Φρίκη.. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,  προαναγγέλουν Μαζικές Δολοφονίες;;; Και να μην «ανησυχούμε» όταν θα βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουν νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους;;

Φρίκη.. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, προαναγγέλουν Μαζικές Δολοφονίες;;; Και να μην «ανησυχούμε» όταν θα βλέπουμε ανθρώπους να πέφτουν νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους;;

9 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,020
Μοίρασέ το

CNN: «Μην Ανησυχείτε» Εάν Οι Άνθρωποι Αρχίσουν Να Πεθαίνουν Μετά Τον Εμβολιασμό Τους”

 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ….

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.

Και το παραδέχονται δημόσια…

Και μετά τους ηλικιωμένους, ΠΟΙΟΙ;;;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τουλάχιστον στην Αμερική, η οπλοφορία είναι ελεύθερη… και θα αμυνθούν με κάθε τρόπο.

ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Θ’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ.

Δημοσιεύτηκε την 9 Δεκεμβρίου 2020 – Δείτε το εδώ: https://humansarefree.com/2020/12/cnn-dont-be-alarmed-if-people-start-dying-after-taking-the-vaccine.html

Σε ένα άρθρο σχετικά με τη διανομή του εμβολίου COVID, το CNN επισημαίνει ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν εάν οι άνθρωποι αρχίσουν να πεθαίνουν μετά τη λήψη του εμβολίου επειδή «ενδέχεται να συμβούν θάνατοι που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο».

Η προειδοποίηση αυτή, εμφανίστηκε σε ένα άρθρο με τίτλο: «Γιατί να εμβολιάσουμε τους πιο ευάλωτους, ηλικιωμένους τρόφιμους γηροκομείων; Η ασυνήθιστη ψηφοφορία δείχνει το δίλημμα» για το οποίο η Δρ. Kelly Moore, αναπληρώτρια διευθυντής του Συνασπισμού Δράσης Ανοσοποίησης (Immunization Action Coalition), προειδοποιεί ότι τα εμβόλια για τη COVID19 δεν λειτουργούν τόσο καλά σε αδύναμους και ηλικιωμένους σε σύγκριση με υγιείς ανθρώπους.

«Όταν οι δόσεις του εμβολίου αρχίσουν να εγχέονται στα μπράτσα των ενοίκων των γηροκομείων, η  Moore είπε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να καταλάβουν ότι μπορεί ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ που δεν θα έχουν απαραιτήτως καμία σχέση με το εμβόλιο», αναφέρει η έκθεση.

«Δεν θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη εάν βλέπαμε, κατά σύμπτωση, τον εμβολιασμό ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ όχι επειδή θα έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό, αλλά μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το μέρος όπου κατοικούν οι άνθρωποι στο τέλος της ζωής τους», δήλωσε η Moore.

Συνεχίζοντας η Moore δήλωσε ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν όταν βλέπουν ανθρώπους να πεθαίνουν μία ή δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου για τη COVID.

«Ένα από τα πράγματα που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν άσκοπα εάν υπάρχουν αναφορές, αμέσως μετά την έναρξη των εμβολιασμών, για κάποιον ή πολλούς ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα σε μια μέρα ή δύο από τον εμβολιασμό τους που είναι ένοικοι σε γηροκομεία

«Αυτό θα ήταν κάτι που θα περιμέναμε, ως φυσιολογικό περιστατικό, επειδή οι άνθρωποι πεθαίνουν συχνά σε γηροκομεία».

«Φαντάσου ένα εμβόλιο τόσο ασφαλές που για να το κάνεις πρέπει να σε απειλήσουν…Για μια ασθένεια που πρέπει να σου κάνουν τεστ για να μάθεις ότι..υποφέρεις..»

 

Ενώ οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας (γηροκομεία) ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους περιγράφονται ως φυσιολογικοί και δεν θα έχουν καμία σχέση με το εμβόλιο, ορισμένοι θα ισχυρίζονταν ότι, το ίδιο επιχείρημα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σχετικά με τους θανάτους ατόμων με πολλαπλές συννοσηρότητες σε κέντρα φροντίδας-γηροκομεία που καταγράφηκαν ως COVID .

Όμως όλοι όσοι χρησιμοποιήσαν και χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα έχουν φιμωθεί και συνεχίζουν να φιμώνονται.

 

Πηγή: Summit.news

Δικτυογραφία:

— CNN: ‘Don’t Be Alarmed’ if People Start Dying After Taking the Vaccine https://humansarefree.com/2020/12/cnn-dont-be-alarmed-if-people-start-dying-after-taking-the-vaccine.html

— CNN – Breaking News, Latest News and Videos https://lite.cnn.com/en/article/h_f57704265a0db9708053b6eb5320dd44

 

Πηγή

Προβολές : 1,020


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα