ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

3 Ιουλίου, 2021 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,959
Μοίρασέ το

 

“Μηνυσεις Βοβόλη, δεν ήξερες να κανεις απο Χριστουγεννα για fake news που διαδιδανε για ταχα δοκιμασμενα-ασφαλη εμβολια, αντιθετα με επίσημα έγγραφα FDA, Pfizer, ΕΟΔΥ ?
Με τα δικά τους δηλαδή…”

Ήμουν σίγουρη πως θα ξεσήκωνε αντιδράσεις η ανάρτησή μου για τον Φαίδωνα Βόβολη.

Αμείλικτα ερωτήματα τόσο γι αυτόν, όσο και για τον Νίκο Αντωνιάδη.

Τα παραθέτω ως έχουν και τα συμπεράσματα δικά σας.

Εξακολουθώ να πιστεύω πως ένας ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ θα ανατρέψει αυτόν τον ζόφο της παράνοιας που κυβερνά από όλες τις θέσεις εξουσίας.

Διαφορετικά, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν γνωρίζω ποιοί συμβουλάτορες συμβουλεύουν τον Φαίδωνα Βόβολη να φωτογραφίζεται για τις ανάγκες του πολιτικού του κόμματος, ως … ζεν πρεμιέ, αλλά … ΕΛΕΟΣ.

Δεν χρειαζόμαστε άλλους … ζεν πρεμιέ…

 

 

“Δηλαδή, τωρα πια Βοβόλη είναι αργά, όταν τους αφήσατε ανενόχλητους να προχωράνε το αφήγημα (με τα tests) κι ήδη να εμβολιάσουνε μεγάλη μερίδα του κόσμου (με ψευδή ενημέρωση), αποκτώντας το ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ της τάχα ασφάλειας στην πράξη, με τα ψευδή στοιχεία λίγων παρενεργειών που εμφανίζουνε και τα οποία ουδέποτε αμφισβήτησες Βοβόλη.

Ακόμα κι οταν παραιτήθηκε ο καθηγητης, υπερμαχος του Εμβολίου, απο επιτροπη επαγρύνησης, καταγγέλοντας συγκάλυψη, εσύ έκανες το Κινέζο
http://www.press-gr.com/2021/04/astrazeneca_2.html?m=1&fbclid=IwAR0Aacf7X0Y2RSH8QAw_2Jw4MfjpP9TGwby4DhV6Gt7PfZr0UonTF5bVPRI

Αλλά τελικά ασχολήθηκες με μυοκαρδίτιδες, για να επιτεθείς σε όσους έβγαλαν το θέμα…

 

ΑΝΩΝΥΜΟΣ”

 

“Με κανες Καλλιόπη να κατσω να υπομεινω να ξανακουσω Βοβόλη….

Κουρελόχαρτο λέει έγινε το Συνταγμα, οταν το φιλαρακι του (Αντωνιαδης) λεει ότι ειναι συνταγματικοί τάχα οι υποχρεωτικοι εμβολιασμοι (με αυτά τα πειραματικά !!!), εαν δε καταρρρίψει το αφήγημα

Ο πρωτος που κουρελιαζει το Συνταγμα ειναι λοιπόν το φιλαράκι του

Κι αυτο που λέει, οτι δε θα χουνε τύχη οι αγωγές, είναι μήπως στρώσιμο χαλιού/’αλλοθι για το φιλαράκι του ?

Μηνυσεις Βοβόλη, δεν ήξερες να κανεις απο Χριστουγεννα για fake news που διαδιδανε για ταχα δοκιμασμενα-ασφαλη εμβολια, αντιθετα με επίσημα έγγραφα FDA, Pfizer, ΕΟΔΥ ?
Με τα δικά τους δηλαδή…

Με 100χιλ plus μηνύσεις, που τότε είχαμε αρκετές ελπίδες.

Μηνυσεις δε μπορουσες να κανεις απο φθινοπωρο για αυτα τα μούφα tests, για τα οποία υπάρχουνε δεδικασμενα σε άλλες Χωρες, και στις γνωματευσεις υπαρχει εκτενη αναφορα και στο επιστημονικο σκελος, δηλαδη πόσο αναξιόπιστα είναι για αυτή τη διάγνωση ?

Αλλα τα δεχτηκατε ως υποχρεωτικα, μαζι με το φιλαράκι σου…

Δεχτηκατε τους βασικους πυλώνες του αφηγήματος, ο Βοβόλης επιπλέον σιωπα για παρενέργειες, όμως λέτε στο κόσμο ότι θα καταρρίψετε το αφήγημα.

Εσυ ο ίδιος Βοβόλη ειρωνευόσουνα το κόσμο οταν έλεγε για επίδραση σε γονιδίωμα των εμβολίων.

Εν κατακλείδι, μετά από Βελόπουλους, Καρατζαφέρηδες, Πανούληδες (θυμάστε πως χτύπαγε τα έδρανα στη Βουλή ?), δε ξερω ποιοι ακόμη θα φάνε κι άλλο “αντιδραστικό” σανό.

Μήπως οι αντιδράσεις σε δρόμους που εξαγγέλει, τελικώς θα χρησιμοποιηθούνε εναντίον μας ?

Θέλει πολύ ψωμί και πολύ χρόνο συνέπειας, για να τον εμπιστευτούμε

 

ΑΝΩΝΥΜΟΣ “

 

“Καλλιόπη, καλύτερα μην τον προβάλλεις καθόλου αυτόν
Αλλος ενας “αντιδρωντας” που αποκοιμιζει κόσμο
θα μας πει λεει για εμβολια σε 5-7 χρονια….
σιωπα σε τοσα ντοκουμεντα συγκαλυψης παρενεργειων, όμως αμφισβητησε μυοκαρδιτιδες κι έγινε ρεζίλι και σ΄αυτό
Ο Γιατρός που τον βολευει να το παιζει δικηγορος και πολιτικος, ταχα εναντιον υποχρεωτικότητας, όταν κλείνει τα ματια στα Ιατρικα όπλα εναντίωσης”.

 

Πηγή σχολίων

Προβολές : 1,959


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα