Mήπως είναι fake η ιστορία (και) αυτού του νεαρού;

Mήπως είναι fake η ιστορία (και) αυτού του νεαρού;

22 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:751
Μοίρασέ το

Μετά από εξέταση αίματος, υπερηχογράφημα και ΗΚΓ, η ετυμηγορία είναι: πρόκειται για περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.

Σήμερα, ο Mickaël μετανιώνει που ενέδωσε, εκτός από το ότι ανησυχεί για το μέλλον.

 

 

 

 

Πολλοί θα το μετανοιώσουν που μπολιάστηκαν, αλλά θα είναι αργά… ακόμα κι αν γλύτωσαν τον άμεσο θάνατο, η ζωή τους καταστράφηκε και θα ζουν με την αγωνία του επερχόμενου θανάτου και τα ελάχιστα χρόνια ζωής που έχουν μπροστά τους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Λίγα λεπτά μετά την ένεση μιας δόσης εμβολίου Pfizer, ο Mickaël αισθάνεται αδιαθεσία. «Τα πόδια μου, όπως και τα χέρια μου, άρχισαν να ζεσταίνονται», εξηγεί.
Μπροστά σε αυτή την απρόσμενη αντίδραση, ζητά συμβουλές από ένα μέλος του εμβολιαστικού κέντρου. Αλλά απλώς τον συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Βλέποντας ότι αυτό επιμένει, αποφασίζει να επικοινωνήσει με το Samu για να έχει έναν γιατρό στο τηλέφωνο. «Εξήγησα την κατάστασή μου στον γιατρό και μου είπε ότι ήταν αγγειακή, αλλά όχι από το εμβόλιο.

Μετά άλλαξε γνώμη, λέγοντας ότι μπορεί να σχετίζεται ». Εκνευρισμένος κλείνει το τηλέφωνο χωρίς να ενημερώνεται περισσότερο.

Ένα μουδιασμένο πόδι και ένα χέρι που κοιμάται

Την επομένη του εμβολιασμού, ο νεαρός έκλεισε ραντεβού με τον γενικό ιατρό του, ο οποίος του έδωσε αντιισταμινικό.

Αλλά και πάλι, οι μέρες περνούν και τίποτα δεν γίνεται καλύτερο.

Ακόμη χειρότερα, ο Μίκαελ ξυπνά ένα ωραίο πρωί με ένα μουδιασμένο πόδι και ένα χέρι που φαίνεται να κοιμάται…..

Ανησυχώντας, έγραψα πίσω στον γιατρό μου λέγοντάς του ότι δεν θα το συζητούσα για τη δεύτερη δόση. Μετά μου είπε να πάω σε έναν αλλεργιολόγο.

Περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό
Κατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο ειδικός είναι κατηγορηματικός: δεν είναι αλλεργία, αλλά μάλλον αγγειακό πρόβλημα λόγω του εμβολίου Covid-19.
Στη συνέχεια προειδοποιεί τον Mickaël: «Αν οι πόνοι στο στήθος επιμείνουν, πήγαινε στα επέιγοντα ».
Μετά από εξέταση αίματος, υπερηχογράφημα και ΗΚΓ, η ετυμηγορία είναι: πρόκειται για περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό.
Αποτέλεσμα: ένας μήνας θεραπεία, ένας μήνας ξεκούραση και πάνω από όλα: παρακολούθηση.
Ανησυχία για το μέλλον.

Σήμερα, ο Mickaël μετανιώνει που ενέδωσε, εκτός από το ότι ανησυχεί για το μέλλον.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την καρδιά.Σήμερα μου κόβεται η ανάσα δείχνοντας μόνο τις σκάλες, για να μην αναφέρω τον πόνο στο στήθος.

Δεν μπορώ πλέον να κάνω αθλητισμό ή θέατρο.

Το να μιλάω πολύ μου κόβει την ανάσα.

Ανησυχώ γιατί δεν ξέρω τι θα φέρει στη συνέχεια όλο αυτό, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να υπάρξει υποτροπή.

Αφού ο καρδιολόγος του τον συμβούλεψε να μην πάρει δεύτερη δόση του εμβολίου, μπόρεσε να πάρει άδεια υγείας. «πόσο θα κρατήσει;»αναρωτιέται.

Πιστεύει ότι η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου μεμονωμένη, σίγουρο ότι τα θύματα της μετα-εμβολιαστικής περικαρδίτιδας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα μπορούσαν να κοινοποιηθούν από το κράτος.

actu 21/10/21
Το δανειστήκαμε από ΕΔΩ
ΣΥΝΔΕΣΗ: https://antidras.blogspot.com/2021/09/johnson-johnson-20.html (ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ) — https://antidras.blogspot.com/2021/06/blog-post_23.html (ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΗΠΑ)

 

Πηγή

Προβολές : 751


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα