Mark STEYN: ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ – ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ?

1 Ιουλίου, 2022 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Συμπερασματικά, στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν σημαντική μηνιαία μείωση των γεννήσεων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2022 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

  • Μελέτες βιοκατανομής δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων του εμβολίου mRNA της Pfizer καταλήγουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια covid-19 και covid μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Αν ενάμισι χρόνος εμβολιασμών έφεραν ήδη αυτά τα αποτελέσματα, σκεφθείτε πόσο θα αυξηθεί η υπογεννητικότητα, σε πέντε ή δέκα χρόνια…

Το Σατανικό έργο των Παγκοσμιοποιητών, βαίνει όπως ακριβώς το σχεδίασαν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Την Ελλάδα που σβήνει, την σκέπτεται κανείς;;;

 

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ – ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ?

ΚΛΙΚ ΕΔΩ – https://rumble.com/v1alo3j-mark-steyn-.html


Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν, εννέα μήνες μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του Covid;

Γερμανία

Η Γερμανία ανέφερε μείωση 13% στις γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2022 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2021.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε μείωση 7,7% στις γεννήσεις με 75.670 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2022 σε σύγκριση με 82.042 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Ελβετία

Στην Ελβετία, τα ποσοστά γεννήσεων έχουν επίσης πέσει κατακόρυφα από την εισαγωγή των εμβολίων κατά του Covid.

Πηγή: SWPRS

Ταϊβάν

Η Ταϊβάν ανέφερε μείωση 23,2% στις γεννήσεις τον Μάιο του 2022 σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2021.

Ο Igor Chudov, ο συγγραφέας ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου για την Covid έγραψε : «Όταν εκφράζεται σε «σίγμα», οι μονάδες τυπικής απόκλισης, η πτώση 23,24% του ποσοστού γεννήσεων στην Ταϊβάν είναι ένα γεγονός 26 σίγμα ! Αυτό μπορεί να περιγραφεί ως «αδιανόητο» όσον αφορά την πιθανότητα να συμβεί λόγω τυχαίας πιθανότητας».

Σουηδία

Η Σουηδία, χωρίς lockdown και κλείσιμο σχολείων, ανέφερε μείωση 6,6% με 35.454 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 37.950 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.

Η μείωση των γεννήσεων είναι 6,9% για την ίδια χρονική περίοδο σε σύγκριση με τον μέσο όρο της περιόδου 2019-2021.

Ολλανδία

Οι Κάτω Χώρες ανέφεραν μείωση 6,3% με 53.090 γεννήσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022 σε σύγκριση με 56.671 γεννήσεις την ίδια περίοδο το 2021.


Συμπερασματικά, στοιχεία από όλο τον κόσμο δείχνουν σημαντική μηνιαία μείωση των γεννήσεων από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2022 σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

  • Μελέτες βιοκατανομής δείχνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων του εμβολίου mRNA της Pfizer καταλήγουν στις ωοθήκες και τους όρχεις και μεταγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια covid-19 και covid μειώνουν τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.
  • Επιπλέον, το ποσοστό των προβλημάτων γονιμότητας που αναφέρονται στη βάση δεδομένων VAERS του CDC για τα εμβόλια κατά του Covid είναι αστρονομικό. Πριν από την εισαγωγή των εμβολίων mRNA, υπήρχαν περίπου 1.500 αναφορές προβλημάτων γονιμότητας κατά τη διάρκεια της 31χρονης ιστορίας του VAERS για όλα τα εμβόλια συνδυαστικά.
  • Υπάρχουν 15.000 αναφορές για θέματα γονιμότητας μόνο από το εμβόλιο κατά του Covid, το οποίο αντιπροσωπεύει το 95% όλων των προβλημάτων γονιμότητας στην ιστορία του VAERS.
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν περισσότερες από 30.000 αναφορές για αλλαγές της περιόδου μετά από εμβολιασμούς κατά του Covid.

Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων πέφτουν κατακόρυφα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ελβετία και την Ταϊβάν — εννέα μήνες μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid;

Τα παιδιά διατρέχουν στατιστικά σχεδόν μηδενικό κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από covid-19.

Ο μαζικός εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να σταματήσει τώρα.ΠΗΓΕΣ:

 

Πηγή και μετάφραση video

Προβολές : 560


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα