Ώρες ευθύνης για τα πατριωτικά κόμματα

Ώρες ευθύνης για τα πατριωτικά κόμματα

12 Μαΐου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:56
Μοίρασέ το

Αυτήν την ώρα, της Ένωσης του ανένδοτου Πατριωτικού Κινήματος, πρέπει όλοι να συστρατευθούν, προκειμένου βήμα – βήμα να πραγματοποιηθεί η απεμπλοκή από το γερμανικό Μνημονιακό Καθεστώς!

 

Για να μεθοδευτεί η απαλλαγή του λαού από την ληστρική τραπεζοκρατία!

Πρέπει να δώσουν στον κάθε Έλληνα το δικαίωμα να αντιληφθεί, ότι μπορεί η χώρα να αλλάξει, χωρίς όμως να χάσει τις εθνικές της αξίες και τα ιδανικά της! Χωρίς να παραχωρηθούν κυρίαρχα εδάφη!

Να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες να καταλάβουν, ότι και θέλουν και μπορούν να διαμορφώσουν μια άλλη πολιτική πατριωτική πρόταση!!

 

 

 

Για να γίνει αυτό, προϋποθέτει σταθερές και αδιαπραγμάτευτες θέσεις σε συγκεκριμένα σημεία:

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ Σ’ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΟΖ.

ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΚΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Το τέλος των ιδεολογιών ήλθε νομοτελειακά με τον ερχομό των Μνημονίων! Αυτά που αποκήρυσσαν, αρχικά, μετά βδελυγμίας οι πρώην Πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας και οι οποίοι, σε όλους του τόνους ισχυρίζονταν ότι θα καταργούσαν ως Πρωθυπουργοί, τελικά έγιναν υπερασπιστές αυτών!

 
Αντίθετα ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρ΄ ότι ήταν υπέρ των Μνημονίων εν τούτοις ένεκα της κομματικής πειθαρχίας καταψήφισε το Δεύτερο Μνημόνιο!
 
Τούτο αποδεικνύεται από ένα μικρό απόσπασμα που σας παραθέτω παρακάτω, των όσων είπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τον Μάιο του 2015 σε ραδιοφωνική εκπομπή (Real fm- 97,8 στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου:

«…Νομίζω ότι με αφορμή το ζήτημα της στάσης της Ν.Δ. απέναντι στη συμφωνία την οποία ελπίζω η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή και εκεί θα πρέπει η Ν.Δ. να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος που κάναμε και το 2010 – εγώ ήμουν αντίθετος θυμίζω τότε, υπάκουσα στην κομματική πειθαρχία για την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου- στο τέλος κινδυνεύουμε να ζαλιστούμε εμείς από τις πιρουέτες μας. Η ΝΔ θα πρέπει να είναι υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη η οποία θα βάλει πλάτη στην εθνική προσπάθεια. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εμένα προσωπικά θα με βρει κάθετα αντίθετο…»!

Έτσι κι εκείνος από τότε μέχρι σήμερα είναι τιμητής αυτών των καταστροφικών για την Πατρίδα και το λαό της Μνημονίων!

Το πολιτικό Σύστημα τους χωράει όλους…

Έτσι το τέλος των ιδεολογιών, “προέτρεψε” το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ το 2012, κάτι που τις προηγούμενες δεκαετίες φάνταζε τουλάχιστον εξωπραγματικό! “Προτρέποντας” πολλούς επιφανείς Υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, να “χωρέσουν” στο “Δημοκρατικό” μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, και να υπουργοποιηθούν μαζί του!

 
Ακόμη – ακόμη και ο αυτοαποκαλούμενος “δεξιός πατριώτης” Πάνος Καμμένος και το κόμμα του, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, συγκυβέρνησαν με τους διεθνιστές του ΣΥΡΙΖΑ!
 

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί σε κυβερνητικό υπουργικό τραπέζι να κάθονται και να συναποφασίζουν, οι “δεξιοί” Υπουργοί των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” με τους προερχομένους από το ΚΚΕ Νίκο Κοτζιά, Νίκο Τόσκα και άλλους “συντρόφους” που βρήκαν θαλπωρή στην διεθνοποιημένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεπούλησαν την Μακεδονία μας!

Το τέλος των Ιδεολογιών, του νεοφιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, της ριζοσπαστικής αριστεράς, ακόμη και του κομμουνισμού!

 

Όλα και όλοι, θυσία στον βωμό της Εξουσίας και του ραγιαδισμού στους ξένους δυνάστες!

Και απέναντι σε όλους αυτούς, ο υγιής Πατριωτισμός των Ελλήνων, που δεν είναι ιδεολογία! Είναι τρόπος και στάση ζωής! Όσες, όσοι τον αναζητούν μέσα σ΄ αυτά τα Συστημικά κόμματα, ζουν σε μια ουτοπία!

Ακόμη και εκείνοι που διακηρύσσουν ότι εκφράζουν τον Πατριωτισμό των Ελλήνων μέσω διαφόρων κομμάτων, πρόσκαιρα επιτυγχάνουν την είσοδό τους στη Βουλή, αλλά στη συνέχεια τα εκλογικά ποσοστά τους πιάνουν “ταβάνι”, μέχρι τελικά να εξαερωθούν! Μην έχοντας τα πολιτικά άντερα να εξηγήσουν στους ψηφοφόρους τους, το γιατί δεν εκτινάσσουν τα εκλογικά τους ποσοστά, αφού ευνοούνται από τις συνθήκες που διαμορφώνουν τα Συστημικά κόμματα και οι Συστημικές κομματικές συνεργασίες!

Μονόδρομος ο Πατριωτισμός…

 

Στην χώρα μας, την Ελλάδα μας, είναι πλέον μονόδρομος ο Πατριωτισμός!

 

Όχι βέβαια από αυτούς που έχουν ταυτιστεί με ακραίες – παράνομες και αντιδημοκρατικές πράξεις και οι οποίοι φυσικά “συμμετέχουν” στο Σύστημα νοερώς, υποβοηθώντας το, αφού κατέχουν και αυτοί, μια από τις σφραγίδες του Συστήματος! Υποβοηθώντας το με την ρητορική και τις πράξεις τους! Γιατί πολιτική δεν είναι οι ακραίες κορώνες, αλλά διαμορφωμένες και τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις υπέρ της Πατρίδος και του λαού της!

Ειδικότερα σήμερα, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και του αφηγήματος “φροντίζουμε για την υγεία σας”, αφαιρέθηκαν τα ατομικά μας δικαιώματα με τη στέρηση της ελευθερίας μας, σφραγίστηκαν οι εκκλησιές μας και απαγορεύτηκε βάναυσα ο εορτασμός των Παθών του Χριστού μας και της Αναστάσεώς Του!

Όταν ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, προ ολίγων ημερών “μας ενημέρωνε” λέγοντας ότι, επιτρέπεται (παρά την απαγορευτική ΠΝΠ της κυβέρνησης) μια πολιτική εκδήλωση, όπως αυτή που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ στο Σύνταγμα την Πρωτομαγιά, αλλά δεν επιτρέπεται μια κοινωνική συνάθροιση, όπως η επιμονή πιστών να βρεθούν έστω και έξω από τις ερμητικά κλειστές εκκλησιές κατά την Μεγάλη Εβδομάδα!

Έτσι σήμερα οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν! Τα δεινά που έρχονται μετά την πανδημία είναι πάρα πολλά! Η ύφεση θα χτυπήσει οροφή, με αύξηση της ανεργίας, με πολλές μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν και όσες άντεξαν στην κυριολεξία θα υπολειτουργήσουν, υπογράφοντας τον μελλοντικό τους θάνατο!

Πρέπει λοιπόν να υπάρξει μια γενναία πολιτική πατριωτική πρόταση! Πρέπει να διάσπαρτα πατριωτικά κόμματα να ενωθούν, υποτάσσοντας τον εγωισμό τους, τσαλαπατώντας το εγώ τους!

Όλοι μαζί πρέπει να δημιουργήσουν ένα νέο Κίνημα! Αυτό που κατ’ ανάγκη – σε πρώτη φάση – μπορεί να μην κυβερνήσει, αλλά θα μπορέσει να προστατεύσει όλους τους Έλληνες! Αφυπνίζοντάς τους και δημιουργώντας ισχυρές αντιστάσεις στο νέο αποικιακό μοντέλο, στο οποίο ζει και το οποίο βιώνει η Ελλάδα μας σήμερα, κάτω από την νεόκοπη γερμανική μπότα, με την έγκριση των τοκογλύφων των Βρυξελλών!

Πρέπει να δημιουργηθεί πολιτικός πατριωτικός πόλος, που θα αντισταθεί και θα υπερασπιστεί την παράδοση, την ιστορία, την κουλτούρα, τις αξίες της ζωής μας, που είναι η Οικογένεια, η Πατρίδα, η Θρησκεία, το Εθνικό φρόνημα και η Πίστη στον Χριστό! Αυτό πρέπει να είναι το αφήγημα αυτού του πατριωτικού φορέα! Ένα αφήγημα που για τους Συστημικούς χαρακτηρίζεται ως γραφικότητα, που σε τελική ανάλυση δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει!

Είναι υποχρεωτική η Ένωση…

Όσοι λοιπόν από αυτά τα πατριωτικά κόμματα θεωρούν ότι είναι απόγονοι του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη, του Δραγούμη, του Μελά, του Γρίβα, του Σολωμού, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν έναν κοινό αγώνα χωρίς απαίτηση αξιωμάτων! Η ομόνοια θα πρέπει να αντιπαραταχθεί απέναντι στους Νεοταξίτες, που καθημερινά καταστρέφουν τον ιστό αυτής της Πατρίδας!

Το Σύστημα είναι πολύ ισχυρό και κρύβεται πίσω από την έννοια “Δημοκρατία”, ενώ στην ουσία είναι φαύλο, χρησιμοποιώντας ακραίες μεθόδους επιβολής σκέψεων και πολιτικών!

Στην Ελλάδα του τέλους των ιδεολογιών και του τέλους της επίπλαστης ευημερίας, τόσο οι νέο-μπολσεβίκοι όσο και οι νεοφιλελεύθεροι, δεν μπορούν να έχουν τίποτα κοινό με τις προκάτοχες ιδέες, γιατί οι πρώτοι έψαχναν μαζί με την εθνική ταυτότητα τους και τον ζωτικό χώρο επικράτησής τους, ενώ οι δεύτεροι δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο γέρος Καραμανλής, έφτιαξε μια χώρα, μια διοίκηση και ένα πολιτικό καθεστώς, τέτοιο που αξίες όπως ελευθερία, δημοκρατία, θεσμοί, δικαιοσύνη, πήγαν μονομιάς όλα μαζί στα σκουπίδια…

Έτσι, οι Πατριώτες κατηγορούνται, στοχοποιούνται, αφού αποκλείεται η φωνή τους από όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, ως τάχατες οπαδοί της θεωρίας της συνομωσίας! Γιατί το Σύστημα ενοχλείται από τέτοιες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ φωνές! Γιατί οι εντολείς τους, γνωρίζουν ότι ο Πατριωτισμός ως δόγμα, ως σκέψη, δεν μπορεί να πεθάνει και όσο και αν το θέλουν, ο πατριωτισμός δεν θα εκλείψει ακόμη κι αν μείνει μόνο μια ψυχή ζωντανή…

Γι΄ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη, επιτέλους, όλοι οι Πατριώτες των πολλών κομμάτων, να ακολουθήσουν το δημοκρατικό μοντέλο της συνένωσης των δυνάμεών τους, αποκλείοντας τις ελάχιστες διαφορές τους, για να οδηγήσουν το λαό σε μια νέα πατριωτική εθνική και κοινωνική ανάταξη. Μπορούν, αρκεί να το θελήσουν.

Για να προετοιμάσουν και να καταθέσουν, μετά την Ένωση, μια πατριωτική, εθνική, κοινωνική πρόταση!

Ώρες ευθύνης για όλους…

Θέλω να πιστεύω, ότι σε μια τέτοια πρόταση ο λαός μας θα δείξει εμπιστοσύνη, αν καταλάβει, ότι όσοι συμμετέχουν αυτής της πρότασης δεν παίζουν με την έννοια του Έθνους, δεν παίζουν μαζί του, όπως όλοι οι προηγούμενοι, δηλαδή, τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Μεταπολίτευσης και των Μνημονίων που τον λεηλάτησαν! Σκόπιμα, που όλοι πια το γνωρίζουμε!

Ο λαός μας μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες, έχει πλέον ανοίξει τα μάτια του σε αυτούς που έχουν κάνει παλιόχαρτο το ίδιο το Σύνταγμα και ζητάνε μέσα από την απίστευτη λεηλασία των Ταμείων και των πόρων αυτής της χώρας, να αναλάβει ο λαός την ευθύνη, επειδή τους ψήφιζε, όταν του υφάρπαζαν την ψήφο με τα ατέλειωτα και τα ασύστολα προεκλογικά τους ψεύδη!

Σε αυτήν την επιστράτευση του Πατριωτικού χώρου, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Ήδη υπάρχουν προσωπικότητες και σχήματα που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία και την ανάγκη αυτής της Συνένωσης!

Αλλά πρέπει να καταλάβει και να αντιληφθεί και ο ελληνικός λαός – και είναι ευθύνη της κομματικής Συνένωσης – ότι δεν υπάρχει καμιά σκοπιμότητα σε αυτήν την Πράξη! Είναι καθήκον, είναι χρέος, να του δώσουν να καταλάβει του λαού!

Αυτήν την ώρα, της Ένωσης του ανένδοτου Πατριωτικού Κινήματος, πρέπει όλοι να συστρατευθούν, προκειμένου βήμα – βήμα να πραγματοποιηθεί η απεμπλοκή από το γερμανικό Μνημονιακό Καθεστώς! Για να μεθοδευτεί η απαλλαγή του λαού από την ληστρική τραπεζοκρατία! Πρέπει να δώσουν στον κάθε Έλληνα το δικαίωμα να αντιληφθεί, ότι μπορεί η χώρα να αλλάξει, χωρίς όμως να χάσει τις εθνικές της αξίες και τα ιδανικά της! Χωρίς να παραχωρηθούν κυρίαρχα εδάφη!

Να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες να καταλάβουν, ότι και θέλουν και μπορούν να διαμορφώσουν μια άλλη πολιτική πατριωτική πρόταση!!

 

Πηγή

Προβολές : 56


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα