7 ΠΟΛΕΜΟΙ συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και η Αμερική είναι πίσω από όλους      

7 ΠΟΛΕΜΟΙ συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και η Αμερική είναι πίσω από όλους      

9 Ιανουαρίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:648
Μοίρασέ το

Οι 7 κορυφαίοι ΠΟΛΕΜΟΙ που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, με κακούς πολιτικούς των ΗΠΑ και δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης να τους εκτοξεύουν όλους

Θυμάστε τον «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας;» Τι συνέβη ποτέ σε αυτό;

 

Υποτίθεται ότι, πριν από καμιά δεκαριά χρόνια, ένα μάτσο παράνομοι μετανάστες πέταξαν μερικά αεροπλάνα σε μερικά ψηλά κτίρια στη Νέα Υόρκη, εκτός από το ότι και τα δύο κτίρια, κατασκευασμένα με 200.000 τόνους χάλυβα, έγιναν ερείπια, στυλ κατεδάφισης, για να μην αναφέρουμε ένα τρίτο κτίριο μισό μίλι μακριά, που ποτέ δεν «χτύπησε».

 

Οποιοσδήποτε έξυπνος άνθρωπος θα έπρεπε να αμφισβητήσει την «επίσημη» αφήγηση και πολύ υποψιαζόταν ότι το όλο θέμα είχε οργανωθεί ως «εσωτερική δουλειά» από το πανίσχυρο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα.

 

Αν νομίζετε ότι οι πολιτικοί των ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι τόσο κακοί, ξανασκεφτείτε το.

 

Ακολουθεί λίγη τροφή για σκέψη σχετικά με τους 7 πολέμους που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, τους οποίους οι περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ απλά δεν μπορούν να πάρουν το κεφάλι τους, συν το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είναι πίσω από όλους , τους χρηματοδοτούν, τους εκμεταλλεύονται και εκτοξεύουν μια παγκοσμιοποιητική πρωτοβουλία σε μεγάλο βαθμό . να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό και να μετατρέψει την Αμερική σε μια κομμουνιστική κόλαση που διοικείται από τυράννους.

 

Ας ρίξουμε μια εσωτερική ματιά στο τι πραγματικά συμβαίνει, ώστε οι άνθρωποι που δεν έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και υπνωτισμό εντελώς να μπορούν να πολεμήσουν τον «καλό» αγώνα και να βοηθήσουν στη διάσωση της Δημοκρατίας.

 

Οι 7 κορυφαίοι ΠΟΛΕΜΟΙ που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, με κακούς πολιτικούς των ΗΠΑ και δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης να τους εκτοξεύουν όλους        

Αυτές τις μέρες, το δεύτερο που κάποιος βλέπει ή ακούει τη λέξη “πόλεμος”, σκέφτεται συνήθως την Ουκρανία ή τη Γάζα, καθώς αυτοί οι πόλεμοι είναι σκορπισμένοι και διάσπαρτοι σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 24/7/365, αλλά υπάρχουν και άλλοι πόλεμοι όπως θανατηφόρα και εξίσου «σκηνοθετημένα», και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα ότι είναι όλοι τους εξίσου μεγάλη απειλή για τη ζωή, την ελευθερία, την υγεία, την ασφάλεια και τον τρόπο ζωής μας, όπως οι πόλεμοι που είδαν στην τηλεόραση και διαβάζουν στο mainstream εφημερίδες.

 

#1. Πόλεμος κατά της παράνομης μετανάστευσης

 

#2. Πόλεμος κατά της βιολογικής τρομοκρατίας (Εργαστηριακά σχεδιασμένες ασθένειες)

 

#3. Πόλεμος κατά των εμβολίων (ειδικά mRNA)

 

#4. Πόλεμος κατά των νοθευμένων εκλογών

 

#5. Πόλεμος κατά της (ψεύτικης) κλιματικής αλλαγής

 

#6. Πόλεμος στην ενημέρωση

 

#7. Πόλεμος κατά της ψυχικής ανοσίας

 

Ο πόλεμος κατά της παράνομης μετανάστευσης περιλαμβάνει επίσης τον πόλεμο κατά της εμπορίας ανθρώπων , και αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος που τα σύνορά μας είναι ορθάνοιχτα αυτή τη στιγμή.

Η παράνομη μετανάστευση δεν είναι κάποια τυχαία διαρροή στα σύνορα ή κάποιος δημοκρατικός τρόπος για να δώσεις στους άτυχους ανθρώπους μια «ευκαιρία» για μια καλύτερη ζωή, αλλά μάλλον είναι μια προγραμματισμένη ΕΠΙΘΕΣΗ στη Δημοκρατία, την ασφάλεια, τις δίκαιες εκλογές, την οικονομία και την αμερικανική ευημερία.

 

Υπάρχει ένας πόλεμος στο σώμα μας που διεξάγεται από ευγονιστές που δεν θέλουν τίποτε άλλο από το να εξαλείψουν πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπους από τον πλανήτη γη χρησιμοποιώντας αυτό που αποκαλούν «εμβόλια», παρόλο που τα εμβόλια που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα του mRNA δεν πληρούν καν τον όρο.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ένας από τους κύριους λόγους που οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν τον πόλεμο της Ουκρανίας είναι για να προστατεύσουν τα βιοεργαστήρια ΜΑΣ (και του ΝΑΤΟ) στην Ουκρανία που δημιουργούν ιούς κερδοφορίας και άλλα βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής. Αφήστε το να βυθιστεί για ένα λεπτό.

 

Ένας άλλος πόλεμος διεξάγεται στη Δημοκρατία και στις δίκαιες εκλογές, όπου η πανδημία, που ονομάζεται επίσης «πλανδημική» και «απάτητη», χρησιμοποιήθηκαν (και σχεδιάστηκαν) έτσι ώστε δεκάδες εκατομμύρια πλαστά και ελαττωματικά ψηφοδέλτια να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βάλουν την μαριονέτα Μπάιντεν και το καθεστώς του στην εξουσία. Χωρίς αμφιβολία, κάτι άλλο παρόμοιο είναι στο δρόμο για τις επόμενες εκλογές POTUS που θα γίνουν (ή όχι) σε μόλις 10 μήνες.

 

Ο ψεύτικος πόλεμος κατά της κλιματικής αλλαγής είναι ο πιο τρομερός πόλεμος από όλους. Η αφήγηση έχει αλλάξει τόσες πολλές φορές, που θα έπρεπε να υποβληθείς σε πλύση εγκεφάλου, σε υπνωτισμό, αναλφάβητο και «πλήρως εμβολιασμένο» για να το πιστέψεις. Τώρα λένε ότι η αναπνοή των ανθρώπων προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς οι ωκεανοί καταναλώνουν όλες τις παράκτιες πόλεις (όχι) και η όξινη βροχή καίει όλες τις φάρμες σε όλο τον κόσμο (επίσης δεν συμβαίνει).

 

Οι ψεύτικες ειδήσεις είναι τόσο κακές τώρα που, παρόλο που αλλάζουν την αφήγηση πολλές φορές την ημέρα, οι αφελείς εξακολουθούν να πιστεύουν κάθε λέξη που λέγεται, εκτυπώνεται και δημοσιεύεται στο Διαδίκτυο, στην τηλεόραση (τηλεόραση) και στις εφημερίδες.

 

Αυτός είναι ο πόλεμος για την πληροφόρηση, και υπάρχει ένας γιατρός που μπορεί να έχει μόλις καταλάβει γιατί οι ειδήσεις αλλάζουν κάθε μέρα, έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα έχουν ήδη ορκιστεί ως αλήθεια, ενώ οι μάζες εξακολουθούν να το καταβροχθίζουν, ξεχνώντας όλα τα προηγούμενα ψέματα που αποδείχτηκαν ως τέτοια.

 

Ονομάζεται Πόλεμος κατά της Ψυχικής Ανοσίας και ο Δρ Μάικλ Νελς μόλις έγραψε ένα βιβλίο για όλα αυτά.

 

ΕΚΘΕΣΗ NEUROHACKING! Ο Δρ Μάικλ Νελς, συγγραφέας του «The Indoctrinated Brain», αποκαλύπτει πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα η παγκόσμια ψυχική χειραγώγηση του νου (την αποκαλεί επίθεση στο ψυχικό μας ανοσοποιητικό σύστημα). Παρακολουθήσουν αυτό:

 

 

Κρατήστε υπό έλεγχο τα νέα της αλήθειας προσθέτοντας το Preparedness.news  στη λίστα των αγαπημένων σας και συντονίζεστε καθημερινά για ενημερώσεις σχετικά με τις πραγματικές ειδήσεις σχετικά με την επιβίωση των 7 πολέμων και να μην γίνεστε στατιστικά στοιχεία των κακών συνωμοσιών των παγκοσμιοποιητών και των κομμουνιστών.

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

NaturalNews.com 1

 

NaturalNews.com 2

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 648


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα