S.O.S. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ

4 Οκτωβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Το πλιάτσικο όμως της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού δεν σταματά μονάχα στην διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω αυτών των εταιρειών αλλά η διεθνής τραπεζική Μαφία σε συνεργασία με την εγχώρια πολιτική συμμορία ετοιμάζουν δεύτερο κύμα πλειστηριασμών μέσω της ΔΕΗ.

Αυτούς φέρανε στην Ελλάδα οι κύριοι της κυβέρνησης ως επενδυτές που θα μας φέρουν την ανάπτυξη μέσα από χιλιάδες πλειστηριασμούς όπου μετά τις τράπεζες ετοιμάζεται νέος κύκλος πλειστηριασμών από την ΔΕΗ.

 

Ήρθε ο καιρός, που θα πρέπει να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μιάς ζωής, ή τα προγονικό μας σπίτι… (διαβάστε και εδώ)

Μέχρι το 2010, ο ελληνικός λαός πλήρωνε κανονικά την ΔΕΗ…

ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΙΑΣ.

Μας λεηλάτησαν και έρχονται πλέον να πάρουν και το τελευταίο κομμάτι της ψυχής και της ζωής μας.
ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις σχετικά με τις μεταβιβάσεις των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσα στα πλαίσια των τιτλοποιήσεων των Τραπεζών σε εταιρείες Ειδικού σκοπού-Φαντάσματα όπου όλες δηλώνουν διεύθυνση στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και στο κτήριο όπου βρίσκεται επί της οδού George Dock 3 και στον 4ο όροφο, δίχως να έχουν φυσική παρουσία, δίχως κανείς να ξέρει την ύπαρξη τους, δίχως να έχουν πάρει άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, δίχως να δηλώνουν φορολογικά στοιχεία και να παρουσιάζονται με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ αλλά παράλληλα στην Ελλάδα να προβαίνουν σε χιλιάδες πλειστηριασμούς Ελλήνων πολιτών δίχως κανένα έλεγχο και αντίσταση.
Ετοιμάζεται νέο σχέδιο Αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας.
Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτό το πλιάτσικο ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού;
Οπως βλέπετε στο εν λόγω κτήριο στεγάζεται το Αμερικανικό επενδυτικό Fund Wilmington Trust γνωστών συμφερόντων και το οποίο φέρεται ως εταιρεία ομπρέλα-θεματοφύλακας, όλων των εταιρειών αυτών που υποτίθεται έχουν εξαγοράσει δισεκατομμυρίων ευρώ μη εξυπηρετούμενα δάνεια στην Ελλάδα…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της τιτλοποίησης δανείων που προέβη η τράπεζα Eurobank όπου μεταβίβασε κόκκινα δάνεια σε μια εταιρεία φάντασμα με την επωνυμία ERB RECOVERY η οποία και αυτή δηλώνει έδρα στην διεύθυνση George Dock 3 4 όροφος.

Το πλιάτσικο όμως της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού δεν σταματά μονάχα στην διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων μέσω αυτών των εταιρειών αλλά η διεθνής τραπεζική Μαφία σε συνεργασία με την εγχώρια πολιτική συμμορία ετοιμάζουν δεύτερο κύμα πλειστηριασμών μέσω της ΔΕΗ.

Αφού με τεχνικούς τρόπους και κερδοσκοπικά παιχνίδια έχουν αυξήσει τα τιμολόγια της κατά 100% με αποτέλεσμα χιλιάδες καταναλωτές να μην μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς τους, έρχεται η ΔΕΗ και κοινοποιεί με εξώδικα τα οποία τα στέλνει κατά χιλιάδες σε πελάτες της ότι έχει τιτλοποιήσει και έχει μεταβιβάσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σε μια εταιρεία ειδικού σκοπού με την επωνυμία PPC ZEUS DAC με έδρα και αυτή το Δουβλίνο Ιρλανδία και κατά διαβολική σύμπτωση έχει έδρα στην διεύθυνση George Dock 3 4ος όροφος  

Και εμείς αναρωτιόμαστε στην περίπτωση των τραπεζών και των υποτιθέμενων εταιρειών φαντασμάτων που μεταβιβαστήκανε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια η κυβέρνηση μπορεί να μην έχει λάβει υπόψιν όλο το οικονομικό σκάνδαλο, αλλά στην περίπτωση της ΔΕΗ που έχετε διορισμένο διευθύνων σύμβουλο δεν έχετε πάρει χαμπάρι κύριοι της κυβέρνησης;

Εδώ πλέον αποκαλύπτεται το μέγεθος της πολιτικής και τραπεζικής απάτης σε όλα τα επίπεδα..

Ομως ακόμη μεγαλύτερη αξία έχει να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το πάρτυ αρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού..

Το εν λόγω επενδυτικό fund Wilmington Trust που ξαφνικά έχει αγοράσει όλες τις υποχρεώσεις των Ελλήνων έχει πληρώσει πρόστιμο στις Αμερικανικές εποπτικές αρχές και έχει καταδικαστεί από τα Αμερικανικά δικαστήρια με ποσά άνω των 18 εκατομμυρίων δολαρίων για απόκρυψη τιτλοποιημένων δανείων από τις οικονομικές της καταστάσεις ύψους 330 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτούς φέρανε στην Ελλάδα οι κύριοι της κυβέρνησης ως επενδυτές που θα μας φέρουν την ανάπτυξη μέσα από χιλιάδες πλειστηριασμούς όπου μετά τις τράπεζες ετοιμάζεται νέος κύκλος πλειστηριασμών από την ΔΕΗ.

Πηγή

Προβολές : 2,199


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα