leohohmann: Δημιουργήθηκε το σύνταγμα για την παγκόσμια κυβέρνηση Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη γενική ταυτότητα.

17 Δεκεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,392
Μοίρασέ το

 

 

Τα παγκόσμια αρπακτικά ξέρουν ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν και να ενσωματώσουν αυτά τα νέα ψηφιακά συστήματα αν δεν τα βάλουν στη θέση τους στις πλάτες μεγάλων κοινωνικών αναταραχών  κρίσεων επικών διαστάσεων.

Ο Χαράρι το είπε: Μην αφήνετε ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη.

 

Έρχεται λοιπόν ολοταχώς Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…

Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι…

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ…

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ…

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ… αλλά με ποιούς;;;

Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΩ…

ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤΙΑΝΗΣ ΛΑΖΑΡΕΙΑΣ ΛΕΠΡΑΣ.

Σας φαίνονται αστεία αυτά που γράφω; Δεν είναι…

Τα γράφω δώδεκα χρόνια… πως πρέπει να γίνουν μικρές ομάδες συνύπαρξης και αντίστασης…

Θα πάρουμε τα βουνά; Δεν γνωρίζω… ξέμαθοι είμαστε όλοι μας, μια κι εγκατέλειψαν τα χωριά τους οι πρόγονοί μας, για να βρουν καλλίτερη τύχη στις μεγαλουπόλεις…

Δεν λυπάμαι για μας τους νεώριμους… τα παιδιά λυπάμαι… αυτά θα υποφέρουν…

Η καινούργια χρονιά, θα ανατρέψει τις ζωές όλων μας… κι όποιος νομίζει πως θα γλυτώσει μόνος του, είναι ΗΛΙΘΙΟΣ…

ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ… ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ… ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ… ΑΥΤΟΝΟΜΟ… ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ (κοτες, ορτύκια…) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ…

ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημιουργήθηκε το σύνταγμα για την παγκόσμια κυβέρνηση
Ο Francesco Ros έγραψε πρόσφατα ένα φυλλάδιο αφιερωμένο σχετικά με το ζήτημα της σύστασης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενεργώντας έτσι ως ιδρυτής ενός παγκόσμιου συντάγματος .
Μέχρι σήμερα, αναφέρει ο Ros, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα θέματα από πλευράς διεθνών και ευρωπαϊκών φορέων.
Ο πολιτικός επιστήμονας λοιπόν απευθύνει έκκληση στη μελλοντική κυβέρνηση, ζητώντας μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στη διπλωματία και τη συμμαχία μεταξύ των λαών.
Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Σύνταγμα που επινόησε ο Ros, τα θεμέλια ενός νέου κόσμου πρέπει να βασίζονται σε μια παγκόσμια κυβέρνηση ικανή να προάγει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ευημερία, τα κοινωνικά δικαιώματα (όπως κοινωνική στέγαση, οικονομική υποστήριξη σε λιγότερο εύπορες τάξεις , καθολική υγειονομική περίθαλψη δωρεάν για όλους, κ.λπ.) και μια ανθρωπιστική φιλοσοφία (από τον ανθρωπισμό, την οποία ο Ros υπογραμμίζει καλά, είναι διαφορετική από τον ανθρωπισμό που είναι ένα πολιτιστικό κίνημα). Ο Francesco Ros αναφέρει ότι κατά τη σύνταξη αυτού του Συντάγματος πήρε παραδείγματα επιτυχημένων κοινοτικών μοντέλων, όπως ο Δήμος Marinaleda στην Ισπανία, η κοινότητα Nomadelfia στο Grosseto, το χωριό Huaxi στην Κίνα και το Auroville στην Ινδία.
Η ιδέα του Ros είναι τώρα να μπορέσει να συνεργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα.
«Είναι σίγουρα ένα πολύ επίκαιρο και επείγον ζήτημα δεδομένου του παγκόσμιου κινδύνου που διατρέχουμε », διευκρίνισε ο Φράνσις.
Έρχεται η κατάργηση χρημάτων
Ο λόγος που θα χρειαστεί σύντομα ένα ψηφιακό νόμισμα είναι επειδή το σκληρό νόμισμα που αντιπροσωπεύεται από φυσικό χαρτί και νομίσματα πρόκειται να καταργηθεί σταδιακά σύντομα.
Οι αποφάσεις για αυτό το σκοπό δεν λαμβάνονται σε Κυβερνητικό επίπεδο.
Η ώθηση προς ένα παγκόσμιο σύστημα ψηφιακού χρήματος περιλαμβάνει αποφάσεις που λαμβάνονται από ανθρώπους σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, την κορυφαία βαθμίδα των διεθνών τραπεζιτών όπως οι Rothschild και άλλοι των οποίων τα ονόματα οι περισσότεροι από εμάς δεν θα αναγνωρίζαμε.
Η απόφαση έχει ληφθεί και δεν μπορεί πλέον να το σταματήσει κανείς αυτό που έρχεται.
Όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν στην παγκόσμια σκηνή αυτή τη στιγμή είναι προσανατολισμένα προς την εμφάνιση δύο πραγμάτων  τη δημιουργία ενός ψηφιακού παγκόσμιου συστήματος ταυτοποίησης ( θα κυκλοφορήσει ως ένα απλό διαβατήριο εμβολίου αλλά θα εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη, γενική ταυτότητα ) και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ψηφιακού χρηματικού συστήματος.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πίεσε ανοιχτά και για τα δύο.
Μόλις τεθούν σε εφαρμογή αυτά τα δύο πράγματα  ψηφιακό χρήμα και ψηφιακή ταυτότητα για όλους τους ανθρώπους  τα παγκόσμια αρπακτικά μπορούν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός πραγματικά μονοκόσμιου συστήματος κάτω από το οποίο τίποτα δεν θα συμβεί εκτός της επιτήρησης και του ελέγχου τους.
Κάθε συναλλαγή θα παρακολουθείται. Θα ξέρουν τι αγοράσατε, πού το αγοράσατε και πόσα πληρώσατε.
Δεν θα είναι πλέον δυνατή η αγορά οποιουδήποτε στοιχείου ή η διεξαγωγή οποιασδήποτε επιχείρησης εκτός του συστήματος και του παντός οφθαλμού του.
Εάν στο τέλος του χρόνου οι αγορές σας δεν ισοδυναμούν με το εισόδημά σας, θα πρέπει να το απαντήσετε.
Εάν αγοράζετε πάρα πολλά τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν, πάρα πολύ βενζίνη ή καύσιμο ντίζελ, πάρα πολλά πυρομαχικά, πολύ αλκοόλ, πάρα πολύ χρυσό ή ασήμι, θα πρέπει να απαντήσετε και για αυτό.
Ίσως το σύστημα να μην σας αφήσει καν να φτάσετε στο σημείο όπου πρέπει να ερωτηθείτε.
Ίσως τα ψηφιακά χρήματά σας, καθώς δεν είναι μόνο ψηφιακά αλλά και προγραμματιζόμενα, να προγραμματιστούν ώστε να σβήνουν αυτόματα όταν φτάσετε στο όριο οποιωνδήποτε αγαθών ή υπηρεσιών που η κυβέρνηση κρίνει ότι είναι κατάλληλα για εσάς.
Αυτό θα απαιτηθεί ως μέρος του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα που διαθέτετε, απαραίτητο για να σώσετε τον πλανήτη και επίσης να διατηρήσετε το κοινωνικό σας πιστωτικό αποτέλεσμα εντός του εύρους του αποδεκτού.
Θυμηθείτε, όλες οι εταιρείες που φτιάχνουν και πουλάνε πράγματα θα συμπράξουν με την κυβέρνηση στην επιβολή αυτού του νέου ολοκληρωτικού συστήματος.
Είναι όλα μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς και είναι απαραίτητο για το «μεγαλύτερο καλό» της ανθρωπότητας, θα μας πουν οι ελίτ μέσω των μέσων ενημέρωσης.
Έχουμε ήδη δει μέσω του Covid πώς οι πιο ισχυρές δυνάμεις στη σύγχρονη κοινωνία  μεγάλες κυβερνήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλα μέσα ενημέρωσης λειτουργούν αδιάκοπα.
Τα παγκόσμια αρπακτικά ξέρουν ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν και να ενσωματώσουν αυτά τα νέα ψηφιακά συστήματα αν δεν τα βάλουν στη θέση τους στις πλάτες μεγάλων κοινωνικών αναταραχών  κρίσεων επικών διαστάσεων.
Ο Χαράρι το είπε: Μην αφήνετε ποτέ μια κρίση να πάει χαμένη.
Γι αυτό εξαπέλυσαν τον Covid και γι αυτό εξαπολύουν τώρα έναν πιθανό παγκόσμιο πόλεμο.
Σκεφτείτε όλες τις γιγάντιες αλλαγές που ακολούθησαν τον Α και Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι χάρτες επανασχεδιάζονταν μετά από κάθε πόλεμο, η ισορροπία δυνάμεων μετατοπιζόταν από ορισμένα εθνικά κράτη και προς άλλα εθνικά κράτη.
Δημιουργείται επίσης μια μονοκοσμική θρησκεία υπό την αιγίδα της «ενότητας» και της αδελφότητας των ανθρώπων.
Προσέξτε γιατί κινδυνεύετε να υποταχθείτε σε αυτό το νέο ψηφιακό θηρίο σύστημα του ενός κόσμου.
Το σύστημα θηρίων ανεγείρεται τώρα μέσω της Μεγάλης Επαναφοράς.
Αλλά κάποια στιγμή το σύστημα θα παραδοθεί σε έναν άνδρα.
Πηγή: leohohmann

 

Πηγή

Προβολές : 1,392


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα