MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ…

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ…

21 Δεκεμβρίου, 2020 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,148
Μοίρασέ το
 
Κάποιοι την έχουν δει Θεοί και βλέπουν τον άνθρωπο ως πειραματόζωο.
 
Θεωρούν, ότι παίζοντας με το DNA του μπορούν, να δημιουργήσουν μια στρατιά υπερανθρώπων, ίσως μια άλλη στρατιά δούλων και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα τους!

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ…

Και ενώ εμείς το ξύνουμε (το κεφάλι ρε, μην είσαστε πονηρά μυαλά) και προσπαθούμε, να επιστρατεύσουμε τις όποιες γνώσεις ιατρικής ή βιολογίας διαθέτουμε, για να απαντήσουμε στο μέγα ερώτημα “τελικά το σατανοεμβόλιο θα επιφέρει γενετική τροποποίηση του ανθρώπου ή μήπως το έχουμε παρεξηγήσει; Οέο;”, κάποιοι μας το κάνουν φραγκοδίφραγκα αλλά και πάλι δεν πολυστροφάρουμε!

Και πλέον μιλάνε μέσα στα μούτρα μας για “αναβάθμιση” του ανθρώπου, γιατί, λένε, η φύση (βλ. Θεός, αλλά δεν τολμούν, να πουν τη λέξη) έχει κάνει λάθη και άλλους μας έκανε όμορφους και έξυπνους και άλλους κουασιμόδους και τούβλα και αυτή είναι μια ανισότητα, που πρέπει, να εκλείψει.

Οπότε μιλάνε χύμα για δημιουργία υπερανθρώπου ή μετανθρώπου αλλά ούτε λόγος βέβαια για υπάνθρωπο ή απάνθρωπο. Γιατί όταν κάνεις κοπτοραπτική στο ανθρώπινο γονιδίωμα, τα πάντα μπορεί, να συμβούν!

“Ε, καλά τώρα! Αυτά είναι επιστημονική φαντασία και αφορούν σε μεμονωμένες περιπτώσεις ίσως κάπου στο απώτερο μέλλον”, θα μπορούσε, να ισχυριστεί κάποιος. Oh no! Δεν είναι καθόλου έτσι, παίδες! Συμβαίνουν ήδη σε real time!

΄Οπως π.χ.:
Στη Γαλλία, η οποία φτιάχνει στρατό από cyborg! Τι λες τώρα!

΄Οπερ μεθερμηνευόμενο σημαίνει, ότι “αναπτύσσει νέου τύπου τεχνολογίες”, για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση, την αντιληπτική ικανότητα αλλά και την ψυχική υγεία των στρατιωτών της. Να δημιουργήσει δηλ. υβριδικούς στρατιώτες, κάτι μεταξύ ανθρώπου και μηχανής ή άγχους και αναφυλαξίας, όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυν!
https://www.oneman.gr/life/i-gallia-ftiaxnei-strato-apo-cyborg-kai-afto-einai-kati-pragmatika-tromaktiko/

Αλλά τα Γαλλόπουλα δεν είναι εκείνα, που έσυραν πρώτα το χορό!

Την αρχή έκαναν, από ό,τι φαίνεται, οι σχιστομάτηδες, που το έχουν με τα πειράματα!

Τη μια μαγειρεύουν κορωνοϊούς με ολίγον από AIDS, την άλλη είναι πρωτοπόροι στη χουντοκρατία με point system και δε συμμαζεύεται και την τρίτη κάνουν γενετικές τροποποιήσεις, γιατί έτσι γουστάρουν!

΄Οχι, παίζουμε!

Και ενώ τα έκαναν ψιλομαντάρα με την τεχνολογία CRISPR, που εφάρμοσαν σε έμβρυα, τάχα μου δήθεν, για να θεραπεύσουν τη β-θαλασσαιμία, καθόλου δεν πτοήθηκαν αλλά τώρα πάνε γι’ άλλα!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ; Ω, ΝΑΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ CRISPR…

Ποια είναι αυτά τα άλλα;

΄Οπως μας καρφώνει αμερικανός υπερκατάσκοπος, η Κίνα πλέον διεξάγει βιολογικές δοκιμές για τη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων σούπερ στρατιωτών! Ουάου!

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/04/china-super-soldiers-biologically-enhanced-john-ratcliffe

Ναι, αλλά όλα αυτά τι σχέση έχουν με το εμβόλιο; Μήπως αφορούν σε άλλες τεχνολογίες;

Δεν αποκλείεται, παίδες αλλά η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία:

΄Απαξ και το παίζουμε Θεοί και αρχίζουμε την κοπτοραπτική στο ανθρώπινο DNA, τίποτε δεν μπορεί, να μας σταματήσει!

Για του λόγου το αληθές σας έχω το καμάρι μας, τον Μπιλάκο καλέ, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει και σαν να τον έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ:

Αμάν ρε φιλάρα! Είσαι και μολογούρης! Τι μας λέει εδώ ο μέγας φιλάνθρωπος;

“Το RNA εμβόλιο είναι νέο και υποσχόμενο. Με αυτό βάζεις δομές μέσα στον κώδικα…”

Ποιον κώδικα; Μα το γενετικό βεβαίως βεβαίως! Και για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία μας το δείχνει παραστατικότατα!

Ενώ ο άλλος νεοταξίτης, ο ΄Ελον Μασκ, μας πέρασε, φαίνεται, για κάμπιες και θέλει, να μας κάνει πεταλούδες!

Πώς; Μα με ένα συνθετικό mRNA σαν αυτό που θα έχει το εμβόλιο:

“Μπορούμε, να κάνουμε ο,τιδήποτε με ένα συνθετικό mRNA”, μας λέει.

“Είναι σαν ένα λογισμικό υπολογιστή. Μπορούμε, να σταματήσουμε τη διαδικασία της γήρανσης ή ακόμα και να μετατρέψουμε κάποιον σε … πεταλούδα!”

Και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η “πρόοδος” της τεχνολογίας έχει φθάσει σε δυσθεώρητα αλλά και επικίνδυνα ύψη, από όπου αν πέσουμε, μπορεί και να σκοτωθούμε.

Γιατί και ο Τζούλιαν Ασσάνζ λίγο πριν τον απαγάγουν από τη πρεσβεία στο Λονδίνο είχε κάνει λόγο για «Intelligent Evil Dust» (ιδιοφυή κακόβουλη σκόνη), η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είναι σκόνη από νανορομπότ μεγέθους μικρότερου από ιούς, τα οποία ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα και κατευθύνονται από την Τεχνητή Νοημοσύνη, που επιλέγει πότε θα ενεργοποιηθούν στους ξενιστές τους.

Ενώ κάποιοι σατανικοί εγκέφαλοι σχεδιάζουν το πώς θα εξαλείψουν τα γονίδια, που ευθύνονται για το θρησκευτικό συναίσθημα του ανθρώπου:

Και μην ξεχνάμε βέβαια την DARPA, που σιγά μην έμενε έξω από το πανηγύρι: Παρεούλα με το ίδρυμα Bill & Melinda Gates εργάζονται πάνω στις τεχνολογίες της γονιδιακής εξάλειψης και γονιδιακής καθοδήγησης, που είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνουμε!

Εν ολίγοις, παίδες, τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

1) Κάποιοι την έχουν δει Θεοί και βλέπουν τον άνθρωπο ως πειραματόζωο. Θεωρούν, ότι παίζοντας με το DNA του μπορούν, να δημιουργήσουν μια στρατιά υπερανθρώπων, ίσως μια άλλη στρατιά δούλων και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα τους!

2) Και σαν να βλέπω την εκπλήρωση της προφητείας του Πατροκοσμά, ότι “το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους”, αφού πλέον η “επιστήμη” βρίσκεται στην υπηρεσία σατανικών μυαλών!

3) Ενώ προφανώς όλοι ετοιμάζονται για ένα μεγάλο πόλεμο, που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα!

4) Και ίσως αυτός ο πόλεμος φέρει την απαλλαγή από τη δαιμονική κατάσταση, που ζούμε τώρα, αφού ολόκληρος ο “πολιτισμός” της εποχής μας είναι σατανόπνευστος και όχι θεόπνευστος, αφού, ως γνωστόν “πασά επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί της άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται”.

Για όλα τα παραπάνω και για την αμαρτία, την ασέβεια και την απιστία μας “πρέπει, να γίνει πόλεμος”, όπως είπε και ο ΄Αγιος Ιωάννης ο Ρώσος, όταν παρουσιάστηκε στον ΄Αγιο γέροντα Ιάκωβο Τσαλίκη:

Και μάλλον προς τα εκεί οδεύουμε…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ…

 

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
[email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 1,148


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα