αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές και προσβλητικές απέναντι σε εργαζόμενους που στήριξαν από την πρώτη στιγμή το περιφρονημένο, συκοφαντημένο και αποδεκατισμένο από την κυβέρνηση δημόσιο σύστημα υγείας.

Οι εκπρόσωποι των υγειονομικών σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας καλούν την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ να τοποθετηθούν άμεσα, αποφασιστικά και δυναμικά για το θέμα.

Ζητούν από τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων των υγειονομικών να στηρίξουν τις αποφάσεις των εκπροσώπων τους, να ενημερώσουν άμεσα τους εργαζόμενους στους χώρους τους και να συμμετέχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (7:00-11:00π.μ.) και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην κεντρική πύλη του ΑΧΕΠΑ την Τετάρτη 21/7/2021 στις 8:30 π.μ.

Οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στεκόμαστε ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό μας, τον covid – 19 αλλά και σε οποιονδήποτε προσπαθεί να μας διχάσει και να μας εκφοβίσει.

Οι υγειονομικοί , όπως και όλοι οι πολίτες, έχουν σίγουρα ατομική ευθύνη για τον περιορισμό της πανδημίας αλλά έχουν και απέναντι στην διαφύλαξη της δημοκρατίας, του συντάγματος και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Ελλήνων.

Το Δ. Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ ως εξουσιοδοτημένο από την συγκέντρωση των εκπροσώπων στις 16/7/2021.typosthes

ΠΟΕΔΗΝ: Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων.

Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα.

Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί.

Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα”.

 

 

Πηγή

Προβολές : 250


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα