CDC, HΠΑ: Μόνο τα δηλητηριασμένα νεφρικά κύτταρα πιθήκων ” ανέπτυξαν ” τον ” ιό ” SARS-Cov-2

CDC, HΠΑ: Μόνο τα δηλητηριασμένα νεφρικά κύτταρα πιθήκων ” ανέπτυξαν ” τον ” ιό ” SARS-Cov-2

25 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:579
Μοίρασέ το

 

 

 

Οι ιολόγοι διαπίστωσαν ότι τα διαλύματα που περιείχαν SARS-CoV-2 – ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες – ΔΕΝ ήταν, επαναλαμβάνω ΔΕΝ ήταν μολυσματικά σε καμία από τις τρεις καλλιέργειες ανθρώπινων ιστών που εξέτασαν

Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι απέδειξαν, με τους δικούς τους όρους, ότι αυτός ο “νέος κορονοϊόςδεν είναι μολυσματικός για τον άνθρωπο. 

Είναι μολυσματικός ΜΟΝΟ σε κύτταρα νεφρών πιθήκων, και μόνο όταν προσθέσετε στο μείγμα δύο ισχυρά φάρμακα (γενταμικίνη και αμφοτερικίνη), που είναι γνωστό ότι είναι τοξικά για τα νεφρά.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Αυτή την εβδομάδα, η συνάδελφος και φίλη μου Sally Fallon Morell έθεσε υπόψη μου ένα καταπληκτικό άρθρο που δημοσίευσε το CDC. Ο σύνδεσμος για το άρθρο είναι εδώ, και δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2020. Σκοπός του άρθρου ήταν μια ομάδα περίπου 20 ιολόγων να περιγράψει την κατάσταση της επιστήμης σχετικά με την απομόνωση, τον καθαρισμό και τα βιολογικά χαρακτηριστικά του νέου ιού SARS-CoV-2 και να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με άλλους επιστήμονες για τη δική τους έρευνα.

Μια ενδελεχής και προσεκτική ανάγνωση αυτού του σημαντικού εγγράφου αποκαλύπτει ορισμένα συγκλονιστικά ευρήματα.

Πρώτον, στην ενότητα με τίτλο “Whole Genome Sequencing” (Αλληλούχιση Ολόκληρου Γονιδιώματος), διαπιστώνουμε ότι αντί να έχει απομονώσει τον ιό και να έχει αλληλουχήσει το γονιδίωμα από άκρη σε άκρη, ότι το CDC “σχεδίασε 37 ζεύγη εμφωλευμένων PCRs που εκτείνονται στο γονιδίωμα με βάση την αλληλουχία αναφοράς του κορονοϊού (GenBank accession no. NC045512)”.

Για μένα, αυτό το βήμα δημιουργίας μέσω υπολογιστή συνιστά επιστημονική απάτη.

Ακολουθεί μια ισοδυναμία: Μια ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι βρήκε έναν μονόκερο επειδή βρήκε ένα κομμάτι από μια οπλή, μια τρίχα από μια ουρά και ένα κομμάτι από ένα κέρατο. Στη συνέχεια προσθέτουν αυτές τις πληροφορίες σε έναν υπολογιστή και τον προγραμματίζουν να αναδημιουργήσει τον μονόκερο, και στη συνέχεια ισχυρίζονται ότι αυτή η αναδημιουργία του υπολογιστή είναι ο πραγματικός μονόκερος. Φυσικά, δεν είχαν δει ποτέ στην πραγματικότητα έναν μονόκερο και έτσι δεν θα μπορούσαν να εξετάσουν τη γενετική του σύνθεση για να συγκρίνουν τα δείγματά τους με τα μαλλιά, τις οπλές και το κέρατο του πραγματικού μονόκερου.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αποφάσισαν ποιο είναι το πραγματικό γονιδίωμα του SARS-CoV-2 με “συναίνεση“, κάτι σαν ψηφοφορία. Και πάλι, διαφορετικά προγράμματα υπολογιστών θα καταλήξουν σε διαφορετικές εκδοχές του φανταστικού “μονόκερου“, οπότε συγκεντρώνονται ως ομάδα και αποφασίζουν ποιος είναι ο πραγματικός φανταστικός μονόκερος.

Το πραγματικά εντυπωσιακό εύρημα αυτής της μελέτης έρχεται αργότερα, ένα εύρημα τόσο σοκαριστικό που χρειάστηκε να το διαβάσω πολλές φορές για να μπορέσω να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Επιτρέψτε μου να παραθέσω το απόσπασμα αυτούσιο:

Τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτή η διατύπωση και γιατί είναι η πιο σοκαριστική δήλωση της ιολογικής κοινότητας; Όταν οι ιολόγοι προσπαθούν να αποδείξουν τη μόλυνση, έχουν τρεις πιθανούς “ξενιστές” ή μοντέλα στα οποία μπορούν να δοκιμάσουν. Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος. Η έκθεση σε ανθρώπους γενικά δεν γίνεται για ηθικούς λόγους και δεν έχει γίνει ποτέ με τον SARS-CoV-2 ή οποιονδήποτε κορονοϊό. Ο δεύτερος πιθανός ξενιστής είναι τα ζώα. Ξεχνώντας για μια στιγμή ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούν καθαρισμένο ιό όταν εκθέτουν ζώα, χρησιμοποιούν διαλύματα που ισχυρίζονται ότι περιέχουν τον ιό. Η έκθεση σε ζώα έχει γίνει μία φορά με τον SARS-CoV-2, σε ένα πείραμα που χρησιμοποίησε ποντίκια. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κανένα από τα άγρια (φυσιολογικά) ποντίκια δεν αρρώστησε. Σε μια ομάδα γενετικά τροποποιημένων ποντικών, ένας στατιστικά ασήμαντος αριθμός έχασε λίγη γούνα. Δεν παρουσίασαν τίποτα παρόμοιο με την ασθένεια που ονομάζεται Covid 19.

Η τρίτη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι ιολόγοι για να αποδείξουν τη μόλυνση και την παθογένεια – η μέθοδος στην οποία βασίζονται περισσότερο – είναι ο εμβολιασμός διαλυμάτων που πιστεύουν ότι περιέχουν τον ιό σε διάφορες καλλιέργειες ιστών. Όπως έχω επισημάνει πολλές φορές, ένας τέτοιος εμβολιασμός δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι σκοτώνει (λυώνει) τον ιστό, εκτός εάν ο ιστός έχει πρώτα λιμοκτονήσει και δηλητηριαστεί.

Το συγκλονιστικό στο παραπάνω απόσπασμα είναι ότι χρησιμοποιώντας τις δικές τους μεθόδους, οι ιολόγοι διαπίστωσαν ότι τα διαλύματα που περιείχαν SARS-CoV-2 – ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες – ΔΕΝ ήταν, επαναλαμβάνω ΔΕΝ ήταν μολυσματικά σε καμία από τις τρεις καλλιέργειες ανθρώπινων ιστών που εξέτασαν. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι απέδειξαν, με τους δικούς τους όρους, ότι αυτός ο “νέος κορονοϊόςδεν είναι μολυσματικός για τον άνθρωπο. Είναι μολυσματικός ΜΟΝΟ σε κύτταρα νεφρών πιθήκων, και μόνο όταν προσθέσετε στο μείγμα δύο ισχυρά φάρμακα (γενταμικίνη και αμφοτερικίνη), που είναι γνωστό ότι είναι τοξικά για τα νεφρά.

Φίλοι μου, διαβάστε αυτό ξανά και ξανά. Αυτοί οι ιολόγοι, που δημοσιεύτηκαν από το CDC, πραγματοποίησαν μια σαφή απόδειξη, με τους δικούς τους όρους, που δείχνει ότι ο ιός SARS-CoV- 2 είναι ακίνδυνος για τον άνθρωπο. Αυτό είναι το μόνο δυνατό συμπέρασμα, αλλά, δυστυχώς, αυτό το αποτέλεσμα δεν αναφέρεται καν στο συμπέρασμά τους. Λένε απλώς ότι μπορούν να παρέχουν αποθέματα ιών που καλλιεργούνται μόνο σε κύτταρα Vero πιθήκων, και …σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε…

Αν οι άνθρωποι καταλάβαιναν πραγματικά πώς γίνεται αυτή η “επιστήμη”, θα ήλπιζα ότι θα εισέβαλαν στις πύλες και θα απαιτούσαν ειλικρίνεια, διαφάνεια και αλήθεια.

——————

Δικτυογραφία:

ONLY POISONED MONKEY KIDNEY CELLS ‘GREW’ THE ‘VIRUS’ – Dr. Tom Cowan

https://drtomcowan.com/blogs/blog/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus

Πηγή

Προβολές : 579


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα