‘Ηλιος-522. Η μεγάλη ανθρωποθυσία από τους μπλε του cern. Τα συντρίμμια οι μάρτυρες (βίντεο)

‘Ηλιος-522. Η μεγάλη ανθρωποθυσία από τους μπλε του cern. Τα συντρίμμια οι μάρτυρες (βίντεο)

18 Μαΐου, 2020 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,970
Μοίρασέ το

 

Ένα σχόλιο στο φιλικό ιστολόγιο “ΔΙΟΔΟΤΟΣ”, ξύπνησε μνήμες, που δεκαπέντε χρόνια τώρα, προσπαθώ να ξορκίσω στις τραγικότερες στιγμές της δημοσιογραφικής μου πορείας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής.

Στιγμές, που δεν εύχομαι να ζήσει, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου.

Προσπαθώ χρόνια τώρα, να σβήσω από την μνήμη μου τουλάχιστον τις πιο σκληρές, τις πιο συγκλονιστικές, τις πιο ακραίες εικόνες που αντίκρυσα, ούσα παρούσα σχεδόν απο την πρώτη στιγμή της κατάρριψης του μοιραίου αεροσκάφους,  και να κρατήσω τις πιο ήπιες… αυτές που μπορεί ν’ αντέξει η ψυχή μου, για μια τραγωδία που με σημάδεψε ανεξίτηλα.

 

 

Την Τραγωδία με το αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών της HELIOS στο Γραμματικό, παραμονή της Παναγιάς, 14 Αυγούστου 2005…

 

Στις σελίδες της εφημερίδας μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εκαταντοντάδες ήταν τα δημοσιεύματα, αλλά και η παγκόσμια αποκλειστικότητα με την συνέντευξη του Ακριβού Τσολάκη…

Κι έφτασε ένα σχόλιο στον “ΔΙΟΔΟΤΟ”, να ξαναφέρει στη μνήμη μου, όσα προσπαθώ να ξορκίσω.

Στο σχόλιο, ο σχολιαστής, γράφει:

 

Επειδή δημοσίευσα απειροελάχιστες αποδείξεις για ανθρωποθυσία της πτήσης 522. Το ίδιο μου έκαναν στο YouTube αλλά με μήνυμα προς τον τραμπ, μου επανέφεραν τον λογαριασμό. Ιδού
https://youtu.be/GyPKsYYvmpk

Στα έλεγα Πόπη! Στα έλεγα!”

 

Το όνομα, δεν μου θύμισε κάτι… άλλωστε εκείνες τις μέρες, η λογική έδινε μάχη με την παράνοια που ζούσα και με όσα αντίκρυσα…

Και το βίντεο άνοιξε και πάλι τις πληγές…

 

Κι αυτό όλο, που περιγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… με ξεπερνάει…

 

Και με ξεπερνάει, γιατί κάνει τα ερωτηματικά που είχα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον τόπο της τραγωδίας, αλλά και με όσα ακολούθησαν, να μεγαλώνουν και να  στοιχειώνουν μέσα μου…

 

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ για μια ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ, που τότε δεν μπορούσε να συλλάβει η λογική μου…

 

Όπως δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί δεν κλήθηκα ποτέ να καταθέσω, αν και στην Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, κατέθεσα την καταγγελία μου, την ίδια μέρα που πήρα την παγκόσμια αποκλειστική συνέντευξη από τον τότε πρόεδρο της Επιτροπής, Ακριβό Τσολάκη.

 

Όπως δεν μπορούσα να αντιληφθώ γιατί δεν εκλήθησαν να καταθέσουν στη δίκη, μάρτυρες που κατήγγειλαν ότι είδαν έκρηξη στον αέρα…

 

Πολλά τα αναπάντητα ερωτηματικά, που προσπάθησα να δώσω απαντήσεις…

 

Όπως κι εκείνο, με την συνάντηση που μου έκλεισε το γραφείο του τότε Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και ακυρώθηκε, όταν επισκέφθηκα την Κύπρο, προσκεκλημένη από τον διευθυντή και φίλο του ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ και έδωσα τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, αλλά και συνεντεύξεις σε εφημερίδες της Κύπρου…

ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ…

Αυτό, το είχα αντιληφθεί από πολλά γεγονότα, που ίσως κάποτε καταγράψω, για να μείνουν σαν ιστορικά ντοκουμέντα, σε μια τραγωδία, που τα 121 ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ…

 

Το αφήνω στους αναγνώστες να κρίνουν και να το ερμηνεύσουν, μαζί με τα όσα γράφει ο δημιουργός του βίντεο που ακολουθεί…

 

Και κρατώ κείνον τον τίτλο, από το ποίημα της πολυαγαπημένης μου Κύπριας θεατρικής Συγγραφέα, της ΔΕΣΠΩΣ ΚΟΝΙΖΟΥ ΛΟΪΖΙΑ, το “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”, που τραγούδησε με την εκπληκτική φωνή του ο αγαπημένος μου φίλος Βαγγέλης Μαστρογιάννης, και αποτύπωσε σε βίντεο, ο αεϊμνηστος αγαπημένος φίλος και συναγωνιστής σ’ αυτή την μεγάλη κι ανείπωτη τραγωδία, Γιώργος Κόλλιας …

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι μάχες με το YouTube συνεχίζονται με κλεισίματα του λογαριασμού μου και ξανανοίγματα του λογαριασμού μου μετά από τα ακράδαντα επιχειρήματά μου προς το YouTube και προς το γραφείο του τραμπ.
Είδομεν…
Αυτό το απειροελάχιστο βίντεο αφιερώνεται στους 118 επιβάτες της πτήσης 522 (μιας και οι τρεις, συμπεριλαμβανομένου του γερμανού κυβερνήτη, δε βρέθηκαν ποτέ, όπως και το περιεχόμενο των τριών φιαλών οξυγόνου) !!!
Το ξεφτιλίκι που αποκαλούν ως “πόρισμα τσολάκη”, δικαίωσε πανηγυρικά την απόφασή μου το 2003 να εγκαταλείψω τη σχολή επιμελητών πτήσεων όταν άρχισα να βλέπω τη σαπίλα και στον αεροπορικό χώρο.
Είναι η ίδια σαπίλα με αυτή του τσολάκη και του πορίσματός του που αντανακλά τη σαπίλα του συνόλου των πολιτικών και του συνόλου της ενημέρωσης και του συνόλου του στρατού και του συνόλου της δικαιοσύνης και του συνόλου της “εκκλησίας” που όλοι τους σταμάτησαν τις λειτουργίες για να μην κολλήσουν αρρώστιες από το Σώμα του Ερωτεύσιμου Τριαδικού Θεού.
Την εκκλησία-σκυλάδικο που δεν άφηνε τους συγγενείς των θυσιασμένων να καθίσουν στο δικό τους μνημόσυνο γιατί ο ναός ήταν γεμάτο καρτελάκια ρεζερβέ για τους πολιτικούς όπως στα σκυλάδικα.
Είναι η σαπίλα αυτή που ξεπηδούσε τότε κι από τη σχολή. Είναι οι τότε κακοί μαθητές που βοηθούσαμε κακώς κι επικίνδυνα να περάσουν τις εξετάσεις των εξαμήνων και οι οποίοι έγιναν επιμελητές πτήσεων στην aegean σήμερα.
Είναι οι κακοί εκείνοι μαθητές που συναντιόντουσαν με τον επιμελητή πτήσεων της aegean και τότε δάσκαλο στη σχολή για να τους βοηθήσει να μπουν στην εταιρεία.
Είναι ο κακός εκείνος μαθητής τότε, που αν και είχε απροσπέραστα σοβαρά προβλήματα στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας εντούτοις έγινε πιλότος της aegean σήμερα.
Και φυσικά είναι εκείνος ο επιμελητής πτήσεων της aegean τότε και δάσκαλος στη σχολή που ακύρωνε καθημερινά τα ήδη διδαγμένα από τους άλλους δασκάλους της σχολής δημιουργώντας ένα αυριανό άκρως επικίνδυνο σκηνικό αντιφάσεων στον αεροπορικό χώρο.
Αυτή τη σαπίλα την είδα με τα ίδια μου τα μάτια ως μαθητής κι εγώ τότε.
Δεν είμαι κατήγορος που πρέπει να αποδείξει.
Αυτό το βίντεο είναι για όσους έχουν ακόμη όραση παρόλα όσα γίνονται στο cern.
Για όσους δηλαδή μπορούν να δουν την εμετική αηδία του σάπιου τσολάκη ότι παρόλο που ο πιλότος του μαχητικού είδε τον Ανδρέα χωρίς μάσκα, ο τσολάκης λέει το δικό του ότι ήταν διάφανη η μάσκα τη στιγμή που ο Ανδρέας υποτίθεται φόρεσε κοτζάμ φιάλη στον λαιμό του(03:00)
Αν με άφηνε το YouTube να δημοσιεύσω το βίντεο με τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα για το τι έκαναν οι της εμακ πάνω στα πτώματα των θυσιασμένων επιβατών της πτήσης 522, όπου βλέπατε άνθρωπο της εμακ θα τον σκοτώνατε!!!
Το αφήξεις έγινε επίτηδες αφίξεις…
Όλη αυτή η ταπεινή και απειροελάχιστη εργασία έγινε με το μονάκριβό μου Alcatel A7 XL και πάντα μα πάντα με τη φώτιση του Ερωτεύσιμου Τριαδικού Θεού μου από την ημέρα της ανθρωποθυσίας έως σήμερα.
Την ημέρα εκείνη όπου με δυο ξαδέρφια πηγαίναμε για μπάνιο στον Σχοινιά και στο ψηλότερο σημείο του πίσω δρόμου στην Πεντέλη είδαμε τον πιο ανεξήγητο καπνό στον ουρανό που μας τρόμαξε και σταματήσαμε τη μουσική θεωρώντας ότι κάτι πολύ κακό είχε συμβεί.
Κι αν και βάλαμε το ραδιόφωνο, δεν υπήρχε είδηση την ώρα της συντριβής.
Τα μάθαμε αργότερα.
Δεν υπήρχε καμία είδηση καθόλη τη διάρκεια της αναχαίτισης ώστε να παρακολουθούσαν όλοι οι έλληνες λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη που παρακολουθούσε ο σάπιος τσολάκης από το κινητό του τηλέφωνο μες το τζιπ του καθοδόν για Γραμματικό πριν καν τη συντριβή κατά τα λεγόμενά του στην ίδια συνέντευξη.
Είναι πολλά πολλά περισσότερα αυτά που έχω μαζέψει και δε χωράνε σε ένα βίντεο παρά μόνο σε αμέτρητες δημόσιες δικαστικές ακροαματικές διαδικασίες κάποιας μελλοντικής παρθένας δικαιοσύνης…
Γιατί τώρα πια αυτό το βίντεο, 15 χρόνια μετά;;;
Τώρα με φώτισε ο Θεός μου να δω!
Τώρα, που όλοι επάνω στον πλανήτη έκαναν όσα είχαν να κάνουν, είπαν όσα είχαν να πουν κι έδειξαν όσα είχαν να δείξουν για την πτήση 522… ακόμη και τώρα, αυτό το 737 μπορεί να φέρει παγκόσμιο σεισμό όπως ακριβώς το έδειχνε το σήμα του ουραίου του!
Είναι ο Αυτός, ο Άντρακλας Θεός μου που φρόντισε στο “υπόδειγμα πορίσματος” (00:36) να βλέπω τη ρωγμή που προκλήθηκε από την ελεύθερη πτώση σκίζοντας το αλουμίνιο στη “μύτη” του αριστερού πτερυγίου.
Αυτόν τον σεισμό που η σατανικά αλαζονική ελλάδα έχει αρχίσει πρώτη να αισθάνεται σε καθημερινή βάση πλέον από τις πιέσεις που της ασκεί η καβαλάρισσα κι όχι καβαλημένη Αφρική.
Και είναι αναμενόμενο να ξεκινάνε όλα από την ελλάδα, τον τόπο όπου καθημερινά λένε ότι γ@μ@νε τον Θεό Ιησού Χριστό και την Παναγία ως και τον Σταυρό!!!
Όλο το κακό ξεκινά από τον τόπο των ανεπανάληπτων γαμιάδων που αφού γάμησαν τα πάντα από την αρχαιότητα έως σήμερα, τώρα λένε ότι γ@μ@νε και Τον ΥπερΆπειρο Θεό Ιησού Χριστό και την Παναγία ως και τον Σταυρό!
Σκέψου το λίγο! Οι έλληνες λένε ότι γαμάνε τον Δημιουργό του απείρου Τον Οποίο παλεύουν να παρουσιάσουν στο cern αυτοί που δε μπορούν να παρουσιάσουν τα όρια του απείρου που ο Θεός Ιησούς Χριστός δημιούργησε!
Είδομεν…

 

https://www.youtube.com/watch?v=GyPKsYYvmpk&feature=youtu.be

Πηγή σχολίου

Προβολές : 2,970


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα