Όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης και αυτή είναι η...

Όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης και αυτή είναι η...

26 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:804
Μοίρασέ το
Οσο πλησιάζουμε προς την 3η Νοέμβρη, τόσο θα εντείνεται η κορονοτρομοκρατία και θα παίρνονται “μέτρα” στις χώρες της Ευρώπης.
 

 
 
 
Παιγνίδι σε βάρος των λαών, για σκληρά νεύρα…
 
Ο Ρότσιλντ ξαμόλυσε τις πολιτικές συμμορίες του, να τρομοκρατήσουν τους λαούς.
 
Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα… με την ευχή να έρθουν τα καλλίτερα.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Που λέτε, επειδή ο Τραμπ σαρώνει στην Αμερική, και του Μπάιντεν η άνοια αυξάνει με άλματα, αποφάσισε η μανδάμ Μέρκελ να βάλει το χεράκι της να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς, τρομάρα τους που λερώνουν και το όνομα οι καμπαλιστές και ανώμαλοι παιδόφιλοι.
 
Και για να φανεί ο Τραμπ ανεύθυνος και πως δεν νοιάζεται για την δημόσια υγεία, σκοπεύει η μανδάμ που πηρε το δαχτυλίδι των νεοταξιτών από τον Ομπάμα, να βάλει όλη την Ευρώπη σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, πως δήθεν ο ιός κάνει επέλαση, να φοβηθούν οι Αμερικάνοι, να μην ψηφίσουν τον Τράμπ.
 
Οσο πλησιάζουμε προς την 3η Νοέμβρη, τόσο θα εντείνεται η κορονοτρομοκρατία και θα παίρνονται ‘μέτρα’ στις χώρες της Ευρώπης.
 
Ο Κούλης βέβαια, εκτός από την τυφλή υποταγή στις εντολές της μανδάμ, έχει και τους δικούς του λόγους να μας φερμάρει μια ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
 
Θέλει να εμποδίσει ΚΑΘΕ εκδήλωση στην Επέτειο του ΟΧΙ, θέλει να μας κλειδαμπαρώσει όσο οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και χτίζουν δικαιώματα, και φυσικά να εγκαταστήσει κι άλλους ‘φιλοξενούμενους στις πόλεις μας.
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 3 ΝΟΕΜΒΡΗ με την επανεκλογή του Τράμπ! 
 
Μετά να τους δω, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, από τον Γκέιτς και Σόρος, έως τον δικό μας , που θεωρώ πιθανότατο, να τον ανατρέψουν ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ οι δικοί του, με τις ευλογίες της Πρεσβείας βεβαίως βεβαίως , και θα πάω να αφήσω και λουκούμια για κέρασμα στα σκαλάκια της, εγώ που κάποτε συμμετείχα στις διαμαρτυρίες απέξω της !!!
 

 

Πηγή

Προβολές : 804


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα