ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ο Τραμπ βγάζει Στρατό στους δρόμους – Με την Βίβλο μπροστά από Εκκλησία που έκαψαν (ΒΙΝΤΕΟ)

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ο Τραμπ βγάζει Στρατό στους δρόμους – Με την Βίβλο μπροστά από Εκκλησία που έκαψαν (ΒΙΝΤΕΟ)

3 Ιουνίου, 2020 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:609
Μοίρασέ το
 

Καλλιόπη Σουφλή

o trump bgazei strato
Μήνυμα στους διεθνιστές από τον Αμερικανό Πρόεδρο…

Σε μία ιστορική ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο και με τις ταραχές να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε όλες τις Η.Π.Α., ο Πρόεδρος Trump κάνει χρήση του νόμου 1807 για τη χρησιμοποίηση του Αμερικανικού Στρατού και όχι μόνο της Εθνοφυλακής, για την πάταξη των ταραχών, την σύλληψη όσων βανδαλίζουν, βιαιοπραγούν και λυμαίνονται τις περιουσίες των Αμερικανών Πολιτών, απαντώντας στους αναρχικούς και τους υποστηρικτές τους με μεγάλη ισχύ ώστε να επιβληθεί η τάξη στις Η.Π.Α. .

Την ομιλία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

 

Ήδη από τις 19:00 το απόγευμα, ώρα Washington DC θα επιβαλλόταν απαγόρευση κυκλοφορίας και η επίλεκτη 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία πήρε θέσεις εντός της αμερικανικής πρωτεύουσας για να επιβάλει την απαγόρευση της κυκλοφορίας και να βοηθήσει τις δυνάμεις ασφαλείας να εφαρμόσουν το νόμο.

 

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί σε όσες πολιτείες οι κυβερνήτες δεν παρατάξουν την Εθνοφυλακή με τις ταραχές σε αυτές να συνεχίζονται, οπότε δυνάμεις του τακτικού Αμερικανικού Στρατού θα παραταχθούν με Προεδρική διαταγή, βγάζοντας τους κυβερνήτες από τη δύσκολη θέση να συγκρουστούν με.. τους ψηφοφόρους τους που πλιατσικολογούν και καταστρέφουν.

Μετά την ομιλία του, ο Αμερικανός Πρόεδρος κατευθύνθηκε προς την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη κοντά στο Λευκό Οίκο, την οποία είχαν πυρπολήσει οι αναρχικοί αντιεξουσιαστές το προηγούμενο βράδυ και κρατώντας τη Βίβλο, έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τα Ιερά και Όσια των Η.Π.Α. θα προστατευτούν από τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του Προέδρου Τραμπ ο οποίος επιστρέφοντας από την Εκκλησία στο Λευκό Οίκο, περνά ανάμεσα από παραταγμένες δυνάμεις  ασφαλείας.

 

Την ίδια ώρα το CNN προκαλεί με τους τίτλους και τις αναμεταδόσεις του δημιουργώντας εμφυλιοπολεμικό κλίμα, όπως για παράδειγμα όταν αποκαλεί την κίνηση Trump να κατεβάσει το Στρατό στο δρόμο μέσω του νόμου 1807, δικτάτορα ενώ ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Ιλλινόις Pritzker, απορρίπτει την ιδέα ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δια του Προέδρου μπορεί να στείλει τακτικό στρατό στην πολιτεία του.

Ο συγκεκριμένος κυβερνήτης είναι άλλωστε γνωστός για τα αριστερά του αισθήματα και στην Πολιτεία του επικρατεί πραγματικό χάος με ανθρώπους να πεθαίνουν στο δρόμο.

 

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για την εσωτερική σταθερότητα των Η.Π.Α. αλλά και το μέλλον των εκλογών του Νοεμβρίου αφού ο Trump ήδη κερδίζει όσους επιθυμούν τάξη και ασφάλεια στις Η.Π.Α. και όχι την κυριαρχία των αριστερών και των μπάχαλων που αυτή τη στιγμή λυμαίνονται την χώρα.

Μετά το διάγγελμά του ο Τραμπ περπάτησε ως την αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Πάρκο Λαφαγιέτ, ενώ ελικόπτερα περιπολούσαν από αέρος και δεκάδες στελέχη της προεδρικής ασφάλειας βρίσκονταν γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο. 

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην Νέα Υόρκη

 

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο του Μανχάταν, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης να επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Διαδηλωτές λεηλάτησαν καταστήματα γνωστών εταιρειών στην 5η Λεωφόρο με αθλητικά είδη, ρούχα, ηλεκτρονικά και κινητά τηλέφωνα, λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 23:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδος).

«Μίλησα με τον κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο και για την ασφάλεια όλων, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη απόψε: θα ξεκινήσει στις 23.00 και θα αρθεί στις 5 το πρωί» τοπική ώρα», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο επιβεβαίωσε επίσης πληροφορίες που ήθελαν την 25χρονη κόρη του, Κιάρα, να συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων του Σαββατοκύριακου στην πόλη. 

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συνελήφθησαν στην πόλη της Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου.

Το ABC News μετέδωσε πως η Κιάρα ντε Μπλάζιο βρισκόταν μεταξύ μιας ομάδας διαδηλωτών που αρνήθηκε να απομακρυνθεί από έναν δρόμο που είχε αποκλείσει.

 

Ο Τραμπ ανακήρυξε τρομοκρατική οργάνωση την ANTIFA

O Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε το κίνημα Antifa να διωχθεί ως «εγχώρια τρομοκρατική» οργάνωση, κάτι που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ από το απόγευμα της Κυριακής.

 

Πηγή

Προβολές : 609


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα