Φωτιά στο Μάτι! Αγκαζέ με τον Λυκουρέζο πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο Ψινάκης ως κατηγορούμενος. (ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ... ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ, κύριε εισαγγελέα;;;)

Φωτιά στο Μάτι! Αγκαζέ με τον Λυκουρέζο πέρασε το κατώφλι του ανακριτή ο Ψινάκης ως κατηγορούμενος. (ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ... ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ, κύριε εισαγγελέα;;;)

27 Ιουλίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:322
Μοίρασέ το
 
Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, κατά περίπτωση, για εμπρησμό από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.
 

 
 
 
Ο… “άνθρωπος”, που τόλμησε να ζητήσει ΨΕΥΔΩΣ, επίδομα πυρόπληκτου, επειδή κάηκαν τα δένδρα έξω από την βίλα του…
 
Ο … “άνθρωπος”, που ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΤΤΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ…
 
Ο… “άνθρωπος”, που αντί να παραιτηθεί συνέχισε να είναι δήμαρχος και έτοιμος να διεκδικήσει και την επόμενη τετραετία…
 
ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ …
 
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 102 (επισήμως, γιατί ανεπισήμως, ο αριθμός των νεκρών είναι τεράστιος)
 
Κύριε ανακριτά… κύριε εισαγγελέα, έχετε στα χέρια σας ΕΝΟΡΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ.
 
ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ… ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ;;;
ΑΙΣΧΟΣ….
 
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΗΝ ΑΣΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.
 
ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ.1 Περιμένω να τελειώσει η ανάκριση και μόλις μου δοθεί η άδεια, ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.
 
Και μην νομίζουν “εκείνοι οι… κάποιοι, που διαβάζουν τις αναρτήσεις μου”, πως τα στοιχεία τα έχω μόνον εγώ… είμαστε πολλοί που τα έχουμε… και γνωρίζουμε πότε και πως θα δράσουμε, ώστε να μην βρεθούμε με μια σφαίρα κουκουλοφόρων στην καρδιά, ή σε κάποιο… χαντάκι…
 
Υ.Γ.2. Όταν είσαι αθώος, δεν παίρνεις δικηγόρο τον… Λυκουρέζο… αλλά έναν δυνατό και έντιμο ποινικολόγο.
 
Υ.Γ.3 Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
 
 

Με τον πρώην δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη άνοιξε ο κύκλος των απολογιών των κατηγορουμένων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
 
 
Για την υπόθεση κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος 19 στελέχη της Αυτοδιοίκησης της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής.
 
 
Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, κατά περίπτωση, για εμπρησμό από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.

 
Ο Ηλίας Ψινάκης, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή προσήλθε στον ανακριτή και ζήτησε προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου 2020 προκειμένου να ενημερωθεί για τα σε βάρος του στοιχεία της δικογραφία και να ετοιμάσει την απολογία του.
 

 
 
Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου δήλωσε τα εξής:

«Στην τεράστια αυτή τραγωδία που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
 
Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει απάντησε πως “αυτό θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη”.
 

 

Πηγή

Προβολές : 322


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα