Ἀγῶνας μέχρις ἐσχάτων !

Ἀγῶνας μέχρις ἐσχάτων !

21 Νοεμβρίου, 2020 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:790
Μοίρασέ το

… Το πιο σημαντικό είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κορωνοϊού, το ιατρικό κατεστημένο θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται.

Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων.

Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.

Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κορωνοϊό…

 

Ἡ εἴδησις ἔρχεται ἀπό τήν Οὐγγαρία καί ἔχει σχέσι μέ τό ῥωσσικό ἐμβόλιο.Καί προσέξτε καλῶς τί λέει ἀλλά καί σέ συνδυασμό μέ τί καί ποιόν

Τα σχέδια της Ουγγαρίας για την εισαγωγή και χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της Covid-19 εγείρει ανησυχίες για την ασφάλεια και μπορεί να πλήξει την εμπιστοσύνη απέναντι στα πιθανά εμβόλια κατά της νόσου, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανοίγοντας νέο μέτωπο στην αντιπαράθεση της Βουδαπέστης με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η αντιμεταναστευτική πολιτική του Βίκτορ Ορμπάν, η αυταρχική του διακυβέρνηση, οι συνεχείς παραβιάσεις του κράτους δικαίου και η επιδίωξη στενών σχέσεων με την Ρωσία έχουν προκαλέσει εντάσεις με την Ευρωπαϊκή Ενωση. …εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε: Το ζήτημα που προκύπτει είναι εάν ένα κράτος μέλος θέλει να χορηγήσει στους πολίτες του εμβόλιο που δεν έχει λάβει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).

…”Αυτό είναι το σημείο όπου συναντώνται η διαδικασία έγκρισης και η εμπιστοσύνη για το εμβόλιο. Αν οι πολίτες μας αρχίσουν να αμφισβητούν την ασφάλεια ενός εμβολίου, αν αυτό δεν έχει περάσει από αυστηρή επιστημονική αξιολόγηση για να αποδειχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του, θα είναι πολύ δυσκολότερο να εμβολιασθεί ικανό ποσοστό του πληθυσμού“, αναφέρει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

  …Το ρωσικό εμβόλιο θα δοκιμασθεί και θα παραχθεί, εκτός της Ρωσίας, σε μία σειρά χώρες όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, οι Φιλιππίνες και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ομως, η Ευρωπαϊκή Ενωση θέτει υπό αμφισβήτηση ακόμη και την εισαγωγή του Sputnik V από ένα από τα κράτη μέλη της...( ἀπό ἐδῶ)

Ναί,ἀλλά ὑπάρχει ἀκόμη μία χώρα ἡ ὁποία ξεκινᾶ τίς διαδικασίες γιά εἰσαγωγή τοῦ ῥωσσικοῦ ἐμβολίου.Ποιά ; Τό Ἰσραήλ ! Καί ἄν λάβῃ κανείς ὑπ᾿ὅψιν πόσο ἐκ τοῦ σοβαροῦ λαμβάνουν οἱ Ἰσραηλίτες τό καλό τῶν ὁμοφύλων τους,τότε μπορεῖ νά καταλάβῃ κάτι περισσότερο ἀπό αὐτό πού φαίνεται : 

Netanyahu speaks with Putin about buying Russia’s COVID-19 vaccine

  Ο επικεφαλής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Ισραήλ έχει υποβάλει μια τεράστια παραγγελία για το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας, υποστηρίζοντας ότι οι ανησυχίες για το φάρμακο οφείλονται στις εντάσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, παρά σε θέματα ασφάλειας.

Ο Ζέεβ Ρότσταϊν, διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Χαντάς της Ιερουσαλήμ πιστεύει ότι οι δυτικές αντιρρήσεις είναι πιο πολύ πολιτικές παρά επιστημονικές, λέγοντας στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, «είναι σαν τον διαστημικό αγώνα. Δεν είναι περίεργο που οι Ρώσοι ονόμασαν το εμβόλιο Sputnik V. Ήθελαν να υπενθυμίσουν στους Αμερικανούς που έφτασαν πρώτοι στο διάστημα».(ἀπό ἐδῶ)

Προσέξτε τώρα τί ἀκριβῶς γίνεται.

1) Γιατί ἐνδιαφέρει τήν Ε.Ε  νά ἐμβολιασθῇ ὅσο τό δυνατόν μεγαλύτερος ἀριθμός τοῦ πληθυσμοῦ τῶν χωρῶν/μελῶν,

2) Τό ἐμβόλιο νά εἶναι «ἐλεγμένο» ἀπό τόν δικό της ὁργανισμό,

3)Τά κράτη/μέλη νά ἔχουν προσαρμοσθῆ στίς ἐπιταγές τῆς Ε.Ε. περί κράτους δικαίου ( ἐξ οὖ καί ἡ σύγκρουσις μέ Οὐγγαρία καί Πολωνία).

Τί σημαίνει τό «κράτος δικαίου» ; Κατ᾿ἀρχήν  ἡ ἀποδοχή τῶν μεταναστευτικῶν(ἀφροασιανῶν ) ῥοῶν,βλέπε ἑκατομμυρίων μουσλίμ καί ἐπίσης ἡ νομιμοποίησις υἱοθεσίας παιδιῶν ἐκ μέρους τῶν ὁμοφυλοφίλων ζευγαριῶν

Μπορεῖ αὐτό νά σᾶς λέει κάτι σέ σχέσι μέ τό ἐμβόλιο; Ὄχι; Ἔ,διαβᾶστε τότε αὐτό :

 Ο σοκαριστικός λόγος για τον οποίο το εμβόλιο κορωνοϊού της Pfizer απαιτεί αποθήκευση στους -70C είναι επειδή περιέχει πειραματικά συστατικά νανοτεχνολογίας που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ πριν σε εμβόλια.

Γιατί όμως αυτά τα εμβόλια πρέπει πρώτα να διατηρηθούν στους -70C;

Η απάντηση, όπως αποδεικνύεται, είναι επειδή περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλια.

Όπως εξήγησε το Children’s Health Defense  σε ένα άρθρο της 6ης Αυγούστου, «τα εμβόλια mRNA που υποβάλλονται σε κλινικές δοκιμές Covid-19, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της Moderna, βασίζονται σε ένα “σύστημα φορέα” που βασίζεται σε νανοσωματίδια και περιέχει μια συνθετική χημική ουσία που ονομάζεται πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG)».

Η χρήση PEG  σε φάρμακα και εμβόλια είναι όλο και πιο αμφιλεγόμενη λόγω της καλά τεκμηριωμένης συχνότητας εμφάνισης ανεπιθύμητων αντιδράσεων που σχετίζονται με PEG, συμπεριλαμβανομένης της απειλητικής για τη ζωή αναφυλαξίας…

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων προκαλούν υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις στο σώμα, οδηγώντας σε σοβαρές αντιδράσεις, νοσηλεία και πιθανώς ΘΑΝΑΤΟ.

  …Σύμφωνα με πρόσφατες δοκιμές εμβολίων που διενήργησε η Moderna, το 100% των ανθρώπων στην ομάδα δοκιμής εμβολίων υψηλής δόσης εμφάνισε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

  …Οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκαλούνται από τα εμβόλια mRNA κορωνοϊού είναι τόσο διαδεδομένες που η Βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε πρόσφατα ότι αναμένει ένα τεράστιο κύμα «ανεπιθύμητων αντιδράσεων»/παρενεργειών του εμβολίου κορωνοϊού

  …Ο David Knight παρουσίασε πρό 2ημέρου στην εκπομπή του, έναν Βρετανό πληροφοριοδότη, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα ανοσοενισχυτικά των εμβολίων κορωνοϊού δείχνουν ποσοστό στειρότητας 97% σε γυναίκες που παίρνουν το εμβόλιο. (τό σχετικό βίντεο ἐδῶ)

 … Το πιο σημαντικό είναι ότι, καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν από εμβόλια κορωνοϊού, το ιατρικό κατεστημένο θα κατηγοριοποιήσει όλους αυτούς τους θανάτους ως «θανάτους covid-19» προκειμένου να ισχυριστεί ότι η πανδημία επιδεινώνεται.

Αυτό θα δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κύκλο θανάτων, υστερία των μέσων ενημέρωσης και υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίων.

Αυτά, με τη σειρά τους, θα σκοτώσουν ακόμη περισσότερα άτομα, τροφοδοτώντας τον ίδιο βρόχο ανατροφοδότησης που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα άτομα να εμβολιαστούν και να σκοτωθούν.

Τελικά, τα ίδια τα εμβόλια θα καταλήξουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από τον κορωνοϊό… (ἀναλυτικῶς τό θέμα,ἐδῶ)

Καί ἄς λάβουμε ἐπίσης πολύ σοβαρά τό γεγονός πώς ἡ ἐν λόγῳ φαρμακευτική ἑταιρεία ἡ ὁποία μέ τό ἐμβόλιό της θέλει νά μᾶς «σώσῃ»,ἔχει ἕνα πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν :

Tό ΒΑΡΥ Π Ο Ι Ν Ι Κ Ο μητρώο του φαρμακευτικού ΚΟΛΟΣΣΟΥ ‘Pfizer’ !

Καί ἐδῶ

Γιατί η Pfizer επέλεξε τη Θεσσαλονίκη

Συνεπῶς τό συμπέρασμα : 

Ἡ Ε.Ε. ἐγκρίνει τό συγκεκριμένο ἐμβόλιο,μιᾶς ἀ ν α ξ ι ό πι σ τ η ς  φαρμακευτικῆς ἑταιρείας ( τό ὁποῖο σημειῶστε ἡ ἑλλαδική κυβέρνησις χαιρέτησε μέ μεγάλη χαρά καί ἀνακούφισιν,διατυμπανίζοντάς το ἀπό τά ἐλεεινά καί τρισάθλια,ἀλλά κυρίως παρά-μπουκωμένα μέ ἑκατομμύρια εὐρῶ,πορνοκάναλα) γιά τά κράτη/μέλη της καί τούς πολίτες τους. Τούς πολίτες της,ἔτσι; Ὄχι γιά τά μουσλίμ τά ὁποῖα στήν συντριπτική τους πλειοψηφία δέν ἔχουν ἀκόμη πολιτογραφηθῆ.

Καί τά ὁποῖα μουσλίμ,μέχρι στιγμῆς ὅλα τά στοιχεῖα αὐτό δείχνουν,δέν ἐπιρρεάζονται ἀπό τόν ἰό ( μπορεῖ νά εἶναι φορεῖς χωρίς ὅμως συμπτώματα).

Δῆλα δή,τό μεταφέρουν καί τό διαδίδουν,ἀλλά αὐτοί δέν παθαίνουν τίποτα …

Ἀποτέλεσμα τοῦ ἐμβολιασμοῦ αὐτοῦ,ὁ ὁποῖος μέ νόμον ( ἤδη ἔχει νομοθετηθῆ στό ἑλλάντα :ὑποχρεωτικά μέ νόμο τά ἐμβόλια γιά πρόληψι μεταδοτικοῦ νοσήματος) θά ἐπιβληθῆ,θά εἶναι οἱ θάνατοι ἀπό παρενέργειες,ἀλλά καί ἡ στείρωσις πού θά προκληθῇ στίς γυναῖκες. 

Ἄρα,θά ἔχουμε μία φοβερή μείωσι τοῦ πληθυσμοῦ τῆς Εὐρώπης καί στήν συνέχεια μή ἰκανότητα ἀναπαραγωγῆς μέ ἀποτέλεσμα τόν τελικό ἀφανισμό τῶν εὐρωπαίων κατοίκων της.

Ποιοί θά μείνουν; Μά τά ἀφροασιανά μουσλίμ ! 

Ἀντιλαμβάνεσθε τώρα γιατί ἔχουν οἱ νεοταξίτες παγκόσμιοι συνωμότες,στά ὅπα-ὅπα τόν Ἐρντογάν;

Τό πιόνι τους Ἐρντογάν…Ἐν τάξει,τό πιάσατε τό νόημα.

Ὅπως ἀκριβῶς συμβαίνει καί μέ ἄλλα πιόνια τους,ὅλα ἐκεῖνα τά ὅντα πού «ἀγωνίζονται» στό ὄνομα τοῦ μαρξισμοῦ καί τῶν ἀριστερῶν ἀντιλήψεων γενικῶς.

Τούς ἐξυπηρετοῦν ἀπολύτως στά σχέδιά τους, ἀπολύτως.

Μόνον πού δέν ξέρουν πώς στό τέλος,μέ τήν ὁλοκήρωσι τῶν σχεδίων τῶν ἀφεντάδων τους,θά γίνουν τά ἀπόλυτα δουλικά.

Στήν κυριολεξία ὅμως δ ο υ λ ι κ ά ! 

Τέλος πάντων,ἔτσι ἔχουν τά πράγματα,αὐτά εἶναι τά βρωμερά τους σχέδια καί  ἐμεῖς,ὅσοι πιστοί στόν ἀγῶνα γιά τήν ἀλήθεια,θά συνεχίσουμε αὐτό πού κάνουμε ὅσο σκληρά κι᾿ἄν μᾶς πολεμοῦν.

Τό πολύ-πολύ νά ἀνεβοῦμε στά βουνά ὅπως οἱ πρόγονοί μας Κλέφτες κι᾿Ἀρματωλοί.

Ἄν πέσουμε ἄς πέσουμε πολεμῶντας ! 

Υ.Γ. Ὁ πόλεμος πού γίνεται στήν Ῥωσσία καί στίς χῶρες τοῦ πρώην ἀνατολικοῦ μπλόκ,ἔχει στόχο ἕναν καί μόνον :τήν κάμψη τῆς Πίστεώς τους.

Διότι Σλαῦοι σημαίνει δεσμοί μέ τήν Αὐτοκρατορική Ῥωσσία καί τήν Ὁρθόδοξο Χριστιανική Πίστιν !

Πόσο θ᾿ἀντέξουν; Πιστεύω, μέχρι τέλους…

Τό ἴδιο καί μ᾿ἐμᾶς τούς Ἕλληνες,ὁ ἀγῶνας μας θά εἶναι μέχρις ἐσχάτων ! 

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 790


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα