Όταν ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.

Όταν ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.

19 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:316
Μοίρασέ το

 

17η Ιουνίου. Ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνά. Εσύ;;;

Εμείς και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός όπως απέδειξε με τα πρωτοφανή μεγάλα συλλαλητήρια, ΔΕΝ υπογράψαμε ΚΑΜΙΑ συμφωνία.
 
Μπορεί κάποιοι πολύ γρήγορα να ξέχασαν.  Οι εχθροί της πατρίδας μας όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι αρκεί μια σπίθα για να ανάψει η πυρκαγιά. Κι εμείς υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και την δικαίωση της Ιστορίας και των αιματοβαμμένων χωμάτων μας.
 

 
Είμαστε ο λαός της λήθης… ο λαός του στιγμιαίου ενθουσιασμού και της ατέλειωτης αδιαφορίας… ο λαός του ανώνυμου διαδικτυακού τσαμπουκά και του ελαχιστότατου αγώνα στους δρόμους…
 
Και μα την πίστη μου, αναρωτιέμαι που είναι όλοι εκείνοι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, οι ομιλητές, “οι τσαμπουκάδες με τα μεγάλα λόγια” και τις μεγάλες υποσχέσεις…
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;;;
ΠΟΥΘΕΝΑ!
 
Την 17η Ιουνίου, ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΑ.
 
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.
ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
 
ΜΟΝΟΝ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
 
Αυτοί μόνον έπραξαν ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Αυτοί ΑΞΙΖΟΥΝ να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Τα λόγια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, στην παρακάτω φωτογραφία, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Ας τα σκεφθεί ο καθένας μας…
 
 
Η 17η Ιουνίου μέχρι πριν δύο χρόνια δεν σήμαινε τίποτα .
Δυστυχώς όμως στην δημοκρατική χούντα που κυβερνάει την Πατρίδα μας, πολιτικοί μειοδότες όπως το δίδυμο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με συνενόχους τον υπόλοιπο συρφετό της κυβέρνησης τους (βουλευτές Σύριζα και Πάνος Καμμένος  με το κόμμα του  Ανεξάρτητοι Έλληνες) κατάφεραν να γράψουν μία ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της Πατρίδος μας.

Ήταν λοιπόν Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες, όταν η ανάσα της Ελλάδος κόπηκε μπροστά στο μέγεθος της προδοσίας.
Ιστορία χιλιετιών αναμειγμένη με τόνους αίμα ελληνικό που χύθηκε για την Μακεδονία μας, διαγράφτηκε από ελληνόφωνους πολιτικούς με μία υπογραφή.

 

Όμως κανένας από εμάς που βρεθήκαμε λίγα χιλιόμετρα πιο μακρυά, δεν θα ξεχάσει όσα έγιναν στο Πισοδέρι εκείνο το πρωινό.

 
Το αποκαλυπτικό βίντεο θα γίνουν οι Ερινύες. Ο εφιάλτης τους :

Όπως δεν θα ξεχάσουμε και κανέναν από αυτούς που συμμετείχαν στην προδοσία με οποιοδήποτε τρόπο. 
Ποτέ!

 

Και μαζί  με εμάς δεν θα ξεχάσει ούτε ο Ελληνικός Λαός πλην προδοτών ανθελλήνων αριστερών και υποταγμένων ραγιάδων μπλε απόχρωσης που έχουν κάνει καραμέλα την πρόφαση δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα”!

 
 Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα επειδή τάχα βρισκόσαστε προ τετελεσμένων γεγονότων όπως λέτε  (=μέγα ψέμα αφού τη «Συμφωνία των Πρεσπών», παραβιάζει συστηματικά το κράτος των Σκοπίων), να μην ζητάτε την διακυβέρνηση της Πατρίδος γιατί γινόσαστε συνένοχοι στο έγκλημα και συμμέτοχοι της προδοσίας.
Δεν ξεχνάμε λοιπόν ούτε και τους Πόντιους Πιλάτους της ΝΔ που «νίπτουν» σήμερα «τας χείρας τους», έχοντας βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ (Μάρτιος 2020), με την προδοτική ονομασία «Βόρεια Μακεδονία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του, αντικαταστήθηκε.

 
Εάν υπήρχε αληθινή δημοκρατία και όχι κοινοβουλευτική χούντα, τότε το λιγότερο που θα έπρατταν οι οσφυοκάμπτες πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν η διενέργεια δημοψηφίσματος έστω και τώρα.
Είναι  φανερό, ότι δεν θέλουν να χαλάσουν τα σχέδια των «αφεντικών» τους.

Όμως η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι προδοσίες ανατρέπονται «στον δρόμο», αργά ή γρήγορα.

Και στον δρόμο της Εθνικής Αντίστασης βρέθηκε ξανά ο σύλλογος μας, επικεφαλής και διοργανωτής της μοναδικής δυστυχώς πορείας που έγινε σε όλη την Ελλάδα!

Ακούραστοι συνοδοιπόροι στον δρόμο της αντίστασης φυσικά οι ομάδες της ΕΝ.Ε.Δ
(συγχαρητήρια ειδικότερα στην «Ένωση Ελλήνων Πολιτών Για Την Μακεδονία», στην «Ομάς Μακεδόνων Πέλλας» και στο «Κάστρο Σερρών», που στήριξαν δυναμικά την προσπάθεια) καθώς και στα πολλά νέα παιδιά που έδωσαν το βροντερό παρών.

 
Ξεχωρίσαμε μια ομάδα με έφηβους, την ΕΠΟΚ (Ελληνικό Πατριωτικό Ορθόδοξο Κίνημα).
Συγχαίρουμε τους νεαρούς συναγωνιστές όπως συγχαίρουμε και όλους τους νέους και νέες που είτε πλαισιώνουν τον Σύλλογο μας είτε αποφασίζουν να δημιουργήσουν κάτι δικό τους.

 

Πριν προσχωρήσουμε στην παρουσίαση της δυναμικής παρέμβασης-πορείας του συλλόγου μας, οφείλουμε  να απαντήσουμε σε κάτι  συστημικούς γκεμπελίσκους αριστεριστές που παριστάνουν τους “αγωνιστές“.

Διαβάστε τι έγραφαν οι προπαγανδιστές του συστήματος στις 16/6/2020 για το άκρως επιτυχημένο 2ο Makedonian Pride: 

Ότι φοβηθήκαμε εμείς τους ανύπαρκτους ( 😂😂😂 ) και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εκδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…!!!

Στους κάθε είδους “πουθενάδες” απαντάμε στο δρόμο με την φυσική μας παρουσία.

 
“Πουθενάδες” του Xekinima.org, την επόμενη κιόλας μέρα (17/6) μετά τα αναγραφόμενα ψεύδη σας, κάναμε πορεία στο κέντρο της πόλης! Της πόλης που μας ανήκει! Και επειδή μας ακούγατε κρυμμένοι  στις τρύπες σας, σας αφιερώνουμε το παρακάτω video για να μας δείτε κιόλας:
Περαστικά!

 
 

Και μετά την απάντηση μας στους πουθενάδες ποντικούς της αριστεράς, επανερχόμαστε στον σύλλογο μας.

Η δράση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με διανομή φυλλαδίων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

 
 

Καθώς η ώρα περνούσε, αυθόρμητα πλαισίωσαν την συγκέντρωση μας και πολλοί περαστικοί συν Έλληνες. Η αποδοχή του κόσμου ήταν έκδηλη αφού και κατά την διάρκεια της πορείας στο κέντρο της πόλης, μας επευφημούσε από τα μπαλκόνια  και τα πεζοδρόμια!

Η πορεία σταμάτησε και αναφώνησε στεντόρεια τον Εθνικό Ύμνο σε δύο σημεία.
Αρχικά έξω από το παλιό Ελληνικό Προξενείο (δίπλα στη Μητρόπολη) που λειτουργούσε ως αρχηγείο του Μακεδονικού Αγώνα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγα χρόνια κατά τη διάρκεια εργασιών, ανακαλύφθηκε η υπόγεια Κρύπτη που συνέδεε το Ιερό της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης με το τότε Ελληνικό Προξενείο (έτσι εισερχόταν οι μακεδονομάχοι και οι συνεργάτες τους στο Προξενείο, παρακάμπτοντας τον έλεγχο της τουρκικής φρουράς).
Η συγκίνηση τεράστια και η φωνή μας έβγαινε σαν λάβα από τα στήθη μας.
Εκατοντάδες Μακεδονομάχοι πέρασαν από το σημερινό «Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα».
Μακεδονομάχοι και ηρωικοί δάσκαλοι και δασκάλες δασκάλες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Μακεδονία και όχι για «σύνθετες ονομασίες».

Το δεύτερο σημείο που αναφωνήσαμε τον Εθνικό Ύμνο και όπου ολοκληρώθηκε η δράση-πορεία μας, ήταν το άγαλμα του Παύλου Μελά και των λοιπών Μακεδονομάχων, στο πάρκο απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

 

Εμείς και σύσσωμος ο Ελληνικός λαός όπως απέδειξε με τα πρωτοφανή μεγάλα συλλαλητήρια, ΔΕΝ υπογράψαμε ΚΑΜΙΑ συμφωνία.

 
Μπορεί κάποιοι πολύ γρήγορα να ξέχασαν.  Οι εχθροί της πατρίδας μας όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι αρκεί μια σπίθα για να ανάψει η πυρκαγιά. Κι εμείς υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και την δικαίωση της Ιστορίας και των αιματοβαμμένων χωμάτων μας.
Παραφράζοντας τον Κωστή Παλαμά, κριτές μας οι αγέννητοι Έλληνες και οι νεκροί που θυσιάστηκαν.

Δείτε το βίντεο της δράσης εδώ:
https://vk.com/video-182707251_456239108


Ζήτω η Μακεδονία

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Ιερός Λόχος 2012 Ελληνορθόδοξη Στρατιά

ΥΓ. Αύριο θα προβληθεί ξεχωριστή ανάρτηση με άφθονο φωτογραφικό υλικό από την δράση του Τομέα Λάρισας του Ιερού Λόχου, που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα σε κεντρικά σημεία της Λάρισας.

 

Πηγή

Προβολές : 316


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα