1η Σεπτεμβρίου 2021, η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και ο ρόλος του κορονοϊού

1η Σεπτεμβρίου 2021, η κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και ο ρόλος του κορονοϊού

23 Σεπτεμβρίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,066
Μοίρασέ το

 

Με το νέο πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες κάθε είδους ακινήτων θα πληρώνουν κάθε μήνα φόρο από 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Δηλαδή καταργείται οριστικά η ατομική ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αφού οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν ενοίκιο για κάθε τετραγωνικό μέτρο που (δεν) κατέχουν, κάθε μήνα.

 

Ένδεκα χρόνια το γράφω και το φωνάζω. Και μαζί μου το φωνάζει και το ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (που δεν κατέρχεται στις νοθευμένες εκλογές), το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ:

ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

Μας γράψατε και συνεχίζετε να μας γράφετε, εκεί που δεν πιάνει μελάνη, ως φοβισμένα ανθρωπάκια, μην σας πάρουν τα σπίτια…

ΠΟΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΩΡΕ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΤΙΚΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ “ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”;

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ;

Ο κορονοϊός, είναι ένα ακόμη όπλο της ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ THE GREAT RESET.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ – ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΚΕΣ;

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

Γιατί σε δυο τρία χρόνια, θα είμαστε ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αν εσείς θέλετε να είστε ΔΟΥΛΟΙ, εγώ και κάποιοι άλλοι έστω και λίγοι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Ο Σκωτσέζος οικονομολόγος Άνταμ Σμιθ έγραψε: «Με δύο τρόπους υποτάσσονται οι λαοί, με το δόρυ ή με το χρέος».

Το 1979 οι πολυεθνικές και οι μυστικές υπηρεσίες που ελέγχουν τον Κων/νο Καραμανλή, τον υποχρεώνουν να υπογράψει την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα).

Το Ελληνικό Εθνοκράτος καταργείται και γίνεται μια επαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα έχει μόνο 21 ψήφους σε σύνολο 721 ψήφων στο ελεγχόμενο από τις πολυεθνικές εταιρείες Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στις 8 Μαΐου 2010 η κυβέρνηση του Τζέφρεϊ Παπανδρέου και η Τράπεζα της Ελλάδος (που δεν είναι καθόλου Ελληνική) υπογράφει την 1η Δανειακή Σύμβαση προκειμένου να λάβει με μορφή δανείων 110 Δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ.

Η δανειακή σύμβασης υπογράφεται χωρίς να έχει κυρωθεί από την Βουλή και χωρίς την γνώμη του Ελληνικού λαού που έπρεπε να ερωτηθεί μέσω δημοψηφίσματος.

Με την σύμβαση αυτή καταργείται η Εθνική Κυριαρχία και παραδίδεται η Δημόσια ακίνητη περιουσία στους δανειστές, δεδομένου ότι στο άρθρο 14, παράγραφος 5 αναφέρεται ότι: Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η Εθνική Κυριαρχία.

Στην  Ναζιστική Ευρωπαϊκή Ένωση (ήταν ένα όνειρο του Καρλομάγνου που υλοποίησε ο Χίτλερ), η έννοια του εθνοκράτους είναι ασύμβατη με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Το κοινοτικό δίκαιο υπερέχει κάθε Εθνικού Δικαίου στις χώρες μέλη, οι οποίες υπακούν τυφλά στις εντολές των Βρυξελών.

Έτσι, η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω οδηγιών (που έχουν «κατασκευάσει» οι πολυεθνικές εταιρείες που την ελέγχουν) εκτός από την Δημόσια περιουσία, απαιτούν να καταργηθεί και η Ιδιωτική περιουσία και να περιέλθει στα χέρια των διαφόρων Funds.

Γι’ αυτό οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ πουλάνε το παραμύθι ότι η ατομική ιδιοκτησία στην Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, περίπου 65% – 70%.

Έτσι στις 31/12/2013 με το ΦΕΚ/Α/287 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, φέρνει στην Βουλή για ψήφιση τον Νόμο 4223/2013 με την ονομασία: Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ τον ψηφίζουν αμέσως.

Η Ελληνική Βουλή είναι μονοκομματική όταν πρόκειται για εντολές των Βρυξελών (στην ουσία δανειστών), τις ψηφίζουν αμέσως.

Διαβάζουμε στο κεφάλαιο Α:

Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (προσέξτε, περιέχει τον όρο Ιδιοκτησίας)

Άρθρο 1.

Αντικείμενο του Φόρου

  1. Από το 2014 και για κάθε επόμενο έτος επιβάλλεται Ενιαίος Φόρος Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) στα δικαιώματα (επί των ακινήτων) της παραγράφου 2 του παρόντος σε ακίνητα που βρίσκονται στην Ελλάδα και ανήκουν σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή κάθε είδους νομικές οντότητες, την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους.
  2. Ο ΕΝΦΙΑ επιβάλλεται στα εμπράγματα δικαιώματα της πλήρους κυριότητας, της ψιλής κυριότητας, της επικαρπίας της οίκησης και της επιφάνειας επί του ακινήτου. Δηλαδή στην ουσία ο ΕΝΦΙΑ καταργεί την ατομική ιδιοκτησία, αφού όλοι οι ιδιοκτήτες πάσης φύσεως ακινήτων στην Ελλάδα, πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο επί της ακίνητης περιουσίας τους. Στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, σπίτια, καταστήματα, δικαιώματα ανοικοδομήσεως (αέρα), κοινόχρηστους χώρους κ.λπ. ασχέτως αν παράγουν εισόδημα.

Αν παράγουν εισόδημα, ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει και δεύτερο φόρο, φόρο εισοδήματος.

Αυτό το αντισυνταγματικό έκτρωμα που καταργεί την ατομική ιδιοκτησία το ψήφισε η Βουλή κατόπιν οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 27/05/2016 με τον Νόμο 4389/ΦΕΚ 94/ γίνεται η σύσταση της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) κατόπιν εντολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΑΑΔΕ είναι μια ανεξάρτητη αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα στην οποία το Ελληνικό κράτος αναθέτει την χάραξη της φορολογικής πολιτικής και την είσπραξη των Δημοσίων Εσόδων.

Στην ΑΑΔΕ υπάγονται οι εφορίες και τα τελωνεία.

Δηλαδή, το Ελληνικό κράτος παραδίδει σε μια ανεξάρτητη αρχή η οποία ελέγχεται από τους δανειστές το σύνολο σχεδόν της είσπραξης και της διαχείρισης των φόρων.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο τυπικά μόνο έχει το δικαίωμα, βάσει εντολής της Βουλής, να ελέγξει την ΑΑΔΕ.

Μα η Βουλή έχει ψηφίσει την σύσταση της ΑΑΔΕ. Δηλαδή, η Βουλή θα ελέγξει αυτό που ψήφισε; Κωμωδία σε όλο της το μεγαλείο. Στην συνέχεια, το 2020 με τον Νόμο 4738/ΦΕΚ 207/27-10-20 αναμορφώνεται το πτωχευτικό δίκαιο κατόπιν οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αρ. 1023/2019.

Το πτωχευτικό δίκαιο δίνει όλες τις εξουσίες στους δανειστές ενώ κονιορτοποιεί τους άμοιρους δανειολήπτες.

Ενώ το 2021 με την αναπροσαρμογή του πτωχευτικού κώδικα αφαιρεί κάθε δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη των δανειοληπτών.

Στην ουσία τους απογυμνώνει από κάθε είδους προστασία.

Το καλοκαίρι του 2021, κατόπιν εισήγησης των «ειδικών», αναπροσαρμόζονται οι αντικειμενικές αξίας, οι οποίες μεσοσταθμικά αυξάνονται 30%.

Την ίδια εποχή η κυβέρνηση αναγγέλλει μείωση του ΦΠΑ κατά 8%.

Η απόλυτη κοροϊδία.

Η αύξηση των αντικειμενικών αξιών θα φέρει και αύξηση στον ΕΝΦΙΑ.

Έτσι οι ιδιοκτήτες θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν την αύξηση στους ενοικιαστές.

Η αγορά ακινήτων θα περιέλθει σε μεγάλη αναταραχή.

Πολλοί μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες θα πληγούν και θα κλείσουν, αφού δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα υψηλά ενοίκια.

Τον Αύγουστο του 2021 η Ανεξάρτητη Αρχή ΑΑΔΕ (όχι το Υπουργείο Οικονομικών) ανακοινώνει το νέο πρόγραμμα πληρωμών του ΕΝΦΙΑ έως το τέλος του 2023.

Με το νέο πρόγραμμα, οι ιδιοκτήτες κάθε είδους ακινήτων θα πληρώνουν κάθε μήνα φόρο από 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Δηλαδή καταργείται οριστικά η ατομική ιδιοκτησία στην Ελλάδα, αφού οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώνουν ενοίκιο για κάθε τετραγωνικό μέτρο που (δεν) κατέχουν, κάθε μήνα.

Δηλαδή, ή ΕΝΦΙΑ εναρμονίζεται με τον πτωχευτικό κώδικα στον οποίο οι δανειολήπτες θα πληρώνουν ενοίκιο επί του ακινήτου τους κάθε μήνα για 12 χρόνια, χωρίς το ενοίκιο αυτό να μειώσει το ποσόν του δανείου που οφείλουν.

Και όλα αυτά εν μέσω Κορονοϊού.

Μέσω του Κορονοϊού και της (εγ)κλιματικής αλλαγής που ψευδώς ονομάζουν «πράσινη ανάπτυξη», θα γυρίσουν τον πλανήτη στην εποχή της φεουδαρχίας.

Φεουδάρχες που θα κατέχουν το 100% των ακινήτων και δουλοπάροικοι που θα μένουν στα δικά τους ακίνητα, πληρώνοντας νοίκι.

Είναι ντροπή για την Ελληνική Βουλή που ψήφισε και ανέχεται αυτό το νομικό (αντισυνταγματικό) έκτρωμα που ονομάζεται ΕΝΦΙΑ.

Είναι πολύ πιθανόν σε λίγο να ψηφίσουν νόμους για υποχρεωτική ασφάλιση των ακινήτων.

Όπως γίνεται με τα αυτοκίνητα.

Ενώ θα θέσουν προδιαγραφές δήθεν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως μόνωση των ακινήτων, αντικατάσταση των παραθύρων και των πορτών για να μην υπάρχει δήθεν απώλεια ενέργειας.

Έλεγχο από μηχανικούς επί πληρωμή για το εάν το ακίνητο έχει όλες τις νέες  προδιαγραφές που θα έχουν θεσπίσει μέσω νόμων με εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την ίδια εποχή, μέσω του βιολογικού όπλου του Κορονοϊού θα αυξηθεί το κόστος ζωής.

Έτσι τους καταναλωτές θα πλήξει μια οικονομική καταιγίδα.

Μέσω του Κορονοϊού οι τιμές στο σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών θα ανέβουν βίαια.

Ο Κορονοϊός έφερε τεράστια κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ήταν ένας από τους στόχους που έπρεπε να ολοκληρωθούν μέσω του Κορονοϊού.

Επειδή ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής έχει μεταφερθεί (μέσω πολυεθνικών) στην Κίνα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, από εκεί ξεκίνησε και η παγκόσμια ανατίμηση των προϊόντων.

Συμπτωματικά από την περιοχή που ξεκίνησε και ο Κορονοϊός.

Έτσι τα ναυλοσύμφωνα που κλείνονταν πριν από ένα χρόνο για πλοία χωρητικότητας 8000 εμπορευματοκιβωτίων στην τιμή των 20.000 δολαρίων, φέτος κλείνονται σε τιμές 110.000 δολαρίων.

Οι Ελληνικές εταιρείες πρέπει να πληρώσουν ημερήσιο ναύλο 10.000 ευρώ για ένα container 40 ποδιών, ενώ πέρυσι πλήρωναν 2.000 ευρώ.

Η Κίνα που πρωταγωνιστεί στην αύξηση των ναυλοσυμφώνων έκλεισε προσωρινά για 2 εβδομάδες – λόγω κορονοϊού – το λιμάνι Ningbo.

Ενώ στο Βιετνάμ, τον μεγαλύτερο παγκόσμιο παραγωγό ενδυμάτων και υποδημάτων, οι εργαζόμενοι κοιμούνται στα εργοστάσια για να συνεχισθούν οι εξαγωγές.

Το κόστος αποστολής από την Κίνα στην Ευρώπη ενός εμπορευματοκιβωτίου έχει δεκαπλασιασθεί σε σχέση με τον Μάιο του 2020.

Ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι τιμές των πρώτων υλών (αγροτικά προϊόντα, μέταλλα), καθώς και οι τιμές της ενέργειας, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση έκλεισε τα λιγνιτωρυχεία που παρήγαγαν φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα (στην Γερμανία θα κλείσουν το 2035), ενώ ταυτόχρονα τον Μάρτιο του 2020 δημιούργησε και χρηματιστήριο ενέργειας και χρηματιστήριο παραγώγων ενέργειας.

Έτσι, η τιμή της ενέργειας μεταβάλλεται κάθε μέρα ανάλογα με τις ορέξεις των πολυεθνικών ενέργειας.

Τον Αύγουστο του 2020 (εν μέσω Κορονοϊού) το Ελληνικό Δημόσιο αποξενώθηκε από τις πηγές της ενέργειας.

Αποτέλεσμα αυτών είναι ότι η Ελλάδα εξαρτάται ενεργειακά από ξένες χώρες όπως τα Σκόπια, η Βουλγαρία, η Ρωσία κ.λπ., ενώ διαθέτει τεράστια κοιτάσματα ενέργειας.

Έτσι η τιμή χονδρικής του ρεύματος να ανέβει από 61,18 ευρώ η μεγαβατώρα στα 113 ευρώ.

Αύξηση 83%.

Ταυτόχρονα τα δικαιώματα εκπομπών ρύπων έχουν ακουμπήσει τα 60 ευρώ ο τόνος από 25 ευρώ που ήταν πέρυσι.

Είναι φυσικό η λιανική τιμή του ρεύματος να εκτοξευθεί στα ύψη με τέτοιες δολοφονικές πολιτικές που ακολουθούνται στον τομέα της ενέργειας.

Ήδη η ΔΕΗ από τις 5 Αυγούστου 2021, αύξησε την τιμή πώλησης στους πελάτες της κατά 15%, ενώ αναμένεται η αύξηση να ακουμπήσει το 70%.

Η αμόλυβδη βενζίνη έχει εκτοξευθεί στα 1,65 ευρώ το λίτρο, αυξημένη κατά 30% από το 2019, με στόχο τα 2 ευρώ το λίτρο.

Αυτά θα επιβαρύνουν και τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη διατροφής, τιμές ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, εισιτήρια μέσων μαζικής μεταφοράς, καταναλωτικά προϊόντα κ.λπ.

Έτσι, τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις συνθήκες διαβίωσης.

Αυτός είναι ένας από τους ρόλους του Κορονοϊού.

Η βίαιη αύξηση του κόστους ζωής των νοικοκυριών και η φτωχοποίηση ενός μεγάλου μέρους των λαών.

Με αυξημένο ΕΝΦΙΑ θα υπάρξει αδυναμία πληρωμής φόρων και πολλά ελληνικά νοικοκυριά θα χάσουν ένα μέρος ή όλη την ατομική ιδιοκτησία τους.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί ο στόχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι να μειωθεί το ποσοστό ιδιοκτησίας στην Ελλάδα.

Θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί ο φόρος έκτρωμα, ο ΕΝΦΙΑ, που έχει δημιουργηθεί για να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία στην Ελλάδα και την μεταφορά των ακινήτων της μεσαίας και χαμηλής εισοδηματικής τάξης στα κοράκια των funds του εξωτερικού.

Είναι ντροπή η Ελληνική Βουλή να νομοθετεί συνεχώς εναντίον του Ελληνικού λαού προς όφελος των πατρώνων της.

 

Τραπεζικός

Πηγή

Προβολές : 2,066


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα