Klaus Schwab: Η εξαιρετική επαναφορά θα οδηγήσει σε εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαβάσουν τις σκέψεις σας

Klaus Schwab: Η εξαιρετική επαναφορά θα οδηγήσει σε εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαβάσουν τις σκέψεις σας

21 Νοεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 509 προβολές ( Μέτρηση έως 19:00:56 )

Klaus Schwab: Η υπέροχη επαναφορά θα «οδηγήσει σε σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας»

Η εξαιρετική επαναφορά του Klaus Schwab θα οδηγήσει σε εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαβάσουν τις σκέψεις σας

από τον Paul Joseph Watson

Ο παγκοσμιοποιητής Klaus Schwab κατέστησε σαφές ότι ο τρανς ανθρωπισμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του «The Great Reset» όταν είπε ότι η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση «θα οδηγούσε σε συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας», η οποία στο βιβλίο του διευκρινίζει ότι είναι εμφυτεύσιμη μικροτσίπ που μπορούν να διαβάσουν τις σκέψεις σας.

Όπως τονίσαμε νωρίτερα, το ” The Great Reset ” προσελκύει μια πλημμύρα νέας προσοχής μετά την πανδημία του κοροναϊού, την οποία ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau είπε ότι ήταν “ευκαιρία για επαναφορά”.

Η ατζέντα βασίζεται κυρίως στην αποσυναρμολόγηση του τρέχοντος καπιταλιστικού συστήματος υπέρ ενός μεγαλύτερου συγκεντρωτικού κανόνα τεχνοκρατών που θα οδηγήσει σε χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο, λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες πολιτικές ελευθερίες και την επιταχυνόμενη αυτοματοποίηση των θέσεων εργασίας.

Ωστόσο, μια άλλη βασική πτυχή του « The Great Reset » ή της «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης», όπως το ονομάζει ο Schwab, είναι η συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή.

«Αυτό που θα οδηγήσει η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση είναι η συγχώνευση της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής ταυτότητάς μας», δήλωσε ο Schwab στο Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων του Σικάγο.

Ο Schwab συνέχισε να εξηγεί πώς το βιβλίο του, ” Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution “, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, με τον στρατό της Νότιας Κορέας να αγοράζει μόνο 16.000 αντίτυπα.

 

Στο βιβλίο, ο Schwab εξηγεί με ενθουσιασμό πώς η επερχόμενη τεχνολογία θα επιτρέψει στις αρχές να «εισβάλουν στον μέχρι τώρα ιδιωτικό χώρο του μυαλού μας, διαβάζοντας τις σκέψεις μας και επηρεάζοντας τη συμπεριφορά μας».

Συνεχίζει να προβλέπει ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο για την επιβολή του νόμου για την εφαρμογή προγραμμάτων προ της εγκληματικότητας για την έκθεση μειονοτήτων

«Καθώς οι δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα βελτιώνονται, ο πειρασμός για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τα δικαστήρια να χρησιμοποιούν τεχνικές για να προσδιορίσουν την πιθανότητα εγκληματικής δραστηριότητας, να εκτιμήσουν την ενοχή ή ακόμη και να ανακτήσουν αναμνήσεις απευθείας από τον εγκέφαλο των ανθρώπων θα αυξηθούν», γράφει ο Schwab.

«Ακόμη και η διέλευση των εθνικών συνόρων μπορεί κάποια μέρα να περιλαμβάνει μια λεπτομερή σάρωση εγκεφάλου για την εκτίμηση του κινδύνου ασφάλειας ενός ατόμου»

Ο Schwab κυρώνει επίσης λυρικά το όνειρο του υπερ-ανθρωπισμού που μοιράζονται όλοι οι ελίτ, το οποίο τελικά θα οδηγήσει στη δημιουργία ανθρώπινων cyborg.

«Οι τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης δεν θα σταματήσουν να γίνονται μέρος του φυσικού κόσμου γύρω μας – θα γίνουν μέρος μας», γράφει ο Schwab.

«Πράγματι, ορισμένοι από εμάς πιστεύουν ήδη ότι τα smartphone μας έχουν γίνει επέκταση του εαυτού μας.

«Οι σημερινές εξωτερικές συσκευές – από φορητούς υπολογιστές έως ακουστικά εικονικής πραγματικότητας – σχεδόν σίγουρα θα εμφυτευτούν στο σώμα και στον εγκέφαλό μας.”

Ο Schwab υποστηρίζει επίσης ανοιχτά κάτι που τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι είναι αποκλειστικά ένας τομέας συζήτησης για θεωρητικούς συνωμοσίας, δηλαδή «ενεργά εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που σπάζουν το δερματικό φράγμα του σώματός μας».

Ο παγκοσμιοποιητής χαιρετίζει την άφιξη «εμφυτευμένων συσκευών (που) πιθανότατα θα βοηθήσουν επίσης στην επικοινωνία σκέψεων που εκφράζονται συνήθως προφορικά μέσω ενός« ενσωματωμένου » smartphone και πιθανώς μη εκφρασμένων σκέψεων ή διαθέσεων διαβάζοντας εγκεφαλικά κύματα και άλλα σήματα.»

Με άλλα λόγια, η «σύντηξη της φυσικής, ψηφιακής και βιολογικής μας ταυτότητας» σχετίζεται με τη δια-ανθρωπιστική μοναδικότητα και ένα μέλλον όπου οι άνθρωποι παρακολουθούν κάθε κίνησή τους και κάθε σκέψη διαβάζεται από ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ .

Δεν είναι μια «θεωρία συνωμοσίας» όταν σου λένε ανοιχτά τι θέλουν να κάνουν .

 

Πηγή

Πηγή

(Visited 508 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το