Airbnb …ο «καρκίνος», που «κατατρώει» τις πόλεις !!! (Το καταχθόνιο σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών, για να αλώσουν τα έθνη με τους λαθροεισβολείς!!! Γι αυτό επισπεύδουν τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!)

Airbnb …ο «καρκίνος», που «κατατρώει» τις πόλεις !!! (Το καταχθόνιο σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών, για να αλώσουν τα έθνη με τους λαθροεισβολείς!!! Γι αυτό επισπεύδουν τους ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!)

28 Νοεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,396
Μοίρασέ το

 

Πόσο σημαντικό είναι το Airbnb για τους συνωμότες;

Πόσο σημαντικό είναι για τους σφετεριστές τού Χριστιανισμού και του πλούτου του;

Από τη στιγμή που οι «εισαγόμενοι» λαθρομετανάστες είναι το βασικό και ίσως μοναδικό τους «όπλο» απέναντι στα θύματά τους, το Airbnb αποτελεί γι’ αυτούς στρατηγικό «όπλο».

Είναι αυτό, το οποίο δημιουργεί «χώρο» στις γειτονιές των Χριστιανών, για να τοποθετήσουν εκεί τους δικούς τους ανθρώπους.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό γι’ αυτούς να «μπουν» και οι κατοικίες των λαών στους «λογαριασμούς» των κρατικών χρεών, ώστε —μέσω των τραπεζών— να «σκουπίσουν» εκατομμύρια καταλυμάτων με συνοπτικές διαδικασίες —όπως έκαναν στο Βερολίνο—.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό το Airbnb γι’ αυτούς, οι οποίοι θέλουν να «λιώσουν» τους Χριστιανούς και να μεταφέρουν μέσα στον Χριστιανισμό εκατομμύρια αλλόθρησκων, για να τους εκβιάζουν ακόμα και με άμεση βία μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές;

Το Airbnb τούς επιτρέπει να τοποθετούν παντού τους δικούς τους ανθρώπους και να βάζουν παντού «φωτιές».

 

Μια διαφορετική και εξαιρετικά αποκαλυπτική προσέγγιση στη… “μόδα” του airbnb, που απλώθηκε σ’ ολόκληρο τον κόσμο…

Μια φαινομενικά αθώα και επιχειρηματική προσέγγιση στον τουρισμό, μάλλον δεν είναι καθόλου αθώα… αντιθέτως… είναι ότι πιο ύπουλο για να χάσουν όλοι οι πολίτες και όλοι οι λαοί, τις περιουσίες τους…

Ένα ακόμα σατανικό σχέδιο των Εωσφοριστών…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ… 

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το μέγα «κόλπο» τής Νέας Τάξης

και το διαφαινόμενο ΤΕΛΟΣ της !!!

 

«Πεθαίνουν» οι πόλεις των ανθρώπων και στη θέση τους παραμένουν «κουφάρια», που εξυπηρετούν τους τουρίστες !!!…

…«Κουφάρια», που περνάνε στα χέρια των τοκογλύφων και οι οποίοι θα υποδουλώσουν τον άνθρωπο, εκμεταλλευόμενοι τις βασικές του ανάγκες.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι όλα αυτά !!!

 

Καθημερινά βλέπουμε να «πεθαίνουν» οι πόλεις των Ευρωπαίων και τους κατοίκους τους ν’ αδυνατούν να τις προστατεύσουν …Να αδυνατούν ν’ αντιστρέψουν την κατάσταση …Να τις εγκαταλείπουν και να τις αφήνουν «λεία» στους πονηρούς «επενδυτές».

Στο όνομα ενός κέρδους, το οποίο παράγεται μ’ έναν απόλυτα αντικοινωνικό τρόπο, αφήνονται κάποιοι κι εγκληματούν εις βάρος των ανθρώπων. Για τα λίγα κέρδη ενός ανεξέλεγκτου τουρισμού, ο οποίος αφορά ελάχιστους ιδιοκτήτες ακινήτων, εγκληματούν εις βάρος των πόλεων, οι οποίες αποτελούν τα «σπίτια» των ανθρώπων.

Τις «σκοτώνουν» για να τις εκπορνεύσουν και να κονομήσουν από τον «θάνατό» τους. Όλα αυτά γίνονται με βασικό «όπλο» το φοβερό και τρομερό Airbnb.

Σύντομα θ’ αποδειχθεί ότι το Airbnb δεν είναι αυτό το οποίο φαίνεται …Θα αποδειχθεί ότι είναι η βασική «αιχμή» τού «δόρατος» μιας «θανατηφόρας» για την ανθρωπότητα πολιτικής.

Ολόκληρες κυβερνήσεις πιέζονται κι εκβιάζονται, προκειμένου να του επιτρέπουν να δρα ανενόχλητο στον «διαβρωτικό» του ρόλο.

Το Airbnb είναι ένα «εργαλείο» τής Νέας Τάξης, η οποία στόχο έχει να υποδουλώσει τον άνθρωπο με μέσον μιας από τις βασικότερες ανθρώπινες ανάγκες, που είναι η στέγαση …

Είναι ένα ακόμα θανατηφόρο «όπλο» σ’ ένα πολύ μεγάλο και προμελετημένο έγκλημα, το οποίο στόχο έχει να παραδώσει τα πάντα στους εκλεκτούς αυτής της Τάξης …

Είναι μια γενική «επίθεση» στις πόλεις των ανθρώπων και γι’ αυτόν τον λόγο έχει τις «πλάτες» των ισχυρών αυτού του Κόσμου …

Είναι μέρος ενός «βιολογικού» «πολέμου», ο οποίος εξαπολύθηκε στους ανύποπτους πληθυσμούς των πόλεων, προκειμένου να τους διαλύσουν και να τους εκμεταλλευτούν …

Μια ύπουλη επίθεση, που, από τις ολέθριες συνέπειές της σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ως έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Περί αυτού πρόκειται, κι απλά, για να γίνει αυτό αντιληπτό σε κάποιον, θα πρέπει να έχει ορισμένες βασικές γνώσεις.

Το πρόβλημα με το Airbnb δεν είναι απλό στην κατανόησή του, γιατί τα αρνητικά φαινόμενα, τα οποία προκαλεί ως δραστηριότητα, λειτουργούν ως «μέγγενη» που «συνθλίβουν» τις αστικές κοινωνίες.

Οι συνέπειες του Airbnb αφορούν διαφορετικά επίπεδα στη λειτουργία μιας πόλης και την «εγκλωβίζουν» στην αδυναμία.

Προκαλούν δύο διαφορετικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορούν ν’ αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα από την κοινωνία και τα οποία, όταν στο «τέλος» ενώνονται, «συνθέτουν» μια «βόμβα», η οποία «σκοτώνει» την πόλη ολοκληρωτικά .…

Λειτουργεί όπως ένας τρομερός μολυσματικός «ιός», ο οποίος στην αρχή «ρίχνει» ύπουλα τις «άμυνες» του οργανισμού και στη συνέχεια καταλαμβάνει μόνιμα τα «όργανά» του, ώστε αυτός ο οργανισμός να μην μπορεί να επανέλθει στην προηγούμενη υγιή κατάσταση ακόμα κι αν οι συνθήκες «μόλυνσης» πάψουν να υπάρχουν.

Εκμεταλλεύεται την ταχύτητα της εύκολης «μόλυνσης», για να επιτύχει τον τελικό του στόχο, που είναι η κατάληψη των «οργάνων». Η επίδρασή του είναι τόσο καταστροφική, που μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με τα «χολεριασμένα» πτώματα που έριχναν οι «πολιορκητές» στις πόλεις τού Μεσαίωνα, προκειμένου να «διώξουν» τους κατοίκους τους από αυτές και να τις καταλάβουν χωρίς αντίσταση.

Αυτό ακριβώς είναι που κάνει το Airbnb …Είναι ένα «εργαλείο» που βρίσκεται στα χέρια ύπουλων «πολιορκητών», οι οποίοι στοχεύουν τις πόλεις των ανθρώπων …

Ένα «εργαλείο», το οποίο από τη μία διώχνει τους κατοίκους από τις πόλεις —και άρα τις «αρρωσταίνει»— κι απ’ την άλλη μετατρέπει την αστική κατοικία σε επενδυτικό προϊόν, που έλκει το κεφάλαιο και τους αρπακτικούς επενδυτές, ώστε, ακόμα κι αν οι συνθήκες αλλάξουν, να μην μπορούν οι κάτοικοί τους να τις ανακτήσουν …

Να μην μπορούν να επανέλθουν στις εστίες τους και άρα να μην μπορούν οι πόλεις ν’ «αναρρώσουν».

Στην πρώτη περίπτωση η πόλη παθαίνει μια τρομερή «βλάβη» και στη δεύτερη περίπτωση η «βλάβη» αυτή γίνεται «ανήκεστη» …ΔΕΝ μπορεί να θεραπευτεί με καμία δύναμη.

 

 

Η μεγάλη «έξοδος» των κατοίκων των πόλεων…

 

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για ν’ αρχίσει να καταλαβαίνει ο αναγνώστης την «παγίδα» που έχουν στήσει στους ανθρώπους …

Την παγίδα αυτή, η οποία θα τους κάνει αιώνιους «όμηρους» των εμπόρων τής στέγης. Γιατί υπάρχει «παγίδα»; …

Γιατί, όταν μια πόλη πάψει να έχει λειτουργική αξία για τους κατοίκους της και μετατραπεί ή ίδια σ’ ένα απλό αξιοθέατο, τότε είναι «νεκρή». Όταν μια πόλη πάψει με τα «όργανά» της να εξυπηρετεί τους κατοίκους της —οι οποίοι βιοπορίζονται εντός της, απασχολούμενοι με πολλών ειδών και τύπων αστικές δραστηριότητες κι επιχειρήσεις— και η ίδια μετατρέπεται στη «μοναδική» της επιχείρηση που απασχολεί κατοίκους, τότε είναι «νεκρή» …

Γίνεται ένα άψυχο αξιοθέατο, το οποίο έχει τη «ζωή» που του «δίνουν» οι επισκέπτες του και όχι οι κάτοικοί του.

Οι κάτοικοί του απλά συντηρούν το «λείψανο» αυτό για όσο διάστημα υπάρχουν τουρίστες που θέλουν να το περιεργαστούν. Όταν πάψει να υπάρχει τουριστικό ενδιαφέρον, οι κάτοικοι αυτοί δεν θα μπορούν να επιβιώσουν στο «κουφάρι» τής «νεκρής» αυτής πόλης.

Οι πόλεις υπάρχουν, για να ζουν μέσα σ’ αυτές οι κάτοικοί τους …Να απολαμβάνουν τις ζωές τους με όλες τις ευκολίες που μπορεί να τους προσφέρει ο πολιτισμός.

Στην ιδανική περίπτωση να διδάξουν με το καλό παράδειγμά τους και τους άλλους ανθρώπους, ώστε αυτοί να τους μιμηθούν στην άνετη αστική ζωή και να χτίσουν κι αυτοί τις δικές τους πόλεις …Να γίνουν οι ίδιες ζωντανές «μήτρες», οι οποίες θα «γεννήσουν» νέες ζωντανές πόλεις και θα εξυπηρετήσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους με τη λειτουργία τους.

Οι πόλεις ΔΕΝ είναι «θεματικά πάρκα», για να πηγαίνει εκεί κάποιος τουρίστας και να «ζει» για μερικές ημέρες τής ζωής του σαν «Λονδρέζος» ή σαν «Παριζιάνος» ή σαν «Αθηναίος»

Υπάρχουν ξενοδοχεία γι’ αυτόν τον σκοπό, ώστε να τις επισκεφτείς, χωρίς όμως να μπεις μέσα στη λειτουργία τους και τις καταστρέψεις με τη διαφορετικότητά σου, εφόσον ανατρέπεις τις λειτουργικές τους ισορροπίες.

Everton v Crystal Palace - Premier League

Στις πόλεις αυτές μπαίνεις με τη δική σου ταυτότητα, για να δεις πώς ζει ο Λονδρέζος ή ο Παριζιάνος ή ο Αθηναίος …Πηγαίνεις για να «δεις» πώς ζουν οι άλλοι και όχι για να «ζήσεις» ο ίδιος …

Δεν πηγαίνεις εκεί σαν φτηνή «απομίμησή» τους, για να καταστρέψεις με την παρουσία σου τις ζωές τους …Πηγαίνεις για να δεις πώς «παίζουν» στις ζωές τους οι Παριζιάνοι ή οι Αθηναίοι και όχι για να «παίξεις» κι εσύ μ’ αυτούς λίγες ημέρες ως «συμπαίκτης» τους.

Είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις σ’ ένα γήπεδο, για να δεις από την εξέδρα ένα όμορφο παιχνίδι —όπου παίζουν κανονικοί παίκτες— και άλλο πράγμα να πας σ’ ένα γήπεδο όπου περιφέρονται μέσα στον αγωνιστικό του χώρο αυτοί, οι οποίοι μπήκαν μέσα ως θεατές και χωρίς κανέναν έλεγχο παριστάνουν τους παίκτες, με αποτέλεσμα να προκαλείται το χάος.

Αυτό ακριβώς είναι το Airbnb …Είναι η παράνομη και παράλογη «εισβολή» των «θεατών» σ’ έναν «αγωνιστικό» χώρο, μέσα στον οποίο έχουν θέση μόνον οι πραγματικοί «παίκτες», οι οποίοι είναι οι πολίτες των πόλεων …Μια «εισβολή», η οποία καταστρέφει τα πάντα …Μια «εισβολή», η οποία καταστρέφει τόσο το «παιχνίδι» όσο και τους «παίκτες».

Γιατί όμως ανατρέπεται η ισορροπία μιας πόλης από την εισβολή αυτών των «θαυμαστών-επισκεπτών», οι οποίοι δεν ξέρουν πού αρχίζει και πού σταματάει ο ρόλος τους;

…Γιατί αλλάζει η λειτουργία της !!!

Εάν ένα κέντρο μιας πόλης γεμίσει από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα —και άρα χάσει τον πληθυσμό της—, αλλάζει και η λειτουργία της.

Σε έναν χώρο, όπου οι κάτοικοι είναι περαστικοί τουρίστες, δεν έχει νόημα να υπάρχει ένα κρεοπωλείο, γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται να μαγειρέψει …Δεν έχει νόημα —για τους ίδιους λόγους— να υπάρχει ένα μανάβικο, ένα ραφείο ή ένα βιβλιοπωλείο …

Δεν έχει νόημα να υπάρχει μια παιδική χαρά, γιατί δεν υπάρχουν παιδιά να πάνε εκεί και να παίξουν …Δεν ενδιαφέρει τους εφήμερους «νέους κατοίκους» κανένας χώρος αναψυχής ή εκπαίδευσης ανηλίκων και κανένα από τα καταστήματα που προσφέρουν αγαθά και υπηρεσίες σε απλούς κατοίκους ενός χώρου.

Σε μια τέτοια τεράστια αλλαγή τής χρήσης τού χώρου, ο χώρος αυτός θα γεμίζει με μαγαζιά, τα οποία ενδιαφέρουν τους περαστικούς αυτούς επισκέπτες …Θα γεμίσει με φάστφουντ, εστιατόρια, μαγαζιά πώλησης αναμνηστικών δώρων κλπ..

Σε αυτόν τον χώρο, δηλαδή, ο οποίος θα προσαρμοστεί στα μέτρα των επισκεπτών, δεν μπορεί να ζήσει μια απλή οικογένεια κατοίκων με τις ανάγκες που έχει ως τέτοια …

Θα πρέπει να πάει σε άλλο μέρος τής πόλης, για να ψωνίσει τα αναγκαία αγαθά και ν’ απολαύσει τις αναγκαίες υπηρεσίες …

Θα πρέπει να πάει αλλού, για να μεγαλώσει τα παιδιά της …μακριά από τους περιφερόμενους και πολλές φορές μεθυσμένους ενηλίκους, οι οποίοι παριστάνουν τους τουρίστες και στον χρόνο των διακοπών τους αναζητούν τη διασκέδαση και την περιπέτεια.

Όμως, η πόλη στην περίπτωση αυτήν «πέθανε». Χωρίς ν’ αλλάξει η μορφή της ή να γκρεμιστεί το κέντρο της, απέκτησε διαφορετικό ρόλο, ο οποίος όμως δεν είναι αυτός της «πόλης των ανθρώπων» …

Τα διαμερίσματα δεν γκρεμίστηκαν, αλλά έγιναν τουριστικά καταλύματα και όχι κατοικίες ανθρώπων …

Τα μαγαζιά δεν γκρεμίστηκαν, όμως άλλαξε ο χαρακτήρας τους. Άρα; …Άρα, το κέντρο της πόλης δεν μπορεί —ακόμα κι αν το θέλουν οι κάτοικοί του— ν’ αντισταθεί, σε περίπτωση που «εισβάλει» το εύκολο και πολύ χρήμα απ’ έξω. Ακόμα κι αν κάποιοι αρνούνται να το εγκαταλείψουν, δεν μπορούν να του δώσουν «ζωή» …

Δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν …Δεν υπάρχουν μαγαζιά να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας …Έγιναν πολύ ακριβά τα μαγαζιά, για να επιβιώνουν σ’ αυτά επιχειρήσεις, οι οποίες απευθύνονται στις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.

Όλα αυτά γίνονται εξαιτίας τής ανεξέλεγκτης εισβολής των τουριστών.

Οι τουρίστες στην περίπτωση αυτήν έγιναν «χολεριασμένα» πτώματα, τα οποία «πετάχτηκαν» επίτηδες στους δρόμους τής πόλης, για να διώξουν τους κατοίκους από τις εστίες τους.

Χωρίς να υπάρχει μια ορατή απειλή, οι κάτοικοι απομακρύνονται από τις εστίες τους τόσο άμεσα κι απόλυτα σαν να απειλούνταν με τα φοβερότερα των όπλων.

Αυτός είναι ο ρόλος των τουριστών. Η διαφορετική «παθογένειά» τους μπαίνει ανεξέλεγκτα στην πόλη και την «αρρωσταίνει», διώχνοντας τον πληθυσμό της.

barcelona airbnb protest Image from buenosairesherald.com. | CILISOS - Current Issues Tambah Pedas!

Γι’ αυτόν τον λόγο επί αιώνες οι πόλεις φρόντιζαν να περιορίζουν τους φιλοξενούμενούς τους σ’ έναν συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος να μην επηρεάζει τη λειτουργία τους …Φρόντιζαν να περιορίζουν τη δραστηριότητα των φιλοξενούμενων σε χώρους τέτοιους, οι οποίοι δεν επηρέαζαν τη λειτουργία τους …

Σε χώρους, όπου οι ξενύχτηδες τουρίστες δεν θα ενοχλούσαν τους πολίτες, οι οποίοι την επόμενη ημέρα εργάζονταν …Σε χώρους, όπου οι ξένοι δεν θα τρόμαζαν τα παιδιά των κατοίκων με τις «τρέλες» των διακοπών τους.

Γίνεται αυτό; Είναι εφικτό να ελέγχεις πόσοι θα είναι οι επισκέπτες μιας πόλης και πού αυτοί θα περιφέρονται; …Βεβαίως και είναι …Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα ξενοδοχεία.

Δεν υπάρχει κανένα σύστημα, το οποίο να μην φρόντισε για το πού και μέχρι ποιο σημείο θα έχουν πρόσβαση στην κοινωνία του οι ξένοι επισκέπτες. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο θεσμός των ξενοδοχείων λειτούργησε σε όλα τα πολιτισμικά μοντέλα με τον ίδιο απολύτως τρόπο.

Γιατί; …Γιατί το κράτος και η πόλη όχι μόνον όριζε —με βάση τις δικές της ανάγκες— τον αριθμό των επισκεπτών της σε σχέση με τον πληθυσμό της, αλλά απαιτούσε να γνωρίζει και τις ταυτότητές τους !!!

Οι άδειες λειτουργίας των ξενοδοχείων, δηλαδή, ήταν σε αριθμό ανάλογες των κατοίκων μιας πόλης και δίνονταν για ανέγερση ξενοδοχείων σε επιλεγμένες τοποθεσίες, προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία τής πόλης και βέβαια η ζωή των κατοίκων της.

Για τον ίδιο λόγο που δεν τοποθετεί ένας άνθρωπος το κοινόχρηστο ψυγείο τού σπιτιού του στην «προσωπική» του κρεβατοκάμαρα, έτσι και οι κάτοικοι δεν έστηναν τα ξενοδοχεία τους μέσα στις γειτονιές των ανθρώπων. Τα ξενοδοχεία ήταν χτισμένα όλα γύρω από τα εμπορικά και διοικητικά κέντρα των πόλεων. Τα ξενοδοχεία λειτουργούσαν υπό τον απόλυτο έλεγχο της πόλης και των αρχών της. Γι’ αυτόν τον λόγο τα ξενοδοχεία ήταν υποχρεωμένα να παραδίδουν σ’ αυτές τις αρχές τα στοιχεία των πελατών τους, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την προστασία των προσωπικών δεδομένων …Προείχε η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών και αυτό το αποδέχονταν ως όρο οι ταξιδιώτες.

Here's What You Need to Know About the Airbnb Protests in BCN

Ως εκ τούτου απαγορευόταν στους κατοίκους ακόμα και η σκέψη για μίσθωση της ιδιωτικής τους κατοικίας σε ξένους. Θεωρούνταν ότι με τον τρόπο αυτόν απειλούνταν όχι μόνον η ασφάλεια και η λειτουργία τής πόλης, αλλά ακόμα και τα ίδια τα εθνικά συμφέροντα. Δεν υπήρχε πιθανότητα να φιλοξενηθεί κάποιος ξένος —και δεν μιλάμε για προσωπικό φιλοξενούμενο ή άνθρωπο ευρισκόμενο σε αδυναμία— σε μια πόλη, εκτός ξενοδοχείου. Η γειτονιά καλούσε την αστυνομία κι αυτή έλεγχε τη νομιμότητα της δραστηριότητας εκείνου, ο οποίος παρίστανε αυθαίρετα τον «ξενοδόχο». Καταλαβαίνει κάποιος πόσο καταστροφικά είναι αυτά τα οποία βλέπουμε σήμερα να συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα, επειδή κάποιοι παριστάνουν τους «εναλλακτικούς ξενοδόχους» τύπου Airbnb; …Πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα για τις μικρές πόλεις, οι οποίες μάλιστα αποτελούν τουριστικούς προορισμούς;

Είναι επικίνδυνα, γιατί οι πόλεις αρχίζουν κι αποκτούν «αναπηρίες», οι οποίες στο απώτατο όριο μπορούν να γίνουν θανατηφόρες …Γίνονται φιλόξενες για τους ξένους κι αφιλόξενες για τους κατοίκους τους …

Γίνονται φιλόξενες για ξένους, που δεν γνωρίζουμε ποιοι θα είναι αυτοί τελικά …και γίνονται αφιλόξενες για τους κατοίκους τους που θα χάσουν τις πόλεις τους …επίσης τελικά !!!

Γιατί όμως οι πόλεις αποκτούν αυτά τα αλά-καρτ χαρακτηριστικά; …Γιατί χάνουν τη λειτουργικότητά τους …Γιατί ανατρέπεται η δυναμική τής τοπικής οικονομίας, η οποία «καταλήγει» στις τιμές αγαθών και υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι κάτοικοί της και οι οποίοι ζουν στην πόλη. Η ακρίβεια μπαίνει στην πόλη όχι εξαιτίας κάποιων φυσικών παραγόντων —και άρα διαχειρίσιμη—, αλλά εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων —και άρα τεχνητή …και πλέον μη-διαχειρίσιμη—.

К юбилею Airbnb: европейские города наносят ответный удар по агрегатору | Туристический бизнес Санкт-Петербурга

Οι ξένοι φιλοξενούμενοι ωθούν πάντα τις τιμές προς τα επάνω, διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να είναι «φιλοξενούμενοι». Ως εκ τούτου αυξάνει το κόστος ζωής των κατοίκων. Άρα; …Άρα, η πόλη αρχίζει κι αποκτά «αναπηρία». Η μετάλλαξη τής πόλης καταστρέφει τους κατοίκους της …Τους «τρώει» ζωή, η οποία σε θνητούς ανθρώπους δεν «περισσεύει» …«Ζητάει» περισσότερο ΧΡΟΝΟ από τον κάτοικό της για την επιβίωσή του, εφόσον αυτός πρέπει να δουλέψει περισσότερο, ώστε να συνεχίσει να κάνει τα ίδια πράγματα μ’ εκείνα που έκανε —είτε αυτό είναι ένας καφές είτε ένα γεύμα στην ταβέρνα τής κοντινής πλατείας—.

Εάν κι αυτό δεν φτάνει, τότε η πόλη θα του «ζητήσει» κι άλλο ΧΡΟΝΟ. Εάν αυτός, για να επιβιώσει και προκειμένου να περιορίσει τα έξοδά του, πρέπει να ζήσει μακριά από το κέντρο της, θα «πληρώσει» επιπλέον τίμημα ΧΡΟΝΟΥ …Θα χαθεί κι άλλος χρόνος, για να κάνει αυτά τα οποία έκανε, εφόσον στον επιπλέον χρόνο εργασίας θα προστεθεί και επιπλέον χρόνος μετακίνησης.

Με την «έξοδο» των κατοίκων από τα κέντρα των πόλεων παύουν αυτά να αποτελούν «κέντρα» πόλεων …Γίνονται «Mall» …με «κράχτη» το αρχιτεκτονικό «σκηνικό» τής «νεκρής» πλέον πόλης. Μέσα σ’ αυτό το «ανοικτού τύπου» «Mall» θα δεις ό,τι βλέπεις και σ’ ένα πραγματικό Mall, το οποίο έχει χτιστεί εξ’ αρχής ως τέτοιο. Τίποτε δεν θα είναι πραγματικό, γιατί δεν θα έχει την αρχική του λειτουργία. Όλα θα είναι ένα «σκηνικό», το οποίο θα ευχαριστεί τον τουρίστα-πελάτη. Δεν είναι παράξενο που όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα τής Ευρώπης έχουν πανομοιότυπη μορφή. Είναι πλέον σχεδιασμένα για να είναι «αναγνωρίσιμα» από τους τουρίστες και να είναι απόλυτα «φιλικά» μ’ αυτούς και τις ανάγκες τους …Ανάγκες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σ’ αυτό που αφορά την απρόσκοπτη και όσο το δυνατόν πιο φτηνή —για τα τουριστικά δεδομένα— διαμονή. Εκτός από το φτηνό τουριστικό κατάλυμα έχει δημιουργηθεί και μια εναλλακτική και φτηνή επιλογή για τη διατροφή. Έχει δημιουργηθεί μια τάση να προσφέρεται η διεθνής κουζίνα σε μια «ουδέτερή» της μορφή, ώστε να είναι ανεκτή απ’ όλους —έστω και χωρίς να διατηρεί την αυθεντικότητά της— …Μια διεθνής κουζίνα, η οποία μάλιστα προσφέρεται παντού κι απ’ τους ίδιους παρόχους.

Οι πόλεις με τον τρόπο αυτόν μετατρέπονται σε ένα άψυχο ντεκόρ, το οποίο εξυπηρετεί μόνον τους ιδιοκτήτες τους και άρα τους «εκλεκτούς» τής Νέας Τάξης …Ένα άψυχο ντεκόρ, πολύ φτηνό για τους «εισβολείς», αλλά πανάκριβο για τους κατοίκους του …Ένα άψυχο ντεκόρ, εφόσον δεν έχει μόνιμους κατοίκους και άρα δεν έχει κάτι που να τους αφορά και το οποίο να τους είναι χρήσιμο για να συντηρήσουν την οικογένειά τους —χωρίς απαραίτητα να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους για να το εξασφαλίσουν—. ΟΛΕΣ οι πόλεις γίνονται «μαγαζιά», των οποίων τα «ταμεία» τα έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι …Παντού βρίσκονται αυτοί «κρυμμένοι» σαν «επενδυτές» …που «βοηθούν» την τοπική «ανάπτυξη» κι επιχειρηματικότητα !!!

Αυτά, όμως, είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας —γενικά—. Καταστρέφοντας τα κέντρα των πόλεων και κάνοντας οικονομικά αποδοτική την ανθρώπινη κατοικία, η Νέα Τάξη μετατρέπει την ίδια την πόλη σε «επιχείρηση» …και οι επιχειρήσεις —ως γνωστόν— εξαγοράζονται !!! Διώχνοντας τους κατοίκους, μπορείς ν’ αρπάξεις τις κατοικίες που αυτοί εγκαταλείπουν —αυτό, δηλαδή, το οποίο η Νέα Τάξη είχε εξ’ αρχής ως στόχο να επιτύχει—. Περί αυτού πρόκειται …

Ερημοποίησαν ολόκληρο τον Πλανήτη, συγκεντρώνοντας τον παγκόσμιο ανθρώπινο πληθυσμό στις μεγάλες πόλεις και τώρα θέλουν να τις εξαγοράσουν, για να έχουν ολόκληρο αυτόν τον πληθυσμό «όμηρό» τους με βάση μια θεμελιώδη ανάγκη του, όπως είναι αυτήν της στέγασης …Να τις εξαγοράσουν με «καθρεφτάκια» και χρωματιστές «χάντρες», όπως έκαναν και με τη γη των Ινδιάνων. Ελέγχοντας τον τραπεζικό τομέα —και άρα το «κόψιμο» του χρήματος— θα βάλουν τους ανθρώπους να «παίξουν» τα σπίτια τους σ’ ένα «παιχνίδι» τύπου «Μονόπολη», και —ως γνωστόν— στη Μονόπολη κερδίζει ο «τραπεζίτης». Είτε δανείζεται κάποιος για να πάρει σπίτι είτε βάζει υποθήκη το σπίτι του για να κάνει μια δουλειά, στο τέλος καταλήγει να δουλεύει μόνον για τον τραπεζίτη.

 

Εφόσον η Νέα Τάξη κατάφερε να κάνει την κατοικία των πόλεων «προϊόν», το οποίο μπορεί να το αγοράσει ακόμα κι ένας ξένος «επενδυτής», τότε είναι θέμα χρόνου να γίνει και η ίδια η πόλη ένα τέτοιο «προϊόν» διαθέσιμο προς πώληση …

Μικροί «επενδυτές» θα αγοράζουν απλά σπίτια και μεγάλοι «επενδυτές» θα αγοράζουν ολόκληρες πόλεις. Αυτό ήταν το ζητούμενο …Να χάσει η πόλη και η ανθρώπινη κατοικία τον χαρακτήρα της ως «κοινωνικό αγαθό» —το οποίο το απολαμβάνουν οι πολίτες— και να μετατραπεί σε «επιχείρηση», η οποία ανήκει σε συγκεκριμένους ιδιοκτήτες. Σε αυτήν τους την επιδίωξη τους βοήθησε ο τουρισμός.

Χρησιμοποίησαν τον τουρισμό ως «πέμπτη φάλαγγα» για να διεισδύσουν στις πόλεις και να υποδουλώσουν τους κατοίκους τους. Χρησιμοποίησαν τις εφήμερες ανάγκες που δημιουργούσε ένα τεχνητό «κύμα» τουριστών, το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι, για να εκμεταλλευτούν μόνιμα τις επίσης μόνιμες ανάγκες των κατοίκων.

Αυτό ήταν το ζητούμενο για τη Νέα Τάξη και σ’ αυτό θα την εξυπηρετούσε το Airbnb κι ο ανεξέλεγκτος τουρισμός, ο οποίος θα έδιωχνε τον κόσμο από τα κέντρα των πόλεων.

Από τη στιγμή που οι κάτοικοι των πόλεων θα έφευγαν από τα κέντρα τους, θα ήταν εύκολο για τους ισχυρούς τού πλούτου ν’ αλλάξουν την ιδιοκτησία.

Χωρίς τους κατοίκους τους αυτά τα κέντρα θα γίνονταν «προϊόντα» προς πώληση και η Νέα Τάξη δεν έχει πρόβλημα με το χρήμα, εφόσον το ελέγχει απόλυτα. Χωρίς τους κατοίκους των πόλεων μέσα στα σπίτια τους τα κέντρα των πόλεων μετατράπηκαν σε εύκολη «λεία» για εκείνους, οι οποίοι με τις «φωτοτυπίες» τού χρήματος θα εξαγόραζαν τα πάντα.

Την αρχική «αναπηρία», δηλαδή, θα μπορούσαν να την κάνουν ανήκεστη, εφόσον οι πολίτες, ακόμα κι αν το επιθυμούσαν, δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν. Γιατί; …Γιατί η ιδιοκτησία πλέον των ακινήτων θα είχε αλλάξει χέρια και άρα θα ήταν εξαρτώμενοι από τους νέους μεγαλοϊδιοκτήτες αστικών κατοικιών, οι οποίοι θα ορίζουν μόνοι τους τις τιμές των ενοικίων, εκμεταλλευόμενοι τις φλέγουσες και βέβαια μόνιμες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Αυτές οι ανάγκες ήταν πραγματικά φλέγουσες, γιατί, πριν η Νέα Τάξη φτάσει έξω από τα σπίτια των ανθρώπων για να τ’ αρπάξει, είχε «επισκεφτεί» πρώτα στις βιομηχανίες τους και τους είχε βάλει «λουκέτο». Στο όνομα της «ελεύθερης» οικονομίας και της «ανταγωνιστικότητας» οι άνθρωποι έχασαν τις θέσεις εργασίας τους στον παραγωγικό τομέα και βρέθηκαν έκθετοι στην οικονομική απειλή. Η αποβιομηχάνιση, την οποία επέβαλε η Νέα Τάξη στον Χριστιανισμό, βοήθησε στην «αρρώστια» αυτήν, εφόσον εξασθένησε τους πολίτες και οι πόλεις έχασαν τις «άμυνές» τους.

Χρήματα, τα οποία έπρεπε να διοχετευτούν σε βιομηχανικές επενδύσεις —για να μπορέσει ο κόσμος να εργαστεί για να επιβιώσει— σήμερα διοχετεύονται σε «επενδύσεις» κατοικιών. Αντί οι ισχυροί τής οικονομίας να δίνουν δουλειά στον κόσμο για να επιβιώσει, του αρπάζουν μέσω των ενοικίων και τα λίγα «ψίχουλα» που του απέμειναν στον λογαριασμό του. Αντί να ζουν οι άνθρωποι με τους μισθούς τους, προσπαθούν να επιβιώσουν, ξεπουλώντας τα σπίτια τους. Αντί να χτίζονται από τους πλούσιους επενδυτές νέα εργοστάσια, εξαγοράζονται νέες πόλεις.

 

 

Το Airbnb είναι ένα «βιολογικό» όπλο, που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ τα πάντα !!!…

…Ένας νέος «Μαύρος θάνατος», που χρησιμοποιείται σε μια νέα «πολιορκία» !!!

 

Η δυνατότητα του Airbnb να μετατρέπει την ανθρώπινη κατοικία σε «επένδυση» είναι αυτή που καταστρέφει τα πάντα, γιατί έλκει το κεφάλαιο, ενώ αυτό δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται να συμβαίνει ποτέ …εφόσον, η ανθρώπινη κατοικία ΔΕΝ πρέπει ΠΟΤΕ να γίνεται αντικείμενο επενδύσεων …Δεν πρέπει ΠΟΤΕ το κεφάλαιο να «συγκρούεται» με μια ανθρώπινη ανάγκη, γιατί πάντα το κεφάλαιο θα νικάει και οι άνθρωποι θα δυστυχούν.

Η ανθρώπινη κατοικία —το «housing» των Αγγλοσαξόνων— είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ και θα πρέπει να προσφέρεται στον άνθρωπο με αφθονία και με την απόλυτη ευκολία. Εάν επιτρέψεις σε μη φυσικά —και άρα αθάνατα— νομικά πρόσωπα να εξειδικευτούν στην αγορά και την εκμετάλλευση ακινήτων, είναι θέμα χρόνου σε μία με δύο γενιές να πάμε σε παγκόσμια μονοπώλια της ανθρώπινης κατοικίας. Μια τέτοια κατάσταση θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως «ΚΟΛΑΣΗ επί Γης» …ΚΟΛΑΣΗ, την οποία η δική μας γενιά —που ηττήθηκε— θα προσφέρει σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες γενιές που θ’ ακολουθήσουν.

Θα μας καταριούνται ΟΛΟΙ μαζί οι άνθρωποι του μέλλοντος, εάν χάσουμε αυτήν τη μάχη.

Η ανθρώπινη κατοικία θα πρέπει ν’ «ακολουθεί» τις δυνατότητες των κατοίκων και να μην συμβαίνει το αντίθετο.

Τα ενοίκια θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στους μισθούς των κατοίκων και όχι στην «προσφορά» που κάνουν οι τουρίστες, όπως συμβαίνει με το Airbnb.

Στο σημείο αυτό εντοπίζεται το πρώτο και ολέθριο αποτέλεσμα της ύπαρξης και λειτουργίας τού Airbnb.

Με δήθεν οικονομοτεχνικά δεδομένα οικονομικών αποδόσεων και μελλοντικών αποσβέσεων επιτρέπει την «αξιολόγηση» της ανθρώπινης κατοικίας και άρα την τιμολόγησή της σε όλα τα επίπεδα, είτε σ’ ό,τι αφορά την απλή της χρήση είτε σ’ ό,τι αφορά την αξία κτήσης της.

Αυτή η «τιμολόγηση» είναι που καταστρέφει τα πάντα. Αυτή η απόδοση είναι που φέρνει τις τράπεζες έξω από τις πόρτες των ανθρώπων. Αυτή η απόδοση μετριέται με «αξίες» υποθηκών για τους ιδιοκτήτες ή με δάνεια αγοράς για τους επενδυτές. Αυτή η απόδοση κερδών χρήσης «συγκρίνεται» με τοκισμούς και δικαιολογεί δάνεια. Αυτή είναι που καταστρέφει πόλεις και ανθρώπους. Τα καταστρέφει όλα, γιατί δίνει στην κατοικία μια «απόδοση» κεφαλαίου κι αυτό έλκει τους επενδυτές εκεί όπου αυτοί δεν πρέπει να δραστηριοποιούνται, γιατί υπάρχει κίνδυνος για την κοινωνία.

Τα σπίτια των ανθρώπων δεν πρέπει να έχουν «μετρήσιμη» οικονομική «απόδοση» ΧΡΗΣΗΣ.

Δεν πρέπει να εμφανίζουν κέρδη Χρήσης σε σχέση με τα κόστη απόκτησής τους.

Αυτά τα κέρδη είναι αποδόσεις κεφαλαιοποίησης και άρα εύκολα «συγκρίνονται» με επιτόκια δανεισμών κεφαλαίων. Τα σπίτια των ανθρώπων, λοιπόν, άσχετα με την αξία τους ως υλικά «αγαθά», πρέπει να έχουν μηδενική οικονομική απόδοση ως «κεφάλαιο» κι αυτό γίνεται με τον πιο απλό τρόπο

Δεν πρέπει να μπορούν να υποθηκεύονται από την πλευρά των ιδιοκτητών τους για τη λήψη τραπεζικών δανείων …

Δεν πρέπει οι αποδόσεις τους να συνδέονται με αποδόσεις δανείων και άρα με τα τρέχοντα επιτόκια —και κατ’ επέκταση με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση—.

Δάνειο με «εγγύηση» την αξία μιας κατοικίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δίνεται ΠΟΤΕ, είτε μιλάμε για απλό ιδιοκτήτη είτε για κατασκευαστή κατοικιών. Απλά πράγματα. Τέτοια δάνεια με τέτοιες εγγυήσεις επί αιώνες έδιναν μόνον οι μαχαιροβγάλτες τοκογλύφοι των πεζοδρομίων και κανένας άλλος.

Για την απλή κατοικία των ανθρώπων θα πρέπει να υπάρχει μόνον η ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΗΣ. Είτε θα έχεις το σπίτι σου στην κατοχή σου είτε τα χρήματα της αξίας του …

Καί τα δύο μαζί ΠΟΤΕ, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση ΜΠΑΙΝΕΙ και ο τραπεζίτης στην «εξίσωση».

Με μηδενική οικονομική «απόδοση» μπορεί κάποιος να πουλάει την κατοικία του όποτε θέλει και σε όποια τιμή θέλει, είτε είναι ένας κοινός ιδιοκτήτης είτε κατασκευαστής. Αυτό, όμως, δεν είναι οικονομική «απόδοση» …Δεν είναι κέρδος. Αυτό είναι απλή πώληση …και ΜΟΝΟΝ αυτή η νομική «πράξη» πρέπει να επιτρέπεται για την ανθρώπινη κατοικία. Απλά πράγματα. Πώληση γίνεται μόνον γι’ αυτά που υπάρχουν και όχι γι’ αυτά που ΘΑ υπάρξουν. Την ώρα που αλλάζουν τα χρήματα χέρια, αλλάζουν χέρια και οι τίτλοι ιδιοκτησίας τού υπό πώληση ακινήτου.

Τίποτα δεν πρέπει να έχει νομιμότητα, όταν δεν σέβεται αυτήν τη συνθήκη. Ποιο είναι το ζητούμενο γι’ αυτό το οποίο λέμε; …Δεν πρέπει να υπάρχει ΠΟΤΕ η περίπτωση να «πέσει» μια ανθρώπινη κατοικία στα «χέρια» ενός μη-φυσικού προσώπου όπως είναι η Τράπεζα. Η κατοικία ΠΑΝΤΑ θα πρέπει να βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία ενός φυσικού προσώπου.

Αυτή η απλή συνθήκη είναι η εγγύηση ότι ΟΛΕΣ οι γενιές των ανθρώπων θα έχουν στη διάθεσή τους στέγη, για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Αυτή είναι η εγγύηση ότι οι πόλεις θα περνάνε επ’ άπειρον στα χέρια των παιδιών των κατοίκων τους και σε κανέναν άλλον.

Γιατί αποτελεί εγγύηση; …Γιατί η έλλειψη οικονομικής «απόδοσης» —και άρα ΚΕΡΔΟΥΣ από τη χρήση τής κατοικίας— παύει να έλκει «επενδυτές». Διώχνει πανίσχυρο επενδυτικό κεφάλαιο από τις γειτονιές των ανθρώπων. Διώχνει τους «καρχαρίες»-«επενδυτές» μακριά από την ανθρώπινη κατοικία, η οποία θα αφορά μόνον αγοραστές και άρα κατά κανόνα τούς χρήστες της.

Αυτή η έλλειψη οικονομικής απόδοσης «διώχνει» και τους «αεριτζήδες» επενδυτές τού κατασκευαστικού κλάδου των κατοικιών και άρα παύει να υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας «φούσκας» στην αγορά ακινήτων. Ως κατασκευαστής κατοικιών πουλάς μόνον ό,τι έχεις ήδη κατασκευάσει και όχι ό,τι υπολογίζεις στο μέλλον να κατασκευάσεις με προπωλήσεις διαμερισμάτων ή τραπεζικά κατασκευαστικά δάνεια. Παίρνεις χρήματα από τον αγοραστή μόνον τη στιγμή που του παραδίδεις τίτλους ιδιοκτησίας υπαρκτού ακινήτου και όχι «σχεδίων».

Χτίζεις με δικά σου χρήματα —και προσωπικές εγγυήσεις δανείων— και όχι με τραπεζικά δάνεια και «εγγυήσεις» τις ίδιες τις ανθρώπινες κατοικίες, οι οποίες σε περίπτωση «αστοχίας» θα περιέλθουν στην κυριότητα της τράπεζας.

Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζονται τα κοινωνικά συμφέροντα κι εξαλείφονται οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη κατοικία. Όταν υπάρχει οικονομική «απόδοση» της κατοικίας, καταστρέφονται όλες οι ασφαλιστικές δικλείδες που προστατεύουν την κοινωνία.

Είναι σαν να «μετράς» τις αξίες ΟΛΩΝ των γυναικών με βάση την οικονομική «απόδοση» που θα είχαν αυτές, εάν ήταν πόρνες. Είναι σαν ν’ αναγνωρίζεις την πορνεία ως έναν οικονομικό «πήχη», αναδεικνύοντάς τη μάλιστα σε «έξυπνο μέσο» βιοπορισμού, το οποίο απευθύνεται σε όλους …Ένα «εξτραδάκι» …Μια «αρπαχτή», που εμείς οι υπόλοιποι θα κάνουμε πως «δεν» τη βλέπουμε. Απλά πράγματα. Είναι σαν να τιμολογείς την ανθρώπινη σεξουαλική πράξη. Είναι άλλο πράγμα το σεξ μεταξύ των συντρόφων —το οποίο προσφέρεται μάλιστα σε αφθονία και δωρεάν— και άλλο πράγμα η πληρωμένη «υπηρεσία» τής πόρνης.

Όταν η σεξουαλική πράξη τιμολογείται γενικά —και χωρίς εξαιρέσεις— με έναν υπολογισμό, ο οποίος αφορά όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως, προκαλούνται προβλήματα, των οποίων το κοινωνικό κόστος κανένας δεν γνωρίζει ποιο θα είναι.

Όταν τιμολογείς το σεξ για τους πάντες, η κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Τι θα κάνεις εάν η σύντροφός σου ή η σχέση σου σ’ ενημερώνει κάθε φορά γι’ αυτά που υποθετικά θα της «χρωστούσες», εξαιτίας των «υπηρεσιών» της με βάση τις τιμές τής «αγοράς»; Θα κρατάμε σημειώσεις για το πόσο «κοστολογείται» αυτό το οποίο προσφέρουμε στον σύντροφό μας; Θα αγοράζουμε δώρα, για να «ξεχρεώσουμε»; Θα κρατάμε μπλοκάκια σημειώσεων; Θα κουβαλάμε μήπως και κανέναν φίλο μας μαζί, για να μοιραζόμαστε το κόστος; Θα τη στέλνουμε να φέρνει το «μεροκάματο» απ’ έξω, για να φάμε;

barcelona airbnb protest Image from buenosairesherald.com. | CILISOS - Current Issues Tambah Pedas!

Αυτό είναι που συμβαίνει με το Αirbnb, το οποίο βάζει παράνομα «ενοικιαζόμενα» διαμερίσματα στις γειτονιές μας και τις πολυκατοικίες μας και άρα οδηγεί στη μετατροπή τής απλής κατοικίας σε επενδυτικό «προϊόν». Είναι σαν να δίνεις σε ξένους —«επίσημα»— το «τοπικό δελτίο τιμών» για «σεξ» με τους τοπικούς κατοίκους τού τόπου που επισκέπτονται …Είναι σαν να «φυτεύεις» πόρνες μέσα σε κάθε πολυκατοικία και από τις «ταρίφες» τους να υπολογίζεις και τις δυνάμει «ταρίφες» όλων των υπολοίπων κατοίκων τής πολυκατοικίας.

 

Με τον τρόπο αυτόν «τιμολογείται» ο καθένας μας γι’ αυτήν την υπηρεσία, άσχετα εάν θα την προσφέρει ή όχι. Είναι σαν να σου λέει —«επισήμως»— ότι, εάν η αδερφή σου ή η μητέρα σου αποφασίσει κάποτε να πουλήσει υπηρεσία σεξ, η τιμή της σ’ αυτήν τη «γειτονιά» θα «κυμαίνεται» ανάμεσα σ’ αυτά τα όρια !!! …Όρια, τα οποία στη συνέχεια θα καθορίζουν και τη δανειοληπτική σου ικανότητα ανάλογα με τα «θηλυκά» που έχεις στο σπίτι σου, την «ποιότητα» και την «εκπαίδευσή» τους και βέβαια την «πελατεία» στην οποία προσβλέπεις και θέλεις ν’ απευθυνθείς.

 

Εάν τα βάλεις στη «δουλειά», μπορείς να πάρεις και δάνειο, υπολογισμένο με βάση κάποια μελλοντικά κέρδη …Δάνειο, για ν’ ανακαινίσεις το σπίτι σου και να ζητήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα από τους «πελάτες» σου. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εκπόρνευση των πόλεων. Γι’ αυτόν τον λόγο αναφερθήκαμε στα ξενοδοχεία.

Τα ξενοδοχεία έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο στις πόλεις …Είναι τα «αμορτισέρ», τα οποία προστατεύουν την κοινωνία από τα «προβλήματα» εκείνα, τα οποία η είσοδος —για τον οποιονδήποτε λόγο— ξένων στους χώρους της μπορούν να προκαλέσουν στη λειτουργία της …Είναι οι «υποδοχείς» των ξένων με τους οποίους δεν τους συνδέει τίποτε απολύτως …

Είναι οι «εξέδρες» απ’ όπου οι ξένοι πληρώνουν για να δουν ένα όμορφο θέαμα, όπως είναι η ζωή σε μια πόλη, χωρίς όμως να μπουν οι ίδιοι στον «αγωνιστικό» της χώρο. Αυτός είναι ο ρόλος των ξενοδοχείων …Να εμποδίζουν τους ξένους να φτάνουν «μέσα» στα σπίτια των ανθρώπων …

Είναι οι νόμιμες «πόρνες» των πόλεων …Είναι αυτές, οι οποίες «πηγαίνουν» με ξένους, τους οποίους οι ίδιες δεν τους γνωρίζουν, ώστε με τον τρόπο αυτόν να προστατευτούν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες από την παρουσία τους. Υπάρχει δηλαδή κοινωνικό «έργο» από τη θυσία των πορνών

Είναι αυτές, οι οποίες καλύπτουν μια «ανάγκη», την οποία θεωρούμε αναπόφευκτη, αλλά —για λόγους προφανείς— δεν θέλουμε να την καλύπτουμε με τις δικές μας «γυναίκες». Αυτό δεν είναι που συμβαίνει σήμερα μ’ εκείνους που εγκαταλείπουν για κάποιους μήνες τα σπίτια τους, φιλοξενούμενοι σε συγγενείς τους, για να τα νοικιάσουν σε τουρίστες; Ένα είδος αλά-καρτ «εκπόρνευσης» της κατοικίας δεν είναι αυτό;

Αυτός είναι ο κοινωνικός ρόλος των ξενοδοχείων …Είναι οι νόμιμες «πόρνες», οι οποίες λειτουργούν με βάση τον νόμο …Με φορολόγηση, δελτίο παροχής υπηρεσιών, πιστοποιητικό υγείας κλπ.. Στο επίπεδο λοιπόν στο οποίο αναφερόμαστε, αυτές οι «πόρνες» είναι τα ξενοδοχεία …Είναι αυτά, τα οποία με τη λειτουργία τους δίνουν στους κατοίκους ως «αντιπαροχή» την καθαρότητα της πόλης τους.

Είναι αυτά, τα οποία προστατεύουν τα σπίτια μας και τις γειτονιές μας από την ξένη εισβολή. Στις αμοιβές αυτών των νόμιμων «πορνών» πρέπει να φτάνει η «προσφορά» των ξένων —και άρα των τουριστών— και εκεί να σταματά …Αυτές είναι που πρέπει να γίνονται πιο ακριβές, όταν υπάρχει μεγάλη προσφορά ενδιαφερομένων …

Αυτές είναι που πρέπει να γίνονται πιο πολλές, όταν υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση …Αυτές είναι που ασκούν το «επάγγελμά» τους και χάρη σ’ αυτές δεν συμπληρώνουν τις ανάγκες των πόλεων οι «μανάδες» μας και οι «αδερφές» μας …ΔΕΝ μπαίνουν τα δεδομένα που αφορούν τους ξένους και τους επισκέπτες μέσα στις γειτονιές μας και στα σπίτια μας !!! Τα ξενοδοχεία είναι τα μόνα αστικά ακίνητα, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με την οικονομική «απόδοση», γιατί απλούστατα από τη φύση τους συνδέονται με την οικονομία ως επενδυτικά «προϊόντα», τα οποία στοχεύουν στο κέρδος τού ιδιοκτήτη-επιχειρηματία. Χτίζονται από επιχειρηματίες, για να βγάλουν κέρδη από την επαγγελματική τους χρήση. Δικαιολογούν και τραπεζικά δάνεια με την υποθήκευση των δικών τους τίτλων ιδιοκτησίας.

 

Airbnb and the so-called sharing economy is hollowing out our cities | Gaby Hinsliff | The Guardian

Αυτό είναι που προξένησε το Airbnb στις κατοικίες, και άρα στις πόλεις …Έβαλε την «αρρώστια» μέσα στις γειτονιές μας και στα σπίτια μας !!!

Έβαλε «πόρνες» μέσα στις πολυκατοικίες μας κι εξαιτίας τους κάποιοι νομίζουν πως όλες οι γυναίκες των πολυκατοικιών είναι δυνάμει «πόρνες». Η οικονομική «απόδοση» της κατοικίας την μετατρέπει σε επαγγελματικό «εργαλείο» κι αυτό είναι ολέθριο. Είναι ολέθριο, γιατί τη μετατρέπει σε επενδυτικό προϊόν και, όταν αυτή η απόδοση είναι μεγάλη, τη μετατρέπει σε ελκυστική «επένδυση».

Αυτό είναι η αρχή τού τέλους για την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτή η απόδοση ήταν το ζητούμενο των Εβραίων τοκογλύφων, οι οποίοι ήθελαν να τις «εξαγοράσουν», για να τις μετατρέψουν σε «Mall» …Οι Εβραίοι τοκογλύφοι των πεζοδρομίων, οι οποίοι επί αιώνες ασκούσαν το «λειτούργημά» τους με «εγγυήσεις» ανθρώπινες κατοικίες. Τώρα αυτήν την επί αιώνες παράνομη πρακτική την έκαναν «κορυφαία» και δυστυχώς νόμιμη επενδυτική δραστηριότητα.

Αυτοί οι απατεώνες τοκογλύφοι έβαλαν στις γειτονιές των ανθρώπων τεράστια κεφάλαια, τα οποία σε άλλες εποχές θα απορροφούνταν από τη βιομηχανία, τη ναυτιλία, τα δημόσια έργα κλπ.. Αυτοί οι κοινωνικοί εγκληματίες, για να δημιουργήσουν αρχικά ένα τεχνητό «κλίμα» τεράστιας οικονομικής «απόδοσης», έδιναν «αστρονομικές» υποθήκες σε κάποια λίγα ακίνητα.

Προσπάθησαν —και τελικά κατάφεραν— να πείσουν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών ότι «κάθονταν» επάνω σ’ έναν ανεκμετάλλευτο «θησαυρό», που, για να τον πάρουν στα χέρια τους, αρκούσε μια υπογραφή τους στην τράπεζα. Αυτό ήταν το μεγάλο τους κατόρθωμα. Με τα χρήματά τους προσπάθησαν και κατάφεραν να κάνουν ελκυστικό επενδυτικό «χώρο» την αγορά ακινήτων.

Οι ιδιοκτήτες —άσχετα με το αν πουλούσαν ή όχι τα ακίνητά τους—χαίρονταν για τη μετρήσιμη «απόδειξη» της «τεράστιας» αξίας των περιουσιών τους, αλλά δεν γνώριζαν το πού στόχευαν οι «βλάκες» τραπεζίτες, οι οποίοι «μοίραζαν» χρήματα …

Δεν έβλεπαν ότι αυτές οι «υποθήκες» ήταν τα «δολώματα», για να φέρουν στις πόλεις τούς «καρχαρίες» τού κεφαλαίου …Δεν έβλεπαν ότι οι ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχαναν τα χρήματά των υποθηκών τους, γίνονταν το «αίμα» που «τραβούσε» τους διψασμένους «καρχαρίες» τής κερδοσκοπίας. Η απόδοση έλκει τους «επενδυτές» κι αυτοί με τα χρήματά τους «διώχνουν» τους πολίτες από τις πόλεις.

Ποιος πολίτης, που πουλάει ακίνητο, θα αρνηθεί την προσφορά αυτών των «θηρίων»; Ποιος πολίτης θα μπορέσει να συναγωνιστεί αυτές τις επιχειρήσεις σε μια κοινή αγορά, όταν ο ίδιος θα θελήσει ν’ αποκτήσει το σπίτι του και να δημιουργήσει την οικογένειά του; Πάντα η μόνη του επιλογή θα είναι το ενοίκιο, γιατί πάντα, όποιος ιδιοκτήτης πουλάει, θα απευθύνεται στους πιο προσοδοφόρους αγοραστές, οι οποίοι θα δίνουν και τα περισσότερα —και άρα στους «επενδυτές»—.

Ποιος φουκαράς ιδιώτης θα συναγωνιστεί τις εταιρείες αυτές, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα τής κατοικίας; …Εταιρείες, οι οποίες διαχειρίζονται έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και «σκουπίζουν» τα πάντα στο «πέρασμά» τους;

Housing speculation in Berlin - Exploding Rents in San Francisco and in Berlin - The Big Ponder - Goethe-Institut Κανένας δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Οι εταιρίες στέγασης, αναζητώντας τα μέγιστα κέρδη, θα συρρικνώνουν συνέχεια την ανθρώπινη κατοικία και στο τέλος θα μας βάλουν όλους να κατοικούμε σε «συρτάρια» —φτιαγμένα μάλιστα από γυψοσανίδες— …«Συρτάρια», τα οποία δεν θα μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και άρα στο τέλος δεν θα υπάρχουν πολλές απ’ αυτές για τους ανεπτυγμένους λαούς …Δεν θα υπάρχουν παιδιά ανεπτυγμένων λαών. Η υπογεννητικότητα θα συνεχίσει να μαστίζει την κοινωνία και σ’ αυτό θα συντελεί και η αδυναμία των πολιτών να εξασφαλίσουν στέγη για τις οικογένειές τους.

Μέσα σε άγριες συνθήκες ελεύθερης αγοράς ποιος θα μπορέσει ν’ αποκτήσει σπίτι για τον εαυτό του και τα παιδιά του; Πού θα βρεθεί διαθέσιμο σπίτι με τους «επαγγελματίες» εμπόρους «στέγης» να έχουν βγει στην αγορά και να «σαρώνουν» τα πάντα;

Ποιο διαμέρισμα θα βρεθεί αδιάθετο, όταν αυτές οι επιχειρήσεις θα «σκουπίσουν» τα διαμερίσματα, τα οποία διατίθενται προς αγορά. Εάν γίνει αυτό, τελείωσαν όλα με συνοπτικές διαδικασίες. Τα κέρδη φέρνουν κέρδη κι αυτά αναζητούν νέους «χώρους» επένδυσης …Τα νέα κέρδη θα εξαγοράζουν νέες κατοικίες κι αυτές θα φέρνουν ακόμα πιο πολλά νέα κέρδη, για να συνεχιστεί το «γαϊτανάκι» αυτό για πάντα.

Θα «πέφτουν» οι πόλεις η μία μετά την άλλη στα χέρια των τοκογλύφων. Θα πάρουν οι εταιρείες «σβάρνα» όλες τις πόλεις και η Ευρώπη θα παραδοθεί σε μερικούς «επενδυτές» τής κατοικίας. Θα συνεχίσουν στα χωριά, στα νησιά και στις παραλίες και θα τα εξαγοράσουν ΟΛΑ και για ΠΑΝΤΑ, γιατί μιλάμε για μη-φυσικά νομικά πρόσωπα, που είναι οι αθάνατες εταιρείες τού real estate.

Σε μια τέτοια περίπτωση τα «ολιγοπώλια» θα γίνουν «μονοπώλια» και θα φτάσουμε στην απόλυτη ιδιωτικοποίηση της ανθρώπινης κατοικίας —και άρα του Πλανήτη— στους αιώνες των αιώνων. Ο ίδιος ο Πλανήτης θα καταλήξει στα χέρια κάποιων λίγων «Μπάφετ», οι οποίοι θα είναι οι ιδιοκτήτες αυτών των εταιριών.

Άρα; …Άρα, εάν υποθέσουμε ότι η απαγόρευση της υποθήκευσης μιας κατοικίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα τραπεζικό δάνειο, είναι μια βασική «εγγύηση» για την εξασφάλιση της κατοικίας των ανθρώπων, η δεύτερη και εξίσου σημαντική ασφαλιστική δικλείδα είναι το «ποιον θ’ αναγνωρίζει ο νόμος ως ιδιοκτήτη μιας τέτοιας κατοικίας».

Η δεύτερη λοιπόν εγγύηση, για να διασφαλίσουμε τα γενικά συμφέροντα της κοινωνίας έναντι του κεφαλαίου και των «καρχαριών» του, είναι ν’ απαγορευτεί η ιδιοκτησία μιας ανθρώπινης κατοικίας σε οποιοδήποτε μη φυσικό νομικό πρόσωπο …Μόνον φυσικά —και άρα θνητά πρόσωπα— θα πρέπει να μπορούν να κατέχουν τίτλους ιδιοκτησίας ανθρώπινης κατοικίας.

Τα ακριβώς αντίθετα, δηλαδή, απ’ αυτά που κάνει η Νέα Τάξη των τοκογλύφων. Η Νέα Τάξη ενθάρρυνε και χρηματοδότησε την ίδρυση εταιρειών αυτού του τύπου και έτσι δημιουργήθηκαν τα τέρατα του real estate, τα οποία διαχειρίζονται —εις βάρος των πληθυσμών τους— ολόκληρες πόλεις.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν έκαναν ούτε οι ίδιοι οι αυτοκράτορες, οι οποίοι κατασκεύαζαν τις πόλεις και ήταν κύριοι και ιδρυτές τους, το κάνουν τα λαμόγια και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι εξαγοράζουν την κυριότητά τους από την τοκογλυφική «πίσω πόρτα».

Αυτή είναι η πραγματική εκπόρνευση των πόλεων. Αυτό είναι το επίτευγμα των τραπεζιτών τής Νέας Τάξης, οι οποίοι μετέτρεψαν τις πόλεις σε επιχειρήσεις και τα σπίτια σε προϊόντα, για να μπορέσει αυτή να τα εξαγοράσει καί τα δύο μαζί.

Η ίδια η πόλη, η οποία ήταν πάντα η μεγάλη αγαπημένη των κατοίκων της, έγινε μια «πόρνη» …

Μια «πόρνη», της οποίας η «απόδοση» μετριέται πλέον με τα χρήματα που αποδίδει στους νέους «νταβατζήδες», εφόσον με τους κατοίκους της δεν έχει πλέον καμία σχέση.

Τα κατάφεραν οι Εβραίοι.

Μετέτρεψαν τις πόλεις των ανθρώπων στο αγαπημένο τους «οικοσύστημα». Οι κάτοικοι των γκέτο και ιδιοκτήτες των πορνείων μετέτρεψαν σε γκέτο και πορνεία όλες τις πόλεις. Τα πάντα προσαρμόστηκαν στις δικές τους ανάγκες και στις δικές τους γνώσεις.

Αυτοί, οι οποίοι άρπαξαν τις πόλεις από τους κατοίκους τους, χαίρονται κι αισθάνονται ασφαλείς τώρα που σε όλες τις πόλεις δεν υπάρχουν γειτονιές κάτοικων. Αισθάνονται ασφαλείς που έδιωξαν τα θύματά τους από τις ιδιοκτησίες τους. Τώρα, που τα κέντρα των πόλεων μοιάζουν με «γκέτο», περιφέρονται σ’ αυτά μόνον οι ίδιοι και οι όμοιοί τους …Αυτοί και οι «πελάτες» τους …Ξένοι ή ντόπιοι «πελάτες» …Πλούσιοι ενοικιαστές, τουρίστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πληρώνουν «χρυσάφι» για να καλύψουν τις στεγαστικές τους ανάγκες με τις εβραϊκές πλέον ιδιοκτησίες. Αυτός είναι ο τελικός σχεδιασμός τους …

Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων. Έβγαλαν τους κατοίκους των πόλεων από τις ιδιοκτησίες τους, για να τους κάνουν ενοικιαστές τους.

Τα «φιλέτα» θα τα νοικιάζουν «χρυσάφι» μόνιμα σε ντόπιους πλούσιους ή εφήμερα σε ξένους τουρίστες και τα υπόλοιπα —μέσω των δικών τους ΜΚΟ— θα τα παραχωρούν σε πρόσφυγες, για να στήσουν γύρω τους μια «οχυρωματική» ζώνη, η οποία θα τους προστατεύσει από τους πρώην ιδιοκτήτες και πρώην κατοίκους τής πόλης.

Από τη στιγμή που το θέμα μετακινήθηκε στο «οικονομικό», ήταν εύκολο γι’ αυτούς να το ρυθμίσουν …

Όλα ρυθμίζονται εύκολα απ’ αυτούς που ελέγχουν το χρήμα και τη «ροή» του. Όλα τα εξαγόρασαν με «αέρα» …Με γιγαντιαίες εταιρείες real estate, οι οποίες προέκυψαν μέσα σε μία νύχτα και εγγυητικές επιστολές τής πλάκας …

Ξεκίνησαν από εκεί που υπήρχε μεγάλη «ποσότητα» αστικής κατοικίας και από εκεί άνοιξε μια «θηλειά» στο αστικό «πουλόβερ», η οποία μας αφορά όλους. Στην πραγματικότητα «αρρώστησαν» το καπιταλιστικό σύστημα με «ιό», τον οποίο τον κουβάλησαν από το κομμουνιστικό «πτώμα».

Όλα έγιναν με την «αυγή» τής Νέας Τάξης και άρα αμέσως μετά την κατάρρευση του κομμουνιστικού μπλοκ …Το μπλοκ των ηλιθίων κομμουνιστών, οι οποίοι έκαναν την ανθρώπινη κατοικία κρατική-κομματική «περιουσία» …

Όλα ξεκίνησαν μέσω χαριστικών ιδιωτικοποιήσεων κατοικιών, οι οποίες ανήκαν είτε στο πρώην «κομμουνιστικό» κράτος είτε σε ειδικούς κλάδους κομμουνιστών εργαζομένων.

Κατοικίες, οι οποίες —μετά την πτώση τού κομμουνισμού— έπρεπε να μοιραστούν στους πολίτες που τις χρησιμοποιούσαν, αντιμετωπίστηκαν σαν κρατική περιουσία και παραδόθηκαν στα κτήνη τζάμπα —με εγγυητικές επιστολές—, για να δημιουργήσουν εκείνες τις εταιρείες-«τέρατα», οι οποίες εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους. Με αυτές τις κατοικίες ως «μαγιά» οικονομικής «απόδοσης» και με συνεχή τραπεζικά δάνεια —με εγγυήσεις τις ίδιες αυτές κατοικίες— άρχισαν να «σαρώνουν» τα πάντα. Μέσω προνομιακού τραπεζικού δανεισμού, εξαγόρασαν και τα κέντρα των πόλεων στις οποίες ανήκαν οι κατοικίες αυτές. Μέσω των χρηματοδοτήσεων και της τοκογλυφίας μετέτρεψαν την ανθρώπινη κατοικία σε προϊόν. Παρέδωσαν την ανθρώπινη κατοικία σε μη-φυσικά πρόσωπα —όπως είναι οι εταιρείες— κι άρχισε ο «καρκίνος» να «κατατρώει» και να μεταλλάσσει τις πόλεις …Να τις μεταλλάσσει με αιώνιες προοπτικές, εφόσον οι εταιρείες είναι από τη φύση τους αθάνατες.

Πώς βρέθηκαν εταιρείες στη Γερμανία, όπως η Vonovia για παράδειγμα, να έχουν στην κατοχή τους μέχρι και 500.000 ανθρώπινες κατοικίες, 140.000 κτιριακούς χώρους πάρκινγκ και 6.500 εμπορικά καταστήματα; Πώς γίνεται σε εποχή οικονομικής κρίσης τα ενοίκια στο Βερολίνο να «καλπάζουν» και να οδηγούν τους κατοίκους του στην απελπισία και στην απόγνωση; Από ποια —οικονομικά και κοινωνικά— χρήσιμη δραστηριότητα προκύπτουν τα 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ έσοδα της Vonovia —μόνον για το 2020—; Τι διαφορά έχουν αυτές οι «ύαινες» —οι οποίες λυμαίνονται την ανθρώπινη «στέγη»— από τους τοκογλύφους ;;;

Ποιος νομιμοποίησε μια τέτοια αντικοινωνική κι αντιπαραγωγική δραστηριότητα; Πόσο τυχαίο είναι που ο ισχυρός άνδρας αυτής της εγκληματικής εταιρείας είναι o Jürgen Fitschen.

Ποιος είναι αυτός o βάρβαρος «τίποτας»; …

Ο πρώην CEO τής «αμαρτωλής» Deutsche Bank …Ο πρόεδρος της Ένωσης Γερμανικών Τραπεζών από το 2013 μέχρι το 2016.

Άρα, γνωρίζουμε ποιος έβαλε αυτόν τον «βόθρο» στο γερμανικό Χρηματιστήριο, ώστε να βάλει κοινούς πολίτες στη «μπίζνα» και ν’ αποκτήσει συλλογική άμυνα απέναντι στους στόχους-θύματα της κοινωνίας …Ποιος έβαλε την εταιρεία στο Χρηματιστήριο, για να «βοηθηθεί» στη γρήγορη ανάπτυξή της από τα χρήματα του λαού, ο οποίος ψάχνει «χώρο» για να επενδύσει.

Η Deutsche Bank, δηλαδή, η οποία κατηγορείται σε ολόκληρο τον κόσμο για διαφθορά ηγετών, είναι ο μεγάλος «παίκτης» πίσω από τη Vonovia …Η ίδια τράπεζα, η οποία είναι ιδιοκτήτης τής θυγατρικής τής «Deutsche Wohnen» με 114.000 διαμερίσματα μόνον στο Βερολίνο …

Η τράπεζα των Εβραίων τύπου Γιόζεφ Άκερμαν, που έβαλαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο …H τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον το ίδιο το Βερολίνο.

Το ρεσάλτο των «πειρατών» Εβραίων «έπιασε» και το Βερολίνο δεν ανήκει πια στους Βερολινέζους …Το «ich bin ein Berliner» τού Κένεντυ έχει χάσει πλέον το νόημά του.

Το ερώτημα, λοιπόν, το οποίο τίθεται, είναι το εξής απλό: Ποιο είναι το κέρδος τής κοινωνίας από μια τέτοιου είδους «επιχειρηματικότητα»; Ποιο είναι το αντικείμενό της, ποιος ο ανταγωνισμός της και πώς αυτή συνεισφέρει στην κοινωνική πρόοδο; Υπέρ τής κοινωνικής προόδου δεν επιτρέπονται και υποβοηθούνται όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες; Γιατί σ’ αυτήν την «ύποπτη» δραστηριότητα έδωσαν τόση τραπεζική χρηματοδότηση και την έβαλαν και στο Χρηματιστήριο; Γιατί έδωσαν στα κερδοσκοπικά κτήνη τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν συλλογική άμυνα, αφήνοντας άπειρους μικρομετόχους να επενδύσουν επάνω τους; Αυτό είναι το πνεύμα τού Χρηματιστηρίου; Αυτού του είδους τις επενδύσεις υποβοηθά ένα Χρηματιστήριο με την άντληση κεφαλαίων από τη βάση τής κοινωνίας; Γιατί λοιπόν δεν νομιμοποιούν και το «χρυσοφόρο» εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων; …Εφόσον το κέρδος είναι το μοναδικό ζητούμενο, να τους δώσουν χρήματα ν’ αγοράζουν περισσότερα όργανα από τους φτωχούς τού πλανήτη, για να έχουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη οι «επενδυτές» …Να τους δώσουν χρήματα ν’ αγοράζουν καλύτερα και μεγαλύτερα ψυγεία για τη μεταφορά περισσοτέρων οργάνων …Να τους δώσουν χρήματα να κάνουν ακόμα περισσότερα πειράματα σε φτωχούς, για να σώζονται οι πλούσιοι …Να τους δώσουν χρήματα να κάνουν πιο πολυτελή τα ιδιωτικά νοσοκομεία των μεταμοσχεύσεων.

Είναι αυτό επιχειρηματικότητα, η οποία δικαιολογεί άντληση κεφαλαίων από την αγορά μέσω Χρηματιστηρίου; Τα Χρηματιστήρια έγιναν, για να βοηθάνε τις παραγωγικές επιχειρήσεις να χτίζουν εργοστάσια και να δίνουν εργασία στον κόσμο …Δεν έγιναν για να βοηθάνε τους εγκληματίες και τα παράσιτα ν’ αποκτούν περισσότερη δύναμη και να βγάζουν μεγαλύτερα κέρδη εις βάρος των θυμάτων τους. Γιατί δεν νομιμοποιούν και το δουλεμπόριο, για να ευνοήσουν την «ανταγωνιστικότητα»; …Να τους βοηθήσουν κι αυτούς να πάρουν μεγαλύτερα σκάφη, για να περνάνε πιο γρήγορα και με πιο πολλούς λαθρομετανάστες το Αιγαίο …Να τους πάρουν καλύτερα πιστόλια, για ν’ απειλούν πιο αποτελεσματικά αυτούς, οι οποίοι δεν τους πληρώνουν …Να τους πάρουν πανάκριβα γυαλιά νυχτερινής όρασης, για να μην έχουν προβλήματα με τις διωκτικές αρχές …Να τους επιδοτήσουμε να χτίσουν «καταυλισμούς»-αποθήκες για το «εμπόρευμα» που οι ίδιοι δημιουργούν …Τόσοι άνθρωποι πεινάνε σε ολόκληρο τον κόσμο, κι αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι θέλουν να τους «ταΐσουν» μέσα στα «κλουβιά» τής Γερμανίας, της Γαλλίας κλπ. …Γιατί να μην τους βοηθήσουμε, βάζοντάς τους μέσα στο Χρηματιστήριο; …Να τους ενισχύσουμε με επιδοτήσεις με βάση τα «κεφάλια» που κουβαλάνε στην Ευρώπη απ’ όλον τον κόσμο …Να χτίσουν νέες «δομές φιλοξενίας», για να δώσουν εργασία στον κόσμο …Ν’ αναπτυχθούν και οι τοπικές οικονομίες !!!

Αντιλαμβανόμαστε πως όλα αυτά είναι παράνομα και παράλογα. Είναι παράνομα, γιατί δεν έχουν σχέση με την ανάπτυξη —ούτε της οικονομίας ούτε της κοινωνίας—. Είναι παράλογα στην περίπτωση της εμπορευματοποίησης της ανθρώπινης κατοικίας, γιατί επέτρεψαν στους τοκογλύφους των τραπεζών, οι οποίοι αρπάζουν τα σπίτια των πολιτών, να γίνουν ταυτόχρονα «έμποροι» της στέγης. Αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει, γιατί υπάρχει ασυμβίβαστο.

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεις σ’ αυτόν, ο οποίος με την τοκογλυφία «παράγει» αδιάθετη στέγη —λόγω χρεών—, να είναι ταυτόχρονα ο ίδιος που εμπορεύεται τέτοια; Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεις σ’ αυτόν, ο οποίος πουλάει τα σπίτια των δανειοληπτών που κατάσχεσε, να είναι πελάτης του εαυτού του; Ποια εταιρεία real estate θα συναγωνιστεί την τράπεζα, η οποία αρπάζει το σπίτι ενός αδύναμου δανειολήπτη, όταν αυτή πρέπει ν’ αγοράσει πανάκριβα το σπίτι κάποιου που το πουλάει; Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει το «ασυμβίβαστο» …Απαγορεύεται να μπορεί κάποιος με τη μία του δραστηριότητα να «παράγει» με τρόπο αθέμιτο κεφάλαιο για την άλλη …και να «νοθεύει» τον ανταγωνισμό. Είναι σαν να δίνεις τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ποδοσφαιρικών διαιτητών να διατηρεί ταυτόχρονα και γραφείο ποδοσφαιρικών στοιχημάτων …Σαν να επιτρέπεις σ’ έναν δολοφόνο γιατρό να πλουτίζει ως ιδιοκτήτης Γραφείου Τελετών —με πολύ «δουλειά»—. Αυτό είναι το παράλογο !!!

Πάντα υπάρχουν «ασυμβίβαστα» στην αγορά κι αυτά —όπως αντιλαμβανόμαστε— οι Νεοταξίτες δεν τα σεβάστηκαν, προκειμένου να μονοπωλήσουν τα πάντα και να λεηλατήσουν τους πάντες. Παράκαμψαν νόμους και κανόνες αιώνιους, για να κάνουν τα εγκλήματά τους. Δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που μια ανθρωπότητα, η οποία πέρασε μέσα από τον Μεσαίωνα της φεουδαρχίας —διατηρώντας απαραβίαστο τον σχεδιασμό των πόλεων της—, μόνον σήμερα να κινδυνεύει πραγματικά να γίνει «κατοικίδιο» των τοκογλύφων; Όλα αυτά έγιναν, γιατί η ανθρωπότητα έπεσε στα χέρια κοινών κακοποιών —οι οποίοι γνωρίζουν μόνον να κλέβουν— και όχι σκληρών εξουσιαστών —οι οποίοι γνωρίζουν πώς να χειρίζονται την κοινωνία—.

Όπως οι «Μένγκελε» των μεταμοσχεύσεων, οι δουλέμποροι ή οι τοκογλύφοι, έτσι και οι έμποροι «στέγης» δεν πρέπει να υποβοηθούνται στις παράνομες δραστηριότητες τους …

Παράνομες από τη φύση τους, γιατί αυτές οι δραστηριότητες στηρίζονται κι ευδοκιμούν επάνω σ’ έναν εκβιασμό, ο οποίος αφορά κάποια βασική ανθρώπινη ανάγκη. Στην περίπτωση της κατοικίας θα μπορούσαμε ίσως να πούμε «στην πιο βασική συλλογική κοινωνική ανάγκη» !!! …Τόσο βασική, που επιτρέπει τον πιο ωμό εκβιασμό, που είναι αυτός της έξωσης. Πώς βοηθάς κοινούς εκβιαστές και κλέφτες να γίνουν πανίσχυρες εταιρείες τού Χρηματιστηρίου και —για την ασφάλειά τους— να μοιράζουν, ως μετοχικό μέρισμα σε μικρομετόχους, ένα μικρό μερίδιο της «λείας» τους; Πρέπει —για όλους μας— να γίνει «δόγμα» ότι η ανθρώπινη κατοικία αποτελεί «κοινωνικό αγαθό» και όχι «εμπορεύσιμο προϊόν». Όπως δεν μπορεί ο άνθρωπος να γίνει «εμπόρευμα», έτσι δεν μπορεί να γίνει και η κατοικία του, η οποία «αποτελεί» τη «σάρκα» του.

Guide to Housing and Accommodation in Berlin (2022) - Berlin Startup JobsΑπό πού προκύπτει λοιπόν ο σημερινός ανεξήγητος «καλπασμός» των ενοικίων σε όλες τις μεγάλες πόλεις; Μήπως από το γεγονός ότι τα μπόνους των CEO αυτών των εταιρειών εξαρτώνται από τις τιμές των ενοικίων και άρα από τα έσοδα των εταιρειών τους; Μήπως από το γεγονός ότι αυτοί οι CEO «στήνουν» μεταξύ τους παράνομα καρτέλ στην «αγορά» των ενοικίων; Μήπως από το γεγονός ότι διατηρούν χιλιάδες σπίτια και διαμερίσματα αδιάθετα, για να μην πέφτουν οι τιμές; Μήπως από το γεγονός ότι, κάνοντας χρήση τής τεράστιας ρευστότητάς τους, εξαγοράζουν τα πάντα, οδηγώντας την κατάσταση σε μονοπώλιο και σφίγγοντας με τον τρόπο αυτόν μια μόνιμη «θηλειά» γύρω από τον «λαιμό» των κατοίκων των πόλεων; Μήπως από το γεγονός ότι αποφασίζουν πλέον μόνοι τους για το πού θα κατοικούν οι κάτοικοι ανάλογα με τα εισοδήματά τους;

Τι είδους management προσφέρουν αυτοί οι CEO σε εταιρείες, οι οποίες—λόγω της μοναδικότητας του «προϊόντος» τους— δεν έχουν ανταγωνισμό, και, όταν θέλουν ν’ αυξήσουν τα έσοδά τους, απλά κάνουν αυξήσεις των ενοικίων, εκβιάζοντας κι απειλώντας τον φτωχό τον κόσμο; Από πού ο «δαιμόνιος» CEO τής Vonovia έβγαλε το μυθικό καθαρό κέρδος των 1,9 δις ευρώ; …Από τον ανταγωνισμό, από την «αγορά» ή από τον ωμό εκβιασμό των φουκαράδων που εκβιάζει —με τα «καλπάζοντα» ενοίκια που μόνος του τ’ ανεβάζει—; Εάν με γυψοσανίδες χωρίσει στη μέση τα διαμερίσματα, μπορεί να διπλασιάσει τα έσοδα της εταιρείας του και βέβαια το κεφάλαιό της; Τι ακριβώς σημαίνει επιχειρηματικότητα στην περίπτωση αυτήν και γιατί τα διαμερίσματα ολοένα και μικραίνουν και τείνουν να μοιάζουν με «ντουλάπες» γι’ ανθρώπους;

Μιλάμε για μια οργουελική κατάσταση …Μιλάμε για την Κόλαση επί της Γης …Μιλάμε για το πιο «αφιλόξενο» κι «εχθρικό» περιβάλλον, στο οποίο καλείται πλέον να κατοικήσει ο άνθρωπος και να δημιουργήσει την οικογένειά του. Ούτε η ίδια η έρημος δεν είναι τόσο εχθρική με τον άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους «νταβατζήδες» τής «στέγης» των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Φτάσαμε στο σημείο οι πόλεις, τις οποίες τις δημιούργησαν οι άνθρωποι, να στρέφονται εναντίον των ανθρώπων και να τους αφαιμάζουν μέχρι θανάτου. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα τραγικών κι απάνθρωπων αποφάσεων ανθρώπων, οι οποίοι είναι πραγματικά φασίστες και μισούν τον άνθρωπο…

…Αποφάσεις, που, εάν το ψάξει κάποιος, θα εντοπίσει πίσω απ’ όλα αυτά τους γνωστούς ΝΑΖΙ και τους κομμουνιστές «μπράβους» των τοκογλύφων τραπεζιτών …Παράλογες αποφάσεις, όπως παράλογος είναι κι ο φασισμός …Αποφάσεις απολύτως άδικες.

Από πού κι ως πού επιτρέπεις σε κάποιον, με μέσον τα χρήματα, να εκμεταλλεύεται την «υπεραξία» που έδωσαν στην πόλη τους οι ίδιοι της οι κάτοικοι μέσα στους αιώνες; Η Αθήνα, για παράδειγμα —και ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς ιστορίας, αλλά και υποδομών—, σε ποιον ανήκει σήμερα; …Θεωρητικά εξακολουθεί ν’ ανήκει στους Έλληνες, αλλά πρακτικά ανήκει στους τοκογλύφους, εφόσον ό,τι βγάζει ανήκει σ’ αυτούς, οι οποίοι με λίγα χρήματα «σκούπισαν» τα διαμερίσματα του κέντρου της …Ανήκει σ’ αυτούς, οι οποίοι θ’ αποφασίσουν μόνοι τους πού και με ποιους όρους θα εγκατασταθούν οι κάτοικοί της.

 

 

Τα «πτώματα» και η «πανούκλα»…

 

Όλος αυτός ο σχεδιασμός των τοκογλύφων, για να γίνει γενικός, θα έπρεπε να υπάρχει ένα μέσον που να τον κάνει τέτοιο. Για να αποδώσει το «όπλο» τού Αirbnb, θα χρειαζόταν «σφαίρες», για να «πυροβολήσουν» τις πόλεις …Πολλές «σφαίρες», εφόσον έπρεπε να «πυροβοληθούν» ΟΛΕΣ οι πόλεις. Αυτό ήταν το δύσκολο, γιατί ΟΛΕΣ οι πόλεις δεν ήταν εξ’ αρχής μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος, ώστε ο τουρισμός να τις κάνει εύκολη «λεία» για τους τοκογλύφους.

Γι’ αυτόν τον λόγο επένδυσαν στον «φτηνό» τουρισμό …Στον «πάμφθηνο» τουρισμό. Με αυτόν θα «πολιορκούσαν» ΟΛΕΣ τις πόλεις. Οι «φτηνοί» τουρίστες είναι σαν τα μολυσμένα με πανούκλα πτώματα, τα οποία πετούσαν οι Τάταροι στην υπό πολιορκία πόλη τής Κάφφα τής Κριμαίας το 1346. Αυτά, δηλαδή, τα οποία βλέπουμε σήμερα, δεν είναι πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία …

Τα έχουμε ξαναδεί να συμβαίνουν σαν στρατηγικές, απλά σε άλλα πιο πρακτικά επίπεδα —αλλά με τους ίδιους στόχους—.Με την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη του τουρισμού κάποιοι «βομβαρδίζουν» τις πόλεις με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν επιλεχθεί με κάποια πολύ συγκεκριμένα κριτήρια και τα οποία ευνοούν αυτούς που απειλούν τις πόλεις.

Η επιλογή τής «έκρηξης» του «φτηνού τουρισμού» ήταν στρατηγική επιλογή. Γιατί ήταν τέτοια; …Γιατί ο «φτηνός τουρισμός» θ’ αναζητούσε τα φτηνά καταλύματα και τα πιο φτηνά είναι τα απλά σπίτια των ανθρώπων και όχι τα ξενοδοχεία. Αυτά τα σπίτια έπρεπε να δείξουν «τάση» κερδοφορίας, γιατί αυτός ήταν ο σχεδιασμός των τοκογλύφων , ώστε να μπορούν να δίνουν δάνεια με «υποθήκες» κοινά σπίτια. Ο «φτηνός τουρισμός» ήταν αυτός, ο οποίος έβαλε ανεξέλεγκτα «μολυσματικά» κοπάδια ξένων μέσα στις γειτονιές μας …Ο «φτηνός τουρισμός» είναι αυτός, ο οποίος εκπορνεύει τις πόλεις …Ο τουρισμός τού Airbnb, το οποίο αρχικά τιμολογεί και μετά απαξιώνει κι ευτελίζει τα πάντα…

…Ο εσκεμμένα κακός τουρισμός των αγράμματων και των άσχετων, που, όταν δεν κάνουν φασαρίες σε κάποιο γήπεδο, κοιμούνται μεθυσμένοι επάνω σε κάποιον σκουπιδοτενεκέ κάποιου κλαμπ ή ξενυχτούν έξω από κάποιο πολυκατάστημα, για να μπουν πρώτοι όταν ξεκινήσουν οι «εκπτώσεις» …Ο τουρισμός των αγράμματων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ούτε καν την ιστορία τού υποτιθέμενου τουριστικού προορισμού τους …Ο τουρισμός των αποτυχημένων και των άφραγκων, οι οποίοι δεν περνάνε ούτε καν έξω απ’ τα ξενοδοχεία …

Ο τουρισμός τού αγράμματου τουρίστα, ο οποίος δεν ταξιδεύει με στόχο να δει ένα λαμπρό και μοναδικό αξιοθέατο ή ένα μουσείο —εφόσον δεν έχει την καλλιέργεια να έχει τις ανάλογες «ανησυχίες» και γνώσεις—, αλλά που «καταλήγει» εκεί όπου τού «κάθισε» το πιο φτηνό αεροπορικό εισιτήριο …Του αγράμματου τουρίστα, που όλη του η μόρφωση είναι μερικά κουτσοαγγλικά, για να μπορεί να εξυπηρετείται στα αεροδρόμια και να κάνει παραγγελίες στα μαγαζιά.

Αυτά είναι τα «χολεριασμένα» πτώματα που «έριξαν» στις πόλεις. Γιατί ταυτίζουμε αυτούς τους τουρίστες με «πτώματα»; Γιατί απλά δημιουργήθηκαν ως τουρίστες, ώστε, μέσω του τουρισμού, να εισβάλουν μέσα στις πόλεις και ν’ αλλοιώσουν τη λειτουργία τους …Είναι οι «θεατές», οι οποίοι μπήκαν τζάμπα από τις «κερκίδες», για να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο …

Είναι οι τουρίστες τού «τόσο όσο». Δεν έχουν κανένα οικονομικό ενδιαφέρον —ως οικονομικά εκμεταλλεύσιμο μέγεθος— γι’ αυτούς που τους υποδέχονται, ώστε ν’ αποτελούν κάποιου είδους επιχειρηματικού target group. Είναι άεργοι, ανεπάγγελτοι, φοιτητές ή απόφοιτοι, που, αντί να τρώνε το χαρτζιλίκι τους ή το επίδομά τους στις γειτονιές τους, το «τρώνε» στις γειτονιές των άλλων.

Οι οικονομικές τους δυνατότητες αρκούν μόνον για να κάνουν κακό στις πόλεις που επισκέπτονται και τίποτε καλό. Γι’ αυτό τους αποκαλούμε τουρίστες τού «τόσο όσο» …Έχουν χρήματα τόσο όσο να «συναγωνιστούν» τους κατοίκους των πόλεων στα ενοίκια κοινών κατοικιών …

Έχουν χρήματα τόσο όσο για να επιβιώσουν μ’ ένα σάντουιτς στον δρόμο. Μιλάμε για τραγικά πράγματα.

Όλοι αυτοί δεν είναι τουρίστες εξαιτίας των δυνατοτήτων τους …

 

Έγιναν τουρίστες εξαιτίας των δυνατοτήτων εκείνων, οι οποίοι θα τους χρησιμοποιούσαν …

Εκείνων, οι οποίοι με έναν «καταπέλτη» τύπου «Ryan Air» θα τους «εκτόξευαν» και θα τους «έριχναν» μέσα στις πόλεις για να τις «μολύνουν» …

Εκείνων, οι οποίοι, με μέσον το Airbnb, θα τους άφηναν να περιφέρονται στις πόλεις για το διάστημα που θα απαιτούσε η ολοκληρωτική τους «μόλυνση» …Τόσο απλά !!!

Αυτά ήταν τα «πτώματα», που με τους «καταπέλτες» θα μετέφεραν την «πανούκλα» τής Νέας Τάξης στις πόλεις που είχαν στοχοποιήσει …

Σε ΟΛΕΣ τις πόλεις, εφόσον ΟΛΕΣ βρίσκονταν στο στόχαστρό τους. Αυτός είναι ο τουρισμός των βαρβάρων, ο οποίος αναπτύχθηκε μόνο και μόνο για να δημιουργήσει μια γρήγορη κι εφήμερη άνοδο της οικονομικής «απόδοσης» των κοινών κατοικιών και άρα ένα «κύμα» ακρίβειας στην αγορά ακινήτων …Να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση στους κατοίκους των πόλεων ότι πλούτισαν ξαφνικά, εξαιτίας τού φθηνοτουρισμού. Με αυτούς τους φθηνοτουρίστες δημιουργήθηκε σε ΟΛΕΣ τις πόλεις ένα «κύμα» ακρίβειας, το οποίο θα έλυνε όλα τα προβλήματα εκείνων, οι οποίοι ήθελαν με τα χρήματά τους να «κατακτήσουν» αυτές τις πόλεις. Αυτός είναι ο τουρισμός τού «τυχαίου» περιφερόμενου, ο οποίος —χωρίς κανένα απολύτως κριτήριο— έκανε όλες τις πόλεις τού κόσμου «τουριστικούς» του προορισμούς, γιατί αυτό βόλευε εκείνους που τον προκάλεσαν. Αυτός είναι ο ρόλος αυτού τού «τουρισμού» …

Να ενεργοποιήσει τα «ένστικτα» όλων των πόλεων …Να βάλει όλες τις πόλεις στο «παιχνίδι» τού τουρισμού …Να δημιουργήσει προσδοκίες τουριστικής ανάπτυξης σε ΟΛΟΥΣ …

Να ελπίζουν ΟΛΟΙ στην τουριστική ανάπτυξη …Να δουν όλοι τα σπίτια τους σαν πιθανές πολύτιμες τουριστικές «επιχειρήσεις» …Να μπουν διεφθαρμένοι νεοταξίτες στα δημοτικά συμβούλια και να προωθούν εκεί τα «οράματά» τους —τα οποία έρχονταν κατ’ ευθείαν από τα αφεντικά— …Οι διεφθαρμένοι δημοτικοί άρχοντες, οι οποίοι για το «καλό» τής τοπικής οικονομίας έκαναν «πλάτες» στους εγκληματίες τού Airbnb.

Όλοι αυτοί είχαν κέρδος να προωθήσουν τον πιο ελεεινό τύπο τουριστικής ανάπτυξης …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος δεν πήγε ένα ταξίδι επειδή το ονειρευόταν από την εποχή που μορφωνόταν, αλλά επειδή το βρήκε «τζάμπα» …Τον «τουρισμό τού βαρβάρου», ο οποίος πήγε κάπου μόνο και μόνο για να το «ανεβάσει» στο Facebook και να μπει κι αυτός στην κοινότητα των «ακολούθων» των «influencers» …

Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», που το μόνο που γνωρίζει και προβάλει είναι το τι τρώει εκεί όπου πηγαίνει και το πόσο τού κοστίζει …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος τα «ξέρει» όλα …από τη Google !!! …Τον «τουρισμό τού βαρβάρου», ο οποίος «μορφώνεται» από τo YouTube κι έκανε «μόδα» το street-food, με το οποίο γέμισαν τα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων …Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος «προσπερνάει» το Θησείο —το οποίο καταφανώς αγνοεί—, ψάχνοντας τους λουκουμάδες …τους «καλούς» !!! …

Τον «τουρισμό τού βάρβαρου», ο οποίος βρομίζει μια πόλη και δεν τη σέβεται …Αυτού, ο οποίος πετάει τα σκουπίδια του στη Scalinata τής Piazza di Spagna και το «ανεβάζει» στο ίντερνετ σαν δήθεν «εξυπνάδα» …Αυτού, που, αντί να κάνει «ουρές» έξω από τα μουσεία, κάνει «ουρές» έξω από τα φάστφουντ …Αυτού, που, μπορεί να μην γνωρίζει τι αξιοθέατα έχει η Αθήνα ή η Φλωρεντία, όμως ξέρει από το YouTube πού μπορεί να φάει τον πιο καλό γύρο στην Αθήνα και την πιο φτηνή φοκάτσια στην πόλη των Μεδίκων.

Florence, Italy: All'Antico Vinaio — I Just Want To Eat! |Food blogger|NYC|NJ |Best Restaurants|Reviews|Recipes Όλα αυτά —όπως βλέπουμε— δεν είναι τυχαία. Μέσω αυτού του είδους τουρισμού θα «άλωναν» τις πόλεις. Μόνον έτσι μπορούσαν να το κάνουν. Με μέσον αυτά τα «πτώματα» θα έδιωχναν τους πολίτες από τα σπίτια τους. Μέσω αυτού του τουρισμού —και του Airbnb που θα τον «κάλυπτε»— μπορούσαν να «τιμολογήσουν» ΟΛΕΣ τις πόλεις και μετά να πάνε με την τεράστια ρευστότητά τους και να τις «εξαγοράσουν».

Με αυτού του είδους τον τουρισμό, ο οποίος «κινείται» με βάση τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, μπορούσαν να κάνουν το «παιχνίδι» τους, εφόσον μπορούσαν να «πυροβολούν» τις πόλεις κατά βούληση.

Αυτό το «κύμα» των τουριστών μπορούσαν να το στέλνουν όπου ήθελαν …Όπου τους βόλευε …Με μέσον τα φτηνά εισιτήρια το «έστρεφαν» εκεί όπου τους ενδιέφερε να ενεργοποιήσουν ένστικτα κερδοσκοπίας …«Πυροβολούσαν» εκεί όπου ήθελαν να προκαλέσουν αναπτυξιακό «ενθουσιασμό» και, όταν αυτό συνέβαινε, άλλαζαν τακτική …Το αποτραβούσαν όταν ήθελαν να υποβαθμίσουν και να ρίξουν αξίες και άρα τους ενδιέφερε ν’ απαξιώσουν πόλεις.

Κανένας δεν αντέδρασε, γιατί όλοι νόμιζαν ότι κάτι θα μπορούσαν να κερδίσουν. Οι διάσημες πόλεις επωφελούνταν, γιατί «ανακουφίζονταν» απ’ αυτήν την κατάσταση. «Ξεφορτώνονταν» τουριστικά «φορτία», τα οποία δεν τα ήθελαν και το «βάρος» μοιραζόταν και με άλλες πόλεις, πιο άσημες. Αυτές «έτριβαν» τα χέρια τους και παρακαλούσαν τ’ «αφεντικά» να τους δώσουν το κατιτίς τους. Υποτίθεται ότι έμπαιναν στο «παιχνίδι» πόλεις, οι οποίες επί αιώνες δεν αποτελούσαν καν προορισμούς.

Αφού κάποιοι μπατιροτουρίστες μπορούσαν να πάνε σ’ αυτές με τζάμπα εισιτήριο —και, λόγω Airbnb, να τους κοστίσει ελάχιστα η παραμονή τους εκεί— γιατί να μην τις επισκεφτούν; Μέχρι να βρει φτηνό εισιτήριο για το Παρίσι, τη Ρώμη ή την Αθήνα, θα πάει στη Σόφια, στο Ελσίνκι ή στα Τίρανα, όπου δεν θα πήγαινε ποτέ εάν δεν ήταν τζάμπα. Όλα αυτά βόλευαν τους «πειρατές», εφόσον ο μόνιμος στόχος τους ήταν να «μπάσουν» ξένο κόσμο στα κέντρα ΟΛΩΝ των πόλεων. Ακόμα κι αν αυτές οι πόλεις δεν είχαν κάποια αξιοθέατα, θα είχαν κάποια fast-food για ν’ «ανεβάσουν» οι βάρβαροι διαφημιστικά βίντεο στο YouTube…

…«Να πάτε εκεί, γιατί είναι «must» για έναν «ψαγμένο» ταξιδιώτη …Μπορεί να μην έχουν Παρθενώνα ή Κολοσσαίο ή Πύργο τού Άιφελ, αλλά έχουν κάτι «μοναδικά» μαγαζιά, τα οποία σερβίρουν πατσά με σαντιγί σε τάρτα με γέμιση κεράσι !!! …Πρέπει να το φάει κάποιος αυτό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του !!!». Έτσι «ξεφυτρώνουν» κάθε μέρα νέοι «προορισμοί» και οι «επενδυτές» τρίβουν τα χέρια τους …

Παντού νέες ευκαιρίες …Όλοι ευτυχείς, αφού κι αυτοί αναζητούσαν το «περίεργο» του τόπου τους να το αναδείξουν σε «ατραξιόν» τού ίντερνετ …Gallery Uffizi μπορεί να μην είχαν, αλλά είχαν μια διάσημη πιτσαρία στο YouTube, όπου …έφτιαχναν την πίτσα με τα πόδια και την έψηναν στα καπό των αυτοκινήτων !!! …Wow!!!!!! Awesome!!!!!! …

««Πρέπει» να πάμε ΟΛΟΙ να τη δοκιμάσουμε και να την «ανεβάσουμε» σαν «must experience» στο ίντερνετ !!!». Σε αυτό επένδυε η Νέα Τάξη, για ν’ αλλάξει τη λογική και τη φιλοσοφία τού τουρισμού προς την κατεύθυνση που βόλευε τις επενδύσεις της …Να εμπλέξει ΟΛΕΣ τις πόλεις στη βρομιά, για να μην διακρίνονται τα εγκλήματά της μόνον στις διάσημες πόλεις, οι οποίες επί αιώνες αποτελούσαν τουριστικούς προορισμούς …Να μην ζηλεύουν οι «εκπορνευόμενες» πόλεις τις «καθαρές» κι αντιδράσουν !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι τύπου «Ζούγκεμπεργκ» κι ολόκληρο το κύκλωμα των κοινωνικών δικτύων όχι μόνον ενθάρρυνε, αλλά και χρηματοδότησε αδρά τη δημιουργία τέτοιου «κύματος» …Χρηματοδότησε τα διάσημα «πρόβατα» του ίντερνετ να «τρέξουν» μπροστά, για να παρασύρουν τα «κοπάδια» που ενημερώνονται απ’ αυτό …Χρηματοδότησε «influencers», οι οποίοι ταξίδευαν τζάμπα και κατεύθυναν μαζικά την «πλέμπα» όπου βόλευε τις επενδύσεις τής Νέας Τάξης «Τζάμπα να ‘ναι, κι όπου να ‘ναι»!!! Είχαν μάλιστα και τις «ατάκες» τους: …«Όλα τα μέρη αξίζουν να είναι προορισμοί» …«Πατρίδα μας η Γη» …«Σημασία έχει το ταξίδι» …Η κακομοιριά «ντυμένη» με «σατέν» !!! Μέχρι και το πόσα βρακιά θα έπαιρναν μαζί τους η Νέα Τάξη το αποφάσιζε …με τις βαλιτσούλες που τους επέτρεπε να πάρουν μαζί τους, προκειμένου να «φορτώνει» όσο περισσότερους μπορούσε στα αεροπλάνα-φορτηγά. Πάλι καλά που τους επέτρεπε να κάθονται και δεν τους έβαζε όρθιους να πιάνονται από κάποιο χερούλι …Έτσι κι αλλιώς ταξίδευαν σε συνθήκες «πλέμπας» με τα «καρότσια» των κακοπληρωμένων «αεροσυνοδών» να περνούν μπροστά τους, «διαλαλώντας» τις πραμάτειές τους.

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Ήταν εξαρχής σχεδιασμένα να γίνουν με τον τρόπο αυτόν. Πολιορκούσαν τις πόλεις και ήθελαν να τις «επιμολύνουν». Πολιορκούσαν τις πόλεις και ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τους φτωχούς τουρίστες ως παθογόνους «παράγοντες» που θα εκκένωναν τις πόλεις. Στόχος ήταν να δημιουργήσουν έναν τύπο μαζικού τουρισμού, ο οποίος κινείται προς όποια κατεύθυνση τον «οδηγεί» το οικονομικό κόστος τής «κίνησης» και όχι η γνώση του ή η επιθυμία του να δει τα «θαύματα» του Κόσμου …Να δημιουργήσουν ένα «κύμα», το οποίο οι κυρίαρχοι της οικονομίας να το κατευθύνουν κατά βούληση όπου τους βολεύει …Ένα «κύμα» από τουρίστες άεργους κι αμόρφωτους, οι οποίοι με ελάχιστα χρήματα περιφέρονταν στις πόλεις ασκόπως μ’ ένα σάντουιτς στο «χέρι» …Άνθρωποι άεργοι και άνεργοι, οι οποίοι περισσότερο έμοιαζαν με κατεστραμμένους πρόσφυγες παρά με εύρωστους τουρίστες.

…Αυτούς είχαν ως στόχο να εκμεταλλευτούν …Να εκμεταλλευτούν αυτούς τους πολυάριθμους φτωχούς τουρίστες, για να βάλουν μέσα στις χριστιανικές πόλεις τα «μιλιούνια» των λαθρομεταναστών, τους οποίους οι ίδιοι κουβαλούσαν στις πόλεις απ’ όλες τις κατευθύνσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Με το Airbnb θα δημιουργούσαν στον κατάλληλο χρόνο το δυναμικό των καταλυμάτων που χρειάζονταν, για να «εποικίσουν» τις δικές τους πλέον πόλεις με φιλικούς προς τους ίδιους πληθυσμούς …κι εχθρικούς προς τους γηγενείς …

Να δημιουργήσουν έναν «φράχτη» ασφαλείας μεταξύ των ιδιόκτητων κέντρων των πόλεων και των περιφερειακών συνοικιών, όπου θα «εξωθούνταν» και άρα θα ζούσαν πλέον οι εχθρικοί γι’ αυτούς ντόπιοι πληθυσμοί.

Στόχος τους ήταν να κάνουν «πειρατεία», ν’ αρπάξουν τις πόλεις από τους κατοίκους τους και να μην τους επιτρέψουν να «ξαναγυρίσουν» …και αυτό γινόταν με τους σκληρούς λαθρομετανάστες. Στόχος τους ήταν να μετατρέψουν αυτούς τους «ωφέλιμους» τουρίστες στο λεπτό εκείνο «σκοινί», το οποίο θα τους επέτρεπε να τραβήξουν τον βαρύ «κάβο» των λαθρομεταναστών …Την «πέμπτη φάλαγγα», η οποία, μπαίνοντας χωρίς αντιδράσεις μέσα στις πόλεις, θα άνοιγε τις «πόρτες» αυτών στους μετανάστες και θα επέτρεπε στους Εβραίους τοκογλύφους να τις εξαγοράσουν για «ψίχουλα».

Barcelona and Airbnb reach deal after months of conflict Εάν κάποιος γνωρίζει τον τελικό τους στόχο, μπορεί να καταλάβει κι όλα τα μυστικά αυτής της «πλημμύρας» των «επιδοτούμενων» τουριστών. Στόχος αυτών που τους βοηθούσαν ήταν να δημιουργήσουν «αγορά» για το Airbnb, το οποίο στη συνέχεια θα τους έδινε ό,τι ακριβώς τους χρειαζόταν. Γι’ αυτόν τον λόγο το Airbnb είναι το υπέρτατο «εργαλείο» τής Νέας Τάξης. Αυτό το «εργαλείο» τούς είναι απαραίτητο, γιατί τους προσφέρει λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα ταυτόχρονα. Αδειάζει τα κέντρα των πόλεων από τους κατοίκους τους και τα «νεκρώνει», δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες, ώστε αυτές να μην μπορέσουν να «ζωντανέψουν» ποτέ ξανά. Διώχνει τον κόσμο, εξαιτίας κάποιων αρνητικών κοινωνικών συνθηκών και ταυτόχρονα δεν του επιτρέπει να επιστρέψει ξανά, ακόμα κι αν αυτές οι συνθήκες αλλάξουν …Τρομερό κι εφιαλτικό ταυτόχρονα. Ενεργοποιεί τα ένστικτα της απληστίας των ανθρώπων και προκαλεί συγκρουόμενα συμφέρονται μέσα στις πόλεις.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «πέμπτη φάλαγγα». Επειδή οι τουρίστες —ακόμα και οι πιο ασήμαντοι— φέρνουν κάποια χρήματα σε μια πόλη, χαλαρώνουν τις άμυνες κι ενεργοποιούν τα ένστικτα …Τα ένστικτα εκείνων, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να επωφεληθούν απ’ αυτούς …Τα ένστικτα εκείνων, οι οποίοι αισθάνονταν προνομιούχοι που κατοικούσαν στα κέντρα των όμορφων πόλεών τους και θα αισθάνονταν ακόμα πιο προνομιούχοι εάν αυτό το πλεονέκτημά τους το έκαναν οικονομικά αποδοτικό. Εφόσον δεν θα έχαναν την περιουσία τους και ταυτόχρονα θα έβγαζαν ένα σοβαρό «εισόδημα», γιατί να μην έκαναν κάποιες «υποχωρήσεις» και άρα να έφευγαν και οι ίδιοι από το κέντρο; Εάν μπορεί το σπίτι τους στο κέντρο να τους ταΐζει και να μη δουλεύουν, γιατί να μην το επιχειρήσουν με μόνο κόστος τη μετακίνησή τους; Άλλωστε το κέντρο άρχιζε να γεμίζει με τουρίστες κι αυτό άλλαζε τη ζωή τους προς το χειρότερο …

Εύκολη απόφαση για κάποιους πονηρούς να μετακινηθούν και άρα να δημιουργήσουν «τάση» …Να κάνουν ό,τι έκαναν για παράδειγμα οι Βενετοί στην πόλη τους, η οποία τώρα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΝ κάτοικο και είναι πλέον ένα τουριστικό «κουφάρι» …σαν να φτιάχτηκε για να γίνει καζίνο στο Λας Βέγκας των πορνών.

Από τη στιγμή που η Νέα Τάξη προκάλεσε στις πόλεις —μέσω του Airbnb— αυτήν τη φυγόκεντρη «τάση», μπορούσε να λύσει κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του σχεδιασμού της. Μέσω αυτής της «κίνησης» θα εξασφάλιζαν τα διαθέσιμα καταλύματα, για να τα παραχωρήσουν σε κάποια στιγμή στους λαθρομετανάστες, προκειμένου να δρομολογήσουν τον σχεδιασμό τους. Ρυθμίζοντας κατά βούληση το τουριστικό «ρεύμα», γνώριζαν πότε θα το έβγαζαν από την «πρίζα», ώστε ν’ αναγκάσουν τους πονηρούς τού Airbnb είτε να πουλήσουν τα καταλύματά τους —λόγω αδυναμίας να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους— είτε ν’ αναζητήσουν τη σωτηρία τους σε πιο μόνιμα ενοίκια.

Αυτό ήταν το ζητούμενο των τεχνητών τουριστικών «ρευμάτων», γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν αυτά τα καταλύματα, προκειμένου να «μονώσουν» τα κέντρα των πόλεων με φιλικούς προς τους ίδιους πληθυσμούς και αντίστοιχα εχθρικούς προς τον τοπικό πληθυσμό …Να «περιφράξουν» τα νέα τους «Mall», για να τα προστατεύσουν από τους παλιούς τους ιδιοκτήτες.

Λοβέρδος: Υγειονομική Διάταξη για τη βόμβα-λαθρομετανάστες στο κέντρο - Aftodioikisi.gr

Αυτό ήταν το πρόβλημά τους …Να έχουν διαθέσιμα καταλύματα, για να βάλουν μέσα σ’ αυτά τους λαθρομετανάστες, ώστε να περιφράξουν τα κέντρα των πόλεων που θα εξαγόραζαν …Να «σπιτώσουν» τους «μπράβους» τους, ώστε να μην τους απειλούν τα θύματά τους. Όμως, πώς θα γινόταν αυτό, χωρίς να υπάρχουν τα καταλύματα αυτά; Αυτό ήταν το μέγα πρόβλημα τους κι αυτό τούς το έλυνε το Airbnb. Διαθέσιμοι πληθυσμοί λαθρομεταναστών με τα επιθυμητά για τον σχεδιασμό χαρακτηριστικά υπήρχαν. Υπήρχαν, γιατί οι ίδιοι τούς κουβάλησαν παρανόμως μέσα σε όλες τις χώρες. Χώροι, όμως, για να εγκατασταθούν αυτοί οι παράνομοι μετανάστες, δεν υπήρχαν.

Ποιος θα τους δεχθεί στη γειτονιά του και μάλιστα σε όγκο που να επηρεάζουν τη λειτουργία της; Ποιος θα δεχθεί ν’ ανοίξει μια «τρύπα», η οποία είναι θέμα χρόνου να μετατρέψει τη γειτονιά του σε «γκέτο» προσφύγων και μεταναστών; Το πρόβλημά τους, δηλαδή —εφόσον ισχυριζόμαστε ότι η Νέα Τάξη ελέγχεται από τους πάμπλουτους τοκογλύφους—, δεν ήταν η ακρίβεια της στέγης …Το πρόβλημά τους ήταν η έλλειψη στέγης …Ήταν η απροθυμία των κατοίκων να νοικιάσουν —έστω κι ακριβά— τα σπίτια τους σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Ο πονηρός σχεδιασμός τού Airbnb αυτό το πρόβλημα το λύνει άμεσα. Θα άφηναν τους κουτοπόνηρους και τους πιο άπληστους πολίτες ν’ αναπτύξουν το Airbnb και μετά θα τους άρπαζαν μέσα απ’ τα χέρια όλα τα διαμερίσματα που τους βόλευαν …Με το «έτσι θέλω» στην κυριολεξία. Γιατί; …Γιατί το Airbnb ήταν εξαρχής «παγιδευμένο» από τους τοκογλύφους …Είχε μέσα του «ωρολογιακές βόμβες», οι οποίες ελέγχονταν με «τηλεχειρισμό» από τους τοκογλύφους …Γιατί ο σχεδιασμός του, έγινε με τραπεζικό δανεισμό …Έναν δανεισμό, τον οποίο ήταν δεδομένο ότι σε κάποια στιγμή δεν θα μπορούσαν οι κουτοπόνηροι ψευδοεπιχειρηματίες να εξυπηρετήσουν. Είναι αυτό, το οποίο είπαμε πιο πάνω …

Το τεχνητό τουριστικό «ρεύμα» όποτε θα τους βόλευε θα το «έκοβαν» και τότε οι ιδιοκτήτες των Airbnb καταλυμάτων θ’ αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης …Θα ήταν καθαρά στο έλεος των τοκογλύφων, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα έκλειναν τον «διακόπτη». Γιατί είναι τόσο καθοριστικό αυτό το γεγονός; …Γιατί ο τραπεζικός δανεισμός τού Airbnb είναι πολύ εκτεταμένος σε σχέση με το μέγεθος της τουριστικής αγοράς, η οποία θεωρητικά επέτρεψε την ανάπτυξή του. Με την τεχνητή και πρόσκαιρη υπερπροσφορά τουρισμού οι πόλεις απέκτησαν ένα δυναμικό διαθέσιμων διαμερισμάτων προς βραχυπρόθεσμη μίσθωση πολύ μεγαλύτερο από τις πραγματικές τουριστικές ανάγκες, τις οποίες υποτίθεται ο σχεδιασμός αυτός θα κάλυπτε.

Με το τουριστικό «τσουνάμι» —που με τα πάμφθηνα αεροπορικά εισιτήρια προκάλεσαν οι τοκογλύφοι— δημιούργησαν ένα «κλίμα», το οποίο δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα κι ούτε μπορεί να επαναληφθεί. ΟΛΕΣ οι πόλεις προετοιμάζονταν λες και θα περίμεναν εκατομμύρια τουριστών να ποδοπατούνται, για να βρουν φθηνό κατάλυμα φθηνού τουρισμού. Επάνω σ’ αυτήν την ιδιαιτερότητα βασίστηκε η «παγίδευση» του Airbnb. Οι τοκογλύφοι γνώριζαν εξ αρχής ποια διαμερίσματά του θα μπορούσαν να καλύψουν τον δανεισμό τους και ποια όχι …Ποια θα παρέμεναν υγιή στα χέρια των ιδιοκτητών —και άρα ποια θα συνέχιζαν στην καθαρά τουριστική «υπηρεσία»— και ποια όχι. Γνώριζαν, δηλαδή, ποιοι από τους ιδιοκτήτες θα έπεφταν στα «πόδια» τους να τους παρακαλάνε, ώστε να τους παραδώσουν για εκμετάλλευση τα «ατυχή» διαμερίσματά τους.

Εάν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα προνομιακά —και άρα τα ακριβά— Airbnb, τα οποία «στέκονται» απέναντι από τον Παρθενώνα ή το Κολοσσαίο, θα έχουν πάντα πελάτες, τι θα γίνει μ’ εκείνα που είναι απομακρυσμένα και εκτός άμεσου τουριστικού ενδιαφέροντος; Ο περιορισμός τού τουριστικού ενδιαφέροντος, δηλαδή, θα δημιουργήσει αναγκαστικά και διαβάθμιση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος και υπηρεσίας. Θα έχουμε δηλαδή εκ των δεδομένων μια «πρώτη ζώνη», η οποία θα έχει μόνιμα υψηλή απόδοση και δίπλα της θα έχουμε μια «δεύτερη» και πολύ φτηνότερη «ζώνη», η οποία στην κυριολεξία θα «χαροπαλεύει».

Fed-up Spanish cities are bursting Airbnb's bubble Η πτώση τού τουριστικού «ρεύματος», δηλαδή, θα προκαλέσει κι επιχειρηματικές «αποτυχίες» στον κλάδο τού Airbnb …Έναν κλάδο, όμως, ο οποίος έχει να πληρώνει δόσεις τραπεζικών δανείων …Έναν κλάδο, που, εάν δεν έχει να πληρώσει, χάνει την ίδια την ιδιοκτησία του. Άρα; …Άρα, το διαμέρισμα, το οποίο δήθεν προοριζόταν για τουρίστες —και άρα για βραχυχρόνια μίσθωση— εύκολα παραδίδεται σε μία ΜΚΟ των τοκογλύφων, η οποία με τη σειρά της θα το παραχωρήσει σε λαθρομετανάστες υπό τους όρους τής μακροχρόνιας πλέον μίσθωσης. Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς το «παγιδευμένο» Airbnb τούς δίνει λύσεις σε όλα τους τα προβλήματα; Διώχνει τους κατοίκους από το κέντρο των πόλεων και ταυτόχρονα τους δίνει χώρους να εγκαταστήσουν εντός των πόλεων τους ξένους πληθυσμούς που τους συμφέρουν.

Το Airbnb, δηλαδή, δημιουργεί μια φυγόκεντρη κίνηση, την οποία στη συνέχεια τη μετατρέπει σε κίνηση της μίας φοράς …Ό,τι βγαίνει προς τα «έξω», μπορεί να κινείται μόνον προς τα «έξω». Δεν επιτρέπει δηλαδή στους πληθυσμούς τού κέντρου να επιστρέψουν ξανά πίσω, σε περίπτωση που ο τουρισμός υποχωρήσει στην πραγματική του δυναμική. Ακόμα δηλαδή κι αν η πτώση τού τουριστικού ενδιαφέροντος για μία πόλη «ρίξει» το κόστος διαβίωσης στο κέντρο, οι πληθυσμοί δεν μπορούν να επιστρέψουν εκεί. Γιατί; …Γιατί το Airbnb «θωρακίζει» την πρώτη ζώνη —όσο κι αν αυτή περιοριστεί— ως ζώνη μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος και ταυτόχρονα με τη δεύτερη ζώνη δημιουργεί μια «μόνωση», η οποία δεν επιτρέπει στον πληθυσμό να πλησιάσει το κέντρο εκ νέου …Μια δεύτερη ζώνη, της οποίας τα χαρακτηριστικά τα διαμορφώνει κατά το δοκούν το ίδιο το σύστημα —και άρα οι τοκογλύφοι που το ελέγχουν— …Μια ζώνη, την οποία το σύστημα με τις επιδοτήσεις των κατοικιών των προσφύγων μπορεί να την κάνει τόσο ακριβή όσο χρειάζεται, για να μην μπορεί ο ντόπιος να τη διεκδικήσει …Μια ζώνη, την οποία το σύστημα μπορεί να την κάνει κι απωθητική για τους ντόπιους. Πώς; …Με τον γνωστό εβραϊκό τρόπο …Με την εκνευριστική «ελαφριά» εγκληματικότητα.

Θα κουβαλήσουν δίπλα στους «δικούς» τους λαθρομετανάστες όλους τους μικροεγκληματίες τής πόλης. Στις γειτονιές, όπου κατοικούν λαθρομετανάστες, θα πάνε καί οι πόρνες καί τα «βαποράκια» καί οι πορτοφολάδες. Μια μικροεγκληματικότητα, η οποία θα συντηρείται πολύ εύκολα από τις ανάγκες των ξένων τουριστών, οι οποίοι θα περιφέρονται «διασκεδάζοντας» στο κέντρο τής πόλης. Μια ολόκληρη ζώνη θα υποβαθμιστεί οργανωμένα —και με σύστημα— και μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα την εγκαταλείψουν και οι εναπομείναντες κάτοικοί της. Αυτή η ζώνη, η οποία θα είναι απολύτως ελεγχόμενη απ’ αυτούς που τη δημιούργησαν, θα δημιουργήσει στη συνέχεια τη «μόνωση» που απαιτεί ο σχεδιασμός …Ο εβραϊκός σχεδιασμός τής εβραϊκού τύπου πόλης …Το «περιφραγμένο» Λούνα-Παρκ, το οποίο εξυπηρετεί τους γύρω «καταυλισμούς».

Αυτός ο σχεδιασμός είναι που έδιωξε τους Βενετούς από τη Βενετία, η οποία «μονώνεται» μ’ ένα απροσπέλαστο «κανάλι» και το οποίο τους περιορίζει μόνιμα στο Mestre. Μόνον ως «πελάτες» μπορούν πλέον να μπουν και οι ίδιοι στη Βενετία. Αυτό αφορά και τους ίδιους τους Βενετούς. Οι Βενετοί, οι οποίοι είτε πούλησαν είτε νοίκιασαν τα σπίτια τους, έχασαν την πόλη τους και τώρα είναι οι σερβιτόροι και οι καμαριέρες στις επιχειρήσεις των τοκογλύφων. Τώρα τους απέμεινε ένας διάδρομος για να επισκέπτονται —σαν ξένοι πλέον και οι ίδιοι— την πόλη τους.

Η Βενετία είναι η πρώτη πόλη στην Ευρώπη, που, λόγω των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων που τη χαρακτηρίζουν, έπιασε το απόλυτο όριο της «εκπόρνευσης» …Είναι η πόλη αυτή, η οποία, ακόμα και με τα «παιδιά» της, «πηγαίνει» μόνον επί πληρωμή !!! Ακόμα και οι Βενετοί, όταν δεν πηγαίνουν στη Βενετία ως εργαζόμενοι, πηγαίνουν στην πόλη τους υποχρεωτικά ως τουρίστες, εφόσον στη Βενετία δεν υπάρχει πλέον ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ μόνιμος κάτοικος.

Αυτό είναι το δυστυχές παρόν τής Βενετίας κι αυτό σύντομα θα γίνει το παρόν όλων των κατοίκων όλων των πόλεων …Αυτό είναι που προβλέπει ο σχεδιασμός τους. Όταν μαζί με τα φτηνά εισιτήρια «τελειώσουν» και οι μπατιροτουρίστες τού Ζούγκεμπεργκ και του Facebook, οι ίδιοι οι πρώην κάτοικοι των πόλεων θα γίνουν οι τουρίστες στις πόλεις τους …Από πολίτες των πόλεων θα γίνουν «πελάτες» τους …Θα γίνουν «πελάτες» των νέων ιδιοκτητών των πόλεων …

Θα γίνουν πελάτες των Εβραίων ιδιοκτητών τους. Θα αφήνουν τα σπίτια τους στα προάστια και θα περιφέρονται στο κέντρο μιας πόλης —το οποίο πλέον θα ανήκει σε άλλους— μ’ ένα παγωτό ή ένα σάντουιτς στο χέρι ως ξένοι. Αυτό είναι το «μέλλον» που ονειρεύονται οι νεοταξίτες για τα κέντρα ΟΛΩΝ των ευρωπαϊκών πόλεων !!!

Αυτό είναι το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ του σχεδιασμού των τοκογλύφων

Να αρπάξουν τις πόλεις από τους κατοίκους τους και να τους κάνουν «πελάτες» τους …Το όνειρο του κάθε άπληστου τοκογλύφου …Να αρπάξει την ιδιοκτησία από το θύμα του και να το κάνει ενοικιαστή του. Αυτός ήταν ο στόχος των νεοταξιτών τοκογλύφων …Να εκμεταλλεύονται τις μόνιμες και ζωτικές ανάγκες των πολιτών, για να τους εκμεταλλεύονται με τον πιο σκληρό κι απόλυτο τρόπο …Να τους εκβιάζουν, να τους απειλούν και να τους τρομοκρατούν με εξώσεις και κλητήρες. Αυτό είναι το μέλλον που ονειρεύονται για τους ανθρώπους.

Uroligheder i Malmø: ”Jeg tør ikke gå udenfor om aftenen” | Kristeligt Dagblad Η Ευρώπη θ’ αποκτήσει μόνιμη «αναπηρία», γιατί η «ζώνη» αυτή μπορεί να γίνει αιώνια. Γιατί; …Γιατί οι περισσότεροι από τους μεταφερόμενους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες είναι μουσουλμάνοι. Τι σημασία έχει αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι αυτοί δεν θα ενσωματωθούν ΠΟΤΕ στην τοπική κοινωνία, ώστε μέσα στο χρόνο να «χαθούν» ως παράμετρος του προβλήματος. Δεν θα γίνουν ποτέ όμοιοι μεταξύ ομοίων, όπως αφομοιώθηκαν για παράδειγμα οι Ευρωπαίοι μετανάστες στις ΗΠΑ. Δεν θα γίνουν ποτέ κάτοικοι όμοιοι με τους υπολοίπους κατοίκους ώστε να έχουν κοινά συμφέροντα απέναντι στους τοκογλύφους εμπόρους της στέγης. Αυτοί πάντα θα είναι διαφορετικοί, γιατί έχουν διαφορετική θρησκεία και άρα η «ζώνη» στην οποία θα κατοικούν θα έχει κι αυτή μονίμως τα ίδια –εχθρικά για τους χριστιανούς–χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα είναι εύκολο για το σύστημα να δώσει στη «ζώνη» αυτή την «εικόνα» που θέλει. Το δύσκολο, δηλαδή, είναι να εξασφαλίσεις τη «διαφορετικότητα» των τοπικών πληθυσμών και όχι το τι «εικόνα» θα της δώσεις μέσω της προπαγάνδας και της πολιτικής.

Sweden shooting: Three dead in Malmo cafe attack : r/europe

Γι’ αυτόν τον λόγο είπαμε ότι τα πάντα είναι στα χέρια τού συστήματος εξουσίας. Εάν, για παράδειγμα, θέλει το σύστημα να κάνει αυτήν την αιώνια «ζώνη» των «διαφορετικών» απολύτως απροσπέλαστη, μπορεί να την κάνει ανά πάσα στιγμή …Αυτό είναι που ελέγχει την αστυνομία και άρα όπου θέλει επιτρέπει την εγκληματικότητα ν’ «ανθίσει» και όπου θέλει την εξαλείφει. Με μέσον την εξουσία αυτήν μπορούν ν’ αντιγράψουν απόλυτα την «πετυχημένη» αμερικανική «εφαρμογή». Την υποκινούμενη από τους Εβραίους εγκληματικότητα των μαύρων των ΗΠΑ εύκολα την εξασφαλίζουν οι ίδιοι άνθρωποι με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Όπως στις ΗΠΑ οι λίγοι πληρωμένοι και βίαιοι μαύροι εμφάνισαν «ΟΛΟΥΣ» τους μαύρους σαν επικίνδυνους, έτσι μπορεί να γίνει και με τους λαθρομετανάστες. Λίγοι υποκινούμενοι από την Antifa βίαιοι λαθρομετανάστες μπορούν να δώσουν εχθρική «εικόνα» σε «ΟΛΟΥΣ» τους λαθρομετανάστες.

Εάν σ’ αυτήν την εχθρική για τους ντόπιους «περιοχή» βάλεις και την παρανομία, όλα «σφραγίστηκαν». Με την ανοχή τής αστυνομίας μπορείς να κάνεις αυτήν τη ζώνη κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, τράφικινγκ και παραεμπορίου και κανένας δεν θα τολμάει να πατήσει εκεί. Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στο Μάλμο τής πρόθυμης να ενταχθεί στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» Σουηδίας. Η «ελαφριά» εγκληματικότητα δεν ενοχλεί την εξουσία, αλλά ενοχλεί τούς κατοίκους. Κανένας δεν θέλει να ζει σ’ ένα «γκέτο», όπου η εγκληματικότητα θα τον κάνει να μένει μόνιμα κλειδωμένος στο σπίτι του.

Εάν το καταφέρουν αυτό, όλα τα άλλα θα γίνουν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν των ΗΠΑ. Τα σημερινά προάστια των ευρωπαϊκών πόλεων θα γίνουν «καταυλισμοί», γιατί κι αυτά, λόγω τής «μονωτικής» ζώνης, δεν θα «ακουμπούν» πλέον στο άστυ …Θα αρχίσουν και οι Ευρωπαίοι να κατοικούν σε «καταυλισμούς» λευκών και Χριστιανών, για να αισθάνονται ασφαλείς ανάμεσα σε ομοίους τους …και μακριά από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Θα αρχίσουν κι αυτοί, όπως οι Αμερικανοί, να πηγαίνουν στην «πόλη» με αυτοκίνητο, για να «διαπεράσουν» με κλειδωμένες τις ασφάλειες των αυτοκινήτων τους την επικίνδυνη «ζώνη» …Θα αρχίσουν κι αυτοί να κάνουν τις προμήθειές τους στα Mall.

Traffic Jam Vienna Photos - Free & Royalty-Free Stock Photos from Dreamstime Εάν αναγκάσεις και τους Ευρωπαίους να πηγαίνουν στα κέντρα των πόλεών τους με τα αυτοκίνητα —γιατί θα κατοικούν πίσω από τη «μονωτική» ζώνη—, τότε πολύ εύκολα δημιουργείς συμφόρηση, η οποία για τους μόνιμους κατοίκους γίνεται αφόρητη …Μια πολύ εύκολη συμφόρηση, γιατί ο σχεδιασμός των ευρωπαϊκών πόλεων είναι εχθρικός προς τα αυτοκίνητα και άρα με λίγα αυτοκίνητα μπορείς να προκαλέσεις μεγάλα προβλήματα.

Εάν στις ΗΠΑ των τεράστιων αυτοκινητόδρομων χρειάζεσαι χιλιάδες αυτοκίνητα, για να προκαλέσεις κυκλοφοριακό πρόβλημα, στην Ευρώπη το καταφέρνεις αυτό με λίγες δεκάδες απ’ αυτά. Εάν θεσμοθετήσεις και μερικούς «φιλικούς» προς το περιβάλλον νόμους, μπορείς να τα περιορίσεις ακόμα πιο πολύ και άρα να περιορίσεις και τις δυνατότητες των ανθρώπων να προσεγγίσουν το κέντρο, για να καλύψουν τις ανάγκες τους από την αγορά του. Αυτό, όμως, είναι πολύ καλό για το σύστημα.

Γιατί; …Γιατί η συμφόρηση θα απωθεί μόνιμα τους ανθρώπους από το κέντρο. Το κέντρο —όπως για παράδειγμα στο Λονδίνο— θα γίνει αποκλειστικά για τους πλούσιους κατοίκους και τους επίσης πλούσιους τουρίστες.

ALEJA shopping center: A World of Experience with the Skin of a Dragon - ACROSS | The European Placemaking Magazine

Πού θα καλύπτουν στη συνέχεια τις ανάγκες τους οι κοινοί πολίτες; …Στους ενδιάμεσους σταθμούς προμηθειών …Στα Mall. Άρα; …Άρα κι από εκεί θα βγάλουν άπειρα κέρδη, εφόσον, γνωρίζοντας οι ίδιοι τον σχεδιασμό, «πρόλαβαν» να επενδύσουν «πρώτοι» στις ανάγκες που θα προκύπταν. Μέχρι να καταλάβουν οι κοινοί άνθρωποι το πού θα πήγαινε ο σχεδιασμός, οι τοκογλύφοι έχτιζαν Mall, που κανένας δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο κατασκευάζονταν. Άρα, το σχέδιο ολοκληρώθηκε επιτυχώς …Οι ντόπιοι θα είναι μόνιμα εκτός κέντρου.

Με το Airbnb έβγαλαν τον κόσμο από το κέντρο τής πόλης και στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει …Του έφτιαξαν και ενδιάμεσα Mall, για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του —και να μην γκρινιάζει— και τον «ξεφορτώθηκαν». Τα Mall θα εξυπηρετούν τούς πρώην κατοίκους τού κέντρου, οι οποίοι απομακρύνθηκαν απ’ αυτό και πήγαν στα προάστια να συνεχίσουν τις ζωές τους. Θα εξυπηρετεί κι αυτούς, οι οποίοι παρέμειναν στο κέντρο, για να εργαστούν στον τομέα τού τουρισμού και πρέπει κι αυτοί να εξυπηρετηθούν. Οι μισοί, δηλαδή, θα πηγαίνουν προς την πόλη για να συναντήσουν τα Mall και οι άλλοι μισοί θα βγαίνουν απ’ αυτήν για τον ίδιο λόγο.

 

 

Οργανωμένο σχέδιο η «άλωση» των πόλεων

 

Το Airbnb ξεκίνησε, όταν άρχισε η επιβολή τής Νέας Τάξης στο γενικό επίπεδο …Όταν οι ευρωπαϊκές πόλεις είχαν θεραπεύσει τις «πληγές» τους από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …Όταν είχαν ανοικοδομηθεί στο τέλειο επίπεδο και είχαν δημιουργήσει ξανά ΟΛΑ τα δίκτυα υποδομών τους, προκειμένου να εξυπηρετούν και να ευχαριστούν τους κατοίκους τους …

Τους κατοίκους τους, οι οποίοι έβαλαν τον κόπο τους, το χρήμα τους και τον πολιτισμό τους, για να τις μεταμορφώσουν σε τέλειες «αγαπημένες» και να ζήσουν μαζί τους. Μόλις αυτές οι πόλεις ολοκλήρωσαν την ανάπτυξή τους, μπήκαν στο «στόχαστρο» των τοκογλύφων. Η μέθοδος αρπαγής τους υπήρχε, εφόσον οι ίδιο άνθρωποι είχαν αρπάξει τις πόλεις των ΗΠΑ από τα χέρια τού λαού τους …Τις πόλεις εκείνες, οι οποίες είχαν την τύχη να μην τις αγγίξει ο πόλεμος, αλλά, δυστυχώς γι’ αυτές, τις άρπαξαν οι τοκογλύφοι.

Μόλις λοιπόν οι ευρωπαϊκές πόλεις άρχισαν να «λάμπουν» ξανά μετά την καταστροφή τού πολέμου, άρχισε να «μεταφέρεται» στην Ευρώπη το αμερικανικό «μοντέλο» οικιστικής ανάπτυξης …Το «μοντέλο» εκείνο, το οποίο θα τις παρέδιδε στα χέρια των τοκογλύφων …

Το «μοντέλο» των «σφραγισμένων» με εγκληματικότητα down-town και των άπειρων suburbs προς όλες τις κατευθύνσεις. Τότε άρχισε δειλά-δειλά να εμφανίζεται η προπαγάνδα εκείνη, η οποία θα επιχειρούσε ν’ αλλάξει τη λογική των Ευρωπαίων πολιτών …

Όταν κάποιοι —με μέσον το εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ— ξεκίνησαν να προσπαθούν να «πείσουν» τους Ευρωπαίους ότι δεν είναι κοινωνική «επιτυχία» για κάποιους να μένουν σε ένα ρετιρέ στην Piazza Venezia ή σ’ ένα διαμέρισμα στην Avenue Foch, αλλά έξω στους «αγρούς» με τον καθαρό αέρα …Επιτυχία είναι να μένουν σε σπίτι με γκαζόν και να έχουν παρκαρισμένα έξω απ’ αυτό όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορούν.

Τίποτε να μην γνωρίζει κάποιος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως κάτι πολύ «μεγάλο» κρύβεται «πίσω» από το Airbnb. Είναι φανερό ότι αυτό έχει αφεθεί να εξελιχθεί με «άνωθεν» υποδείξεις και προστασία, εφόσον χαίρει τρομερής πολιτικής και οικονομικής στήριξης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καν ως φαινόμενο.

Χωρίς οικονομική και κυρίως πολιτική στήριξη δεν θα μπορούσε καν να «ξεκινήσει», εφόσον, ως δραστηριότητα, είναι ο απόλυτος ορισμός τής αυθαιρεσίας και της παρανομίας. Είναι σαν να επιτρέπεις ν’ ανοίγει επίσημα πορνείο —με όλες τις «περιφερειακές» παραβατικές του δραστηριότητες— μέσα σε μια κοινή πολυκατοικία. Αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου, και αυτό είναι που έκανε το Airbnb. Κάποιοι ισχυροί παράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας το προστάτευαν από τον ίδιο τον νόμο, εφόσον ήταν μία καθαρά παράνομη δραστηριότητα …Παράνομη όχι μόνον στο απλό οικονομικό και φορολογικό επίπεδο, αλλά παράνομη ακόμα και στο κοινό ποινικό επίπεδο !!!

Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει καθημερινά η αστυνομία, για να παραλαμβάνει τα δελτία των ονομάτων των πελατών των ξενοδοχείων και στην απέναντι οικοδομή να κοιμάται —χωρίς να έχει καν ελεγχθεί— ένας τζιχαντιστής …σε διαμέρισμα Airbnb, το οποίο έχει ενοικιαστεί από κάποιον τρίτο με ψεύτικο όνομα και το οποίο το έχει πληρώσει με prepaid card από το εξωτερικό …

Ούτε που ξέρουμε με ποιους δολοφόνους, βιαστές, τρομοκράτες κι απαγωγείς έχουμε κοιμηθεί δίπλα-δίπλα σε απόσταση ενός εσωτερικού τοίχου. Ποιος ξέρει πόσες «γιάφκες» —γεμάτες με όπλα και πυρομαχικά από τρομοκρατικές οργανώσεις— υπάρχουν σήμερα στις γειτονιές μας κι έχουν ενοικιαστεί ως Airbnb. Ποιος ξέρει πόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν σχεδιαστεί κι έχουν ξεκινήσει από τη διπλανή μας πόρτα.

Γιάφκα"σε χωριό της Αχαΐας

Έλεγξε ποτέ η αστυνομία ποιος έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα μέσω Airbnb και ποιος τελικά κοιμάται το βράδυ σ’ αυτό; Πού θα πάει ένας καταζητούμενος κακοποιός ή ένας διαβόητος τρομοκράτης, ο οποίος αναζητά ασφαλές κατάλυμα; Στο ξενοδοχείο, όπου θα πρέπει να παραδώσει ταυτότητα και τα στοιχεία του θα καταχωρηθούν στο δελτίο τής αστυνομίας; …Όχι βέβαια. Με το Airbnb έχει λυμένο το κύριο πρόβλημά του. Το πιο δύσκολο πρόβλημα, που είχαν πάντα ν’ αντιμετωπίσουν οι κακοποιοί και οι τρομοκράτες, είναι σήμερα απολύτως λυμένο με το Airbnb.

Όποιον τον αναζητά η τοπική αστυνομία ή η interpol, σε κάποιο Airbnb έχει βρει αυτός κατάλυμα-καταφύγιο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται μέσα σε όποια πόλη θέλει χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει η αστυνομία ποιοι ξένοι κινούνται ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίους έχει αναλάβει να προστατεύει; Ντροπή δεν είναι να πηγαίνει το περιπολικό να παίρνει από ένα ξενοδοχείο το δελτίο «πόρτας» και από την απέναντι πολυκατοικία να το παρακολουθεί —πίνοντας καφέ— ένας διαβόητος καταζητούμενος;

Όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς να υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός. Αυτή η στήριξη είναι που αποκαλύπτει το πρόβλημα

Παντελώς παράνομα είναι όλα όσα κάνουν …Παράνομα ακόμα και στο επίπεδο του Συνταγματικού Νόμου. Δεν γίνεται σεβαστή η ισονομία και η ισοπολιτεία μεταξύ των πολιτών

Με ποιο δικαίωμα διαχωρίζεις τούς ανθρώπους μεταξύ τους και για την ίδια «υπηρεσία» που απολαμβάνουν ζητάς από κάποιους να παραχωρούν τα προσωπικά τους στοιχεία στις αστυνομικές αρχές και από κάποιους άλλους όχι; Με ποιο δικαίωμα ζητάς από επιχειρηματίες τής ξενοδοχειακής υπηρεσίας να ζητούν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους —με κίνδυνο οικονομικών απωλειών— κι από κάποιους «πειρατές» τής «φιλοξενίας» δεν ζητάς τίποτε και δεν ελέγχεις τίποτε.

Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε πως είναι αδύνατον να μην υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός και άρα και πολιτική «κάλυψη» γύρω απ’ αυτό το όργιο της παρανομίας. Όμως, «πολιτικός σχεδιασμός» στην περίπτωση αυτήν σημαίνει «Διαφθορά».

Κάποιοι πιέζουν από «ψηλά», και κάποιοι πολιτικοί υπακούν …κι αυτό σημαίνει ότι προδίδουν τους λαούς τους, εφόσον ανοίγουν τις «κερκόπορτες» της κοινωνίας. Αυτοί οι πολιτικοί πιέζουν επίορκους κρατικούς λειτουργούς κι εκείνοι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά δεν γίνονται τζάμπα …Κάποιοι προσφέρουν πολλά χρήματα και κάποιοι άλλοι τα εισπράττουν. Κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι απ’ αυτές τις προδοσίες, οι οποίες είναι πολλές. Πίεζε ο —κατά προσωπική του δήλωση Σιωνιστής— Μπάιντεν ή η Εβραία Μέρκελ υπέρ του Airbnb και, όποιος πολιτικός δεχόταν να προδώσει την πατρίδα του, έπαιρνε την εξουσία και γινόταν πλούσιος. Αυτοί οι προδότες είχαν και οι ίδιοι προσωπικούς λόγους ν’ «ανοίξουν» όλες τις πόλεις και να καταστρέψουν τη λειτουργία τους. Οι λαθρομετανάστες δεν θα προστάτευαν μόνον τους διεθνείς τοκογλύφους, αλλά και τους τοπικούς λακέδες τους, οι οποίοι ήταν οι πολιτικοί που πρόδωσαν τους λαούς τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο τής σιωνιστικής Νέας Τάξης εις βάρος ΟΛΩΝ των πόλεων. Δεν είναι βέβαια μόνον το Airbnb, το οποίο ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία των δραστηριοτήτων …Και το Uber στην ίδια κατηγορία ανήκει !!!

Αν το Airbnb είναι παράνομο, γιατί είναι ένα «πορνείο» μέσα σε μια πολυκατοικία, το Uber είναι παράνομο, γιατί βάζει τους «πειρατές» τής μεταφοράς στο δρόμο …Παράνομο είναι καί το ένα καί το άλλο. Όπως και το Airbnb έτσι και το Uber υπηρετούν την ίδια πολιτική τής Νέας Τάξης …Την πολιτική αυτή, η οποία στρέφει την ίδια την πόλη και τη λειτουργία της εναντίον των πολιτών της …Την πολιτική αυτή, η οποία παραδίδει τα σπίτια στις «πόρνες» και τους δρόμους στους «πειρατές». Κι αυτό έχει ως στόχο να κάνει το αστικό περιβάλλον φιλικό απέναντι στους ξένους τουρίστες κι εχθρικό απέναντι στους τοπικούς εργαζόμενους.

Με «άνωθεν» πιέσεις και με τρομερή διαφθορά το «πειρατικό» τής μεταφοράς ανθρώπων μπήκε μέσα στα κράτη —όπως σύντομα θ’ αποδειχθεί με την υπόθεση που αφορά τον Εμμανουέλ Μακρόν— …Και το Uber είχε ως στόχο να διαλύσει την εσωτερική λειτουργία των πόλεων και να βάλει παράνομους εργαζόμενους μέσα σ’ αυτές. Όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί ο αναγνώστης, είναι κι αυτό μια «έξυπνη» επινόηση ενός Εβραίου με το όνομα Travis Kalanick …Και αυτή η «επινόηση» μόνον με διαφθορά μπορούσε να επιβληθεί, εφόσον, όπως και το Airbnb, αποτελεί κι αυτό έναν ορισμό τής παρανομίας. Κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών, παραδίδοντας τη μεταφορά τους σε ανθρώπους, οι οποίοι —εξυπακούεται— δεν είχαν εκπαιδευτεί επαρκώς και κανένας δεν τους είχε ελέγξει για την καταλληλότητά τους ή ακόμα και για την κατάσταση της υγεία τους —ψυχική και σωματική— …Δεν είχε ελέγξει ούτε καν τα οχήματά τους για τη σωστή τους συντήρηση.

Uber Driver Killer: What Happened Tragically In 2022 Ποιος ξέρει πόσοι συμπολίτες μας έφτασαν από καθαρή τύχη στους προορισμούς τους, γιατί ο οδηγός που τους μετέφερε ήταν παντελώς άπειρος κι άσχετος με την οδήγηση …Γιατί ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών …Γιατί μπορεί να ήταν ένας ψυχοπαθής, που δεν πήρε τα χάπια του και καθαρά από τύχη δεν τον έπιασε κρίση μέσα στο αυτοκίνητο …Γιατί μπορεί να ήταν ένας λαθρομετανάστης στην πρώτη του δουλειά και ο οποίος μπορεί να ήταν άρρωστος και να είχε την οποιαδήποτε μεταδοτική αρρώστια. Ποιος ξέρει πόσοι φουκαράδες έχουν σκοτωθεί σε διαδρομές Uber και καταγράφηκαν απλά σαν δυστυχήματα σε οχήματα όπου επέβαιναν «φίλοι», οι οποίοι επέστρεφαν από διασκέδαση. Ποιος ξέρει πόσες γυναίκες βιάστηκαν και, όταν συνήλθαν —πεταμένες σε κάποια γωνιά τού δρόμου— δεν είχαν ούτε ένα στοιχείο τού βιαστή για να τον καταγγείλουν.

Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Μιλάμε για εγκληματικές αμέλειες και μεθοδεύσεις τού ίδιου του συστήματος εξουσίας. Οι διεφθαρμένοι «ηγέτες» εγκατέλειψαν την κοινωνία μας απροστάτευτη, για να μπουν μέσα οι Νεοταξίτες και να τη διαλύσουν …Να καταστρέψουν όλους τους «δεσμούς» των κατοίκων με τις πόλεις τους. Δεν είναι μόνον οι τρομοκράτες, δηλαδή, αυτοί οι οποίοι μπορεί να κοιμούνται δίπλα στα παιδιά των πολιτών τής διπλανής πόρτας …Είναι και οι ψυχοπαθείς, οι οποίοι μπορεί να τα μετέφεραν στα σχολεία τους, επειδή κάποιος γονιός αδυνατούσε να το κάνει. Όλα αυτά για το «καλό» μας …Να έχουμε στη διάθεσή μας φτηνά τουριστικά καταλύματα και μεταφορικά μέσα και κάποιοι συμπολίτες μας να βγάζουν το «κατιτίς» τους. Πόση αλήθεια μπορεί να εμπεριέχεται σ’ αυτές τις αυθαίρετες και παράνομες ανοησίες; Παραβιάστηκαν όλοι οι νόμοι και οι κανόνες τής οργανωμένης κοινωνίας για το «καλό» μας; Κάποιοι μας επέστρεψαν πίσω στον «μεσαίωνα» για την «πρόοδό» μας; Σιγά να μην τους έπιασε ο «πόνος» για τους φτωχούς πολίτες των ευρωπαϊκών αστικών κέντρων και τους επέτρεψαν να παραστήσουν τους ερασιτέχνες ξενοδόχους ή τους ταξιτζήδες και να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με λίγο «μαύρο» χρήμα.

Αυτό και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ισχύει και άρα υπάρχει πρόβλημα …Μεγάλο πρόβλημα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ολοκληρωμένο σχέδιο …Σχέδιο, το οποίο έχει ως στόχο του την ιδιωτικοποίηση των κέντρων ΟΛΩΝ των πόλεων …Σχέδιο, το οποίο βασίζεται στο Airbnb και το οποίο υποβοηθήθηκε από την κατασκευή τεράστιων Mall, για να δημιουργηθούν συνθήκες ανάλογες του αμερικανικού «μοντέλου». Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, επειδή είναι τεχνητά —μέσα σε μια κοινωνία η οποία δεν τα έχει ανάγκη—, απαιτούν ειδική χρηματοδότηση. Δεν είναι φυσικά φαινόμενα, ώστε να αυτοχρηματοδοτούνται από τις ανάγκες των πολιτών. Αν ήταν φυσικά φαινόμενα, θα είχαν εκδηλωθεί πριν από αιώνες και δεν θα περιμέναμε τις εβραϊκές επιχειρηματικές «ευφυίες» να μας τα «πλασάρου» σαν «έξυπνες» ιδέες-«λύσεις» τής νέας εποχής.

Rome to Live - Via Condotti, the famous and fashionable... | Facebook Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζικός τομέας έχει ενεργή συμμετοχή στον εγκληματικό αυτόν σχεδιασμό. Χρηματοδοτήθηκε αδρά ένας σχεδιασμός, ο οποίος, την ώρα που ξεκίνησε η δρομολόγησή του, δεν δικαιολογούσε καμία χρηματοδότηση. Χρηματοδοτήθηκε η ανάπτυξη του Airbnb όταν ήταν φανερό πως ήταν μια παντελώς παράνομη δραστηριότητα, η οποία δεν είχε καμία πιθανότητα να μπει σε κάποια «πλαίσια» νόμιμης λειτουργίας. Ακόμα και η χρηματοδότηση της κατασκευής των Mall ήταν παράλογη στις εποχές που έγινε. Σε μια καλά οργανωμένη πόλη —και με μια αντίστοιχη εμπορική αγορά— ποιος ο λόγος μια τράπεζα να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία ενός φαραωνικού Mall έξω από την πόλη; …Δεν έχει νόημα να υπάρχει Μall σε μια πόλη η οποία έχει τεράστια αγορά στο κέντρο της …Σε μια πόλη που έχει μία Via Condotti …Σε μια πόλη που έχει μία Bond Street ή μια Champs-Élysées.

Do Business at College Mall, a Simon Property. Ποιους αφορά η δημιουργία των Mall στις ευρωπαϊκές πόλεις; Ποια ανάγκη διέγνωσαν οι τραπεζίτες κι «επένδυσαν» σ’ αυτό το μοντέλο ανάπτυξης; Εάν υποθέσουμε δηλαδή ότι οι τράπεζες γνωρίζουν το συμφέρον τους, τότε σ’ αυτήν τη περίπτωση έκαναν λάθη; Είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; …Όχι βέβαια. Απλά αυτό αποδεικνύει ότι το τραπεζικό σύστημα —το οποίο ελέγχουν απόλυτα οι Εβραίοι— χρηματοδότησε αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο ανάπτυξης, γιατί το μοντέλο αυτό είχε αποφασίσει να επιβάλει στους ανθρώπους. «Επένδυσε» τόνους χρημάτων σε τομείς στους οποίους γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν ήταν «υγιή» επενδυτικά «περιβάλλοντα». Χρηματοδότησε το Airbnb τη στιγμή που η δραστηριότητά του ήταν απολύτως παράνομη και δεν υπήρχε καμία εγγύηση για τη νομιμοποίησή της. Χρηματοδότησε το Uber, τη στιγμή που γνώριζε την επικινδυνότητά του για τους πολίτες και ταυτόχρονα τη σύγκρουσή του με τους επαγγελματίες τού κλάδου τής μεταφορικής «υπηρεσίας». Χρηματοδότησε τη δημιουργία φαραωνικών Mall στην Ευρώπη, τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία ανάγκη για Mall.

Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, χωρίς να υπάρχουν «πίσω» τους συμφέροντα και μυστικές συμφωνίες μεταξύ τοκογλύφων και πολιτικών ηγεσιών; Οι τράπεζες είναι αυτές, οι οποίες είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την ανάπτυξη του Airbnb, εφόσον χωρίς τη χρηματοδότησή τους αυτό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Χωρίς βοήθεια το Airbnb δεν θα μπορούσε ν’ αναπτυχθεί. Κάποιοι το βοήθησαν, ώστε σε αρχική φάση να επιβιώσει με τρόπο τεχνητό και στη συνέχεια να γιγαντωθεί. Πώς το βοήθησαν; …Με μια ανεξήγητη οικονομική βοήθεια, η οποία δεν είχε την επιχειρηματική της εξήγηση από την πλευρά των τραπεζών. Χρηματοδότησαν μια παράνομη δραστηριότητα, για την οποία υποτίθεται δεν γνώριζαν καν εάν ποτέ αυτή νομιμοποιηθεί και άρα εάν ποτέ θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Το βοήθησαν με τεράστια κι αναίτια χρηματοδότηση …και, για να του δώσουν ώθηση, το άφησαν επί χρόνια να κινείται στην «παρανομία» τής παραοικονομίας.

Οι τράπεζες δανειοδοτούσαν αγορές κατοικιών από ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήθελαν στεγαστικό δάνειο, παρά αναζητούσαν να κάνουν αγορές-επένδυση στον χώρο των ακινήτων. Οι τράπεζες εκείνη την εποχή, δηλαδή, χρηματοδοτούσαν αγορές διαμερισμάτων, των οποίων οι δόσεις των δανείων ήταν πολύ μεγαλύτερες από το ενοίκιο που εκείνη τη στιγμή μπορούσε να δώσει η αγορά. Πλαισίωναν μάλιστα αυτόν τον δανεισμό με πρόσθετη χρηματοδότηση, η οποία αφορούσε μια άκρως απαραίτητη ανακαίνιση, αποδεχόμενες ως ασφαλή δόση αποπληρωμής ποσά, τα οποία εκείνη τη στιγμή η αγορά δεν έδινε ούτε στο περίπου. Προφανώς δέχονταν ως εξασφάλισή τους την απόδοση που θα είχε η επένδυση από μια μελλοντική λειτουργία Airbnb. Έκλειναν το «μάτι» δηλαδή στους «επενδυτές», γιατί ήταν σίγουροι ότι θα έχουν «επιτυχία» στην παράνομη δραστηριότητά τους.

Αυτά, εάν δεν υπάρχει «άνωθεν» εντολή και κάλυψη, δεν γίνονται ούτε στα «παραμύθια». Είναι απολύτως βέβαιο ότι πολιτικοί έβαλαν «πλάτες», ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα έδιναν στο Airbnb τις δυνάμεις να «γεννηθεί» και να επιβιώσει. Το προστάτευσαν μέχρι να ισχυροποιηθεί —υποτίθεται για να προστατευτεί και το τραπεζικό σύστημα που επένδυσε επάνω σ’ αυτό— …Το προστάτευσαν και οι τράπεζες, για να πάρουν πίσω τα «δανεικά» που είχαν δώσει. Στο όνομα των δόσεων, που περίμεναν από την απόδοση των στεγαστικών κι ανακατασκευαστικών δανείων, πίεζαν όλους τους τοπικούς φορείς να μην ενοχλούν τους πελάτες τους και άρα να μην θέτουν σε κίνδυνο την «επένδυσή» τους. Πίεζαν τους κρατικούς μηχανισμούς να μην το κυνηγήσουν φορολογικά …Να μην το ελέγξουν για ό,τι ελέγχουν συνήθως τους επαγγελματίες συναφών δραστηριοτήτων …Πυρασφάλειες, εξόδους ασφαλείας, υποχρεωτικά μέτρα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ..

Οι ίδιες οι τράπεζες —και με δεδομένο ότι οι πληρωμές των Airbnb γίνονταν ηλεκτρονικά— ποτέ δεν κατήγγειλαν πληρωμές, οι οποίες ξεπερνούσαν τα όρια που είχε θέσει η εξουσία για τον εντοπισμό και την πάταξη της παραοικονομίας. Οι ίδιες οι τράπεζες διακίνησαν το «μαύρο» χρήμα των Airbnb επί χρόνια, χωρίς να το δηλώνουν ή να το καταγγέλλουν. Το σύστημα, το οποίο σχεδόν εμμονικά «κυνηγά» το μαύρο χρήμα, μόνον στην περίπτωση του Airbnb επέτρεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διακίνηση μαύρου χρήματος. Το σύστημα, το οποίο επιβάλει εξοντωτικές ποινές σ’ έναν επαγγελματία που δεν κόβει απόδειξη για το πιο αστείο ποσό, επέτρεψε τη διακίνηση χιλιάδων ευρώ ετησίως από «επαγγελματίες», οι οποίοι δεν δήλωναν καν τέτοιοι; …«Επαγγελματίες» «γενναιόδωρους»-οικοδεσπότες, οι οποίοι διαρκώς «φιλοξενούσαν» «φίλους» τους απ’ όλον τον κόσμο, αλλά —ταυτόχρονα— υπήρχαν και πληρωμές εκ μέρους αυτών των «φίλων». Τόσες «γνωριμίες» σε όλον τον κόσμο —και με οικονομικές δοσοληψίες τής μίας και μοναδικής φοράς που ήρθαν σε «φιλική» επαφή— δεν είναι παράξενο; …Μόνον οι ιδιοκτήτες Uber είχαν διεθνώς τόσους πολλούς «φίλους» —της μίας χρήσης— για να τους συναγωνιστούν. Όλα αυτά οι διωκτικές αρχές τα «έβλεπαν» σαν φυσιολογικά !!!

Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Όλη αυτή η «ολιγωρία» και η «αφέλεια» των διωκτικών αρχών έγινε με σκοπιμότητα. Προφανώς το σύστημα εξουσίας το επέτρεψε αυτό να συμβαίνει, για να το «σταθεροποιήσει» ως κερδοφόρα πρακτική και να «πείσει» τον κόσμο των πόλεων ότι το Airbnb είναι μια «έξυπνη» επιλογή να βγάλει χρήμα, εκμεταλλευόμενος το σπίτι του ή το σπίτι κάποιου άλλου …Να «φουσκώσει» το φαινόμενο και να εξοικειώσει τον κόσμο στην ύπαρξή του …Να ενεργοποιήσει το ένστικτο της απληστίας των πονηρών …Να εξοικειώσει τον κόσμο στο να βλέπει άγνωστους ν’ ανοίγουν με δικά τους κλειδιά τις πόρτες των οικοδομών τους …Να εξοικειώσει τον κόσμο με μεθυσμένους τουρίστες, οι οποίοι σέρνονται γύρω από τις παιδικές χαρές όπου παίζουν τα παιδιά τής γειτονιάς. Επί χρόνια «εκπαιδεύεται» ο κόσμος, για να δεχθεί τη σημερινή «εκπόρνευση» των πόλεων.

Έτσι φτάσαμε εδώ όπου φτάσαμε. Σχεδόν σε κάθε οικοδομή υπάρχει κι ένα ενοικιαζόμενο Airbnb, το οποίο δεν το διαχειρίζεται καν ο ιδιοκτήτης του. Έχουν «ξεφυτρώσει» από το πουθενά «υπεργολάβοι» τού Airbnb, οι οποίοι σε συμφωνίες με τους ιδιοκτήτες —οι οποίες στερούνται κάθε νομιμότητας— έχουν στη διαχείρισή τους εκατοντάδες τέτοια διαμερίσματα …«Υπεργολάβοι», τους οποίους δεν τους γνωρίζει κανένας …«Πειρατές» τού τουρισμού, οι οποίοι δεν έχουν καν καταθέσει το ποινικό τους μητρώο για έλεγχο πουθενά —όπως προβλέπεται για το προσωπικό των ξενοδοχείων— …Άνθρωποι, οι οποίοι δηλώνουν άεργοι κι ανασφάλιστοι και δεν έχουν κάνει καν έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, εφόσον δεν καταθέτουν πουθενά παραστατικά και δεν φορολογούνται καν…

…Άνθρωποι «φαντάσματα», οι οποίοι μπορεί να συνεργάζονται με τον οποιονδήποτε για την τέλεση της οποιασδήποτε παράνομης πράξης …Από τρομοκρατικές οργανώσεις για «φιλοξενία» τρομοκρατών μέχρι πορνογραφικές εταιρείες για τα γυρίσματα ταινιών …Από παιδεραστικές ομάδες, οι οποίες αναζητούν φτηνά κι ασφαλή μέρη για να κάνουν τις ανωμαλίες τους μέχρι «ματάκηδες», οι οποίοι τοποθετούν κρυφές κάμερες στα «φτηνά» διαμερίσματα, για να παρακολουθούν και να καταγράφουν τις προσωπικές στιγμές των ανύποπτων πελατών τους —οι οποίοι το βρήκαν σχεδόν «τζάμπα» το κατάλυμα-κελεπούρι, χωρίς να ξέρουν ότι γίνονται εν αγνοία τους πρωταγωνιστές σε πορνοσελίδες—. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει σήμερα στις πόλεις με τα «άπειρα» διαθέσιμα διαμερίσματα Airbnb κι αυτό είναι απολύτως μη αποδεκτό για μια οργανωμένη κοινωνία, η οποία θέλει να φροντίζει για την ασφάλεια των μελών της.

Ούτε που φαντάζεται ο αναγνώστης πόσο μεγάλη είναι αυτή η «μερίδα» διαμερισμάτων στην Αθήνα …Διαμερισμάτων, τα οποία δεν διατίθενται στους Έλληνες οικογενειάρχες και στους φοιτητές κι όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις των ενοικίων των «προσφύγων» …Επιδοτήσεις «ευαισθησίας», οι οποίες θα έρχονται από τη «γενναιόδωρη» κι «ευαίσθητη» σιωνιστική Ε.Ε. …Επιδοτήσεις, τις οποίες θα «καταφέρουν και θα τις «φέρουν» οι «ηγέτες» μας στην οικονομία μας και με την προπαγάνδα θα μας κάνουν να αισθανόμαστε και πολύ «έξυπνοι» εάν καταφέρουμε και τις «απορροφήσουμε» στο σύνολό τους —και άρα εάν νοικιάσουμε τα πάντα στους λαθρομετανάστες—. Γι’ αυτόν τον λόγο στην Αθήνα τής φτώχειας των Μνημονίων οι τιμές των ενοικίων διαρκώς αυξάνονται και δεν ευθυγραμμίζονται με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση. Ποιος ξέρει πόσοι φουκαράδες ενοικιαστές καθημερινά πέφτουν θύματα εκβιασμού των ιδιοκτητών, για να πληρώσουν αυξημένα ενοίκια, γιατί πάντα τους βάζουν στο «λαιμό» το «μαχαίρι» τού Airbnb.

Κίνηση Πολιτών Αθήνας: Η πρωτεύουσα «βουλιάζει» στους λαθρομετανάστες - Aftodioikisi.gr Όλα αυτά γίνονται, γιατί υποτίθεται όλοι περιμένουν να δουν πώς η κυβέρνηση θα «βοηθήσει» τους «επιχειρηματίες» τού Airbnb. Έχουν πάντα το «πιστόλι» τού εκβιασμού με απειλή τους μετανάστες και τις φλέγουσες ανάγκες τους για στέγη. Αυτό είναι που γίνεται στην Αθήνα και προφανώς το ίδιο γίνεται και σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, οι οποίες αποτελούν στόχο τής Νέας Τάξης

Με τα χρήματα των λαών θα καταστραφούν οι λαοί …

Με τα χρήματα των Ευρωπαίων η Ε.Ε. θα χρηματοδοτήσει την καταστροφή των πόλεών τους.

Σταδιακά θ’ απομακρυνθούν οι κάτοικοι των κέντρων από τα down-town των ευρωπαϊκών πόλεων και θα μεταβούν σε φτηνότερες συνοικίες. Θα γίνουν όλες οι πόλεις «Βενετίες» και οι κάτοικοί τους θα απωθηθούν στις «Mestre». Η ζώνη τής τεχνητής εγκληματικότητας θα τους «χωρίζει» από το κέντρο, το οποίο θα λειτουργεί ως τουριστική ατραξιόν και θ’ αφορά μόνον τους τουρίστες. Οι ίδιοι οι πολίτες θ’ αρχίσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους σαν τους Αμερικανούς και τους Βενετούς …Από τα ενδιάμεσα Mall …Από τα Mall, τα οποία θα «στηθούν» στις «άκρες» των «καναλιών» …Εκεί όπου οι πολίτες θα πηγαίνουν υποχρεωτικά με τα αυτοκίνητά τους, εφόσον τα Mall θα έχουν στηθεί σε οδικούς κόμβους, οι οποίοι εξυπηρετούν πολλές συνοικίες ταυτόχρονα και δεν είναι προσβάσιμα με τα πόδια.

Μετά θα έρθει και η ώρα των «πετυχημένων» τού Airbnb. Όταν η «ζώνη» των λαθρομεταναστών θ’ αρχίσει να «σφίγγει» γύρω από τα κέντρα των πόλεων, θα έρθει η ώρα και των «πετυχημένων» …Και αυτοί θα χάσουν τα διαμερίσματά τους και θα τα πάρουν οι μεγάλες εταιρείες των τοκογλύφων. Είναι θέμα χρόνου ν’ αναγκαστούν να πουλήσουν. Γιατί; …Γιατί δεν θα έχει μέλλον η επιχειρηματική τους δραστηριότητα και τα έσοδα των απλών μακροχρόνιων ενοικιάσεων —όσο ψηλά κι αν κυμαίνονται αυτά— δεν θα τους ικανοποιούν με βάση τους προγραμματισμούς τους. Απλά πράγματα. Το Airbnb είναι θέμα χρόνου να καταστεί παράνομο. Δεν μπορεί να εξασφαλίσει καμία άδεια νόμιμης λειτουργίας. Είναι από τη φύση του παράνομο και δεν υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθεί και να μπει σε κάποια «φόρμα» νόμιμης λειτουργίας. Δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί με το νομικό πλαίσιο του «επιχειρείν» τής κοινής ξενοδοχειακής λειτουργίας κι ούτε μπορεί να σεβαστεί το απλό εργατικό δίκαιο γι’ αυτούς που απασχολεί. Όταν δεν μπορεί η μπει η δραστηριότητα κάποιου στο νόμιμο επιχειρείν, πώς θα γίνει νόμιμος εργοδότης γι’ αυτούς που απασχολεί και πρέπει να τους πληρώνει; Θέμα χρόνου είναι να τραβήξουν το ΑAirbnb από τη «πρίζα». Θέμα χρόνου είναι ο «ξαφνικός θάνατός» του.

Γι’ αυτόν τον λόγο σύντομα θα δούμε να το εγκαταλείπουν και οι σημερινοί προστάτες του. Ξαφνικά οι τοκογλύφοι θα δουν το «φως» το «αληθινό» και θα «καταλάβουν» δήθεν την παρανομία του …Θα «καταλάβουν» ότι δεν είναι «σωστό» ως εφαρμογή. Τότε θα είναι που θ’ αλλάξουν «στρατόπεδο» …Θα υποστηρίξουν τις σημερινές διαμαρτυρίες των κατοίκων, οι οποίοι όμως πλέον δεν είναι οι ιδιοκτήτες των κέντρων των πόλεων. Θα δικαιωθούν οι μελλοντικοί ενοικιαστές τους, οι οποίοι διαμαρτύρονται ως ενοικιαστές πλέον για την παρανομία των Airbnb που ανεβάζουν τα ενοίκια. Θα χρησιμοποιήσουν δηλαδή αυτούς που αδίκησαν, για ν’ αδικήσουν αυτήν τη φορά εκείνους που αρχικά ευνόησαν …Θα στηρίξουν όποιον μπορεί να «στριμώξει» τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων Airbnb, τα οποία πρέπει να σταματήσουν να έχουν οικονομική απόδοση, για να πέσει η αξία τους …Θα χρηματοδοτήσουν διαμαρτυρίες πολιτών …Θα χρηματοδοτήσουν στοχευμένα δημοσιεύματα …Θα αποκαλύψουν παρανομίες κι «εγκλήματα» …Θα «δαιμονοποιήσουν» αυτό το οποίο θέλουν ν’ απαξιώσουν …για να το εξαγοράσουν !!!

Έτσι θ’ αρπάξουν τα «φιλέτα» των κέντρων των πόλεων …Θα τα αγοράσουν όσο-όσο. Χρήματα έχουν με τον τόνο οι τοκογλύφοι. Τα χρήματα δεν τους λείπουν …Τα «φιλέτα» των πόλεων τους λείπουν. Αυτά είναι τα μοναδικά κι αναντικατάστατα, και όχι τα τυπωμένα «χαρτάκια» τής FED. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες αυτών των «φιλέτων» μπορεί να πουλήσουν «χρυσάφι» τα διαμερίσματά τους, αλλά …θα τα πουλήσουν …Θα φύγουν με κέρδος από το Airbnb, αλλά …θα φύγουν και οι ίδιοι από την πόλη …Θα πάρουν τα «καθρεφτάκια» και τις «χάντρες» τους και θα πάνε κι αυτοί στους «καταυλισμούς» με τους υπόλοιπους «Ινδιάνους» …Απλά πράγματα …Τέτοιο «μακελειό» δεν έχει ξαναγίνει …Θα έρχονται οι εταιρείες των τραπεζών των τοκογλύφων και θ’ αγοράζουν ολόκληρες πόλεις …Ό,τι καλύτερο έχουν και …σε όποια τιμή κι αν τους ζητηθεί …«Χρήματα υπάρχουν», όπως είπε κάποτε και κάποιος γνωστός μας Εβραίος, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο των Εβραίων.

Τα κέντρα όλων των πόλεων θα «λάμπουν» …Θα «λάμπουν», αλλά θα είναι «περιφραγμένα» με θανατηφόρους «ηλεκτροφόρους φράχτες» …«Περιφραγμένα» με «σκοτεινές» γειτονιές μεγάλης εγκληματικότητας. Οι ευρωπαϊκές πόλεις θα γίνουν όμοιες με τις αμερικάνικες πόλεις, μόνο στο πιο «κοντό» τους …Θα τις βλέπουν οι πρώην κάτοικοί τους από τους «καταυλισμούς» να «λάμπουν» …Θα «λάμπουν», όπως «λάμπουν» οι πόρνες, οι οποίες θέλουν να προκαλέσουν τους πελάτες τους να τις πλησιάσουν …Θα «γυαλίζουν», για να κάνουν αυτήν την πρόκληση τεράστια. Έτσι λειτουργούν οι πόρνες και έτσι θα λειτουργεί και η κάθε πόλη που «εκπορνεύεται». Μόνον όποιος έχει χρήμα θα την απολαμβάνει …Θα απολαμβάνει όλα τα καλά της. Οι παλιοί «εραστές» της θα κλαίνε που την έχασαν, αλλά θα είναι πολύ αργά …Θα τη βλέπουν από τον «καταυλισμό» και θ’ αναπολούν τις παλιές καλές ημέρες …Δυστυχώς !!! Οι πόλεις των Ευρωπαίων πλέον ΔΕΝ τους ανήκουν. Από εδώ και πέρα τον «λόγο» θα τον έχουν οι «νταβατζήδες» …Οι «νταβατζήδες», οι οποίοι θα τις «στολίζουν», για να τους φέρνουν χρήματα …Οι «νταβατζήδες» των γκέτο, οι οποίοι «έκλεψαν» μια αυτοκρατορία.

 

 

Airbnb …και τα σχέδια των ΝΑΖΙ τώρα ολοκληρώνονται !!!

 

Όλα αυτά, τα οποία περιγράψαμε, αφορούν όλους τους λαούς και όλες τις πόλεις τής Ευρώπης. Όπως συμβαίνει πάντα με όλες τις «βρομιές», οι οποίες «μολύνουν» αυτήν την ταλαίπωρη ήπειρο, τα πάντα ξεκινούν από τον «βόθρο» τής Ευρώπης, που είναι το κράτος τής αιώνιας ντροπής τού γερμανικού κόσμου …Το κράτος τής Γερμανίας …Το σιδερένιο «χέρι» τού Σιωνισμού …Το δημιούργημα του ναζιστή Χίτλερ και της κομμουνίστριας Λούξεμπουργκ …Μια κρατική συμμορία, η οποία δημιουργήθηκε από Γερμανούς ΝΑΖΙ και Εβραίους κομμουνιστές και με το αίμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων «λέρωσε» για πάντα την εικόνα και τη φήμη ενός γερμανικού Κόσμου, ο οποίος ξεκινάει από τη Ρίγα τής Λετονίας και φτάνει μέχρι το μακρινό Σιάτλ τής Πολιτείας τής Ουάσιγκτον.

Ολόκληρος αυτός ο γερμανικός κόσμος θα μείνει στην ιστορία των ανθρώπων με τον «λεκέ» που του «χάρισε» αυτή η συμμορία των εγκληματιών τού Βερολίνου …Τον «λεκέ» τού μεγαλύτερου «δολοφόνου» λαών κι ανθρώπων τής ανθρώπινης ιστορίας …Τον «λεκέ» τού αμετανόητου «δολοφόνου», ο οποίος —τελώντας υπό τον απόλυτο έλεγχο των Εβραίων— αποτελεί μια μόνιμη «πηγή» κακοήθειας …Η μεγαλύτερη κακοποιός δύναμη της ανθρώπινης ιστορίας. Τόσο κακοποιός, που δεν διστάζει ν’ «αυτοτραυματιστεί», προκειμένου να κάνει κακό στους άλλους. Η συμμορία αυτή, η οποία —εκτός όλων των άλλων— οικειοποιήθηκε και τον ιστορικό όρο τής «Γερμανίας», ενώ ουσιαστικά ταυτίζεται με ένα πολύ μικρό μέρος του γερμανικού Κόσμου.

Από αυτήν τη Γερμανία των εγκληματιών τού Βερολίνου ποτέ δεν «βγαίνει» κάτι καλό για την ανθρωπότητα. Παραμένει μόνιμα ένα κακό «απόστημα», που, ό,τι βγαίνει απ’ αυτήν, απλά «μολύνει» τον περίγυρό της. Από αυτήν τη Γερμανία «χύθηκαν» στον χριστιανικό οργανισμό τα «δηλητήρια» του Ναζισμού και του Κομμουνισμού.

Από αυτήν τη Γερμανία ξεκινούν όλοι οι φασιστικοί «σχεδιασμοί», οι οποίοι έχουν ως στόχο να διαλύσουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και να αλώσουν τα κράτη τους. Από εκεί ξεκινάνε αυτοί οι δολοφονικοί σχεδιασμοί, γιατί εκεί βρίσκονται οι μόνιμοι «μπράβοι» των Εβραίων τοκογλύφων, που είναι οι ΝΑΖΙ και οι κομμουνιστές. Κάπου εκεί πρέπει ν’ αναζητήσουμε και τις απαντήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό τής «σάρωσης» της ανθρώπινης κατοικίας και της δημιουργίας και χρήσης τού φοβερού «όπλου» τού Airbnb.

Από την «εφαρμογή» τού Βερολίνου —ως «πατρόν»— ξεκινάει ο σχεδιασμός αυτός, ο οποίος έχει ως τελικό του στόχο να παραδώσει τις ευρωπαϊκές πόλεις στα χέρια των Σιωνιστών τοκογλύφων. Εκεί οι ΝΑΖΙ τού Σόιμπλε, σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους κι ατιμώρητους κομμουνιστές τής ΣΤΑΖΙ τής Μέρκελ ξεκίνησαν την εγκληματική τους δραστηριότητα, προκειμένου να «ιδιωτικοποιήσουν» τις πόλεις των ανθρώπων …Προκειμένου να τις παραδώσουν στα αφεντικά τους και ιδιοκτήτες τής Deutsche Bank.

Αυτοί οι φασίστες —μέσα στο χάος τής γερμανικής «ενοποίησης»— πήραν το μισό Βερολίνο των διεφθαρμένων κομμουνιστών τής ΣΤΑΖΙ και το παρέδωσαν στους Εβραίους τοκογλύφους τής Deutsche Bank, για να ξεκινήσουν την «εκστρατεία» κατάκτησης των ευρωπαϊκών πόλεων με πρώτο «απόκτημά» τους το Βερολίνο.

Από το ιδιόκτητο Βερολίνο ξεκίνησε η άλωση των πόλεων από τους φασίστες, για να τις παραδώσουν στους τοκογλύφους. Ό,τι συνέβη στο Βερολίνο τής «Γερμανικής Ενοποίησης» έγινε το «πατρόν» για ν’ αποτελέσει πρακτική για τους υπόλοιπους της «Ευρωπαϊκής Ενοποίησης». Εκεί δημιούργησαν ένα δήθεν τουριστικό «ρεύμα» τού «Τίποτε» …στο «Τίποτε» …

Μετέτρεψαν σε τουριστικό προορισμό το απεχθές Βερολίνο τού Χίτλερ και των ατιμώρητων δολοφόνων εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων …Μετέτρεψαν σε τουριστικό προορισμό το Βερολίνο με μοναδικό αξιοθέατο έναν «μαντρότοιχο», τον οποίο οι ίδιοι είχαν φτιάξει και για τον οποίο δεν τιμωρήθηκαν ποτέ …Οι ίδιοι, οι οποίοι μετέτρεψαν σε τουριστικά αξιοθέατα τα δικά τους «Άουσβιτς», έκαναν αξιοθέατο και τον μαντρότοιχο στη μέση τού βάλτου τού Σπρέε. Κάποιοι είχαν μάλιστα το θράσος να το ονομάσουν την «Αθήνα» της Νέας Εποχής.

Από αυτό το Ανατολικό Βερολίνο, που —με τον τζάμπα «αέρα» των «εγγυητικών επιστολών» και τη διαφθορά των κομμουνιστών— άρπαξε η Deutsche Bank των Εβραίων, ξεκίνησε η «αρρώστια» να επεκτείνεται στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία μπήκαν οι ανθρώπινες κατοικίες σε «λογαριασμούς» κρατικών χρεών. Αυτό, το οποίο δεν είχε γίνει με τη ναζιστική Γερμανία των δολοφόνων, όταν αυτοί έπρεπε ν’ αποζημιώσουν τα κράτη-θύματά τους, έγινε στη «Γερμανική Ενοποίηση», για να επωφεληθούν οι τοκογλύφοι. Γιατί άραγε δεν το έκαναν αυτό με τις αποζημιώσεις πολέμου; …Να παρακρατούνταν οι τίτλοι ιδιοκτησίας των κατοικιών των Γερμανών μέχρι την αποπληρωμή τού χρέους τους …Εφόσον ήταν κρατική υπόθεση οι αποζημιώσεις για ένα συλλογικό έγκλημα των Γερμανών, γιατί δεν μπήκαν αυτοί οι τίτλοι ιδιοκτησίας σε ένα αντίστοιχο «ΤΑΙΠΕΔ»; …Να έδιναν το έσοδο από τις κατοικίες των «τιμωρημένων» Γερμανών ενοικιαστών στα θύματά τους …Τα έσοδα από τα ενοίκια των κατοικιών τής Δρέσδης ή της Φρανκφούρτης να πήγαιναν σε ταμείο υπέρ τής Ελλάδας …Τα έσοδα από τα ενοίκια του Βερολίνου στην Πολωνία.

Δεν λέμε κάτι περίεργο, έχοντας μάλιστα δει στις ημέρες μας παρόμοιες πολιτικές, οι οποίες είχαν ως στόχο τη διαχείριση των συλλογικών χρεών των λαών …Ειδικά εμείς οι Έλληνες, οι οποίοι μπήκαμε στα Μνημόνια και υποχρεωθήκαμε με απειλές πολέμου να παραδώσουμε τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια στη διεθνή τοκογλυφία. Εφόσον στο γερμανικό έγκλημα υπήρχε γενική συμμετοχή τού γερμανικού λαού, υπήρχε τρόπος να πληρώσει ΟΛΟΣ ο λαός που συμμετείχε στο έγκλημα αυτό. Όπως με τα Μνημόνια παίρνουν τα σπίτια ΟΛΩΝ των «τεμπέληδων», οι οποίοι με δάνεια ζούσαν «πάνω» από τις δυνατότητές τους, έτσι θα μπορούσαν να πάρουν και τα σπίτια ΟΛΩΝ των δολοφόνων, οι οποίοι με σφαίρες ήθελαν να ζήσουν «πάνω» στα πτώματα» των άλλων. Εάν για τιμωρία κατάσχανε το σπίτι κάθε Γερμανού, ο οποίος που συμμετείχε σε έγκλημα πολέμου —κι έβαζαν την οικογένειά του να πληρώνει ενοίκιο γι’ αυτήν— ελάχιστες κατοικίες τής Γερμανίας θα παρέμεναν γερμανικές. Γιατί δεν το έκαναν αυτό, εφόσον οι Γερμανοί είχαν χρέη, άσχετα εάν δεν είχαν δανειστές και είχαν απέναντί τους θύματα; …Δεν το έκαναν, γιατί δεν είχε γίνει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο και απλούστατα ΔΕΝ ήθελαν να τιμωρήσουν με τόσο σκληρό τρόπο τους Γερμανούς.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; …Οι Γερμανοί ηγέτες τής σημερινής Ενωμένης Γερμανίας, εγκληματώντας ξανά, έκαναν στους άλλους αυτό, το οποίο δεν θα δέχονταν οι ίδιοι ΟΥΤΕ ως ηττημένοι να υποστούν. Έκαναν στους ευρωπαϊκούς λαούς αυτό, το οποίο οι λαοί αυτοί από μεγαλοψυχία δεν επεδίωξαν να το επιβάλουν στους ηττημένους Γερμανούς και τους «γονατίσουν» μια για πάντα. Προφανώς οι Γερμανοί αυτοί ηγέτες εξέλαβαν τη μεγαλοψυχία των θυμάτων τους σαν αδυναμία ή βλακεία και δεν την εκτίμησαν στη σωστή της βάση. Γι’ αυτόν τον λόγο και μερικές δεκαετίες μετά τη ναζιστική ήττα «επιτέθηκαν» ξανά στην Ευρώπη εντός των πλαισίων τής «δολοφονικής» Ε.Ε.. Την επίθεση την έκαναν με στόχο την κατάκτηση της Ευρώπης και έχοντας ανάμεσα στις προτεραιότητές τους και τα σπίτια των Ευρωπαίων.

Αυτήν την πρακτική την ξεκίνησαν από εκεί όπου μπορούσαν να ελέγχουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων ΑΠΟΛΥΤΑ. Επειδή έλεγχαν απόλυτα το κομμουνιστικό καθεστώς των χαφιέδων τής ΣΤΑΖΙ, μπόρεσαν και πέρασαν αυτήν την εγκληματική πολιτική εντός «οικείου» περιβάλλοντος χωρίς πολλές αντιδράσεις. Υποσχέθηκαν ατιμωρησία σε κομμουνιστές εγκληματίες και τους χρησιμοποίησαν εις βάρος τού λαού τους.

Έλεγχαν τους τρομοκρατημένους από τον κομμουνισμό Ανατολικογερμανούς πολίτες —με τα ατιμώρητα κτήνη τής ΣΤΑΖΙ τύπου Μέρκελ— και πέρασαν αυτήν την πρωτοφανή στα ιστορικά πολιτική, εκμεταλλευόμενοι τη «δημόσια» κατοικία, την οποία είχε επινοήσει ο κομμουνισμός και στον μεγαλύτερο όγκο της ήταν καρπός «απαλλοτριώσεων» ιδιωτικών κατοικιών στο όνομα της κομμουνιστικής ιδεολογίας,.

Δεν απέδωσαν αυτήν την κατοικία στον λαό στον οποίο ανήκε, παρά την παρέδωσαν στους τοκογλύφους ως «αντιπαροχή» για τα κόστη τής ενοποίησης.

Konrad-Adenauer-Stiftung - Die Treuhand in der Diskussion - Stand und Perspektiven der Forschung Γι’ αυτήν την ενοποίηση έφτιαξαν τη διαβόητη και «σκοτεινή» Treuhand, της οποίας ο πρώτος πρόεδρος —ονόματι Detlev Karsten Rohwedder— δολοφονήθηκε. Αυτή η εταιρεία ήταν το «ΤΑΙΠΕΔ» τής δημόσιας περιουσίας τής Ανατολικής Γερμανίας, η οποία θα αποπλήρωνε τα χρέη των Ανατολικογερμανών στο νέο γερμανικό κράτος. Στα περιουσιακά στοιχεία αυτής της εταιρείας έβαλαν και τις «δημόσιες» κατοικίες τής Ανατολικής Γερμανίας.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν έκαναν εις βάρος των ηττημένων ΝΑΖΙ Γερμανών υπέρ των θυμάτων τους, το έκαναν εις βάρος των Ανατολικογερμανών υπέρ τής Ντόιτσε Μπανκ. Έκαναν δηλαδή εις βάρος των Ανατολικογερμανών αυτό, το οποίο ως Γερμανοί είχαν αποφύγει κατά τη διαδικασία των πολεμικών αποζημιώσεων. Από εκεί άρχισε η «αξιολόγηση» της οικονομικής απόδοσης των ανθρώπινων κατοικιών, για να φτάσει —μέσω Airbnb— και στις δικές μας γειτονιές. Από εκεί ξεκίνησε η σημερινή «ηλιθιότητα», η οποία τους επιτρέπει να υπολογίζουν τις υποτιθέμενες εθνικές περιουσίες των λαών με —δήθεν— «βάση» το real estate.

Σόιμπλε: 25 χρόνια από την δολοφονική επίθεση που τον άφησε ανάπηρο Εκεί —για πρώτη φορά στην ιστορία— οι τοκογλύφοι άρχισαν να υπολογίζουν ως «περιουσία» των κομμουνιστών Βερολινέζων τις κατοικίες τους, ώστε ν’ αρχίζουν να τις εξαγοράζουν σαν «επένδυση», …«Επένδυση» αγοράς, της οποίας το χρηματικό τίμημα έμπαινε σ’ ένα «ταμείο» χρεών και υποχρεώσεων εκείνου, ο οποίος θα θιγόταν απ’ αυτήν την εγκληματική επιλογή …«Χρωστούσαν» οι Ανατολικογερμανοί την «ευθυγράμμισή» τους με τους πλούσιους Δυτικογερμανούς και με τα σπίτια τους θα ξεπλήρωναν κάποια απ’ αυτά τα «χρέη» …

«Χρωστούσαν» οι Ανατολικογερμανοί και θα έχαναν τα σπίτια τους …κι αυτό θα ήταν το modus operandi για ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους λαούς, οι οποίοι θα παγιδεύονταν από τους ίδιους τοκογλύφους με τον ίδιο τρόπο …Θα παγιδεύονταν σε μια δίνη τεράστιων κρατικών χρεών και για τα οποία κανένας δεν γνώριζε πώς δημιουργούνταν και ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος εκείνων που τα δημιουργούσαν. Ήταν τόσο σοκαριστικό και πρωτοφανές εκείνο το γεγονός, που κόστισε στον ναζιστή Σόιμπλε τη σπονδυλική του στήλη …Μετά τον Rohwedder κάποιοι «τακτοποίησαν» και τον Σόιμπλε όπως του άξιζε για την «πληγή» που άνοιξε για ολόκληρη την Ευρώπη.

Στους στόχους και τις φιλοδοξίες αυτών των τοκογλύφων πρέπει ν’ αναζητήσει κάποιος τα αίτια που το περίφημο «ευρωπαϊκό όραμα» εξ’ αρχής ταυτίστηκε με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και βέβαια με τεράστια δάνεια …Επιδοτήσεις-«καρότα», οι οποίες παρέσερναν τους ΠΑΝΤΕΣ —είτε κράτη είτε ιδιώτες— σε τεράστιους δανεισμούς …πρωτοφανείς στην ιστορία. Αυτός ήταν ο σύγχρονος «βομβαρδισμός» των κρατών κι αυτόν τον «βομβαρδισμό» πληρώνουν τώρα οι λαοί. Τα κράτη —τα οποία έχουν παραδοθεί στην καταστροφή των δανείων και των Μνημονίων— είναι αυτά, τα οποία σήμερα αναγκάζονται να ξεπληρώσουν τα τεχνητά τους χρέη με τα σπίτια των πολιτών τους …

Τα κράτη, τα οποία με άνωθεν πιέσεις αναγκάζονται ν’ ανοίξουν τα «σύνορά» τους στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι προορίζονται να γίνουν οι «μπράβοι» των τοκογλύφων …Εξαιτίας εκείνων των δανείων επιβάλλεται σήμερα σε ΟΛΑ τα κράτη η υποχρεωτική πολιτική τού Airbnb, η οποία φέρνει τους τοκογλύφους εμπόρους τής στέγης —που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν ολόκληρο τον Πλανήτη— στις γειτονιές των πόλεων. Αυθεντικοί ΝΑΖΙ τής Δυτικής Γερμανίας και «μετανοημένοι» κομμουνιστές τής Ανατολικής ξαναβγήκαν από τη Γερμανία, για να επιτεθούν στον κόσμο.

Μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο υπάρχει και η μισητή για όλους τους φασίστες Ελλάδα …Ο «ιερός» τους στόχος, τον οποίο πάντα θέλουν να διαλύσουν. Αυτούς τους φασίστες τής Γερμανίας είναι που πάντα χρησιμοποιούν τα Σιωνιστικά αφεντικά τού Χίτλερ, για να «χτυπήσουν» τον πάντα μισητό για τους Εβραίους Ελληνισμό …Στα γραφεία τής Deutsche Bank θα πρέπει κάποιος ν’ αναζητήσει τις απαντήσεις για το πώς «φορτώθηκε» ο ελληνικός λαός χρέη, τα οποία δεν τον αφορούσαν και τελικά τον οδήγησαν στην καταστροφή των Μνημονίων …Στα γραφεία τής Deutsche Bank τού Εβραίου Άκερμαν, ο οποίος βράβευσε τον Εβραίο Παπανδρέου, που με τον Εβραίο Στρος Καν οδήγησαν την Ελλάδα στη «σφαγή» τού Μνημονίου. Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία περιγράφουμε ως αρνητικά φαινόμενα, θα «χτυπήσουν» την Ελλάδα πολύ πιο έντονα απ’ ό,τι τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές …Είναι κάτι, το οποίο είδαμε να συμβαίνει μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου η γερμανική υποχώρηση σήμαινε την ολοκληρωτική καταστροφή τού ελληνικού κράτους από τους ΝΑΖΙ και την «πυροδότηση» του Εμφυλίου πολέμου από τους κομμουνιστές.

Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Θα επιχειρήσουν να «ισοπεδώσουν» απολύτως την ελληνική κοινωνία. Στόχος αυτών των πληρωμένων «μπράβων» δεν θα είναι μόνον οι ελληνικές πόλεις, αλλά κι ολόκληρο το εθνικό κεφάλαιο, το οποίο μπορεί να δώσει σε μια κατοικία οικονομική απόδοση —είτε αυτή βρίσκεται σ’ ένα βουνό είτε σε μια παραλία—.

Ό,τι μπορεί να προσφέρει πλούτο και άρα ισχύ στον ελληνικό λαό, είναι υπό απειλή. Ό,τι δεν μπορούν ν’ αποκτήσουν, απλά θα το καταστρέψουν.

Μαρτυρίες απογόνων Ναζί και δωσιλόγων στην Ελλάδα | Τα παιδιά των κακών της Ιστορίας | DW | 08.10.2018

Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, για εμάς τους Έλληνες το πρόβλημα με το Airbnb είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ότι είναι για άλλους λαούς με παρόμοια χαρακτηριστικά. Το Airbnb στην Ελλάδα έχει πολύ περισσότερα δραστικά επίπεδα απ’ ό,τι έχει για τους άλλους λαούς. Μέσω του Airbnb φαίνεται ότι οι ΝΑΖΙ τής Γερμανίας ολοκληρώνουν το σχέδιό τους. Ένα σχέδιο γενικού εποικισμού τής Ελλάδας, το οποίο, εκτός από εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαφορετικής θρησκείας, θα περιλαμβάνει κι αυθεντικούς Γερμανούς εποίκους …

Εποίκους, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ιδιοκτησία μέσα στην Ελλάδα. Ένα σχέδιο, το οποίο είχε εκπονήσει η Ναζιστική Γερμανία, για να εκτελέσει μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τον στρατό της. Τώρα, μετά την καταστροφή τού Μνημονίου —που μεθοδεύτηκε από τη Deutsche Bank—, επαναλαμβάνει το ίδιο …κι αυτό γίνεται με τις «πλάτες» τής γνωστής «αμαρτωλής» τράπεζας των ΝΑΖΙ …Της ίδιας αυτής τράπεζας, η οποία δημιούργησε παράνομα εταιρείες-«βρικόλακες» σαν τη Vonovia…

…H Deutsche Bank είναι αυτή, η οποία «κρύβεται» πίσω από την απαίτηση των δανειστών τού Μνημονίου να έχουν λόγο στη διαχείριση των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων των Ελλήνων. Η ίδια αυτή τράπεζα ήταν εκείνη, η οποία επέβαλε την πολιτική τής υποχρεωτικής μαζικής πώλησης αυτών των δανείων αποκλειστικά σε αλλοδαπούς «επενδυτές». Η ίδια τράπεζα είναι εκείνη, η οποία κρύβεται πίσω από την «ανεξήγητη» ανοχή των ελληνικών οικονομικών υπηρεσιών απέναντι στην τεράστια και παράνομη δραστηριότητα του Airbnb …Με «άνωθεν» υποδείξεις τής Γερμανικής Πρεσβείας δεν αγγίζεται αυτή η παράνομη δραστηριότητα. Η ίδια Πρεσβεία, η οποία δίνει εντολές να καταδιώκονται ανηλεώς οι «φοροφυγάδες» τεμπέληδες Έλληνες, είναι αυτή, η οποία δεν επιτρέπει σε κανέναν ν’ αγγίξει την τεράστια φοροδιαφυγή τού Airbnb. Γιατί; …Γιατί η φοροδιαφυγή αυτή αφορά τους Γερμανούς πελάτες της και απ’ αυτήν εξαρτάται η ικανότητα τους να εξυπηρετούν τα δάνειά τους στη Γερμανία.

Nazi dictatorship and deutsche bank | Twentieth century European history | Cambridge University Press Εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο …Το Airbnb είναι στρατηγικό όπλο για τους ΝΑΖΙ τής Γερμανίας …Είναι το όπλο αυτό, το οποίο θα τους επιτρέψει την επιχείρηση αφελληνισμού τής Ελλάδας …Το όπλο αυτό, το οποίο θα τους επιτρέψει ν’ αποκτήσουν εντός της Ελλάδας αιώνια ιδιοκτησία, χωρίς να πέσει ούτε μία βόμβα. Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν κατάφερε ο Χίτλερ με στρατιώτες και όπλα, θα το καταφέρουν ανθρώπινα σκουπίδια με κουστούμια, «καθρεφτάκια» και «χαντρούλες». Περί αυτού πρόκειται. Η Deutsche Bank, στηριζόμενη στα παράνομα έσοδα του Airbnb, χρηματοδότησε όλες τις αγορές ακινήτων των Γερμανών στην Ελλάδα …Η Deutsche Bank των «δανειστών» κρύβεται πίσω από τις αφόρητες πιέσεις, τις οποίες δέχεται το ελληνικό κράτος και οι οικονομικές του υπηρεσίες, προκειμένου να μην ελέγχουν και να μην καταδιώκουν τους Γερμανούς φοροφυγάδες τού Airbnb.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μόνον με τα κέρδη αυτής της τεράστιας φοροδιαφυγής μπορεί να στεφθεί με «επιτυχία» το «επενδυτικό» σχέδιο της τράπεζας αυτής εις βάρος τής Ελλάδας. Με ποιο άλλο σκεπτικό θα χρηματοδοτούσε έναν τέτοιο πανάκριβο εποικισμό, εάν δεν υπήρχε το τεράστιο έσοδο που παράγει το Airbnb, το οποίο εξ αρχής όλοι γνώριζαν ότι είναι παράνομο;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με απλή αριθμητική και όχι με ανώτερα μαθηματικά. Πώς έδωσε χρήματα η Deutsche Bank σε απολύτως αδύναμους οικονομικά Γερμανούς, για ν’ αγοράσουν δήθεν «εξοχικό» στην Ελλάδα; Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν καν ιδιοκτησία στη Γερμανία και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν δανεισμό για την απόκτησή της στην πατρίδα τους, εξασφάλισαν χρηματοδότηση για την αγορά «εξοχικού» στην Ελλάδα; Άνθρωποι, οι οποίοι δεν ξέρουν εάν μπορούν να πληρώσουν τη θέρμανσή τους στη Γερμανία, απέκτησαν «εξοχικό» χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους, όπως κάνουν οι μεγιστάνες; Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να πιούν έναν καφέ στη γειτονιά τους, απέκτησαν «εξοχικό», το οποίο απαιτεί αερομεταφορά για την απόλαυσή του;

Όλα αυτά τα παράλογα έγιναν, γιατί όλοι αυτοί οι «επενδυτές» τής συμφοράς —σε συνεννόηση με τη Deutsche Bank— εξασφάλισαν την «ανοχή» των Ελλήνων στο θέμα τού Airbnb …Η υπεραξία τής γης των Ελλήνων θ’ αποπληρώσει το δάνειό τους …Η Deutsche Bank τούς έκλεισε το «μάτι» και τους οργάνωσε ως εποίκους, οι οποίοι θα «σάρωναν» την αγορά ελληνικών ακινήτων σε τουριστικούς προορισμούς …Απολύτως παράνομα και εις βάρος τής ελληνικής οικονομίας !!!

Το BBC για το πρόβλημα στέγασης στα Χανιά λόγω Airbnb: “Δεν είναι ένα μέρος μόνο για τουρίστες” Γερμανοί —άφραγκοι κι άσχετοι— εμφανίζονται σαν «εισοδηματίες», οι οποίοι ψάχνουν δήθεν «εξοχικά», για ν’ απολαμβάνουν τον ήλιο στην Ελλάδα. Με τα λειτουργικά έξοδα της μιας καθαρίστριας «κλέβουν» από το τουριστικό έσοδο μιας χώρας που δεν τους ανήκει …και χωρίς να πληρώνουν σ’ αυτήν ούτε ένα ευρώ φόρο.

Αφήνουν τα κλειδιά τού ακινήτου τους στη γλάστρα τής αυλής τους και πληρώνονται από το εξωτερικό σε λογαριασμούς τού εξωτερικού …Στην Ελλάδα οι πελάτες τους εμφανίζονται σαν «φίλοι» τους, που «φιλοξενούνται» …«Φίλοι», τους οποίους δεν τους έχουν δει ποτέ κι ούτε πρόκειται να τους δουν στο μέλλον. Με αυτά τα έσοδα συντηρείται η επιχείρηση του γερμανικού εποικισμού στην Ελλάδα. Τα έσοδα των παράνομων Airbnb είναι αυτά, τα οποία πληρώνουν τις δόσεις στη ναζιστική Deutsche Bank των Εβραίων τοκογλύφων.

Στην Ελλάδα με τον τρόπο αυτόν «βιδώνονται» πραγματικοί ΝΑΖΙ πελάτες και —κατ’ ανάγκη— συνεργάτες τής Deutsche Bank …Άνθρωποι, οι οποίοι μισούν τους Έλληνες και θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι εξαιρετικά πολύτιμη για ν’ ανήκει στους «κατώτερους» τουρκόσπορους. Αυτοί είναι που έρχονται στην Ελλάδα σαν ιδιοκτήτες ακινήτων …και είναι επιλεγμένοι γι’ αυτόν τον λόγο …Είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι μισούν τους Έλληνες που αντιστάθηκαν στους γονείς τους, όταν αυτοί επιτέθηκαν σαν λυσσασμένες ύαινες την Ελλάδα …Είναι οι Γερμανοί, οι οποίοι μεταπολεμικά έζησαν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι δικαιούνταν, γιατί απλούστατα δεν αποζημίωσαν ποτέ για τα εγκλήματά τους τα θύματά τους κι έχουν μάθει αυτά τα θύματα και τις νόμιμες απαιτήσεις τους να τα θεωρούν αιώνιους εχθρούς. Αυτοί οι Γερμανοί λατρεύουν τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι πλημμυρίζουν τα ελληνικά νησιά και τους θεωρούν δυνάμει «μπράβους» τους. Αυτοί οι Γερμανοί εκτελούν ακόμα και πράξεις κατασκοπίας υπέρ των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών και βέβαια των διαβόητων ΜΚΟ. Κάθε ακίνητο της Deutsche Bank στην Ελλάδα αποτελεί «βάση» εξυπηρέτησης των γερμανικών συμφερόντων εις βάρος των Ελλήνων.

Αυτήν την Ελλάδα θέλουν να διαλύσουν απόλυτα οι Εβραίοι, γιατί στόχος τους είναι η ολοκληρωτική άλωση του Χριστιανισμού και εκ παραδόσεων —και λόγω των Ιερών Γραφών— μόνον την Ελλάδα φοβούνται. Αυτοί είναι που από την επομένη ημέρα τής «ήττας» τους δεν έπαψαν να εγκληματούν συστηματικά μέχρι σήμερα …Να εγκληματούν όχι μόνον εις βάρος τής Ελλάδας, αλλά εις βάρος όλων των Ευρωπαίων. Από το ελληνικό «παιδομάζωμα», το οποίο οδήγησε στο σημερινό «Μακεδονικό Ζήτημα», μέχρι τους ευρωπαϊκούς εμφυλίους, οι οποίοι άλλαξαν τον μεταπολεμικό ευρωπαϊκό χάρτη και όχι μόνον. Αυτοί μεθόδευσαν —μέσω των ναζιστών συνεργατών τής Κροατίας και των κομμουνιστών τής Σερβίας— τον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο, ο οποίος οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Οι ίδιοι, μέσω της «περεστρόικα», λεηλάτησαν την πάμπλουτη Ρωσία, παραδίδοντάς την στον έλεγχο των Εβραίων «ολιγαρχών» και των επίσης ατιμώρητων κομμουνιστών τύπου Πούτιν και Ζαχάροβας. Οι ίδιοι σήμερα —με επικεφαλής τον Εβραίο Ζελένσκι— «δρομολόγησαν» τον πόλεμο στην Ουκρανία, προκειμένου να εμφανίσουν τη Ρωσία σαν «φόβητρο» της Ευρώπης και με στόχο να την τρομοκρατήσουν.

Τώρα έχουν μπει στην τελική φάση τού σχεδιασμού τους για την παγκόσμια επικράτηση. Σε αυτόν τον στόχο βασική προϋπόθεση είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος του πάμπλουτου Χριστιανισμού και των θεόφτωχων πλέον λαών του. Εδώ βρίσκεται και η μεγαλύτερη ντροπή τού γερμανικού Κόσμου στην ιστορία του. Εάν η Γερμανία ήταν αυτή, η οποία «λέρωσε» με τα εγκλήματά της τον γερμανικό Κόσμο, η ντροπή του είναι πολύ μεγαλύτερη για τις ευθύνες του στη σημερινή κατάντια τού Χριστιανισμού. Θα αποδειχθεί ότι ο ίδιος ο γερμανικός Κόσμος —ο οποίος συνδέεται κυρίως με το δόγμα τού Προτεσταντισμού— είναι η «αχίλλειος πτέρνα» τής θρησκείας αυτής …Ο αδύναμος κρίκος της.

Θα αποδειχθεί ότι η ηγεσία του δεν ήταν μόνον η πιο δολοφονική, αλλά και η πιο άσχετη κι ανίκανη ανάμεσα στις ηγεσίες όλων των υπολοίπων χριστιανικών Δογμάτων. Εξαιτίας της οι Γερμανοί Προτεστάντες θα περάσουν στην ιστορία ως οι Χριστιανοί, που στη δική τους «βάρδια» εξουσίας αλλόθρησκοι Εβραίοι «έκλεψαν» τα πάντα από τον Χριστιανισμό …

Στη «βάρδια» των Γερμανών έχασε ο Χριστιανισμός τον έλεγχο της επικράτειάς του. Οι Εβραίοι τον εξευτέλισαν όπως δεν έχει εξευτελιστεί ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ άλλη θρησκεία από αλλόθρησκους.

White Anglo Saxon Protestant Shelf Ό,τι έγκλημα υπάρχει εις βάρος μιας κοινωνίας, το έχουν πραγματοποιήσει οι Εβραίοι εις βάρος των Χριστιανών …εξαιτίας των Γερμανών Προτεσταντών …Εξαιτίας των Γερμανών Προτεσταντών, οι οποίοι, είτε ως Πρώσοι τής Γερμανίας είτε ως Άγγλοι τής Βρετανίας είτε ως WASP των ΗΠΑ, νόμιζαν ότι βρήκαν στο πρόσωπό των Εβραίων ικανούς κι αξιόπιστους συνεργάτες να μοιραστούν μαζί τους την εξουσία τού χριστιανικού συστήματος …Έμπειρους στην απάτη συνεργάτες, για να «ρίξουν» τους υπόλοιπους «αδερφούς» Χριστιανούς. Δυστυχώς για όλους μας, οι εγκληματικά άσχετοι Προτεστάντες είχαν δει το «τυρί» των Εβραίων, αλλά όχι τη «φάκα». Ενώ γνώριζαν ότι οι Εβραίοι με τη δική τους θρησκεία είχαν δική τους «ατζέντα» για την «επικράτησή» τους στον Κόσμο, θεώρησαν ότι μπορούσαν να τους εκμεταλλευτούν. Ήταν «βλάκες» οι Ορθόδοξοι ή οι Καθολικοί Χριστιανοί, οι οποίοι επί αιώνες τούς είχαν τους Εβραίους ως τα πιο φτηνά τους «κωλοσφούγγια» και ήταν «έξυπνοι» οι Προτεστάντες, οι οποίοι τους έβαλαν «κορώνα» στο κεφάλι τους.

Μιλάμε για τρομακτικές ευθύνες, οι οποίες θα μπορούσαν να καταστρέψουν ολόκληρο τον ανθρώπινο Πολιτισμό. Πήραν στα «χέρια» τους το «τιμόνι» τής ανθρωπότητας και την οδηγούν στα «βράχια» τής καταστροφής. Αυτοί, οι οποίοι με «τσεκούρια» μπήκαν στα «σαλόνια» τής Ρώμης, δεν το εκτίμησαν. Αυτοί, οι οποίοι με την απλή βία κατέλαβαν την κορυφή τού πιο ισχυρού και περίπλοκου ανθρώπινου συστήματος εξουσίας —και το οποίο ΠΟΤΕ οι ίδιοι δεν θα ήταν σε θέση να διανοηθούν και να δημιουργήσουν—, το έχασαν από τον έλεγχό τους, απειλώντας την επιβίωση της ίδιας της ανθρωπότητας. Από κόμπλεξ κατωτερότητας και μανία να «σβήσουν» από την Ιστορία τούς αυθεντικούς δημιουργούς του, το παρέδωσαν στον έλεγχο των τοκογλύφων και των νταβατζήδων κι έθεσαν την ίδια την ύπαρξή του σε κίνδυνο. Ενώ γνώριζαν την αυθεντικότητα των «Πρωτοκόλλων των Σοφών τής Σιών» θεώρησαν ότι δεν αφορούσαν τους ίδιους και τις κοινωνίες τους.

Επειδή οι συνωμότες Εβραίοι τούς έδωσαν στο «πιάτο» την τρομερή Ρωσία τής Ορθοδοξίας, νόμισαν ότι τους ήταν χρήσιμοι, αλλά δεν είδαν ότι οι Εβραίοι, μέσω του «διαβρωτικού» κομμουνισμού, «πριόνιζαν» το ίδιο το «κλαδί» τού Χριστιανισμού επάνω στο οποίο κάθονταν και οι ίδιοι. Είχαν «μεθύσει» οι Προτεστάντες και νόμιζαν ότι έγιναν «κοσμοκράτορες» εις βάρος των πάντων. Είχαν «μεθύσει» οι άχρηστοι και οι βλάκες —σαν τον Ρούσβελτ και τον Τσόρτσιλ— και νόμιζαν ότι έγιναν «θεοί», οι οποίοι αποφασίζουν για την «πορεία» τού Κόσμου, ενώ ήταν απλά πιόνια τού Σιωνισμού. Ο Προτεσταντισμός, ως το νεότερο δόγμα τού Χριστιανισμού, είχε πάρει τη «σκυτάλη» τής εξουσίας του και —όπως η ιστορία πλέον «δείχνει»— απέτυχε παταγωδώς …Ούτε για έναν αιώνα δεν μπόρεσαν να κρατήσουν απόρθητη την Τρίτη Ρώμη …Τη δική τους Ρώμη. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Μέσα σε λίγες δεκαετίες οι «διαβρωτικοί» Εβραίοι διέλυσαν τα πάντα. Με τις «πλάτες» των αφελέστερων των Χριστιανών λεηλάτησαν τον πλούτο τού Χριστιανισμού …Τον «ξεδόντιασαν», εφόσον αποβιομηχάνισαν τα κράτη του και μετέτρεψαν τις κοινωνίες τους σε άεργες τεμπέλικες και παρασιτικές κοινωνίες …Κοινωνίες, οι οποίες μαστίζονται από την υπογεννητικότητα και γερνάνε μέσα στην αδυναμία τους να επιτύχουν ακόμα και την αυτοσυντήρησή τους.

Οι «πληγές του Φαραώ» στην Αφρική: Kαλύφθηκε από... ακρίδες | Έθνος Τώρα, που οι Εβραίοι τα ισοπέδωσαν όλα, αρπάζουν ό,τι απέμεινε, κι αυτό είναι τα ίδια τα σπίτια των Χριστιανών …Άπληστες «ακρίδες», οι οποίες στο πέρασμά τους δεν αφήνουν τίποτε όρθιο. Αυτές οι αρπακτικές «ακρίδες» τής Ανατολής και προκειμένου να μην αντιδρούν οι Χριστιανοί, τους «φυτεύουν» μέσα στις γειτονιές τους φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να τους απειλούν με εμφυλιοπολεμικού επιπέδου συγκρούσεις. Οι Εβραίοι με τα όπλα των ίδιων των Χριστιανών διέλυσαν ολόκληρα ισλαμικά κράτη, για να «παράγουν» τα «κύματα» της λαθρομετανάστευσης που τους χρειάζονταν, ώστε ν’ «αλυσοδέσουν» τους Χριστιανούς μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι». Ο γερασμένος κι απογυμνωμένος Χριστιανισμός σήμερα «φλέγεται» και περιμένει την «άνωθεν» σωτηρία, γιατί οι ηγέτες του —όλων των δογμάτων— έχουν ηττηθεί κατά κράτος.

Από αυτήν τη λαίλαπα της «ερήμου», η οποία θυμίζει τις «πληγές τού Φαραώ», δεν πρόκειται να γλιτώσει κανένα χριστιανικό κράτος, σε όποιο δόγμα κι αν ανήκει, όσο ισχυρό κι αν είναι …Κανένας δεν θα γλιτώσει, είτε μιλάμε για κράτη όπως η Ορθόδοξη Ρωσία είτε για την Καθολική Ιταλία …ΟΛΟΙ έχουν λεηλατηθεί κι έχουν φτάσει στα όρια της καταστροφής.

Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στους Εβραίους «επενδυτές» κι έχουν φτωχοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τους λαούς τους, οι οποίοι πλέον αδυνατούν να επιβιώσουν χωρίς κάποια «επιδοματική» πολιτική, που απλά τους συντηρεί στα όρια της εξαθλίωσης.

Σήμερα οι Εβραίοι φτάνουν στο τέλος της «διαδρομής» τους και διαλύουν κυριολεκτικά την κορυφαία χριστιανική δύναμη, που είναι οι ΗΠΑ.

Διαλύουν τον βασικό τους συνέταιρο στην πορεία τους προς της Κορυφή τού Κόσμου.

Έχουν λεηλατήσει τον πλούτο τους, «χαρίζοντάς» τους πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία δημόσια χρέη. Έχουν εξαγοράσει με «χαρτάκια» όλες τις πόλεις τους. Τώρα σαρώνουν όλη την καλλιεργήσιμη γη τους, για να ελέγξουν απόλυτα τον πληθυσμό τους.

Έχουν υποβαθμίσει όλες τις «υπηρεσίες», οι οποίες αφορούν τον λαό τους …Από το σύστημα εκπαίδευσης μέχρι το σύστημα υγείας. Τα πάντα εκεί κινούνται σε επίπεδα τριτοκοσμικών κρατών. Τα παιδιά στις ΗΠΑ δεν πηγαίνουν στα σχολεία, γιατί είναι κλειστά, λόγω έλλειψης πόρων για τη λειτουργία τους.

Φτωχοί Αμερικανοί πεθαίνουν αβοήθητοι, γιατί το ιδιωτικό σύστημα υγείας αρνείται να τους βοηθήσει εάν δεν πληρώσουν. Πεινασμένοι Αμερικανοί περιμένουν με τις ώρες στις ουρές να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα, για να επιβιώσουν. Ο αμερικανικός λαός καθημερινά βλέπει το επίπεδο της ζωή του να υποβαθμίζεται. Υπάρχουν περιοχές, όπου κάποιοι κοινωνικοί δείκτες —όπως για παράδειγμα το προσδόκιμο ζωής— βρίσκονται στα επίπεδα των κρατών τής υποσαχάριας Αφρικής.

Όλα αυτά συμβαίνουν, έχοντας από «πάνω» τους τούς βλοσυρούς Εβραίους να τους κουνάνε το «δάκτυλο» και να τους κατηγορούν για ρατσισμό και όλων των τύπων τις «φοβίες» …

Να κατηγορούν οι δισεκατομμυριούχοι τους φτωχούς για αλαζονεία και πίστη στη «λευκή ανωτερότητα». Θέμα χρόνου είναι η «έκρηξη» αυτού του λαού κι αυτό είναι που τους φοβίζει. Για τον έλεγχο αυτού του «ερεθισμένου» πληθυσμού οι Εβραίοι πλημμυρίζουν τις ΗΠΑ με εκατομμύρια μετανάστες, για να τον απειλούν και να τον εκβιάζουν, προκειμένου να μην αντιδρά.

Όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν τού αλτσχάιμερ, η οποία στην πραγματικότητα διευθύνεται από τον Εβραίο προσωπάρχη τού Λευκού Οίκου Κλάιν …Η Κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, η οποία παραδίδει —μέσω της Εβραίας Γέλεν— το σύνολο του αμερικανικού πλούτου στους Εβραίους «τοκογλύφους» …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με τον Εβραίο υπουργό εξωτερικών Μπλίνκεν, «δαιμονοποιεί» τη Ρωσία, προκειμένου το «παραμύθι» τής ρωσικής απειλής να οδηγήσει τους λαούς στην «ομηρία» τους …Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με τον Εβραίο υπουργό Εσωτερικών Μαγιόρκας, έχει ανοίξει τα σύνορα των ΗΠΑ, για να κατακλυστούν αυτές από λαθρομετανάστες —που θα γίνουν πειθήνια «όργανα» και ψηφοφόροι του σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος—

…Η κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, με Γενικό Εισαγγελέα τον Εβραίο Γκάρλαντ, έχει επιτρέψει μια πρωτοφανή έκρηξη εγκληματικότητας, για να τρομοκρατηθεί ο αμερικανικός λαός, αλλά και να δημιουργηθεί μια κατάσταση βίας και χάους, που να επιτρέπει στο παρακράτος των Antifa και των BLM να δρα χωρίς τον φόβο της τιμωρίας …

H Κυβέρνηση του Σιωνιστή Μπάιντεν, ο οποίος υπογράφει ό,τι του βάζει μπροστά του ο Εβραίος αρχηγός των Δημοκρατικών …ο Εβραίος Σούμερ.

Αυτοί οι ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος είναι που σήμερα έχουν στρέψει την κεντρική εξουσία των χριστιανικών ΗΠΑ εναντίον τού –στην απολύτως συντριπτική του πλειοψηφία— χριστιανικού λαού τους. Αυτοί, οι οποίοι —εν μέσω πρωτοφανούς εγκληματικότητας— απολύουν χιλιάδες αστυνομικούς, για να περιορίσουν δήθεν τα κρατικά «έξοδα», είναι οι ίδιοι που σήμερα θέλουν να προσλάβουν δεκάδες χιλιάδες ένοπλους «εφοριακούς» τού IRS, για να τους στρέψουν εναντίον φιλήσυχων νοικοκυραίων …Εναντίον της μεσαίας τάξης, η οποία έχει σχεδόν «εξαφανιστεί» με τη βίαιη κι απότομη φτωχοποίησή της. Εναντίον αυτής της βασικής κοινωνικής τάξης, της οποίας η δραστηριότητα συνδέεται με την εθνική οικονομία και την παραγωγή —και η οποία έχει ως θρήσκευμά της τον Χριστιανισμό— στρέφεται η εξουσία των Εβραίων …Η εξουσία αυτή, η οποία βρίσκεται στα «χέρια» τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Μέσα στην επικράτεια του Χριστιανισμού δηλωμένοι Εβραίοι έχουν κηρύξει διωγμούς κατά των χριστιανών. Ό,τι είναι χριστιανικό καταδιώκεται με πάθος. Ακόμα και το ταπεινό ροζάριο εμφανίζεται σαν «όπλο» θρησκευτικού φονταμενταλισμού.

Τα Χριστούγεννα έχουν γίνει «στόχος» των πάντων σαν ρατσιστική γιορτή, η οποία «προσβάλει» δήθεν τους αλλόθρησκους …μέσα στον χριστιανικό χώρο.

Τα χριστιανικά έθιμα έχουν δαιμονοποιηθεί κι έχουν συνδεθεί με τις πιο σκοτεινές πτυχές τής αμερικανικής ιστορίας. Τα πάντα δοκιμάζονται εις βάρος των Χριστιανών στο όνομα της ανθρώπινης χειραφέτησης, την οποία κανένας δεν αντιλαμβάνεται, γιατί απλούστατα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Αυτοί είναι που παίζουν τα «παιχνίδια» με τον διωγμό κατά τού Ρεπουμπλικάνου Τραμπ, προκειμένου να διχάσουν τους Αμερικανούς και να παρουσιάσουν τους χριστιανούς σαν φασίστες και υπέρμαχους της ρατσιστικής «λευκής υπεροχής».

«Παίζουν» δηλαδή με το θέμα τού Τραμπ όχι επειδή τον φοβούνται, αλλά επειδή επιθυμούν να τον εκμεταλλευτούν. Δεν φοβούνται να «παίζουν» το παιχνίδι τής πρόκλησης με τον Τραμπ, γιατί επιπλέον βολεύεται κι ο ίδιος από πλευράς δημοσιότητας.

Ο μόνος, ο οποίος πραγματικά θίγεται, είναι ο αμερικανικός λαός που διχάζεται. Αυτό είναι το ζητούμενο και σ’ αυτό το σημείο τούς ευνοεί η «γραφική» παρουσία τού Τραμπ. «Παίζουν» το παιχνίδι τής πρόκλησης απέναντι σ’ έναν βολικό αντίπαλο, ο οποίος γνωρίζει το «παιχνίδι» τής δημοσιότητας, ώστε να «σπρώξουν» όλα τα συμβατικά και συντηρητικά στοιχεία τής αμερικανικής κοινωνίας προς τα «άκρα» και να τα ταυτίσουν με ό,τι πιο ακραίο υπάρχει στην αμερικανική κοινωνία …

Το ένα άκρο των ρατσιστών και των φασιστών και το άλλο των ανώμαλων και των απάτριδων. Αυτός είναι ο στόχος τους με τις «ακρότητες» τους …Προσπαθούν να ταυτίσουν το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων με τους θρησκόληπτους χριστιανούς και τους ρατσιστές τής Κου-Κλουξ-Κλαν, για να «πιστωθούν» οι ίδιοι σαν «Δημοκρατικοί» την «προστασία» τής Δημοκρατίας …Να «πιστωθούν» οι ίδιοι όλα τα θετικά τού ανθρώπινου πολιτισμού και βέβαια να εξασφαλίσουν την υποστήριξη όλων των υπολοίπων πολιτών —οι οποίοι μισούν τα άκρα— και βέβαια την υποστήριξη των λαθρομεταναστών. Θέλουν να «δαιμονοποιήσουν» αυτούς τους οποίους θεωρούν «trampers», ώστε ανά πάσα στιγμή ν’ απειλούν την αμερικανική κοινωνία με εμφύλιο …Πραγματικές απειλές, οι οποίες εξαπολύονται απροκάλυπτα απ’ όλα τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι Εβραίοι.

Το Ράιχσταγκ στις φλόγες: Τυχαίο γεγονός ή ναζιστική προβοκάτσια; Γνωρίζουν το παιχνίδι τής «δαιμονοποίησης» από την εποχή που ο Χίτλερ μονοπωλούσε την εξουσία με «φόβητρο» την απειλή των κομμουνιστών. Γι’ αυτόν τον λόγο τούς εξυπηρετεί το παιχνίδι απέναντι σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Θέλουν οι «τραμπιστές» να γίνουν πολιτική «ετικέτα» με άσχημο περιεχόμενο, που να «λερώνει» …σε όποιον αυθαίρετα θα την τοποθετούν …Να γίνουν οι «τραμπιστές» όμοιοι με τους «χιτλερικούς» ή τους «σταλινικούς» ή τους «μαοϊκούς» κλπ.. Η αυθαιρεσία αυτή, η οποία στο παρελθόν δημιουργούσε «κρυφοχιτλερικούς», «κρυφοσταλινικούς» κλπ. θα δημιουργεί τώρα «κρυφοτραμπικούς» και ό,τι βολεύει αυτούς που ελέγχουν τα ΜΜΕ και συκοφαντούν όποιον τους απειλεί. Δοκιμασμένες εφαρμογές είναι αυτές. Ακόμα και το συμβάν τού Καπιτωλίου είναι απόλυτη αντιγραφή τής πυρπόλησης του Ράιχσταγκ από τους ναζιστές, προκειμένου να το φορτώσουν στους κομμουνιστές για ν’ «αποδείξουν» την πραγματικότητα της απειλητικής τους παρουσίας. Οι ίδιοι Εβραίοι, σε συνεργασία με τους ίδιους ΝΑΖΙ και κομμουνιστές, έστησαν και πάλι την ίδια «παράσταση» τρομοκράτησης του λαού που τους ενδιαφέρει. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται να επιδίδονται σε ακρότητες τύπου επιδρομής στην έπαυλη του Τραμπ …Τους ευνοεί η ένταση της πρόκλησης και δεν τους απειλεί.

Hi, Merrick Garland and I'm the Piece of Shit Attorney General who believes parents who Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο προκλητικός ο «εκκωφαντικά» Εβραίος Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ. Δεν φοβούνται να πολιτικοποιήσουν το FBI και άρα τις αντιδράσεις που αυτήν τους η επιλογή θα ξεσηκώσει …Επάνω σε αποδεδειγμένα επιτυχές και πολλάκις εφαρμοσμένο σχέδιο λειτουργούν. Αυτοί γνωρίζουν ακριβώς τι κάνουν, ενώ οι αντίπαλοί τους όχι. Αυτοί ελέγχουν τα ΜΜΕ, ως νέοι «Γκέμπελς», ενώ οι αντίπαλοί τους είναι ανοργάνωτοι κι άσχετοι. Απλά πράγματα και δοκιμασμένα. Ο Εβραίος Εισαγγελέας Ράινχαρντ, ο οποίος προστάτευε το κύκλωμα των παιδεραστών τού Έπσταϊν, του Κλίντον και του Πρίγκιπα Ανδρέα, ήταν αυτός που πολιτικοποίησε το FBI και προκάλεσε την «επιδρομή» στην έπαυλη του πρώην Προέδρου.

Αυτό το έκανε με την κάλυψη του Εβραίου Γενικού Εισαγγελέα Γκάρλαντ …Όλοι οι Εβραίοι «κολλητοί» και φίλοι τού Έπσταϊν, του Σούμερ και του Ντέρσοβιτς, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εκφράσουν τη νέα «ηθική» των «άθρησκων» ΗΠΑ …

Αυτοί, οι οποίοι «καταγγέλλουν» τους «βάρβαρους» Χριστιανούς για «ξενοφοβία», «ομοφοβία», «ρατσισμό» κλπ. …Οι «πολιτισμένοι» φίλοι τού Επστάιν και «επιβάτες» τού Lolita express.

Ο Χριστιανισμός «φλέγεται» στην κυριολεξία, γιατί οι αδίστακτοι κλέφτες τον λεηλατούν και θέλουν να χαθούν με τη «λεία» τους μέσα στο χάος και στον πανικό.

Κατάλαβε τώρα ο αναγνώστης πόσο σημαντικό είναι το Airbnb για τους συνωμότες; Πόσο σημαντικό είναι για τους σφετεριστές τού Χριστιανισμού και του πλούτου του; Από τη στιγμή που οι «εισαγόμενοι» λαθρομετανάστες είναι το βασικό και ίσως μοναδικό τους «όπλο» απέναντι στα θύματά τους, το Airbnb αποτελεί γι’ αυτούς στρατηγικό «όπλο».

Είναι αυτό, το οποίο «σπάει» τη βασική τους άμυνα, η οποία στηρίζεται στην ιδιοκτησία τής επικράτειάς τους. Είναι αυτό, το οποίο δημιουργεί «χώρο» στις γειτονιές των Χριστιανών, για να τοποθετήσουν εκεί τους δικούς τους ανθρώπους.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό γι’ αυτούς να «μπουν» και οι κατοικίες των λαών στους «λογαριασμούς» των κρατικών χρεών, ώστε —μέσω των τραπεζών— να «σκουπίσουν» εκατομμύρια καταλυμάτων με συνοπτικές διαδικασίες —όπως έκαναν στο Βερολίνο—.

Γι’ αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό το Airbnb γι’ αυτούς, οι οποίοι θέλουν να «λιώσουν» τους Χριστιανούς και να μεταφέρουν μέσα στον Χριστιανισμό εκατομμύρια αλλόθρησκων, για να τους εκβιάζουν ακόμα και με άμεση βία μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές;

Το Airbnb τούς επιτρέπει να τοποθετούν παντού τους δικούς τους ανθρώπους και να βάζουν παντού «φωτιές».

Αυτοί είναι που πιέζουν όλα τα κράτη ν’ αφήσουν εκτός ελέγχου το παντελώς παράνομο Airbnb. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν αναζητούν το «βρόμικο» χρήμα, είναι εκείνοι που επιτρέπουν στο Airbnb να παράγει δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ τέτοιου χρήματος, χωρίς να τιμωρείται κανένας. Το Airbnb τούς είναι απαραίτητο, γιατί μέσω αυτού δημιουργούνται κι εξελίσσονται οι μικροεστίες «φωτιάς» που βάζουν αυτοί οι δολιοφθορείς σε ΟΛΕΣ τις γειτονιές ΟΛΩΝ των κρατών, προκειμένου να τις αλώσουν. Αυτοί είναι που επιτίθονται σήμερα στην Ελλάδα. To Airbnb τούς επιτρέπει —μετά τον «βομβαρδισμό» των Μνημονίων— να εποικίσουν την Ελλάδα και να διώξουν τους Έλληνες από τις εστίες τους. Κανένας δεν γνωρίζει πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κατοικιών άρπαξαν από τους Έλληνες, εξαγοράζοντας «κοψοχρονιά» τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Μέρκελ και Σόιμπλε υποχρέωναν ακόμα και με την απειλή βίας το ελληνικό κράτος να «πουλάει» τα δάνεια αυτά αποκλειστικά σε ξένους …Δεν τους ενδιέφεραν καν τα χρήματα των Ελλήνων …

Τους ενδιέφερε ν’ αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων. Ούτε ο Ξέρξης δεν επιχείρησε κάτι τέτοιο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Chapter Summaries #2 - The Adventures of Ulysses Δεν θα κάνουμε κάποια αναλυτική περιγραφή τού ΤΕΛΟΥΣ μέσα από το κείμενο αυτό, γιατί αυτό το έχουμε κάνει ήδη μέσα από άλλα κείμενα.

Το μόνο που θα πούμε σε όλους αυτούς είναι το γνωστό: …Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά …

Γελά ακόμα περισσότερο, όταν τα σχέδια αυτά συγκρούονται με τα δικά Του …Ειδικά όταν «επιστρέφει» ο Ίδιος και βρίσκει τον Οίκο Του κανονικό «πορνείο» με επικεφαλής πρωταγωνιστές όλους τους διαβόητους «νταβατζήδες» και «μπράβους» τής παγκόσμιας ιστορίας. Κάποιοι ξένοι «εισβολείς» αποφάσισαν να αδικήσουν το παιδί τού Κυρίου και να του «φάνε» την Κληρονομιά του. Κάποιοι αποφάσισαν να «ξεσπιτώσουν» τον αγαπημένο Του «Τηλέμαχο» και θα κλάψουν όσο δεν φαντάζονται !!!…

Οι «Πόρτες» τού Χριστιανισμού «κλείνουν» η μία μετά την άλλη …κι αλίμονο σ’ εκείνους, οι οποίοι θα βρεθούν μέσα σ’ αυτόν να κάνουν αυτά που δεν πρέπει …στη χειρότερη γι’ αυτούς ώρα !!!…

…Ο Εβραίος «Αντίνοος» και ο Ναζιστοκομμουνιστής «Ευρύμαχος» δεν θα τη «βγάλουν» τη «νύχτα» !!!…

…Το «ξημέρωμα» δεν θα το «δουν» !!!

 

 

Παναγιώτης Τραϊανού

 

Πηγή

Προβολές : 1,396


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα