14 προειδοποιητικά σημάδια ότι κάποιος στην ζωή σου έχει σατανική προσωπικότητα

14 προειδοποιητικά σημάδια ότι κάποιος στην ζωή σου έχει σατανική προσωπικότητα

1 Οκτωβρίου, 2021 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
14 προειδοποιητικά σημάδια ότι κάποιος στην ζωή σου έχει σατανική προσωπικότητα

 

Είναι εκπληκτικά χειριστικοί και κοροϊδεύουν τους άλλους για να κάνουν ό, τι τους πουν. Δεν νοιάζονται για το μέχρι που πρέπει να φτάσουν για να πραγματοποιήσουν κάτι.

Ποτέ δεν δέχονται την αλήθεια όπως είναι. Αρνούνται να δουν τον κόσμο όπως είναι και βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν. Είναι σαν να ζουν με καλυμμένα τα μάτια τους.

Πάντα ξοδεύουν τον χρόνο των άλλων. Είναι αγενείς και λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια. Όταν τους ρωτάς κάτι δεν απαντούν σοβαρά και αστειεύονται για τα πάντα.

 

14 προειδοποιητικά σημάδια ότι κάποιος στην ζωή σου έχει σατανική προσωπικότητα

Κι όμως υπάρχουν τέτοιου είδους σατανικοί “άνθρωποι”.

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Αλοίμονό σας αν μπουν στην ζωή σας.

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

 

 

Καλλιόπη

 

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που είναι πραγματικά σατανικοί είτε θες να το παραδεχτείς είτε όχι. Παρόλο που ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν, είναι γύρω μας.

Παρακάτω, αναφέρομαι σε μερικά από τα σημάδια που μπορεί να δηλώνουν ότι κάποιος είναι πολύ πιο σκοτεινός από όσο νόμιζες.

Ενώ τα παρακάτω από μόνα τους δεν είναι όλα κακά, αν συνδυαστούν φτιάχνουν ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπου που αγαπά να περιπλέκει τα πράγματα και να πληγώνει τους άλλους.

Αυτό το είδος ατόμου πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεται.

14 σημάδια ότι κάποιος στην ζωή σου ίσως έχει πραγματικά σατανική προσωπικότητα

Τα άτομα με σατανική προσωπικότητα:

 

 1. Κρατάνε μυστικά

Δεν θα σου πουν ποτέ την αλήθεια. Θα περιστρέφονται γύρω από ένα θέμα αλλά ποτέ δεν θα μιλούν ξεκάθαρα γι αυτό και θα αποκρύπτουν πληροφορίες. Απλώς δεν μπορείς ποτέ να μάθεις ολόκληρη την ιστορία από αυτούς.

 1. Ποτέ δεν έχουν τύψεις

Ποτέ δεν μετανιώνουν και δεν έχουν τύψεις επειδή δεν νιώθουν κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνονται άσχημα γι αυτά που έκαναν ή επειδή πλήγωσαν τους άλλους. Κάνουν ό, τι νομίζουν πως χρειάζεται και δεν σταματούν με τίποτα.

 1. Είναι ανεύθυνοι

Δεν είναι καθόλου υπεύθυνοι και δεν μπορείς να βασιστείς πάνω τους για τίποτα. Όσα περισσότερα τους ζητάς να κάνουν, τόσα λιγότερα θα κάνουν.

 1. Χειραγωγούν συνεχώς τους άλλους

Είναι εκπληκτικά χειριστικοί και κοροϊδεύουν τους άλλους για να κάνουν ό, τι τους πουν. Δεν νοιάζονται για το μέχρι που πρέπει να φτάσουν για να πραγματοποιήσουν κάτι.

 1. Αγαπούν να αποπροσανατολίζουν τους άλλους

Αγαπούν να τους συγχύζουν όλους. Συνεχώς τους αποπροσανατολίζουν και τους κάνουν να σκέφτονται με λανθασμένο τρόπο. Θα σου ανεβάζουν συνεχώς τις ελπίδες για το τίποτα ξανά και ξανά αν τους το επιτρέψεις.

 1. Αλλάζουν τα γεγονότα για να ταιριάζουν στην αφήγηση τους

Πάντα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να φανούν οι ίδιοι καλύτεροι. Θα αλλάξουν την ιστορία τους ώστε όλα να ταιριάζουν.

 1. Αρνούνται να αποδεχτούν την αλήθεια

Ποτέ δεν δέχονται την αλήθεια όπως είναι. Αρνούνται να δουν τον κόσμο όπως είναι και βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν. Είναι σαν να ζουν με καλυμμένα τα μάτια τους.

 1. Είναι πολύ ελεγκτικοί

Θέλουν πάντα να ελέγχουν τους άλλους. Δεν θέλουν οι άνθρωποι της ζωής τους να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις. Οτιδήποτε που ίσως απειλήσει την αίσθηση του ελέγχου τους κυριολεκτικά τους διαλύει.

 1. Δεν είναι ποτέ εδώ όταν δεν είσαι καλά

Ποτέ δεν θα είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι. Αν έχεις στεναχωρηθεί με κάτι δεν θα είναι ο ώμος που χρειάζεσαι για να κλάψεις. Δεν είναι υποστηρικτικοί και ποτέ δεν θα είναι.

 1. Συνεχώς σπαταλούν τον χρόνο των άλλων

Πάντα ξοδεύουν τον χρόνο των άλλων. Είναι αγενείς και λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια. Όταν τους ρωτάς κάτι δεν απαντούν σοβαρά και αστειεύονται για τα πάντα.

 1. Απολαμβάνουν να βλέπουν τους άλλους στεναχωρημένους

Αγαπούν να βλέπουν τους άλλους να είναι στεναχωρημένοι ή να πονούν. Τους αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή και δεν μπορούν να το κάνουν αυτό αν όλοι είναι χαρούμενοι και πετυχημένοι. Οι αποτυχίες σου τους δίνουν δύναμη.

 1. Δεν μπορείς να τους πεις κάτι χωρίς να το διευρύνουν

Κουτσομπολεύουν πολύ επειδή τους αρέσει να συζητούν τα αρνητικά των άλλων και να τα σχολιάζουν και ποτέ δεν αναφέρονται στα θετικά. Αν κάποιος κάνει ένα λάθος και το μάθουν, θα το μάθει και όλος ο κόσμος.

 1. Νιώθεις πολύ περίεργα γύρω τους

Σε κάνουν να νιώθεις λίγο εκτός τόπου και άβολα. Η διαίσθηση σου καταλαβαίνει την δόνηση τους ακόμα και αν εσύ όχι. Μην φοβάσαι να εμπιστευτείς το ένστικτο σου, ποτέ δεν λέει ψέματα.

 1. Συνέχεια λένε ψέματα

Πάντα σου λένε ψέματα. Το κάνουν αυτό για να προβληθούν, για να επιβαρύνουν κάποιον και για να βάλουν τους άλλους στην «θέση» τους. Γι αυτούς τα ψέματα είναι ένα εργαλείο χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν.

 

Μαγεία Τ.

 

Πηγή

Προβολές : 1,205


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα