O κροίσος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε απροκάλυπτη επίδειξη κυνισμού.

O κροίσος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σε απροκάλυπτη επίδειξη κυνισμού.

24 Φεβρουαρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:738
Μοίρασέ το

 

Όταν στα λένε μέσα στα μούτρα δεν αποτελεί κι ένα είδος διανοητικού τεστ;

Έγιναν πολύ ισχυροί… γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολο να ηττηθούν…

Πολλοί μπορεί πλέον να έχουν αφυπνιστεί, αλλά δύσκολο να τα βάλεις με τα ερπετικά όντα με μορφή ανθρώπου…

Από την άλλη, σκέπτομαι και τον … πύργο της Βαβέλ… πως γκρεμίστηκε…

Θα γκρεμιστούν κι αυτοί, αλλά μόνον με θεϊκή παρέμβαση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Σχετικό με την εικόνα βίντεο: World Economic Forum: “You’ll own nothing, and you’ll be happy” (While Oligarchs Own Everything)

Και, ακολούθως, σχετική εδώ ανάρτηση: https://antidras.blogspot.com/2021/01/ti-i-think-im-gonna-puke.html

Και αλήθεια, θα καταφέρει η ανθρωπότητα να εγερθεί από τον λήθαργο που συντηρεί την αέναη δουλεία και να ξεφύγει από το απαξιωτικό γι’ αυτήν στάδιο του αναλώσιμου πειραματόζωου; Προχωρώντας με πίστη στις δυνατότητές της στο εξελικτικό στάδιο του Ανθρώπινου Όντος, οτιδήποτε κι αν συνεπάγεται αυτός ο όρος.

Ελευθερία επιλογών και ανεξάρτητη κριτική ικανότητα, πάντως, αποτελούν ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα σε μια πραγματικά νέα εποχή. Όχι όπως την εννοούν αυτοί που ασκούν επικυριαρχία επί των λαών.

 Πόσο κομβική είναι η παρουσία μιας “κρίσιμης μάζας” αφυπνισμένων ανθρώπων παγκοσμίως, που με καθοδηγήτρια δύναμη την αναζήτηση της Αλήθειας είναι πρόθυμη κι -επώδυνα- έτοιμη να αναθεωρήσει και να ανακατασκευάσει εκ νέου και εκ θεμελίων όλο το σύστημα γνώσεων και “αξιών” που της .. εμφύτευσαν; 

Ας επεξεργαστούμε αυτά  που μας μεταφέρει το βίντεο με τις “περήφανες εξομολογήσεις”.  

Ως σύντομη περιγραφή στο βίντεο -πέρα από τον παρακάτω τίτλο που δίνεται στο κανάλι του youtube όπου ανέβηκε αρχικά, θα παραμείνει κι αρκετά;- θα μπορούσα να συνοψίσω τα εξής: Όταν η “Παρέα του Νταβός” -κάτι σαν ανώτερο ανάμεσά μας είδος ή επίγειες θεότητες- σχεδιάζει και προστάζει, με μπροστάρη τον υπερδραστήριο παρά την ηλικία του  Klaus Schwab, κάθονται “σούζα” οι πνευματικοί, θρησκευτικοί, οικονομικοί και πολιτικοί “ηγέτες” των καταληστευμένων υλικά και πνευματικά λαών.

Klaus Schwab: Ο Αρχιτέκτοντας του Great Reset – «Ελέγχουμε τους πάντες»
Klaus Schwab: The Architect of the Great Reset – “We Control Everyone”
Και ως επόμενο βήμα, χρήσιμο στην κατανόηση της γενικότερης εικόνας, όπως οι λίγοι θέλουν να παγιωθεί για τους συντριπτικά περισσότερους, παραπέμπω εδώ: https://antidras.blogspot.com/2021/07/blog-post_27.html

Ο Ένοικος…

 

Πηγή

Προβολές : 738


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα