Ἀντιφα ὅπως λέμε κομμουνιστές, ἴσον οἱ γνωστοί δημιουργοί τους... (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

Ἀντιφα ὅπως λέμε κομμουνιστές, ἴσον οἱ γνωστοί δημιουργοί τους... (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ)

3 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:354
Μοίρασέ το

 


Οι ΑΝΤΙ-ΦΑ, ο ΜΥΡΙΖΑ και ο Κουτσούμπας δουλεύουν στις ΗΠΑ για τον Σόρος αλλά ο Τραμπ τους έχει ήδη χεσμένους. Τον Νοέμβριο ξυρίζουν τον γαμπρό

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 1 Ιουνίου. TASS. Οι εκτεταμένες διαδηλώσεις και αναταραχές που «ξεφυτρώνουν» σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τις τελευταίες ημέρες θα επιτρέψουν στην ακροαριστερή πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος να αποκτήσει μια μεγαλύτερη βάση , αλλά ο σάλος δεν θα βελτιώσει τις πιθανότητες του Δημοκρατικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, δήλωσε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων Αντρέι Κορόμπκοφ, στο Κρατικού Πανεπιστημίου του Τενεσί .

«Οι διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις οι μαζικές ταραχές, οι λεηλασίες και οι βανδαλισμοί, σε σκηνοθεσία CNN, με δεκάδες αστυνομικούς τραυματίες και εκατοντάδες διαδηλωτές να κρατούνται, θα ενισχύσουν τις ακροαριστερές ομάδες εντός του Δημοκρατικού Κόμματος και την αριστερή πτέρυγα του πολιτικού φάσματος γενικά», δήλωσε ο Κορόμπκοφ, και τόνισε, ότι οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις, χρησιμοποίησαν τις διαμαρτυρίες από την αρχή για επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης Τραμπ.

Κατά τη γνώμη του, οι Δημοκρατικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι επειδή η πανδημία του Κορωνοϊού στις ΗΠΑ απέτυχε να επιφέρει την πολιτική Αλλαγή στην οποία ήλπιζαν.

«Δεν υπήρξε καταστροφική πτώση στην δημοτικότητας του Τραμπ», σημείωσε ο Κορόμπκοφ.

«Την ίδια στιγμή», τόνισε, «οι ταραχές και οι διαμαρτυρίες, ενώ ενισχύουν την αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών, θα βλάψουν μακροπρόθεσμα τις θέσεις του κόμματος, επειδή οι Κεντρώοι του κόμματος αισθάνονται πάντα φοβισμένοι όταν συμβαίνουν ξεσπάσματα βίας»

»Αυτό σημαίνει ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου ο Μπάιντεν θα είναι πιο αδύναμος και ο Τραμπ κάπως πιο δυνατός», κατέληξε.

Δελτίο τῶν 11

Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε.

 
Γιατί ; …Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—.
 
Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει …όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά …και αυτό είναι ίσως το χειρότερο.
 
Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια.

Το ίδιο κινδυνεύει και η Γερμανία, και πάλι εξαιτίας της ταυτότητας αυτών που «έριξαν».

 
Οι Αμερικανοί είναι οι απόλυτοι «ευεργέτες» τής Γερμανίας, εφόσον, εξαιτίας τους, ο γερμανικός λαός ζει, χωρίς να έχει υποστεί τις συνέπειες των εγκλημάτων του.
 
Οι Αμερικανοί είναι αυτοί, οι οποίοι στην κυριολεξία προστατεύουν καθημερινά τη Γερμανία από τις απαιτήσεις των θυμάτων της.
 
Οι Αμερικανοί σταματάνε κάθε είδους διεκδικήσεις πριν αυτές φτάσουν στα Διεθνή Δικαστήρια.
 
Χάρη στους Αμερικανούς οι σύγχρονοι Γερμανοί έζησαν ζωή, την οποία δεν δικαιούνταν μεταπολεμικά. Χάρη σ’ αυτούς οι ηττημένοι εγκληματίες έζησαν καλύτερη ζωή από όλους τους νικητές μαζί.
 
Χάρη στους Αμερικανούς οι Γερμανοί δεν έχουν πληρώσει τίποτε σε κανέναν και στο ίδιο διάστημα έχουν προοδεύσει χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, γιατί έχουν διαφθείρει και έχουν λεηλατήσει τους πάντες, εξασφαλίζοντας την ατιμωρησία με τις «πλάτες» των Αμερικανών.

Υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν οι Αμερικάνοι τι έγινε?

Δεν μιλάω για τον λαό!
Μιλάω για αυτούς που είναι σε θέσεις που στήριζαν την εξουσία.
Την δομή εκείνη που την στήριζε ενεργά, και που απο την “πανδημία” και ύστερα είναι εντελώς κατεστραμμένοι!!
Και που ποτέ δεν θα ξανασηκώσουν κεφάλι, που βλέπουν την “χώρα της ελευθερίας`” να μοιάζει πλέον σε λατινική Αμερική!

Ο Τραμπ θέλει να ορίσει ως «τρομοκρατικό» το κίνημα Antifa στις ΗΠΑ

Υπάρχει περίπτωση ο Φαραώ να τους αφήσει να φύγουν νύχτα, και αυτός να “κοιμάται”?

Δεν υπάρχει!
Θα ζήσουμε συγκλονιστικές στιγμές!
Όσο τρέχουν τωρα και το εσωτερικό πρόβλημα, με τους αφρικάνους και η κατάσταση ξεφεύγει, θα πρέπει να κόψουν κεφάλια.
 
Κανείς δεν παραδίνεται στον κλέφτη. Όλοι πολεμούν για την εστία τους..
 
Δυστυχώς για αυτούς πείραξαν αυτούς που δεν έπρεπε, έριξαν αυτούς που τους έκαναν ‘Κύριους” στα σαλόνια ,και τώρα θα πεταχτούν με τις κλωτσιές..

Θα πάρει την εξουσία ο εβραίος ,και οι “δημοκρατικοί”??

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!
Θα κάνουν πραξικόπημα μέσα στην ίδια την χώρα?
 
Ο Τράμπ ,δεν ξέρω εάν πρόσεξες, είπε ο στρατός είναι έτοιμος..

Λες να κάτσει να πληρώσει για ότι δεν έκανε?

 
Ειναι ο μόνος που δεν έφαγε, και δεν υπέγραψε τίποτα!
 
Απλά περίμενε να περάσει ο καιρος και να λήξει από πρόεδρος, που έγινε κατά λάθος..

Και πάμε στην Ευρώπη!

Λες η Ευρώπη και τα παιδιά της Ρώμης να μείνουν άπραγα στην “κυρίαρχη’ Γερμανία?
Να φορέσει η Ευρώπη καπέλο τους ούνους?!!

Εδώ μιλάμε πως έρχονται απίστευτες ημέρες! Αυτοί ακόμα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τι έρχεται…

Για την ακρίβεια, δεν θέλουν να “ρίξουν” τον Τραμπ!

 
Θέλουν να κλείσουν τον λαό στα σπίτια του, να μην σκεφτεί, και να μην αντιδράσει στην καταστροφή, που του έριξαν οι εβραικές ακρίδες!!
 
Ο Τραμπ, παράπλευρη απώλεια θα είναι , εάν το επιτρέψει να είναι.!

Εάν δλδ “κοιτάξεις” την “εικόνα,”,γνωρίζοντας την όλην κατάσταση, είναι πραγματικά σοκαριστικό, όλο αυτό!

 
Τους “ξετίναξαν “,τους αποτελείωσαν και τους βάζουν και φωτιά.! 

Μιλάμε για αδίστακτα σκυλιά .Μιλάμε για απίστευτους βρωμύλους.

Τα αμερικανάκια την πάτησαν πάρα πολύ άγρια!!!!
Για άλλη μια φορά επανάληψη των εβραιων,της “μεγάλης εξόδου”!
Αυτήν την φορά θα πνιγούν!

Ἀπό ἐδῶ

What is Antifa and why does Trump want to declare it a terrorist organization? 

Ένας αντιφα διαδηλωτής φορά μάσκα αερίου και κράνος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πόρτλαντ, Ore., Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019.(ἐδῶ)

Trump says he will designate Antifa as a terrorist organization

Ο ορισμός θα μπορούσε να θέσει το Antifa  κάτω από την εγχώρια τρομοκρατική ετικέτα που ορίζεται στον νόμο Patriot Act των ΗΠΑ το 2001, το οποίο επιτρέπει στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου να στοχεύουν ολόκληρη την οργάνωση.


Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 354


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα