ΦΩΤΙΕΣ – ΣΕΙΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ!

ΦΩΤΙΕΣ – ΣΕΙΣΜΟΙ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΔΑΙΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ!

20 Ιουλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:366
Μοίρασέ το

 

Απομακρύνθηκαν 54 πυροσβέστες

Ήδη έχει βγει η διαταγή να καλυφθούν τα κενά και θα προηγηθεί ειδική εκπαίδευση εκείνων που θα τους αντικαταστήσουν η οποία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για τα συνταγματικά και διοικητικά δεδομένα.

Ο Αρχηγίσκος της Πυροσβεστικής, ναι βρε, αυτός που συμμετειχε στο πάρτυ με τις ξεκωλιάρες, εξέδωσε διαταγή να απομακρυνθούν 54 ανεμβολίαστοι πυροσβέστες ειδικής και σημαντικής αποστολής σε περιόδους φωτιάς και σεισμών.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ;;;

ΜΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ;;;

Θα σώσουν τον κόσμο οι μπολιασμένοι, ή οι νεοεκπαιδευμένοι;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ο αρχηγίσκος της Πυροσβεστικής, ενεργεί σε πλήρη αντίθεση με τις πρόνοιες του Συντάγματος αλλά και με τις αποφάσεις περί μη διακρίσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της ΕΕ.

 

Υ.Γ.2. Όταν σε βραβεύουν τα ερπετά, απαιτούν να στήνεις κώλο σε ότι αποφασίζουν.

Ξεκίνησαν οι απομακρύνσεις από τα σώματα ασφαλείας όσων δεν έχουν εμβολιαστεί με χαρακτηριστική την περίπτωση των πενηντατεσσάρων πυροσβεστών από τις οκτώ ΕΜΑΚ σε όλη την χώρα.

 

Απομακρύνονται από τις ομάδες τους με διαταγή του Αρχηγού της Πυροσβεστικής. Οι 19 είναι από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας που αριθμεί συνολικά 100 άτομα.

 

Είχαν διορία να εμβολιαστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου και είχε δοθεί μια άτυπη παράταση έως το τέλος Ιουλίου.

 

Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν.

 

Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή».

 

Ήδη έχει βγει η διαταγή να καλυφθούν τα κενά και θα προηγηθεί ειδική εκπαίδευση εκείνων που θα τους αντικαταστήσουν η οποία θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.


 ΕΜΑΚ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

 

Πηγή

Προβολές : 366


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα