«Ό,τι μισούμε βρίσκεται σε 9 λωρίδες και 1 σταυρό»! Τεράστιο πανό ΝΤΡΟΠΗΣ στην Θεσσαλονίκη

«Ό,τι μισούμε βρίσκεται σε 9 λωρίδες και 1 σταυρό»! Τεράστιο πανό ΝΤΡΟΠΗΣ στην Θεσσαλονίκη

26 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:626
Μοίρασέ το
Ο στρατός της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων με μίσος κατά των Ελλήνων…

Ένα μεγάλο πανό κατά της 25ης Μαρτίου και του συμβολισμού της ελληνικής σημαίας ανήρτησε χθες ομάδα κουκουλοφόρων στα κάστρα της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τους Κήπους του Πασά.

Στο πανό, έγραψαν με μαύρα γράμματα πάνω στην Ελληνική Σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας: «Ό,τι μισούμε βρίσκεται εδώ σε 9 λωρίδες και 1 σταυρό ξεφτίλες πατριώτες».

Αυτή είναι η πέμπτη φάλαγγα, την οποία αφήνουν να ελέγχει κτίρια και γειτονιές, ενώ σε ορισμένες περιοχές ζητούν ακόμα και ταυτότητα σε Έλληνες πολίτες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο «στρατός» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων που ενεργοποιείται κατά το δοκούν, καθώς κάποιοι τον κρατούν με χαλινάρι και δεν τον έχουν αμολήσει ακόμα μαζικά…

Εδώ και ένα χρόνο, οι λεγόμενοι αναρχικοί αριστεριστές είχαν «σιωπήσει» παρά τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που επιβάλλονταν στους πολίτες, δείγμα του ό,τι δρουν συντονισμένα βάσει εντολών και όχι κατά της όποιας εξουσίας, αλλά εις βάρος της κοινωνίας σε συνεννόηση, ενδεχομένως, με αυτήν.

Αφού οι διεθνιστές συγκεντρώσουν πλήθος ατόμων, υπάρχουν εκείνοι που θα το οργανώσουν. Παρότι μιλάνε για «αναρχία», υπάρχουν οι αρχές και τα κεφάλια που δίνουν συγκεκριμένες εντολές και συντονίζουν τις επιθέσεις, προκειμένου να τρομοκρατηθεί η κοινωνία και να στραφεί η προσοχή της σε συγκεκριμένες καταστάσεις και όχι στην στέρηση της ελευθερίας που της επιβάλλεται μεθοδικά!

Η δύναμη της πέμπτης φάλαγγας είναι μεγάλη (προφανώς ενισχύεται και με αλλοδαπούς) και, εφόσον της ζητηθεί, μπορεί να προκαλέσει απόλυτο χάος στις πόλεις της χώρας σε σύμπνοια ενδεχομένως με κομμάτι της Αστυνομίας που έχει διαφθαρεί ή διορίστηκε σκοπίμως στις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.

Και φυσικά, όπως είδαμε και στο πανό, μισούν τους Έλληνες.

 

Πηγή

Προβολές : 626


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα