H πολιτική αποκαθήλωση του Donald Trump

H πολιτική αποκαθήλωση του Donald Trump

7 Σεπτεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:463
Μοίρασέ το

 

 

 

Ο Trump ενίσχυσε την κυβέρνηση και την επιβολή της εξουσίας σε πολλά μέτωπα. Πολλές από τις επιλογές του ως συμβούλων και μελών του υπουργικού συμβουλίου ήταν φρικιαστικές, συμπεριλαμβανομένων των Pompeo  και Haspel  για να ονομάσουμε μόνο δύο νεοσυντηρητικούς τρομοκράτες, και κράτησε τον Fauci  και τον Birx στην έδρα τους κατά τη διάρκεια της πιο φρικτής καταστροφής που έχει συναντήσει ποτέ αυτή η χώρα με την απάτη της πανδημίας-μαϊμού «covid».

Είπε ότι αποχρηματοδοτούσε τον ΠΟΥ,  ενώ την ίδια στιγμή έδωσε σχεδόν 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην GAVI, τον οργανισμό του Bill Gates, και ως εκ τούτου μια κερκόπορτα χρηματοδότησης του ίδιου του ΠΟΥ.

Η αντίφαση και η υποκρισία αφθονούν σε όλα όσα λέει ή κάνει ο Trump.

 

 

 

 

Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι στο καλό ποτίζουν τους λαούς και έχουν τόσο αποχαυνωθεί…

Δυστυχώς και στην Ελλάδα ο Τράμπ έχει πολλούς θαυμαστές, που δυστυχώς προβλέπουν σ’ αυτόν ένα σωτήρα… κριτική σκέψη, στο μηδέν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

H πολιτική αποκαθήλωση του Donald Trumpπηγή photo

Οι λάτρεις τουTrump, τα ψέματα του Trump, η προεκλογική ηλιθιότητα και η αλήθεια για την συλλογική πολιτική τρέλα

By Gary D. Barnett

September 3, 2022

«Οι άνδρες που θαυμάζουν υπερβολικά οι Αμερικανοί είναι οι πιο τολμηροί ψεύτες· οι άντρες που απεχθάνονται πιο έντονα είναι αυτοί που προσπαθούν να τους πουν την αλήθεια». ~ H.L. Mencken

Σπάνια περιπλανώμαι σε πολιτικά επιχειρήματα ή συζητώ πολιτικά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το να καταγγείλω όλες τις κυβερνήσεις και κυβερνητικές διαδικασίες ως εντελώς παρανοϊκές. Οι πιο παραγωγικοί ψεύτες, κλέφτες και δολοφόνοι είναι οι πολιτικοί και αυτοί που τους ελέγχουν. Στην πραγματικότητα, η ολότητα της πολιτικής είναι εγκληματική, και γελοιωδώς βλακώδης.

Τούτων λεχθέντων, ο γενικός πληθυσμός αυτής της χώρας, είτε συμμετέχει στην ηλιθιότητα της ψήφου είτε όχι, αποδέχεται την προϋπόθεση ότι η πολιτική και η κυβέρνηση είναι αναγκαιότητα για τη ζωή και ότι η ανθρωπότητα δεν έχει καμία ικανότητα να λειτουργεί σωστά χωρίς κυβερνητική δύναμη να τους εξουσιάζει. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι σχεδόν το σύνολο ολόκληρου του πληθυσμού έχει αποδεχθεί μια σχέση αφεντικού και σκλάβου που απαιτεί εξαιρετική δύναμη για να υπάρξει και να επιβιώσει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ελευθερία είναι μια απιθανότητα που δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί.

Ενώ αυτό το πολιτικό σύστημα, και όλη η κυβέρνηση, ήταν ανέκαθεν φρικτή από τη φύση της, τώρα έχει καταντήσει τίποτα περισσότερο από ένα τσίρκο που βασίζεται μόνο στον παραλογισμό και το κακό, και παρουσιάζεται στον «μέσο» άνθρωπο ως απολύτως απαραίτητο για να λειτουργήσει μια κοινωνία «βασισμένη σε κανόνες». Υπό αυτό το πρίσμα, το κυβερνών σώμα προσποιείται ότι είναι ο προστάτης και ο σωτήρας των μαζών.

Αυτό το ψέμα έχει διαπραχθεί σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, αλλά έχει εξυπηρετήσει καλά την άρχουσα τάξη. Έχει κοροϊδέψει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας που έχει αποδεχτεί οικειοθελώς αυτό το τέχνασμα σε τέτοιο βαθμό, που στην πραγματικότητα οι πολίτες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη μοίρα τους και έχουν λόγο στη μοίρα τους επειδή ψηφίζουν τον ένα ή τον άλλο καιροσκόπο που αναζητά εξουσία πάνω τους μέσα από αυτή την παράνομη πολιτική σκευωρία.

Το κομματικό σύστημα είναι η κινητήρια δύναμη της αποδοχής και η κουβέρτα ασφαλείας για μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αλλά πάντα φέρνει τη μια πλευρά ενάντια στην άλλη όταν και οι δύο (όλοι) υποτίθεται ότι εργάζονται προς τον ίδιο ακριβώς στόχο: να κάνουν αυτό που είναι «σωστό» για τον «λαό».

Πώς μπορεί να γίνει πιστευτή αυτή η βλακεία;

Ολόκληρη η πολιτική τάξη, ανεξάρτητα από τυχόν προσποιημένες ιδεολογικές διαφορές, υπόσχεται να φροντίζει όλους τους πολίτες, να προστατεύει την ελευθερία τους, να διασφαλίζει τα «δικαιώματά» τους και να τους υπερασπίζεται από το κακό. Αυτά φυσικά είναι όλα ψέματα, αλλά αυτό θα πρέπει να είναι απολύτως προφανές μόνο σε όποιον έχει την ικανότητα να σκέφτεται.

Ο τελευταίος γύρος «ψηφοφορίας» για την επιλογή του «ανώτατου ηγέτη» του αμερικανικού λαού ήταν ένα θέαμα τόσο δύσκολο να πιστέψει κανείς και έμοιαζε τόσο σαν τσίρκο, που ξεπερνούσε κάθε λογική και φαντασία.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αστείο, αλλά κατέληξε στον Trump εναντίον του Biden.

Πόσο πιο γελοίο θα μπορούσε να είναι αυτό το τσίρκο;

Δύο καραγκιόζηδες: ένας του οποίου ο εγκέφαλος ήταν εντελώς διαταραγμένος και ένας του οποίου ο εγωισμός ήταν τέτοιος που υποδηλώνει αυτοθαυμασμό και πομπώδη τρέλα ενώπιον προσποιημένης ευφυΐας.

Αυτό θα ήταν κωμικό αν η πραγματικότητα δεν ήταν ότι έπρεπε να επιλεγεί ένας από αυτούς τους άθλιους εξουσιομανείς για να «ηγηθεί» αυτής της χώρας ως αντιπρόσωπος της πραγματικής (αόρατης) εξουσίας.

Ο Biden «επιλέχθηκε» αυτή την τελευταία φορά, αλλά θέλω να εστιάσω κυρίως στον Trump, καθώς φαίνεται ότι μπορεί να «επιλεγεί» ως ο πιθανός εκπρόσωπος της κυρίαρχης τάξης το 2024 για τους Ρεπουμπλικάνους.

Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει για κάνα δυο λόγους, συμπεριλαμβανομένης της υποκίνησης τόσο μεγάλου αριστερού/δεξιού μίσους ώστε να πυροδοτηθεί ένας εμφύλιος πόλεμος, όπου ο στρατιωτικός νόμος θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί πλήρως και να εφαρμοστεί.

Η άλλη πιθανότητα φυσικά θα ήταν να τον έχουμε εκεί για να συνεχίσει να υποστηρίζει και να επιβάλλει την ακραία τυραννία στην πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως έκανε όταν ήταν πρόεδρος κατά τον τελευταίο κύκλο της απολυταρχικής του διακυβέρνησης.

Ο Trump φυσικά, όπως όλοι οι πολιτικοί υψηλού επιπέδου, εκτίθεται σε όλους όσοι μπορούν να δουν ότι είναι υποκριτής, ψεύτης, απατεώνας, τύραννος, πολεμοκάπηλος και δολοφόνος, καθώς εξουσιοδότησε τον τρόμο εναντίον άλλων εδώ και παγκοσμίως. Σκληρά λόγια μπορεί να πεις, αλλά όλα αληθινά.

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι ο Trump είναι μια φιγούρα cult και οι περισσότεροι που υποστηρίζουν οποιονδήποτε έχει ένα R (registered trademark) πίσω από το όνομά τους, τείνουν να τον βλέπουν ως κάποιο είδος πολιτικού θεού, που όχι μόνο υποστηρίζεται σε πολλές περιπτώσεις άνευ όρων, αλλά λατρεύεται. Αυτό είναι παρόμοιο με τη λατρεία των Δημοκρατικών στον σατανικό Ομπάμα.

Ο Trump έδωσε πάρα πολλές υποσχέσεις, αλλά απέτυχε στις περισσότερες, ενώ προώθησε κάθε ατζέντα που ήταν απαραίτητη για την προώθηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως ακριβώς του είχαν υποδείξει να κάνει.

Το έκανε όλη την ώρα προσποιούμενος ότι έκανε το αντίθετο, και οι οπαδοί του πήραν το δόλωμα, την πετονιά και το βαρίδι.

Αυτό απαιτεί μια πολύ εξελιγμένη μηχανή προπαγάνδας που λειτουργεί συνεχώς για να ξεγελάσει το κοπάδι των προβάτων που καταλαμβάνουν τόπο σε αυτή τη χώρα.

Από τη μια πλευρά, υπάρχει η αριστερή αντιπολίτευση, η οποία μόνο με το αχαλίνωτο μίσος της ενισχύει το στρατόπεδο Trump, ενώ οι υποστηρικτές του Trump γίνονται όλο και πιο αντιπαθητικοί στην προσπάθειά τους να αγνοήσουν την πραγματικότητα.

Τα περισσότερα από τα δεξιά μέσα ενημέρωσης και πολλά από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και ενός μεγάλου ποσοστού των λεγόμενων «φιλελεύθερων», προωθούν τον Trump ως σωτήρα, ενώ δεν αναφέρουν το ρόλο του στην καταστροφή αυτής της χώρας, ο οποίο είναι συγκλονιστικός.

Η πολιτική με δύο πρόσωπα απέκτησε νέο νόημα με την προεδρία Trump, καθώς το να παίρνεις και τις δύο πλευρές ενός ζητήματος ήταν μια ειδικότητα του Trump.

Επιπλέον, οι πιο ακραίες, τυραννικές και καταστροφικές πολιτικές μέχρι σήμερα, προήλθαν από την κυβέρνηση Trump.

Ενώ ήταν στην εξουσία, η βάση του στους Ρεπουμπλικάνους ζητωκραύγαζε, ανεξάρτητα από τη σφαγή, αλλά μόλις έφυγε από την εξουσία, η ίδια βάση κατηγόρησε τον Biden για όλα τα δεινά, την οικονομική καταστροφή και την τυραννία, αγνοώντας ολόκληρο το παρελθόν και τις πολιτικές του Trump.

Ο Biden δεν είναι παρά ένας διεστραμμένος, εγκεφαλικά νεκρός, αριστερός πολιτικός, ο οποίος δεν ξέρει καν πού βρίσκεται ή τι λέει. Αυτό δεν είναι έπαινος ή υπεράσπιση αυτού του μοχθηρού πολιτικού τέρατος, αλλά δεν διαχειρίζεται τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Trump είναι πολύ πιο ενήμερος για τις πράξεις του και επομένως πιο ένοχος.

Θα ήταν αδύνατο να απαριθμήσουμε και να περιγράψουμε όλες τις διεφθαρμένες και αποτρόπαιες κινήσεις που έγιναν από τον Trump και τους διαχειριστές του σε οποιοδήποτε δοκίμιο ή ακόμα και σε ένα βιβλίο με δοκίμια.

Όσον αφορά τις «υποσχέσεις» που παραβιάστηκαν, η πιο ειλικρινής απάντηση είναι ότι οι περισσότερες παραβιάστηκαν.

Θα επικεντρωθώ μόνο σε μερικές από τις πιο κραυγαλέες και τρομοκρατικές πολιτικές που προκάλεσαν τόσο μεγάλη ζημιά, οικονομική καταστροφή και θάνατο.

Ο Trump ενίσχυσε την κυβέρνηση και την επιβολή της εξουσίας σε πολλά μέτωπα. Πολλές από τις επιλογές του ως συμβούλων και μελών του υπουργικού συμβουλίου ήταν φρικιαστικές, συμπεριλαμβανομένων των Pompeo  και Haspel  για να ονομάσουμε μόνο δύο νεοσυντηρητικούς τρομοκράτες, και κράτησε τον Fauci  και τον Birx στην έδρα τους κατά τη διάρκεια της πιο φρικτής καταστροφής που έχει συναντήσει ποτέ αυτή η χώρα με την απάτη της πανδημίας-μαϊμού «covid».

Τα ελλείμματα και το χρέος αυξήθηκαν αστρονομικά, το αντίθετο από αυτό που είχε υποσχεθεί.

Οι φόροι απλά αυξήθηκαν ενώ οι δαπάνες και η γελοία εκτύπωση χρημάτων εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

Δεν υπήρξε ποτέ «έλεγχος» της Fed φυσικά, παρά την εγγύηση αυτού του ελέγχου στις πρώτες 100 ημέρες στην εξουσία του.

Οι συνεχιζόμενοι επιθετικοί πόλεμοι, οι βομβαρδισμοί και οι δολοφονίες αθώων στην Υεμένη, τη Συρία και αλλού, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης παρουσίας στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, ακολουθήθηκαν.

Η μία μετά την άλλη υπόσχεση όχι μόνο αγνοήθηκαν, αλλά και εντελώς αντεστράφησαν.

Ο κατάλογος των ψεμάτων και των φρικαλεοτήτων είναι ατελείωτος υπό τον Trump, αλλά τα χειρότερα αφορούν στην απάτη που ονομάζεται «covid».

Το 2019, οι κρατικές δαπάνες έσπασαν ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια και το 2020 οι δαπάνες ήταν σχεδόν 7 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Τα ελλείμματα και το χρέος ήταν εκτός ελέγχου, καθώς αυτή η χώρα βυθίστηκε στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της.

Αυτό ξεκίνησε με την κήρυξη εθνικής έκτακτης ανάγκης από τον Trump, αφήνοντας ελεύθερο κάθε κυβερνήτη σε κάθε πολιτεία να τυραννήσει κάθε πολίτη.

Φυσικά, ο Trump υποσχέθηκε να κυνηγήσει οποιονδήποτε κυβερνήτη εάν βάλει λουκέτο στην πολιτεία ή κλειδώσει τον πληθυσμό, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο, αλλά δήλωσε ότι θα έρθουν πολύ επιθετικά μέτρα.

Μόνο 7 πολιτείες δεν έκλεισαν πλήρως, αλλά όλες εξακολουθούσαν να έχουν τεράστιους περιορισμούς σε ορισμένες ή πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Ντακότα, η οποία δεν επέβαλλε το κλείσιμο.

Οι οικονομίες και στις 50 πολιτείες αποδεκατίστηκαν και ο Trump δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το σταματήσει.

Θα μπορούσε να είχε ακυρώσει την εθνική εντολή έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή, παίρνοντας έτσι την εξουσία από τα χέρια των πολιτειών, όπως είπε ότι θα έκανε, αλλά αυτό ήταν απλώς ένα ακόμη ψέμα.

Όλοι ξέρουμε τι συνέβη από τότε.

Η οικονομία καταστράφηκε, τα ταξίδια καταργήθηκαν ως επί το πλείστον, οι απολυταρχικές πολιτικές έγιναν ανεξέλεγκτες, η απώλεια θέσεων εργασίας ήταν τεράστια, τα ψυχολογικά βασανιστήρια των πολιτών άρχισαν, οι χρεοκοπίες και η καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων ήταν αχαλίνωτες, η αστυνομική βία και ο τρόμος επιτρεπόταν να συμβαίνει από εγκληματικές ομάδες όπως η BLM και η Antif, σημειώθηκε υπερπληθωρισμός, καθώς οι τιμές εκτινάχθηκαν πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Διατάχθηκαν θανατηφόρες εντολές μάσκας και η ηλιθιότητα της «κοινωνικής αποστασιοποίησης». Αυτό έβλαψε όλους, εκτός από εκείνες τις μεγάλες, πλούσιες, προστατευόμενες και χρηματοδοτούμενες επιχειρήσεις που υποστηρίζονταν από την κυβέρνηση Trump, τις κεντρικές τράπεζες και το Υπουργείο Οικονομικών.

Και μετά υπήρξε η ένεση βιοόπλου.  

Ο Trump είπε αρχικά ότι ο «κορωνοϊός» δεν ήταν μεγάλη υπόθεση, κάτι που ίσχυε στην πραγματικότητα, αφού ποτέ δεν υπήρξε ιός που ονομαζόταν «covid» ή πανδημία.

Λίγο αργότερα, ισχυρίστηκε ότι δημιούργησε και επέβλεψε τοOperation Warp Speed” και είπε ότι ήταν ο “Πατέρας του εμβολίου“.

Άλλαζε τον τόνο και τα σχόλιά του σε τακτική βάση, από τη μια θέση στην αντίθετη θέση συνεχώς.

Είπε ότι αποχρηματοδοτούσε τον ΠΟΥ,  ενώ την ίδια στιγμή έδωσε σχεδόν 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην GAVI, τον οργανισμό του Bill Gates, και ως εκ τούτου μια κερκόπορτα χρηματοδότησης του ίδιου του ΠΟΥ.

Η αντίφαση και η υποκρισία αφθονούν σε όλα όσα λέει ή κάνει ο Trump.

Έρχονται νέες προεδρικές εκλογές σε δύο χρόνια.

Ο Trump είναι πιθανό να είναι υποψήφιος, αλλά σε αυτό το σημείο, ποιος ξέρει;

Οι λάτρεις του Trump έχουν αυταπάτες και δεν μπορούν να δουν την απόλυτη ηλιθιότητα όλων αυτών που έχει κάνει και είπε, όλα τα ψέματα και την υποκρισία και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε η παρουσία του στον Λευκό Οίκο.

Όλοι οι πρόεδροι είναι κακές και φρικτές μαριονέτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, αλλά οι υποστηρικτές του Trump έχουν χάσει κάθε λογική πιστεύοντας ότι είναι ο σωτήρας τους, ή σωτήρας οποιουδήποτε για οτιδήποτε.

Το να ξεγελαστείς από μια τέτοια προφανή απάτη και θρησκευτική λατρεία, και από έναν εγωιστή και αλαζονικό καραγκιόζη όπως ο Trump, είναι μια αξιολύπητη παθογένεια μιας μεγάλης μερίδας Αμερικανών. (…)

Reference links:

The Political Phenomenon that Is Trump Worship
Elections Change Nothing
The Trump Administration’s record-breaking spending
States ‘pandemic’ lockdown responses
Trump: I am the father of the vaccine
Trump’s Operation Warp Speed and Corruption
Trump and Gavi and the year of the deadliest vaccine
Appointments of Pompeo and Haspel

The Best of Gary D. Barnett

Ο Gary D. Barnett [στείλτε του mail] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας, την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα τελείωσε μια συνεργασία με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και ήταν συνεισφέρων στο νέο της βιβλίο, «When China Sneezes» From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis. Επί του παρόντος, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.

Πνευματικά δικαιώματα © Gary D. Barnett

Προηγούμενο άρθρο του Gary D. Barnett: How Does One Wake Up?

lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Πηγή  https://www.seferou-maria.gr/h-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-donald-trump/

Προβολές : 463


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα