Όσο σιωπούμε και οι λίθοι κεκράξονται

Όσο σιωπούμε και οι λίθοι κεκράξονται

14 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:84
Μοίρασέ το

 

Είναι πλέον καθολικό το συμπέρασμα, ότι η πολιτική κουλτούρα κομμουνιστικής μυστικότητας (των Κινεζικών αρχών), συνέτεινε στο να μετατραπεί ένα τοπικό ξέσπασμα γρίπης, σε ένα παγκόσμιο οικονομικό-κοινωνικό χτύπημα, που ξεθεμελιώνει ακόμα και τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου.

 

 

 

Θα έλεγα πως καθίσταται σαφές σε όλο και περισσότερους λαούς, πως ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ΚΑΜΠΑΛ, είναι ένα και καταλήγουν στον ΣΙΩΝΙΣΜΟ… δηλαδή στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σιγά σιγά και οι λίθοι κεκράξονται (θα φωνάξουν και οι πέτρες).

 

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν ότι ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ, ζήτησε από τον Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Γκεμπρεγέσους, να συγκαλύψει το πόσο σοβαρή είναι αυτή η «κινεζική-γρίπη».

Αυτά λαμβάνουν χώρα τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με το Spiegel.

Κατά τη διάρκεια μιας «κουβεντούλας» τους στις 21/1/2020 –σχεδόν μία εβδομάδα αφότου οι σοφοί «επιστήμονες-ιατρόι»(;) του ΠΟΥ διαβεβαίωνε τον κόσμο ότι δεν υπήρχε «σαφής ένδειξη μετάδοσης της νόσου από άνθρωπο σε άνθρωπο»– ο κινέζος πρόεδρος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε, από τον πρώην κομμουνιστή Αιθίοπα υπουργό Τέντρος-Γκεμπρεγέσους, να μην αποκαλύψει πως ο ιός ήταν στην πραγματικότητα μεταδοτικός μεταξύ των ανθρώπων, αναφέρει το Spiegel.

Επίσης του ζήτησε να καθυστερήσει την επίσημη δήλωση, πως είχε εξελιχθεί σε πανδημία.

Μπορούσε να την κάνει αυτή την δήλωση, ο Αιθίοπας, μόλις μολύνονταν 65.000.000 άνθρωποι, για να “δικαιωθεί” και το πείραμα των “επιστημονικών ινστιτούτων”.

Βιάστηκε ο Τέντρος, του ΠΟΥ. Ας την έκανε και το 2.300μ.Χ, ποιος θα τον ενοχλούσε;

Είναι πλέον καθολικό το συμπέρασμα, ότι η πολιτική κουλτούρα κομμουνιστικής μυστικότητας (των Κινεζικών αρχών), συνέτεινε στο να μετατραπεί ένα τοπικό ξέσπασμα γρίπης, σε ένα παγκόσμιο οικονομικό-κοινωνικό χτύπημα, που ξεθεμελιώνει ακόμα και τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Η κομμουνιστική Κίνα, με το να μη σημάνει άμεσα «συναγερμό», όταν εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα, επέτρεψε στον ιό να επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναμένεται συνέχεια πολύ σκληρών αποκαλύψεων.

Ο Αντώνης Παπαϊωάννου είναι δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής και συντάκτης της εφημερίδος ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 84


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα