ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Αφιερώνεται, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Αφιερώνεται, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

4 Νοεμβρίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:843
Μοίρασέ το

Από το βιβλίο του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του “Χάνουμε το Αιγαίο”, είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.
 

 
 
Πάντα αυτή η δόλια Ελλάδα, είχε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ποτέ τόσους πολλούς όμως, μετά την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
 
Όσο για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,ΜΙΑ ΖΩΗ, ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Από τον ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ.
 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Τον χάρτη του “Νέου Ισραήλ”, τον έχετε δει;;;
Πάντα το όνειρό τους ήταν να κυριαρχήσουν σε όλα τα κράτη του ΝότιοΑνατολικού Αιγαίου, για να εξαφανίσουν ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
Γι αυτό και έκαναν την Ελλάδα, ένα ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία;

 
Οι προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου).
 
Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.

 Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο….

 
Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου.
 
Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του “Χάνουμε το Αιγαίο”, είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

 

  Η παρούσα δημοσίευση είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα… αφιερώνεται δε, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

 
Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου “Χάνουμε το Αιγαίο”, γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου – Καστελόριζου και Κρήτης!!! …..“Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου ή της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους”

Υ.Γ Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι πολύ αποκαλυπτικό που αναγράφεται στο βιβλίο…

 
Ότι ο Κων. Μητσοτάκης από το 1980 – 1981 που έγινε υπουργός των Εξωτερικών στην κυβέρνηση Γ. Ράλλη…”Συμφώνησε με τους Τούρκους στην μη καθιέρωση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) στα υπερκείμενα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο”…
 
α) Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 υπάρχει ο όρος Α.Ο.Ζ.
 
β) Η πλάκα είναι ότι περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να ανακηρύξει από κοινού, Α.Ο.Ζ. με τον Ν. Αναστασιάδη!!!

 

Πηγή

Προβολές : 843


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα