Covid19: Συμπτώματα Πανομοιότυπα Με Δηλητηρίαση Από Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία – Ναι, Αυτό Είναι Το Wifi, Τα Κινητά Τηλέφωνα Και Όλα Τα Gs. 3g + 4g + 5g

10 Απριλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2267
Μοίρασέ το

Πώς τολμούν να προσπαθούν να με φιμώσουν; Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν ότι κάποια γεγονότα πρέπει να αποκρύπτονται από το κοινό; Παρατηρώ ότι δεν μπορούν να αντικρούσουν το έργο μου, οπότε παίρνουν την οδό του δειλού και “καίνε τα βιβλία”.

Χιλιάδες λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί επειδή αμφισβητούν ολόκληρη την αφήγηση του Covid19. Χιλιάδες άλλοι επειδή απλώς μοιράστηκαν τη δουλειά που έκαναν άλλοι. Χιλιάδες YouTubers έχουν χάσει ολόκληρα τα κανάλια τους και το εισόδημά τους από αυτά.

 

 

 

 

Η αστυνομία σκέψης φιμώνει κάθε φωνή που τολμά να αποκαλύψει τις αλήθειες για τον κορονοϊό, τα εμβόλια και την σχέση τους με το 5g και τα κινητά τηλέφωνα.

 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Από τον Ιανουάριο του 2020 ερευνώ, γράφω και διαδίδω ό,τι μπορούσα να ανακαλύψω σχετικά με τη δηλητηρίαση από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Παρήγαγα έναν τεράστιο αριθμό άρθρων, έγραψα στην κυβέρνησή μου και στην υγειονομική αρχή και μοιράστηκα τα αποτελέσματά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; 

Η κυβέρνησή μου με αγνόησε. Η MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου μου απάντησε ευγενικά και όταν μοιράστηκα τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολιορκήθηκα από μοχθηρά τρολ και αμέσως αποπληροφορήθηκα.

Εδώ είμαι, 2 χρόνια μετά, και εξακολουθώ να χτυπάω αυτό το φτωχό παλιό φορητό υπολογιστή, του οποίου τα πλήκτρα είναι τώρα γυαλιστερά και στερούνται των χαρακτήρων που κάποτε ήταν τυπωμένοι λαμπρά στην επιφάνειά τους.

Ευτυχώς, πληκτρολογώ με την αφή, οπότε αυτό δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για μένα.

Ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που έχω συγκεντρώσει σε αυτά τα 2 χρόνια είναι ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΣ.

Τα περισσότερα από αυτά είναι αρχειοθετημένα εδώ:

Αυτή ήταν η πρώτη μου ανάρτηση εδώ στο Substack.

Το παλαιότερο υλικό που μπόρεσα να ανακαλύψω προήλθε από αποχαρακτηρισμένα στρατιωτικά έγγραφα των ΗΠΑ, ορισμένα μεταφρασμένα από τα ρωσικά.

Απόσπασμα από: ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΒΟΛΙΑΣ (ΡΑΔΙΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΟΛΙΑ) ΕΥΡΩΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (U) (BIOLOGICAL SIGNIFICANCE OF ELECTROMAGNETIC RADIATION (RADIOWAVES AND MICROWAVES) EURASION AND COMMUNIST COUNTRIES (U))

DST-1S1OS-074-76

Μάρτιος 1976

 “Συνδυασμοί συχνοτήτων και άλλων χαρακτηριστικών του σήματος για την παραγωγή άλλων νευρολογικών επιδράσεων μπορεί να είναι εφικτοί σε αρκετά χρόνια. Προτείνεται επίσης η δυνατότητα πρόκλησης μεταβολικών ασθενειών. Πειράματα σε ζώα που αναφέρονται στην ανοικτή βιβλιογραφία έχουν καταδείξει τη χρήση χαμηλού επιπέδου σημάτων μικροκυμάτων για την πρόκληση θανάτου από καρδιακή κρίση ή από νευρολογικές παθολογίες που προκύπτουν από τη διάρρηξη του αιματοεγκεφαλικού φραγμού”.

 Πλήρες κείμενο: https://www.academia.edu/7147073/Admission_of_harm_by_Governments_and_Former_Industry_Insiders_Top_Motorola_Executive_Lead_Scientist_in_Largest_Cellphone_Studes_project_Microwave_Weapons_Specialist_T-Mobile_study_admissions_

ΤΟΤΕ ΤΙ; 

Έγραψα μια σειρά 7 τμημάτων στο Steemit με τίτλο: Η Πανούκλα του Φόβου 2020 (THE PLAGUE OF FEAR 2020) στην οποία αφιέρωσα ένα χρόνο έρευνας και φροντίδας.

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι και για τα 7 μέρη:

Στο πρώτο μέρος αυτής της σειράς άρθρων, περιέγραψα τα συγκλονιστικά αποτελέσματα που βιώσαμε όλοι μας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020. Τις εκπλήξεις, τα λουκέτα & την κινδυνολογία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το λεγόμενο ξέσπασμα του κορονοϊού.

https://steemit.com/news/@francesleader/the-plague-of-fear-2020

Στο Μέρος 2 κατέγραψα ημερολογιακά τα γεγονότα & τις ενδείξεις που συγκεντρώναμε κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2020. Η πανδημία που τώρα αποκαλούμε #COVID19 άρχισε να γίνεται καλύτερα κατανοητή & μπόρεσα να παρουσιάσω τη συσσώρευση των ΗΜΠ ως πιθανή αιτία.

https://steemit.com/news/@francesleader/the-plague-of-fear-2020-part-2

Στο Μέρος 3 βασίστηκα σε όλα όσα γνωρίζουμε με καθημερινές ενημερώσεις & ειδήσεις όπως προέκυπταν.

https://steemit.com/news/@francesleader/the-plague-of-fear-2020-part-3

Στο μέρος 4 συζητήθηκαν τα ψυχολογικά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την τρομοκράτηση του κόσμου & ο αντίκτυπός τους.

https://steemit.com/news/@francesleader/the-plague-of-fear-2020-part-4

Στο Μέρος 5 ξεσκέπασα τους παίκτες που βρίσκονται πίσω από τη σκηνή & ολόκληρο το ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ τους.

https://steemit.com/news/@francesleader/plague-of-fear-2020-part-5-revealing-the-conspirators-and-their-plans

Το ανησυχητικό Addendum (μέρος 6) εισήγαγε ένα μυστικό σχέδιο που μοιράστηκαν όσοι γνωρίζουν.

https://hive.blog/news/@francesleader/plague-of-fear-2020-disturbing-scenario-addendum

Στο μέρος 7 αντικατόπτρισα το έργο του Steve Falconer:

https://hive.blog/worldnews/@francesleader/plague-of-fear-2020-part-7-the-nail-in-covid-s-coffin

Ο Steve Falconer ακολούθησε με ένα εξαιρετικό βίντεο:

https://www.bitchute.com/video/IJIoilKlUk1o/

ΚΑΙ!!!

Μπορείτε να με ακούσετε να συζητώ για τη Νέα Εποχή της Πανδημίας με τον Mark Windows εδώ:

https://www.bitchute.com/video/LIqwlUrFs7db/

ΕΚΑΝΑ ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ TWITTER & ΤΟ DISCORD 

Παρατήρησα ότι η σειρά δεν γινόταν αντιληπτή από τους 5.000 followers μου στο Facebook ούτε από τους 12.000 στο Twitter.

Για να μην πτοηθώ, άλλαξα τον τόπο συγγραφής μου από το Steemit στο Hive.blog και συνέχισα. Αυτό εντοπίστηκε γρήγορα από την αστυνομία της σκέψης και γρήγορα απαγορεύτηκε παντού.

Σαν αλεπού, γλίστρησα εδώ στο Substack και, έχοντας πλέον αποκλειστεί εντελώς από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άρχισα να χρησιμοποιώ τα GETTR, MINDS & TLBTalk για να δημοσιοποιώ τα άρθρα μου.

ΕΧΩ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ; 

Ούτε κατά διάνοια στα πύρινα βάθη της κόλασης!

Λοιπόν, όπως όλα τα υδρόβια όντα, ούτε η κόλαση δεν μπορεί να με καταστρέψει!

Μετατράπηκα σε ατμό και ανυψώθηκα σε ένα μανιασμένο σύννεφο καταιγίδας, που έσκασε με αστραπές και καταιγιστικές βροντές!

Πώς τολμούν να προσπαθούν να με φιμώσουν; Με ποιο δικαίωμα αποφασίζουν ότι κάποια γεγονότα πρέπει να αποκρύπτονται από το κοινό; Παρατηρώ ότι δεν μπορούν να αντικρούσουν το έργο μου, οπότε παίρνουν την οδό του δειλού και “καίνε τα βιβλία”.

Χιλιάδες λογαριασμοί έχουν απενεργοποιηθεί επειδή αμφισβητούν ολόκληρη την αφήγηση του Covid19. Χιλιάδες άλλοι επειδή απλώς μοιράστηκαν τη δουλειά που έκαναν άλλοι. Χιλιάδες YouTubers έχουν χάσει ολόκληρα τα κανάλια τους και το εισόδημά τους από αυτά.

Η Google μας έχει θάψει στη σελίδα 99 των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Δοκιμάστε να γκουγκλάρετε το Frances Leader και να δείτε ατελείωτα πράγματα για τον Γάλλο πρόεδρο, Μακρόν! Φυσικά, οι γονείς μου δεν είχαν προβλέψει το διαδίκτυο όταν με ονόμασαν….. δεν φταίνε αυτοί.

OK…. Αρκετά γκρίνιαξα. Καταλάβατε την εικόνα. Το είδατε και μόνοι σας.

Δεν τα παρατάω.

Οι υπεραμοιβόμενοι αλφαβητάρηδες του 007 μπορούν να πίνουν τα κουνημένα αλλά όχι ανακατεμένα μαρτίνι τους μέχρι το συκώτι τους να γίνει πέτρα. Οι ηλίθιοι δημοσιογράφοι τους μπορούν να διακινούν τις προδιαγεγραμμένες αφηγήσεις και να δολοφονούν τους διαφωνούντες μέχρι να τρομοκρατήσουν το κοινό σε μαζική αυτοκτονία με τη βελόνα του δηλητηρίου.

Εγώ θα εξακολουθώ να δείχνω τα καταπονημένα, δακτυλογραφώντας, δάχτυλά μου στους ενόχους και θα παρακολουθώ την αυγή της αλήθειας, που θα διαπερνά τα ψέματα σαν σπαθί μέσα από μεταξωτό πέπλο.

ΕΙΚΟΝΑ: Ο Μαντζούσρι, ένας από τους πιο σημαντικούς μποντισάτβα (φωτισμένους αγίους) στον βουδισμό Μαχαγιάνα, ο οποίος απεικονίζεται πάντα με ένα πανίσχυρο φλεγόμενο σπαθί, που κόβει το πέπλο των ψευδαισθήσεων και της προσωρινότητας, συμβολίζοντας την υπερβατική σοφία και την παγκόσμια ορατότητα.

——————

Δικτυογραφία :

COVID19 SYMPTOMS IDENTICAL TO ELECTRO-MAGNETIC RADIATION POISONING

https://francesleader.substack.com/p/covid19-symptoms-identical-to-electro?s=r

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα