23 λεπτά στην Κόλαση. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις... (βίντεο)

23 λεπτά στην Κόλαση. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις... (βίντεο)

7 Δεκεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,085
Μοίρασέ το

 

 

Είναι η παραμονή στην Κόλαση μια αιώνια κατάσταση, ή πρόκειται ο κολαζόμενος κάποτε να «πληρώσει» για τις αμαρτίες του και να βγει, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το ξέρει;

Τηλεοπτική συνέντευξη με τον Μπιλ Γουίζε και τη σύζυγό του.

Ο Μπιλ πέρασε 23 λεπτά στην Κόλαση και περιγράφει τις φωτιές, τους διαβόλους και τον Ιησού Χριστό.

Η γλαφυρότητα της ομιλίας του πείθει.

Είναι φανερό πως αυτά τα έχει ζήσει.

Τα λόγια του επιβεβαιώνουν τις περιγραφές της Κόλασης που βρίσκουμε σε διάφορες θρησκείες.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα και ένα στοιχείο προσωπικής ερμηνείας.

Είναι η παραμονή στην Κόλαση μια αιώνια κατάσταση, ή πρόκειται ο κολαζόμενος κάποτε να «πληρώσει» για τις αμαρτίες του και να βγει, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το ξέρει;

Αυτό είναι ένα πιο δύσκολο ερώτημα που δεν απαντιέται εύκολα από κάποιον που απλά είδε τις φωτιές να καίνε και τους ανθρώπους να καίγονται μέσα στις φωτιές.

Δεν χρειάζεται να πιστέψουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ λέει.

Αλλά η ουσία, τα κεντρικά σημεία της εμπειρίας του, φαίνονται αυθεντικά και μας μεταφέρουν ζωντανά τις θρησκευτικές διδασκαλίες.

23 λεπτά στην Κόλαση

 

Πηγή

Προβολές : 1,085


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.