Klaus Schwab, George Soros και Rockefeller έχουν δηλώσει πως η Κίνα πρέπει να ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Klaus Schwab, George Soros και Rockefeller έχουν δηλώσει πως η Κίνα πρέπει να ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

1 Δεκεμβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:476
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με το παραμύθι των ΜΜΕ, το οποίο προσφέρεται τόσο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης όσο και από τη συντριπτική πλειονότητα των εναλλακτικών πηγών μέσων ενημέρωσης, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγκρουση με τη Ρωσία, ενώ μια αποφασισμένη ομάδα εθνών που αγωνίζονται για την ελευθερία (τα BRICS) αναζητούν να απελευθερωθούν από το δυτικό ιμπεριαλισμό μια για πάντα.

Η παγκόσμια ελίτ δημιουργεί μια συμμαχία με επίκεντρο την Κίνα ως δήθεν αντίπαλη δύναμη στη δυτική συμμαχία.

Είναι κοινή πρακτική για τους εξουσιαστές να χρησιμοποιούν δύο δήθεν αντίθετες δυνάμεις για να επιτύχουν τους στόχους τους και πάντα φροντίζει να έχει την επιρροή ή τον έλεγχο και στις δύο πλευρές. Σκεφτείτε τον ρόλο των Ρότσιλντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για παράδειγμα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Klaus Schwab, George Soros και Rockefeller έχουν δηλώσει πως η Κίνα πρέπει να ηγηθεί της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως, όταν λέγαμε πως η Κίνα είναι η χώρα πρότυπο για τους παγκοσμιοποιητές του WEF και πως είναι το μοντέλο διακυβέρνησης που θέλουν να επιβάλουν στις δυτικές χώρες του κόσμου, σε αντίθεση πάντα με αυτό που παρουσιάζουν τα δυτικά ΜΜΕ για δήθεν αντιπαλότητα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, όπως είναι γνωστό μίλησε στο «World Insight» το Παγκόσμιο Τηλεοπτικό Δίκτυο της Κίνας με έδρα το Πεκίνο, σχετικά με την πρόσφατη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Ερωτηθείς σχετικά με το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής –η οποία περιελάμβανε κάποιες πολιτικές προτεραιότητες κατα αυτούς, όπως π.χ. η «αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» – ο Schwab διέταξε τους εκλεγμένους παγκόσμιους ηγέτες να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα.

«Πρέπει να έχουμε την στρατηγική διάθεση να φτιάξουμε τον κόσμο του αύριο». Οι ηγέτες, είπε, πρέπει να «προσδιορίσουν» πώς «θα πρέπει να μοιάζει» ο κόσμος μετά από «αυτή την περίοδο μετασχηματισμού».

Ο θαυμασμός του Schwab για το Κινέζικο μοντέλο είναι γνωστός…

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι πως ο θαυμασμός του Schwab για την Κίνα, απηχεί τα λόγια που είχε πει ο Τζορτζ Σόρος κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους Financial Times.

Ο Τζορτζ Σόρος είχε παρουσιάσει το σχέδιο των παγκόσμιων ελίτ σε αυτό που αποκάλεσε « μια Νέα Παγκόσμια Τάξη » κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. 

Είπε ο Σόρος, πως η Κίνα πρέπει να ηγηθεί αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, με τον ίδιο τρόπο που οι Ηνωμένες Πολιτείες «κατέχουν την τρέχουσα τάξη».

«Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η στιγμή, που πρέπει να φέρουμε την Κίνα στη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης – χρηματοπιστωτικής παγκόσμιας τάξης », είπε ο Σόρος. « Νομίζω ότι χρειάζεστε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που η Κίνα πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία δημιουργίας της, και πρέπει να την αγοράσει. Πρέπει να την κατέχουν με τον ίδιο τρόπο που την κατέχουν τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες…».

Όπως σχολιάζει το newspunch: Σύμφωνα με το παραμύθι των ΜΜΕ, το οποίο προσφέρεται τόσο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης όσο και από τη συντριπτική πλειονότητα των εναλλακτικών πηγών μέσων ενημέρωσης, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγκρουση με τη Ρωσία, ενώ μια αποφασισμένη ομάδα εθνών που αγωνίζονται για την ελευθερία (τα BRICS) αναζητούν να απελευθερωθούν από το δυτικό ιμπεριαλισμό μια για πάντα.

Τόσο οι δυτικές δυνάμεις όσο και τα έθνη των BRICS συνεργάζονται στενά μέσω της G20 για να φέρουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Εδώ είναι τα έθνη της G20 (το 20ο «έθνος» είναι η ΕΕ), με τις βασικές δυτικές δυνάμεις να κυκλώνονται με μπλε και τους BRICS με κόκκινο κύκλο.

Μόλις τα σχέδιά τους φτάσουν στο αποκορύφωμα, ο κόσμος θα κυβερνάται από μια οικονομική και πολιτική τάξη που θα παρουσιάζει την Κίνα ως το πιο εξέχον έθνος, υποκαθιστώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό τουλάχιστον είναι το των Klaus Schwab και George Soros.

 

Ο Schwab εξέφρασε τον θαυμασμό του για το κινεζικό αυταρχικό σύστημα και αποκάλυψε ότι λειτουργεί ως μετασχηματιστικό μοντέλο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που εργάζεται για να οικοδομήσει.

Ενώ ο Σόρος είπε ότι ο τρόπος για να φέρεις τους Κινέζους στην NWO είναι να τους δώσεις την ηγεσία αυτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Πάμε τώρα να δούμε τι λέει και ο τρίτος της παρέας…

Αυτή δεν είναι καινούργια ιδέα, αφού οι Rockefellers έχουν αυτή τη στρατηγική απο το 1961 στο προσχέδιο βιβλίο τους της NWO  Prospect for America: The Rockefeller Panel Reports .

Μια ένδειξη για τα κίνητρα και τη στρατηγική τους, μπορεί να βρεθεί και σε αυτό το άρθρο, με τίτλο « Η αποικιακή ελίτ κυβερνά την Κίνα για τους Illuminati. 

Σε αυτό, ο συγγραφέας αναφέρει…

«Ο κινεζικός λαός θα επαναστατούσε ενάντια στην απροκάλυπτη ξένη κυριαρχία, αλλά θα αγκάλιαζε τη θέση της στο NWO αν πίστευε ότι είχε τον έλεγχο . ”

Οι Κινέζοι έχουν υποφέρει πολύ από τα χέρια του δυτικού ιμπεριαλισμού, όπως και μεγάλο μέρος του κόσμου. 

Ως αποτέλεσμα, η παγκόσμια ελίτ θα είχε πρόβλημα να στριμώξει πολλά έθνη σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την ηγεσία της Δύσης, ειδικά τους εθνικιστές Κινέζους. 

Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να έχετε μια πραγματικά νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων χωρίς το πολυπληθέστερο έθνος στη Γη, η ελίτ πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δική της κληρονομιά προς όφελός της. 

Η στρατηγική τους σε δύο μέρη για να το κάνουν είναι η εξής:

Πρώτον, η παγκόσμια ελίτ δημιουργεί μια συμμαχία με επίκεντρο την Κίνα ως δήθεν αντίπαλη δύναμη στη δυτική συμμαχία.

Είναι κοινή πρακτική για τους εξουσιαστές να χρησιμοποιούν δύο δήθεν αντίθετες δυνάμεις για να επιτύχουν τους στόχους τους και πάντα φροντίζει να έχει την επιρροή ή τον έλεγχο και στις δύο πλευρές. Σκεφτείτε τον ρόλο των Ρότσιλντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για παράδειγμα.

Αξίζει να δούμε τι έχει αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (ΚΚΡΟ) για την Κίνα:

Η Κίνα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό καπιταλιστικό σύστημα που δημιούργησαν ποτέ οι Kissinger & Goldman Sachs. Το Belt & Road είναι απλώς ένα επενδυτικό σχήμα για την κορυφαία αστική τάξη και χρησιμεύει στη δημιουργία της υποδομής για την 4η Βιομηχανική τους Επανάσταση“.

Δεύτερον, η παγκόσμια ελίτ έχει οδηγήσει το παγκόσμιο κοινό στα χέρια της κινεζικής συμμαχίας εδώ και χρόνια.

Αν ξαναδούμε την «Προοπτική για την Αμερική» σύμφωνα με τα λόγια του Ροκφέλερ, επιβεβαιώνει αυτή την άποψη. 

Στη σελίδα 60, εξηγεί πώς ο κινεζικός εθνικισμός θα χρησιμοποιηθεί για να αναδυθεί γρήγορα και οριστικά από την αποικιοκρατία σε έναν κορυφαίο πολιτισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η ελίτ ποτέ δεν έκρυψε αυτό που κάνει. Είτε είναι μέσω της χρήσης σημείων και συμβόλων, είτε μέσω ανοιχτής καυχησιολογίας. 

Αυτό είναι μέρος της μεγάλης στρατηγικής ταπείνωσής τους, που χρησιμοποιείται για να κρατήσει την ανθρωπότητα υποδουλωμένη.

 

Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα