Φόβοι για μεταφορά των επεισοδίων από την Αμερική στην Ελλάδα

Φόβοι για μεταφορά των επεισοδίων από την Αμερική στην Ελλάδα

3 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:224
Μοίρασέ το

Ούτως ή άλλως οι καταγγελίες για τη δράση των ΜΚΟ στη χώρα μας αρχίζουν και εντείνονται καθώς αποκαλύπτεται η δράση τους και υπάρχουν φόβοι για γενικό ξεσηκωμό των μεταναστών για να δημιουργηθεί εσωτερικό χάος στην Ελλάδα.

Το έχω ξαναγράψει… ότι γίνεται στην Αμερική, έρχεται και στην Ελλάδα, καθ’ ότι αποικία της USA… το κακό είναι πως εμείς, εδώ στο Ελλάντα, έχουμε τους υποστηρικτές του Σόρος, της Κλίντον και του Ομπάμια…

Οπότε από τα κύμβαλα που μας κυβερνούν, όλα να τα περιμένουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι καταγγελίες του Ντόναλντ Τραμπ για οργανωμένο σχέδιο του Τζορτζ Σόρος πίσω από τις εξεγέρσεις στις ΗΠΑ, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ολοένα και αυξάνονται.

Οι ταραχές και οι λεηλασίες είναι καθημερινό φαινόμενο πλέον στις αμερικανικές Πολιτείες, με τις δίκαιες διαδηλώσεις για το θάνατο του Φλόιντ να δίνουν την ευκαιρία σε ταραχοποιά στοιχεία να ξεδιπλώσουν το σχέδιό τους, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Η έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα με τις χιλιάδες μεταναστών και τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ του Σόρος, δεν είναι απίθανο ότι θα δημιουργήσουν ένα επόμενο πεδίο μάχης.

Ούτως ή άλλως οι καταγγελίες για τη δράση των ΜΚΟ στη χώρα μας αρχίζουν και εντείνονται καθώς αποκαλύπτεται η δράση τους και υπάρχουν φόβοι για γενικό ξεσηκωμό των μεταναστών για να δημιουργηθεί εσωτερικό χάος στην Ελλάδα.

Η προμήθεια-μαμούθ της ΕΛ.ΑΣ. σε δακρυγόνα, ασπίδες, γκλομπς και αλεξίσφαιρα, αλλά και γενικά σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, γίνεται προφανώς με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο, αλλά δεν αποκλείεται απώτερος στόχος να είναι η προετοιμασία για τα χειρότερα.

Το εσωτερικό χάος που προαναφέραμε.

 

Πηγή

Προβολές : 224


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα