S.O.S. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΗΜΙΕΣ....

S.O.S. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΔΗΜΙΕΣ....

23 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:760
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω την αποκάλυψη της Δημοσιογράφου Μαρίας Δεναξά και ανατριχιάζω…

 

Hδη του έχουν παραχωρηθεί όλες οι εξουσίες επί της δημόσιας υγείας, από τις τοπικές κυβερνήσεις χωρίς τη συγκατάθεση των πολιτών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ…

ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

Είναι θέμα χρόνου, καθώς ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ Π.Ο.Υ.

Τα δικά μας τα πολιτικά ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ υπέγραψαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

 

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΕΚΡΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

 

 

 

 

 

 


Πηγή

 

 

Δήλωση του ΠΟΥ για αναφερόμενες συστάδες αναπνευστικών ασθενειών σε παιδιά στη βόρεια Κίνα

Ο ΠΟΥ υπέβαλε επίσημο αίτημα στην Κίνα για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αύξηση των αναπνευστικών ασθενειών και αναφέρθηκαν συστάδες πνευμονίας στα παιδιά.  

Σε συνέντευξη Τύπου στις 13 Νοεμβρίου 2023, οι κινεζικές αρχές από την Εθνική Επιτροπή Υγείας ανέφεραν αύξηση της συχνότητας εμφάνισης αναπνευστικών ασθενειών στην Κίνα. Οι κινεζικές αρχές απέδωσαν αυτήν την αύξηση στην άρση των περιορισμών για τον COVID-19 και στην κυκλοφορία γνωστών παθογόνων παραγόντων όπως η γρίπη, η πνευμονία από μυκόπλασμα ( μια κοινή βακτηριακή λοίμωξη που συνήθως επηρεάζει μικρότερα παιδιά), ο αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV) και ο SARS-CoV-2 (ο ιός που προκαλεί το COVID-19). Οι αρχές τόνισαν την ανάγκη για ενισχυμένη επιτήρηση ασθενειών σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και κοινοτικά περιβάλλοντα, καθώς και ενίσχυση της ικανότητας του συστήματος υγείας να διαχειρίζεται ασθενείς.   

Στις 21 Νοεμβρίου, τα μέσα ενημέρωσης και το ProMED ανέφεραν συστάδες αδιάγνωστης πνευμονίας σε παιδιά στη βόρεια Κίνα. Δεν είναι σαφές εάν αυτά σχετίζονται με τη συνολική αύξηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού που είχαν αναφερθεί προηγουμένως από τις κινεζικές αρχές ή με ξεχωριστά συμβάντα. 

Στις 22 Νοεμβρίου, ο ΠΟΥ ζήτησε πρόσθετες επιδημιολογικές και κλινικές πληροφορίες, καθώς και εργαστηριακά αποτελέσματα από αυτές τις αναφερόμενες ομάδες μεταξύ παιδιών, μέσω του μηχανισμού Διεθνών Κανονισμών Υγείας. Ζητήσαμε επίσης περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες τάσεις στην κυκλοφορία γνωστών παθογόνων παραγόντων, όπως η γρίπη, ο SARS-CoV-2, ο RSV και η πνευμονία από μυκόπλασμα,  και η τρέχουσα επιβάρυνση των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

Ο ΠΟΥ βρίσκεται επίσης σε επαφή με κλινικούς γιατρούς και επιστήμονες μέσω των υφιστάμενων τεχνικών συνεργασιών και δικτύων μας στην Κίνα.  

Από τα μέσα Οκτωβρίου, η βόρεια Κίνα έχει αναφέρει αύξηση των ασθενειών που μοιάζουν με γρίπη σε σύγκριση με την ίδια περίοδο τα προηγούμενα τρία χρόνια.

Η Κίνα διαθέτει συστήματα για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με τις τάσεις της γρίπης, τις ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη, τον RSV και τον SARS-CoV-2, καθώς και αναφορές σε πλατφόρμες όπως το Παγκόσμιο Σύστημα Επιτήρησης και Αντίδρασης της Γρίπης.   

Ενώ ο ΠΟΥ αναζητά αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες, συνιστούμε στους ανθρώπους στην Κίνα να ακολουθούν μέτρα για τη μείωση του κινδύνου αναπνευστικής νόσου, τα οποία περιλαμβάνουν τον προτεινόμενο εμβολιασμό. τήρηση αποστάσεων από άτομα που είναι άρρωστα· Μένοντας σπίτι όταν είστε άρρωστοι. εξέταση και ιατρική περίθαλψη όπως απαιτείται. φορώντας μάσκες κατά περίπτωση· εξασφάλιση καλού αερισμού. και τακτικό πλύσιμο των χεριών.   

Ο ΠΟΥ θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις.   

 

 

Πηγή

Προβολές : 760


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα