Υπουργοί, εκδότες και διευθυντές «τρέμουν» τις αποκαλύψεις της ατζέντας Φουρθιώτη

Υπουργοί, εκδότες και διευθυντές «τρέμουν» τις αποκαλύψεις της ατζέντας Φουρθιώτη

28 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:793
Μοίρασέ το

Ποιους κυβερνητικούς «καίει».

Πόσα θα έδινε για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον Κ. Βαξεβάνη!

 

 

 

 

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.

Αυτή είναι η κυβέρνηση του Μητσοτάκη και όλου του πολιτικού και όχι μόνον, συρφετού.

Όταν όλος αυτός ο συρφετός, εκβιάζεται από ένα “………” (βάλτε ότι λέξη θέλετε στις τελίτσες), γίνεται αντιληπτό για πόση διαστροφή μιλάμε.

Άλλωστε ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό, πως κανείς δεν φτάνει ψηλά, αν δεν έχει περάσει από στοές στις οποίες υφίσταται και ανταποδίδει διαστροφές, ώστε να βιντεοσκοπείται και να τον κρατούν στο χέρι, αυτοί που κινούν τα νήματα της εξουσίας στην Ελλάδα.

Και ποιοί τα κινούν, αν όχι τα… ρυπαρά έθνη;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μας κυβερνάνε διεστραμμένοι, παιδοβιαστές και πάσης φύσεως ανώμαλοι.

Υ.Γ.2. Όσο για τον Βαξεβάνη, η έκφραση της συναδέλφου του “ο πάτος της δημοσιογραφίας” και η αποστροφή εκατοντάδων δημοσιογράφων στο πρόσωπό του, και κυρίως ο βρώμικος πόλεμος που έκανε στον πρ. Διευθυντή της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη, με αφήνει παντελώς αδιάφορη για την τύχη που του ετοίμαζε το έτερο “τσόλι”.

 

 

Η κυβέρνηση «τρέμει» τις αποκαλύψεις της «ατζέντας Φουρθιώτη», η οποία ερευνάται αυτή τη στιγμή από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο ιστορικό τηλεφωνημάτων, mail, ηλεκτρονικών μηνυμάτων και SMS του παρουσιαστή βρίσκονται πολλά ονόματα εκδοτών, μεγαλοδημοσιογράφων, υπουργών, κυβερνητικών στελεχών και Διοικητών ΔΕΚΟ. 

Άλλωστε είναι απίθανο ο Φουρθιώτης να είχε αποκτήσει τόσο χρήμα κι εξουσία ξαφνικά μόνος του και μόνο για τον… εαυτό του.

Δεν μπορεί κάποιος σαν τον Φουρθιώτη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία και να απειλεί πρωτοκλασάτους υπουργούς εκτός κι αν έχει πολύ «ψηλές» πλάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής έδωσε 150.000 ευρώ για το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και ενός άλλου πολύ γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος έχει δεχθεί πρόσφατα δολοφονική επίθεση. Οι εκτελεστές οι οποίοι ανέλαβαν το συμβόλαιο ήταν άνθρωποι γνωστού κακοποιού ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης και είχε απασχολήσει στο παρελθόν με απόπειρες απόδρασης. 

Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω της σκληρότητας των κακοποιών,  η ανάκριση ήταν πολύωρη και ιδιαίτερα «πιεστική» μέχρι οι εκτελεστές του συμβολαίου να «σπάσουν» και να δώσουν τον κ.Φουρθιώτη, ενώ στα σπίτια τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Φουρθιώτης, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται και κατηγορείται για 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο πλήρωσε άλλα 3 άτομα για να πυροβολήσουν έξω από το σπίτι του, ώστε να πάρει πίσω τη φρουρά του. 

Τα άλλα 3 άτομα που κρατούνται φέρεται να είναι αυτά που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στην Εκάλη και που πυροβόλησαν στην μάντρα του παρουσιαστή κατόπιν εντολής του, ενώ σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη «στο πακέτο» της συμφωνίας ήταν και το συμβόλαιο θανάτου εναντίον του κι ενός άλλου δημοσιογράφου.

Όπως αναφέρει το Documento, του οποίου ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης βρέθηκε σύμφωνα με τον ίδιο στο στόχαστρο του παρουσιαστή:

«Ο Φουρθιώτης δεν είναι η προβληματική προσωπικότητα που λειτουργούσε μόνη της. Ήδη, το μέγεθος και ο αριθμός των δικηγόρων που συνωστίζονται γύρω του, αποδεικνύει πως υπάρχει μεγάλο διακύβευμα.

Μπροστά στο κίνδυνο της αποκάλυψης, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν δεκάδες που θα δηλώσουν εκβιαζόμενοι. Θα υποστηρίξουν δηλαδή πως είχαν επαφές με το Φουρθιώτη, αλλά θα ισχυριστούν πως επρόκειτο για τηλεφωνήματα που έγιναν γιατί τους εκβίαζε.

Για να σε εκβιάζει όμως ο Μένιος Φουρθιώτης, πρέπει πρωτίστως, όσα έχεις κάνει να οδηγούν σε εκβιασμό.

Πας προφήτης μετά Χριστόν, γάιδαρος. Πόσο μάλλον αν είναι υπουργός.

Ο εκβιαζόμενος, πάει στον Εισαγγελέα.

Δε γίνεται συνομιλητής του εγκληματία. Θα επανέλθουμε».

 

 

Πηγή

Προβολές : 793


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα