Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel: “Τίποτα στη δημοκρατία δεν δικαιολογεί το lockdown επί ενός λαού. Οδεύουμε για δικτατορία. Ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας.”

Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel: “Τίποτα στη δημοκρατία δεν δικαιολογεί το lockdown επί ενός λαού. Οδεύουμε για δικτατορία. Ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας.”

18 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:179
Μοίρασέ το

Ψυχίατρος Serge Hefez: “15.000.000 Γάλλοι υποφέρουν από κατάθλιψη.

13.000.000 έχουν αυτοκτονικές τάσεις.

Διπλάσιες απόπειρες αυτοκτονίας σε ανηλίκους.”

 

 

Αν μέσα σε ένδεκα μήνες, έγιναν τόσα πολλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ από τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ…

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή 

Ένας Γάλλος στους 5 είναι σε κατάθλιψη, οι απόπειρες αυτοκτονίας εκρήχθηκαν στους ανήλικους.

Ο ψυχίατρος Serge Hefez, επικεφαλής του Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων Ανηλίκων στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière (Paris) δήλωσε ότι  15.000.000 Γάλλοι υποφέρουν από κατάθλιψη.

13.000.000 έχουν αυτοκτονικές τάσεις.

Ένα σημαντικό κύμα διασχίζει τη Γαλλία. Δεν αφορά την κατάθλιψη, το άγχος, την αγωνία, τον θυμό ή την έκπληξη που μπορεί να συναντήσει ο καθένας σε αυτήν την εντελώς νέα περίοδο. Πέφτουμε σε μια αποδεδειγμένη κατάθλιψη.

Η Παιδοψυχιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου Robert-Debré κατέγραψε διπλάσιες απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 18 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την μελέτη Ifop-Fondation Jean-Jaurès  τ΄Οκτώβρη 2020, από την αρχή της πανδημίας 1 στους 5 Γάλλους προσανατολίσθηκε ν΄αυτοκτονήσει.

Η έρευνα  CoviPrev της Santé publique France στο ψυχολογικό καθεστώς του πληθυσμού δείχνει ότι το 21 % των Γάλλων αγγίχθηκε από κατάθλιψη, διπλάσιο ποσοστό από το προηγούμενο έτος… Δεν επηρεάζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά η κατάθλιψη επηρεάζει ένα στα πέντε άτομα. Αυτή η έρευνα είναι σύμφωνη με αυτό που βλέπουμε κλινικά. humanite 16/1/21

Ο Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel αποκωδικοποιεί τις διάφορες τεχνικές χειραγώγησης που τέθηκαν σ΄εφαρμογή από την αρχή της κρίσης στο covidinfos.net.

Λέει: Για την ανθρωπότητα δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ιός της. Οι ιοί είναι παντού, τους φιλοξενούμε συνεχώς. Η μόνη καινοτομία έγκειται στις ανθρώπινες συμπεριφορές που εφαρμόζονται για να προστατευθούμε από το κακό.

Ανεξάρτητα από το πόσο επικίνδυνος είναι ένας παράγοντας, ιογενής ή άλλος, τίποτα στη δημοκρατία δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αναγκαστικό lockdown επί ενός λαού.

Όταν ένα κράτος αποφασίζει για την ευτυχία του λαού του και τον κρίνει ανίκανο ν΄αποφασίσει από και για τον εαυτό του ο δρόμος είναι ανοιχτός στην δικτατορία (εδώ υγειονομική). Όλα τα σημάδια μοιάζουν να είναι παρόντα: η ρητορική, τα μέσα εξαναγκασμού, η ανακοίνωση ενός ”κόσμου μετά”.

Οφείλουμε ν΄αναρωτηθούμε για τον τύπο της κοινωνίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Αυτή της απόλυτης υγειονομικής κοινωνίας και του μηδενικού κινδύνου μου φαίνεται ότι είναι η χειρότερη των επιλογών γιατί από τη μια πλευρά αυτή σκιαγραφεί το δρόμο των μέσων ελέγχου όλου του πληθυσμού, τους ολοένα και μεγαλύτερους περιορισμούς των θεμελιωδών ελευθεριών μας και δομεί ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας κι από την άλλη είναι μια άνευ νοήματος ή μια οντολογική άρνηση.

ΥΓ. Μεγάλη διαδήλωση αναμένονται ως και 30.000 διαδηλωτές σήμερα στη Βιέννη κατά κοβιντολοκληρωτισμού .Η αστυνομία λέει τώρα ότι το πλήθος φθάνει από παντού…….

 

 

Πηγή

Προβολές : 179


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα