ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ILLUMINATI;;; 2012 επισκέπτεται ο Β.Πούτιν το Δυτικό Τείχος: Ήρθα να προσευχηθώ για να χτιστεί γρηγορότερα ο 3 Ναός του Σολομώντα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ;;; ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ILLUMINATI;;; 2012 επισκέπτεται ο Β.Πούτιν το Δυτικό Τείχος: Ήρθα να προσευχηθώ για να χτιστεί γρηγορότερα ο 3 Ναός του Σολομώντα

1 Φεβρουαρίου, 2023 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,205
Μοίρασέ το

 

Και τώρα ξαναδιαβάζουμε ολόκληρο το «Δόγμα Νο. 1» για άλλη μια φορά. Θυμόμαστε όλα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία, τη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο τους τελευταίους 8 μήνες και θέτουμε ένα εύλογο ερώτημα:

Ποιος είσαι, κύριε Πούτιν; Illuminati!

>2012 επισκέπτεται ο Β.Πούτιν το Δυτικό Τείχος: Ήρθα να προσευχηθώ για να χτιστεί γρηγορότερα ο 3 Ναός του Σολομώντα

Αν και σε πολλές αναρτήσεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έχει επισημανθεί και σχολιαστεί πως ο Πούτιν είναι ένα ακόμα πιόνι των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, νομίζω πως αυτό το άρθρο, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την επισήμανση.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΤΕΛΙΚΑ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΥΧΝΙΑ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ;;;

Και στην τελική: ΠΟΙΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ;;;

Γιατί οι γνωρίζοντες λένε πως ο πραγματικός Πούτιν, είναι νεκρός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η επί μακρόν επίσκεψη ιστολόγου, που ΔΕΝ διαθέτει οικονομική επιφάνεια, στη Ρωσία και οι… συνομιλίες του όπως ο ίδιος γράφει, με την … ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΥΜΑ…

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;;;

 

 

Υ.Γ.2. Εκτός της πρώτης φωτογραφίας, όλες οι υπόλοιπες, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύθηκε στις 26/6/2012 από πληθώρα εβραίικών ΜΜΕ. Επομένως φεύγει το σενάριο της προπαγάνδας!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Β. Πούτιν είναι ένας καθαρός εβραίος και όπως καλά κάνει τάσσετε μέχρι θανάτου υπέρ των εβραίικών συμφερόντων. Το να τάσσεσαι υπέρ του εβραϊσμού δεν είναι απαραίτητο να είσαι κατά των εγχώριων συμφερόντων σου, αρκεί να μην προδίδεις αυτά που πιστεύεις. Όπως λένε γενικά οι εβραίοι, παιδί εβραίας μάνας είναι για πάντα δικό μας παιδί!

Η ιστορία του ορθόδοξου ηγέτη πλασαρίστηκε τόσο καλά όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε πολύ σωστά στα σημερινά αποτελέσματα. Οι ευκολόπιστοι, οι αδύναμοι στην πίστη και όσοι εθελοτυφλούν στην αλήθεια έχουν ανάγκη να δουν στα μάτια του Πούτιν έναν Ορθόδοξο θρησκευτικό ηγέτη!

Πάντα σε ένα στημένο παιχνίδι υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθούν οι καλοί και οι κακοί για να πλασαριστεί πιο εύκολα το σύστημα της επιτυχίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε απόψε (Τρίτη) 26/6/2012  στις 02:00 τα χαράματα, συνοδευόμενος από νηοπομπή φρουρών ασφαλείας, Ρώσους και Ισραηλινούς αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών για μια γρήγορη επίσκεψη στο Δυτικό Τείχος.

Ο Πρόεδρος Πούτιν επρόκειτο να επισκεφθεί το Δυτικό Τείχος το απόγευμα, αλλά η επίσκεψή του αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας μέχρι αργά το βράδυ και έτσι, όταν αποφασίστηκε η επίσκεψη, οργανωθήκαμε γρήγορα, κυρίως από την άποψη της ασφάλειας.

Την επίσκεψη αστραπή του Ρώσου Προέδρου συνόδευσαν ο Ραβίνος του Δυτικού Τείχους, ο ραβίνος Shmuel Rabinowitz και ο ραβίνος Berel Lazar, αρχιραβίνος της Ρωσίας και στενός φίλος και καθοδηγητής του Προέδρου Πούτιν, οι οποίοι τον καλωσόρισαν και του έδωσαν μια εξήγηση για τη μοναδικότητα του τόπου για τους Εβραίους.

Επιπλέον, ο Ραβίνος του Δυτικού Τείχους Rabinovitz Ketshura, παρουσίασε το βιβλίο που έγραψε για την ιστορία του Δυτικού Τείχους και την εβραϊκή ιστορία των Ναών.

Όταν ο Πρόεδρος Πούτιν περπάτησε προς τους πρόποδες του Δυτικού Τείχους, ο άνδρας του φώναξε στα ρωσικά – «Καλώς ήρθες Πρόεδρε Πούτιν στον τόπο σου». Ο Πούτιν, ο οποίος ήταν περικυκλωμένος από ένα μεγάλο τάγμα φρουρών ασφαλείας, κοίταξε με αιφνιδιασμένο μάτι το πλήθος γύρω του, κούνησε το κεφάλι του προς τον Ρώσο μετανάστη και του απάντησε με ένα χαμόγελο.

Αλλά η έκπληξη ήρθε όταν ο Πρόεδρος Πούτιν επέστρεψε στο όχημα, ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος ήταν αξιωματικός των πληροφοριών στο παρελθόν, έχει προφανώς ιδιαίτερα κοφτερά μάτια και εξίσου εντυπωσιακή μνήμη. Στην επιστροφή του αιφνιδίασε τους δεκάδες φρουρούς που τον περικύκλωσαν σε στενό κύκλο ασφαλείας και ξαφνικά τους άφησε και πλησίασε τον ίδιο Εβραίο που του ευχήθηκε «Καλώς ήρθες πίσω στον τόπο σου»στην αρχή της επίσκεψης.

Ο Πρόεδρος Πούτιν στηρίχτηκε στον φράχτη ασφαλείας της αστυνομίας και κολλήθηκε κοντά σε αυτόν τον Εβραίο, τον ευχαρίστησε για την ευλογία του και μίλησε μαζί του στα ρωσικά για πάνω από 3 λεπτά με συμπόνια και ευγένεια, ενώ ήταν γεμάτος χαμόγελα.

Στα μάτια του περίεργου και έκπληκτου κοινού και φαίνεται ότι και στα έκπληκτα μάτια των σκληρών φρουρών ασφαλείας του, ήταν σπάνιο θέαμα να βλέπεις τον Πρόεδρο Πούτιν να μιλά με τόση καλοσύνη και ευγένεια σε έναν απλό περαστικό. Ένας από τους ανθρώπους στο κοινό ακούστηκε να λέει: «Αποδεικνύεται ότι ο Πούτιν έχει επίσης μια ωραία πλευρά, μάλλον δεν είναι τόσο ψυχρός και σκληρός άνθρωπος όσο νομίζαμε».

Ο ίδιος συνομιλητής, ο οποίος είχε λίγα λεπτά φιλικής συνομιλίας με τον Πρόεδρο Πούτιν, είπε στον πρόεδρο για τη σημασία του Δυτικού Τείχους για τον εβραϊκό λαό, για τον ναό του Σολομώντα που καταστράφηκε και για τον βασιλιά Σολομώντα που τον έχτισε, τον άκουσε με ανυπομονησία, απάντησε: «Ακριβώς γι αυτό ήρθα εδώ, για να προσευχηθώ να ξαναχτιστεί ο 3 ναός του Σολομώντα. Σας εύχομαι να γίνουν δεκτές οι προσευχές σας.» Ο Πρόεδρος έσφιξε θερμά τα χέρια του Εβραίο και τον αποχαιρέτησε.

 

Άλλο άρθρο στις 19/3/2018: Οι εβραίοι της Ρωσίας στήριξαν και στηρίζουν τον Πούτιν να αναρριχηθεί στην προεδρία.

Ένας απεσταλμένος του Chabad στη Μόσχα δηλώνει ότι από τότε που ανέλαβε ο Πούτιν την εξουσία ο αντισημιτισμός στη Μόσχα έχει μειωθεί, «οι Εβραίοι δεν φοβούνται να περπατούν με το Ταλίτ στο δρόμο και αυτό το χρωστούν στον Πούτιν».

Η πλειοψηφία των Ρώσων Εβραίων υποστήριξε την εκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρία της Ρωσίας για τέταρτη φορά και σήμερα (Δευτέρα) γιορτάζουν την εκλογή του.

Ο Ραβίνος Shia Deitch, απεσταλμένος του Chabad στη Μόσχα, διευθυντής της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής οργάνωσης της πόλης και βοηθός του αρχιραβίνου, Rabbi Berel Lazar, λέει στο Channel 7 ότι η συμπαθητική προσέγγιση του Πούτιν στον Ιουδαϊσμό είχε ως αποτέλεσμα το γεγονός ότι ο αντισημιτισμός στη Ρωσία είναι σχεδόν ανύπαρκτος.

Λέει: «Είπα στα παιδιά μου ότι σε αυτές τις εκλογές θα τηρήσουμε το Mitzvot της Ευγνωμοσύνης, αυτό είναι το συναίσθημά μου, ο Πούτιν έχει κάνει σπουδαία πράγματα για τον Ιουδαϊσμό και τον Χασιδισμό του Chabad. Υπάρχουν πράγματα εδώ στη Μόσχα που δεν ήταν για εκατοντάδες χρόνια.

 

«Οι Εβραίοι πλέον περπατούν ελεύθερα στο Rish Gali με Talits και Kippahs. «οι Εβραίοι στη Ρωσία τυγχάνουν μεγάλου σεβασμού και αυτό διαπερνά από την κορυφή της πυραμίδας, Πρόεδρε Πούτιν σε στηρίζουμε από τα μέσα ενημέρωσης, τα κυβερνητικά ιδρύματα και έως και τις τράπεζες».

Όπως πολλοί, η Deutsch δεν εξεπλάγη από τα αποτελέσματα των εκλογών, “Είμαστε χαρούμενοι που ακούσαμε ότι ήταν μια συντριπτική νίκη και ότι αυτή ήταν η βούληση του ρωσικού λαού. Σε άλλες χώρες οι εβραίοι δεν έχουν ελευθερία, εδώ κανείς δεν κοροϊδεύει τους Εβραίους.

“Στον κεντρικό δρόμο μπορείτε να δείτε ένα διώροφο κατάστημα που πουλά matzoh για τις διακοπές και δίπλα στο κατάστημα είναι μια γιγάντια κούκλα ενός εβραίου παιδιού που κρατά ένα matzoh.

Δεν είναι κρυφός πως υπάρχει μια σχέση φιλίας και εκτίμησης μεταξύ του προέδρου Πούτιν και του αρχιραβίνου Berel Λάζαρ της Ρωσίας, βγάζουν φωτογραφίες μαζί και συμμετέχουν σε κοινές εκδηλώσεις.

«Πριν από το Πάσχα λαμβάνουμε πάντα μια ευχετήρια κάρτα από τον Πρόεδρο Πούτιν. Το τελευταίο Χανουκά, τα κεριά του Χανουκά άναψαν στην Κόκκινη Πλατεία, οπότε οι Εβραίοι εδώ είναι πολύ ικανοποιημένοι με τον Πούτιν», τονίζει.

 

Ρώσικο άρθρο 8.8.2014 απο το www.theinsider.ua/rus. Ο Πούτιν ανήκει στους Illuminati!

1) Το πρώτο μυστικό για το πώς να διαχειρίζεσαι τους ανθρώπους και να ελέγχεις την κοινή γνώμη είναι να σπέρνεις διχόνοια, αμφιβολίες και να δημιουργείς εχθρικές απόψεις για όσο χρόνο χρειαστεί, ώστε οι άνθρωποι, μπερδεμένοι σε αυτό το χάος, να μην μπορούν να το καταλάβουν και να καταλήξουν στην πεποίθηση ότι όταν είναι για κρατικές υποθέσεις, καλύτερα να μην έχεις προσωπική άποψη.

2) Είναι απαραίτητο να φουντώσει τα πάθη των ανθρώπων και να δημιουργήσει άχρωμη, άσεμνη και αποκρουστική λογοτεχνία.

3) Ο φθόνος, το μίσος, οι διαμάχες και οι πόλεμοι, η φτώχεια, η πείνα και η εξάπλωση των επιδημιών πρέπει να εξαντλήσουν τα έθνη τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι να μην βλέπουν πια άλλη λύση από το να απαλλαγούν εντελώς από τον εαυτό τους…

4) Οι άνθρωποι θα πρέπει να διδαχθούν να δέχονται τα φαινόμενα στην ονομαστική τους αξία, να αρκούνται σε επιφανειακές γνώσεις, να αναζητούν μόνο τη δική τους ευχαρίστηση, να ξοδεύουν όλη τους την ενέργεια στην ατέρμονη αναζήτηση του νέου και, τελικά, να ακολουθούν…

5) Εφόσον η μάζα είναι τυφλή, απερίσκεπτη και ανίκανη να κρίνει μόνη της, δεν θα έχει άλλη επιλογή όταν πρόκειται για τις υποθέσεις του κράτους: πρέπει να κυβερνάται με τη βοήθεια ενός σιδερένιου χεριού, δίκαια, αλλά με ανελέητη αυστηρότητα. Είναι αναγκαίο να πυροδοτήσουμε τις διαφορές μεταξύ ατόμων και λαών, να υποδαυλίσουμε το φυλετικό μίσος και τη θρησκευτική περιφρόνηση, να σκάψουμε μια ανυπέρβλητη τάφρο για να μην βρει κανένα χριστιανικό κράτος υποστήριξη.

6) Η βλακεία των ανώτατων κρατικών αξιωματούχων θα πρέπει να οδηγήσει τις κυβερνήσεις στο σημείο να συμφωνήσουν να πάρουν ξένα δάνεια που θα τις χρεώσουν και θα τις κάνουν σκλάβους… Προκαλώντας οικονομικές κρίσεις και ξαφνικά αποσύροντας όλα τα μετρητά από την κυκλοφορία, θα είναι απαραίτητο για να προκληθούν καταρρεύσεις στη νομισματική οικονομία.. .

7) Όλα αυτά τα μέσα θα οδηγήσουν τα έθνη στο σημείο που θα ζητήσουν …να πάρουν την εξουσία στον κόσμο. Η νέα παγκόσμια κυβέρνηση πρέπει να μοιάζει με προστάτη και ευεργέτη σε όλους όσοι οικειοθελώς υποτάσσονται σε αυτήν. Αν κάποιο κράτος ξεσηκωθεί, είναι απαραίτητο να πιέσει τους γείτονές του να του κηρύξουν πόλεμο. Εάν οι τελευταίοι επιθυμούν να ενωθούν μαζί του, πρέπει να εξαπολυθεί παγκόσμιος πόλεμος.

Από πού πιστεύετε ότι προέρχεται αυτό το κείμενο;

Όχι, αυτό δεν είναι το πρωτόκολλο κάποιας μυστικής συνάντησης υπό τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όχι, δεν πρόκειται για μια μέθοδο που «έπεσαν» από το Κρεμλίνο από τα ΜΜΕ του.

Δεν πρόκειται καν για άλλη μια ανοησία του πατέρα του «ρωσικού κόσμου» και του ευρασιατικού κινήματος, καθηγητή Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Λοιπόν, λάτρεις της θεωρίας συνωμοσίας, η μυστική ανάσα είναι ένα απόσπασμα από ένα γράμμα που βρέθηκε σε έναν κούριερ που ονομάζεται Lantz και έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα. Αυτό το γεγονός έλαβε χώρα το 1875 στη Βαυαρία. Ήταν καθ οδόν από τη Φρανκφούρτη στο Παρίσι και ήταν ο αγγελιαφόρος του ίδιου του Adam Weishaupt – σύμφωνα με μια σειρά από πηγές, του ιδρυτή του τάγματος των Illuminati. Illuminati !

Γι αυτό το κείμενο αυτό με ενοχλεί εδώ και καιρό, γιατί έχω την αίσθηση ότι ο Πούτιν ενεργεί αποκλειστικά σύμφωνα με αυτό το «Δόγμα». Και λέξη προς λέξη, γράμμα με γράμμα.

Σε μια από τις πρόσφατες συνομιλίες, ένας ιστορικός με έπεισε ότι αυτό που συμβαίνει τώρα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας είναι απλώς η συνέχεια των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην πάλαι ποτέ μεγάλη αυτοκρατορία μετά το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων τον Οκτώβριο του 1917. Με άλλα λόγια, το Μαϊντάν του 2013-2014 εξακολουθεί να είναι ο ίδιος πόλεμος για την ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Μόσχα.

Κατ αρχήν, μπορείτε να συμφωνήσετε. Αλλά η αναφορά της Μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης οδηγεί σε κάτι άλλο. Δεν είναι μυστικό για όλους τους λάτρεις της θεωρίας συνωμοσίας ότι οι λεγόμενοι «φωτισμένοι», δηλαδή οι Illuminati, έπαιξαν ενεργό ρόλο στην Οκτωβριανή Επανάσταση.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτό. Και τώρα είναι ορατά τα ίχνη αυτής της ομάδας φανατικών. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλά κτίρια που χτίστηκαν στη Μόσχα τις πρώτες δεκαετίες μετά την Επανάσταση. Παρεμπιπτόντως, μια ολόκληρη σειρά νόμων της νέας σοβιετικής δημοκρατίας προήλθε από την πένα τους. Για παράδειγμα, για την ελεύθερη σοβιετική αγάπη, όπου ένα μέλος της Komsomol δεν έχει δικαίωμα να αρνηθεί ένα μέλος της Komsomol, πόσο μάλλον έναν κομμουνιστή.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα στιγμή, δώστε προσοχή στον μυστικισμό της ναζιστικής Γερμανίας και στον μυστικισμό που υπήρχε μεταξύ των επαναστατών στα πρώτα χρόνια της σοβιετικής εξουσίας.

Ο Ιωσήφ Στάλιν έβαλε τέλος σε όλες αυτές τις μυστικές εταιρείες, που άκμασαν στη Ρωσία στις αρχές του 20ού αιώνα, όταν πυροβόλησε την «τροτσκιστική συνωμοσία». Ναι, δεν ήταν κάθε τροτσκιστής Illuminati, αλλά το γεγονός ότι κάθε Illuminati ήταν τροτσκιστής είναι γεγονός.

Ας επιστρέψουμε στη σύγχρονη Ρωσία. Ξαναδιάβασε την παράγραφο 8 του παραπάνω δόγματος. Έχετε ακόμα ερωτήσεις για το πώς και γιατί η Βόβκα Πούτιν, που δεν είναι γνωστή σε κανέναν, ήρθε στην εξουσία; Στην πραγματικότητα, αυτά τα δύο σημεία περιγράφουν την κατάσταση της Ρωσίας στα τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης του Μπόρις Γέλτσιν.

Μπορεί να λεχθεί ότι έτσι αναπτύχθηκε η κοινωνική και πολιτική κατάσταση. Και ποιος το συνέθεσε; Δεν είναι ο Πούτιν, τελικά, ως επικεφαλής της FSB, τα ήξερε όλα αυτά και είχε την πιο άμεση επιρροή στις διαδικασίες στη χώρα. Συμφωνώ, η ρωσική συμπαιγνία δεν έζησε μόνο ο Πούτιν. Αλλά στο κάτω κάτω, το εγώ τέθηκε στο προσκήνιο. Άρα, ο Πούτιν είναι ο κύριος εκπρόσωπος της «νέας ρωσικής ελίτ».

Και τώρα ξαναδιαβάζουμε ολόκληρο το «Δόγμα Νο. 1» για άλλη μια φορά. Θυμόμαστε όλα όσα συνέβησαν στην Ουκρανία, τη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο τους τελευταίους 8 μήνες και θέτουμε ένα εύλογο ερώτημα:

Ποιος είσαι, κύριε Πούτιν; Illuminati!

Πηγές: old2.ihwww.inn.co.il,www.theinsider.ua/rus

 

Πηγή

Προβολές : 2,205


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα