Χαμός με το κουτί εμβολίου της AstraZeneca – Εφιαλτικοί ισχυρισμοί και ... διαψεύσεις (βίντεο)

Χαμός με το κουτί εμβολίου της AstraZeneca – Εφιαλτικοί ισχυρισμοί και ... διαψεύσεις (βίντεο)

12 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:565
Μοίρασέ το

Οι προγραμματιστές του εμβολίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ισχυρίζονται πως συνεργάστηκαν με κλωνοποιημένα κύτταρα, αλλά αυτά τα κύτταρα «δεν είναι τα ίδια με τα κύτταρα των μωρών από έκτρωση».

Αντί σχολίου, θα αφήσω τις εικόνες να σας πουν όσα δεν θα πουν ένα τρισεκατομμύριο λέξεις… και ο Θεός να σας φωτίσει να μην κάνετε ούτε εσείς, ούτε τα παιδιά σας και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι, το εμβόλιο, απ’ όπου κι αν προέρχεται…από οποιαδήποτε χώρα… 

ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ… ΣΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Φουντώνει» η συζήτηση για τα εμβόλια…

Ένα συγκεκριμένο πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media προκάλεσε πανικό με τους ισχυρισμούς του, αναγκάζοντας το BBC να παρέμβει μέσω του Dr David Matthews, από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ!

Συγκεκριμένα στο βίντεο εκφράζονται οι ισχυρισμοί ότι στο κουτί του εμβολίου της AstraZeneca, υπάρχουν οι όροι:

 

Recombinant: Το βίντεο αναρωτιέται τι σημαίνει αυτός ο όρος, δίνοντας λινκ το οποίο αναφέρει πως είναι μόρια DNA που έχουν φτιαχτεί με εργαστηριακούς ελέγχους για τον γενετικό ανασυνδυασμό, όπως κλωνοποίηση μορίων, έτσι ώστε να συνδυαστούν με γενετικά υλικά από πολλαπλές πηγές, δημιουργώντας ακολουθίες που δεν θα μπορούσαν να βρεθούν αλλιώς στο γονιδίωμα.

ChAdOx1 nCoV-19: Το βίντεο λέει πως αυτός ο αριθμός είναι το εμβόλιο της AsraZeneca.

Στο δεύτερο λινκ που δίνει το βίντεο, σημειώνεται πως χρησιμοποιήθηκαν ακολουθίες RNA για να αναλυθεί η γονιδιακή αντιγραφή από το ChAdOx1 nCoV-19 στο ανθρώπινο MRC-5, το οποίο προέρχεται από ιστούς του πνεύμονα που προέρχονται από ένα 14 εβδομάδων καυκάσιο αρσενικό έμβρυο, αφήνοντας να εννοηθεί πως προέρχονται από εκτρώσεις.

Από την πλευρά του το BBC αναφέρει πως ένα εμβόλιο χρησιμοποιεί κύτταρα που αναπτύσσονται σε εργαστήριο, τα οποία είναι απόγονοι εμβρυϊκών κυττάρων που διαφορετικά θα είχαν καταστραφεί.

Η τεχνική αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960 και κανένα έμβρυο δεν προήλθε από έκτρωση για τους σκοπούς αυτής της έρευνας.

Πολλά εμβόλια γίνονται με αυτόν τον τρόπο, διατείνεται ο Dr David Matthews, προσθέτοντας ότι τυχόν ίχνη κυττάρων αφαιρούνται συνολικά από το εμβόλιο «σε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα».

Οι προγραμματιστές του εμβολίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ισχυρίζονται πως συνεργάστηκαν με κλωνοποιημένα κύτταρα, αλλά αυτά τα κύτταρα «δεν είναι τα ίδια με τα κύτταρα των μωρών από έκτρωση».

 

 

Πηγή

Το βίντεο, υπάρχει εδώ και μπορείτε να το δείτε, χωρίς να το κατεβάσουν οι … συνήθεις ύποπτοι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Κάντε κλικ πάνω  στον παρακάτω τίτλο, για να δείτε το βίντεο και αποθηκεύστε το…

Τι γραφει το κουτι του εμβολιου – το βιντεο που δεν προλαβατε να δειτε στο γιουτιουμπ.!!!!!!!!!!!!!

… ή δείτε το απευθείας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Προβολές : 565


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα