S.O.S. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

S.O.S. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV ΣΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

9 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,974
Μοίρασέ το

 

Λύκ Μοντανιέ: Αυτό που κάνει το εμβόλιο HPV, είναι ένα έγκλημα, σε βάρος χιλιάδων νέων μας σε όλο τον κόσμο. Ιστορικά, τα εμβόλια έχουν προστατεύσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά σήμερα, εδώ και πολλά χρόνια, πολλά εμβόλια (HPV και άλλα), έχουν προκαλέσει βλάβες και έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους.”

 

 

Το εμβόλιο HPV στο Εδώλιο

Σχολιαστής μου πρότεινε να δω το προεκλογικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για την υγεία και κυρίως το κομμάτι εκείνο που αφορά στον εμβολιασμό νέων κοριτσιών με το εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας…

ΕΦΡΙΞΑ!!!

ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!

Δείτε πρώτα το πρόγραμμα και μετά μια ανάρτηση ΒΟΜΒΑ για το εμβόλιο του τραχήλου της μήτρας και όχι μόνο… ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV, ΓΙΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ…

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, εδώ

Ας δούμε τώρα τι είναι το εμβόλιο HPV… ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ…

Και φυσικά οι συνήθεις υπερασπιστές της παραπληροφόρησης τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΧΕΣ, όπως έκαναν και με το εμβόλιο του κορονογιού, οδηγώντας πολλούς αφελείς που τους πίστεψαν στο θάνατο και στις σοβαρές παρενέργειες, χαρακτηρίζουν το επικίνδυνο εμβόλιο , ως… σωτήριο…

Παραθέτω πρώτα τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ για το εμβόλιο αυτό σε νέους και νέες μέσα από το τρομακτικό πραγματικά βιβλίο που προλογίζει ο αείμνηστος Λυκ Μοντανιέ που μας αφύπνισε για το εμβόλιο του κορονοϊού.

 

Με το βιβλίο που προλογίζει,  αφήνει πίσω του μια ακόμα ισχυρή προειδοποίηση για τους σοβαρούς κινδύνους του νέου ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ HPV…

Και στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσω και την άποψη των χρηματοδοτούμενων από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΦΑΓΕΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, άποψη των ανθέλληνων…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το εμβόλιο HPV στο Εδώλιο
Κλεάνθης Γρίβας
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ: Αναζητώντας Δικαιοσύνη για μια Προδομένη Γενιά

Prof MARY HOLLAND, J.D.

KIM MACK ROSENBERG, J.D.

EILEEN IORIO

Εκδόσεις Skyhorse – Νέα Υόρκη 2018

Από τον πρόλογο του καθηγητή LUC MONTAGNIER, ιολόγου

Βραβείο Νόμπελ (2008) για την ανακάλυψη του HIV:

 «Αυτό που κάνει το εμβόλιο HPV, είναι ένα έγκλημα,

σε βάρος χιλιάδων νέων μας σε όλο τον κόσμο»

Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί από όλους

πριν αποφασίσουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους

 

1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

LUC MONTAGNIER, M.D. «ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ»;

Κλεάνθης Γρίβας

16 Μαρτίου 2019

Πολλοί επαναλαμβάνουν μονότονα το σύγχρονο επιστημονικό ανέκδοτο ότι «τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή». Ανέκδοτο, άκρως κακόγουστο αλλά και επικίνδυνο γιατί, απλούστατα, τα εμβόλια είναι φάρμακα και όλα τα φάρμακα έχουν και παρενέργειες. Και το κάνουν αυτό είτε από λόγους κραυγαλέας άγνοιας, είτε από ευτελές προσωπικό συμφέρον, είτε από βλακεία, κατά περίπτωση.

Μέχρι σήμερα, κανένας από τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία της παραγωγής και της προώθησης των εμβολίων δεν δέχτηκε (και ούτε ποτέ θα δεχθεί) να αναλάβει εγγράφως την ευθύνη (όχι για τις συνήθεις δήθεν «ήπιες» παρενέργειες τους, αλλά) για τις (κατ’ αυτούς, σπανιότατες και απίθανο να συμβούν) βαρύτατες βλάβες που μπορεί να προκύψουν, δημιουργώντας αβάστακτες οικογενειακές τραγωδίες. Κι αυτό καθιστά ολοφάνερη την απόλυτη αναξιοπιστία του επαναλαμβανόμενου ιδεολογήματος ότι «τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή».

Στο πλαίσιο αυτό, η όποια κριτική στα εμβόλια (που είναι φάρμακα και, σαν τέτοια, έχουν και παρενέργειες, από «ήπιες» έως εξαιρετικά σοβαρές) αντιμετωπίζεται με το άκρως «επιστημονικό» (τουτέστιν, αποβλακωτικά «αποστομωτικό») «επιχείρημα» αντι-εμβολιαστής, με το οποίο κλείνει τη συζήτηση κάθε «αξιοπρεπής» εμβολιο-τζιχαντιστής.

Προφανώς, κατά τους εμβολιο-τζιχαντιστές, ανάμεσα στους «αντι-εμβολιαστές» θα συγκαταλέγεται από τώρα και στο εξής και ένας από τους πιο διακεκριμένους ιολόγους του κόσμου, ο καθηγητής LUC MONTAGNIER, που τιμήθηκε με το Βραβείο Νομπέλ Φυσιολογίας και Ιατρικής (το 2008) για την ανακάλυψη του HIV, ο οποίος προλογίζει την πιο πρόσφατη κριτική μελέτη για το εμβόλιο HPV με τίτλο «Το εμβόλιο HPV στο Εδώλιο: Αναζητώντας Δικαιοσύνη για μια Προδομένη Γενιά» (HPV Vaccine on Trial: Seeking Justice For A Generation Betrayed, New York, 2018) στη συγγραφή της οποίας συνεργάστηκαν η Mary Holland, καθηγήτρια της Νομικής Σχολής στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης (απόφοιτη των παν/μίων Harvard και Columbia),  η Kim Mack Rosenberg J.D., διδάκτωρ Νομικής, δικηγόρος και ερευνήτρια, κα η Eileen Jorio.

 

2. ΠΡΟΛΟΓΟΣ

του καθηγητή LUC MONTAGNIER, M.D., ιολόγου

Βραβείο Νόμπελ (2008) για την ανακάλυψη του HIV

Το βιβλίο The HPV Vaccine On Trial δεν είναι μυθοπλασία. Δυστυχώς, είναι η ακριβής περιγραφή των γεγονότων που συμβαίνουν στην εποχή μας: ένα ελπιδοφόρο εμβόλιο κατά του ιού που ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας αποδεικνύεται ότι είναι η πηγή εξαιρετικά σοβαρών παρενεργειών, ακόμη και θανάτων, νεαρών κοριτσιών και αγοριών.

Το εμβόλιο HPV εξακολουθεί να υποστηρίζεται: από επίσημους οργανισμούς, όπως ο WHO (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), η FDA (Διεύθυνση Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ),  τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ), o EMA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων)’ από τις εκστρατείες μάρκετινγκ και από τις πιέσεις που ασκούν οι κατασκευαστές του, με αποτέλεσμα να εξακολουθεί να συνιστάται σε αρκετές χώρες και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ!

Ο αναγνώστης θα μάθει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων δεν αναφέρονται από το ιατρικό προσωπικό [στο Σύστημα Αναφοράς   Ανεπιθύμητων Συμβάντων των Εμβολίων -VAERS- του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ], παρόλο που ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός γονέων καταγγέλλουν τους κατασκευαστές και τις κυβερνήσεις για την πρόκληση ισόβιων βλαβών, ακόμη και θανάτων, σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα τραγικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο διάφορα τμήματα της κοινωνίας, σε όλο τον κόσμο, θέτουν τα οικονομικά συμφέροντα πάνω από την υγεία και την προστασία της νεότερης γενιάς μας. Συγχαίρω τους συντάκτες αυτού του βιβλίου, που αποκαλύπτουν στον κόσμο αυτό το σκάνδαλο.

Αυτό που κάνει το εμβόλιο HPV, είναι ένα έγκλημα, σε βάρος χιλιάδων νέων μας σε όλο τον κόσμο. Ιστορικά, τα εμβόλια έχουν προστατεύσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά σήμερα, εδώ και πολλά χρόνια, πολλά εμβόλια (HPV και άλλα), έχουν προκαλέσει βλάβες και έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους.

Ας υποθέσουμε ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή για όλους. Αυτό είναι πιθανό.

Το μέλλον μας εξαρτάται από το σεβασμό της ιατρικής δεοντολογίας, σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη. Πρώτα, μη βλάψεις

Καθηγητής Luc Montagnier, M.D.

 

3. ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Τα εμβόλια είναι μια από τις σημαντικότερες επαναστάσεις στην ιατρική, που οδήγησαν σε μείωση της  νοσηρότητας και της θνησιμότητας, και στην εξάλειψη ορισμένων επιβλαβών ιικών και βακτηριακών ασθενειών. Ωστόσο, αποτελεί ιστορικό λάθος το να υποστηρίζεται ότι η έγχυση ξένων ουσιών (και ειδικά των ανοσοενισχυτικών) δεν θα προκαλέσει παρενέργειες σε ορισμένα γενετικά επιρρεπή άτομα. Το βιβλίο αυτό, γραμμένο σε ξεκάθαρη γλώσσα, εξηγεί το πώς η αμερικανική κυβέρνηση απάλλαξε τους κατασκευαστές των εμβολίων από, σχεδόν κάθε ευθύνη, πράγμα που οδήγησε στην αδικαιολόγητη παραγωγή επικίνδυνων εμβολίων, στα οποία περιλαμβάνονται και τα εμβόλια HPV. Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να οδηγήσει τις ρυθμιστικές αρχές και τα ιατρικά περιοδικά να αναγνωρίσουν τις παρενέργειες των εμβολίων με πιο ολοκληρωμένο τρόπο».

Yehuda Shoenfeld, MD, Καθηγητής, Παθολόγος-Ανοσολόγος

Sheba Medical Center, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

 

«Αυτό το βιβλίο είναι η πιο ενημερωτική πηγή που θα βρείτε σχετικά με τους άγριους μηχανισμούς που λειτούργησαν για να πεισθεί  το κοινό ότι ο εμβολιασμός με το τον Ανθρώπινο Θηλωματοϊό (HPV) είναι μια επιλογή επωφελής για την υγεία. Συντριπτικές αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί βλάβες, τόσο από την άποψη των αυτοάνοσων ασθενειών, και της στειρότητας, όσο και από την πρόκληση θανάτων σε σπάνιες περιπτώσεις. Διαβάστε αυτό το βιβλίο πριν αποφασίσετε εάν θα επιτρέψετε στον γιο ή την κόρη σας να κάνουν το εμβόλιο HPV.

Stephanie Seneff, PhD,

Επικεφαλής Επιστημονική Ερευνήτρια,

ΜΙΤ (Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης)

 

«Έχοντας εργαστεί σε έρευνες για τον εμβολιασμό με το εμβόλιο HPV στη Δανία αλλά και με ασθενείς με σοβαρές αναπηρίες που αποδίδουν τις βλάβες που υπέστησαν σε πιθανές παρενέργειες του εμβολιασμού, είναι συναρπαστικό και τρομακτικό να διαβάζει κανείς μια τόσο λεπτομερή ανάλυση των αναξιόπιστων διαδικασιών και των γεγονότων που κρύβονται πίσω από την ανάπτυξη και την εμπορία του εμβολίου HPV. Ένα βιβλίο που είναι πραγματικά ανάγκη να διαβάσει καθένας πριν αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο».

Jesper Mehlsen, MD, καθηγητής κλινικής φυσιολογίας

Ανώτερος Ιατρικός Σύμβουλος, Δανία

Διευθυντής Έρευνας στο Coordinating Research Centre, Δανία

 

«Η ζωή στην ‘Εποχή του Αλουμινίου’ αναπόφευκτα μας εκθέτει στο αλουμίνιο με χιλιάδες τρόπους. Η πλειονότητα αυτών των εκθέσεων είναι καλοήθεις βραχυπρόθεσμα, και δυνητικά επιβλαβείς μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, η έγχυση ενός ανοσοενισχυτικού αλουμινίου στην προπαρασκευαστική διαδικασία των εμβολίων, η συγκέντρωση του ανοσοενισχυτικού αλουμινίου στα ανοσοαντιδραστικά κύτταρα στο σημείο της ένεσης και η μεταφορά της τοξικότητάς του πολύ πιο πέρα από το σημείο της ένεσης, ή η χορήγησή του σε ευαίσθητα άτομα, έχει ως αποτέλεσμα την οξεία έκθεση του λήπτη σε μια υψηλή συγκέντρωση αλουμινίου, με άμεση συνέπεια την εκδήλωση σοβαρών παρενεργειών που μπορεί να παραμένουν σε όλη τη διάρκεια ζωής των προσβληθέντων ατόμων. Αυτό δεν αποτελεί πια ένα ‘βρώμικο μικρό μυστικό’ για όσους από εμάς γνωρίζουμε την τοξικότητα του αλουμινίου. Και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη τώρα».

Καθηγητής Christopher Exley, PhD FRSB

Καθηγητής Βιοανόργανης Χημείας, Keele University, Αγγλία

 

«Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο HPV;»  Οι συγγραφείς του The HPV Vaccine on Trial έχουν κάνει επίπονες έρευνες και το βιβλίο τους αποτελεί μια πλούσια πηγή γεγονότων που καταδεικνύει τις συγκρούσεις συμφερόντων των ερευνητών του εμβολίου HPV, που έχει καταστήσει πειστικό το αίτημα ότι πρέπει να σταματήσει η προώθηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού με το HPV και ότι ο εμβολιασμός κάθε ατόμου με ΗΡV θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από μια διαδικασία ενημερωμένης συγκατάθεσης κατά την οποία οι πολίτες ενημερώνονται για τα οφέλη και τους κινδύνους του.

Alvin Η. Moss, MD. καθηγητής, νεφρολόγος

Κέντρο Ηθικής & Δικαίου της Υγείας, Παν/μιο Δυτ. Βιρτζίνιας

«Αυτό το βιβλίο παρέχει –όσο κανένα άλλο- διεξοδική επιστημονική γνώση για όλα όσα είναι γνωστά για τα εμβόλια HPV, συμπεριλαμβανομένης της «επιστήμης των σκουπιδιών» που επινοήθηκε από τη φαρμακοβιομηχανία και της ξεδιάντροπης προώθησής της από τις κυβερνητικές υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για να ρυθμίζουν τη φαρμακοβιομηχανία. Το βιβλίο αυτό δεν παραλείπει τίποτα: Το βιβλίο ‘HPV Vaccine on Trial’ είναι ένα must-read για κάθε σοβαρό σπουδαστή».

Richard Moskowitz, MD (παθολόγος)

(BA από το Harvard, και MD από το New York University)

Συγγραφέας, «Εμβόλια: Μια επανεξέταση»

«Τι συμβαίνει με τους νέους μας ανθρώπους; Πώς οι υγιείς νεαρές γυναίκες (και τώρα και οι άνδρες) χάνουν ξαφνικά την ενέργειά τους, μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια ή ακόμη και πεθαίνουν; Γιατί τα ποσοστά γεννήσεων μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων ξαφνικά καταρρέουν; Η καθηγήτρια Mary Holland και οι συνεργάτες της, παρέχουν πειστικές αποδείξεις ότι αυτά τα παγκόσμια φαινόμενα θα μπορούσαν να συνδεθούν με το εμβόλιο HPV.

Gayle DeLong, PhD, αναπλ. καθηγητής οικονομικών

Baruch College, City University of New York

,

«Εάν ενδιαφέρεστε για την υγεία και το μέλλον των παιδιών σας, πρέπει να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που αποδεικνύει ότι η έγκριση του εμβολίου HPV έγινε χωρίς επαρκείς μελέτες ασφάλειας. Οι αμερικανικές αρχές αρνούνται ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παιδιών που υπέστησαν μόνιμες βλάβες απ’ το εμβόλιο HPV, πράγμα αντίστοιχο μ’ αυτό που βιώνουμε κι εμείς στην Ευρώπη. Αυτό το βιβλίο είναι τρομακτικό, όμως, δυστυχώς, δεν είναι μυθοπλασία αλλά πραγματικότητα». 

Karsten Viborg,

Πρόεδρος της οργάνωσης «Θύματα του εμβολίου HPV», Δανία

 

16 Μαρτίου 2019

 

Πηγή

 

Καταρρίπτεται – ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ… για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

5 Αυγούστου 2016

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

 

Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως το εμβόλιο κατά του καρκινου του τραχήλου της μήτρας είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και αποτρέπουν τις νεαρές γυναίκες από να το κάνουν. Όπως θα δούμε παρακάτω, τα μυθεύματα αυτά, μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια για τη δημόσια υγεία.

ΨΕΥΔΕΣ

 

Ας δούμε το δημοσίευμα του olastifora.gr

ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΉΛΟΥ ΤΗΣ ΜΉΤΡΑΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

aposyrsi-molismeno-emvolion-gardasil

Δεν σας φάνηκε παράξενο που ξαφνικά δόθηκε τόσο μεγάλη δημοσιότητα στο “θαυματουργό” νέο φάρμακο Gardasil της (στο χείλος της χρεοκοπίας λόγω δικαστηρίων για το θανατηφόρο αναλγητικό Vioxx) εταιρείας Merck κατά του καρκίνου της μήτρας; Μάλιστα στην Αμερική ήδη προσπαθούν να επιβάλλουν την υποχρεωτική χορήγηση σε κορίτσια (και αγόρια !!!!!!!) ηλικίας 9-15 ετών προκειμένου να γίνουν δεκτά στο σχολείο.

Στην Ελλάδα είπαν ότι θα το εντάξουν στο πλαίσιο των υποχρεωτικών παιδικών εμβολιασμών. Καλό θα ήταν πριν το δώσετε στα παιδιά σας να λάβετε υπ’ όψιν μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
To Gardasil περιέχει αλουμίνιο, (στην Ελλάδα το λέμε και αργίλιο) γνωστή πολύ επικίνδυνη νευροτοξίνη που αποθηκεύεται και επιδρά αθροιστικά στον οργανισμό και ειδικά στον εγκέφαλο, στον οποίο μπορεί να προκαλέσει θάνατο νευρικών κυττάρων.

To Gardasil θεωρείται ότι χτυπά 4 (τους πιο κοινούς – τύποι 6, 11, 16 και 18) από τους περίπου 150 αναγνωρισμένους τύπους (σύμφωνα με διάφορους επιστήμονες ίσως είναι τελικά και χιλιάδες) του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papilloma Virus – HPV), ο οποίος θεωρείται ότι ευθύνεται για την ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας στη γυναίκα.Όμως υπάρχει επιστημονική αμφιβολία για το εάν ο HPV προκαλεί τον καρκίνο ή απλά ο ίδιος ο καρκίνος εξασθενεί τα κύτταρα κάνοντας τα επιρρεπή στον HPV. Ο καρκίνος μπορεί να προκληθεί από ιούς; Αυτή είναι μια ερώτηση που ακόμα περιμένει σαφή απάντηση (Duesberg and Schwartz, 1992).

To 90% των περιπτώσεων μόλυνσης από HPV θεραπεύονται από τον ίδιο τον οργανισμό. Όσο μικρότερη η ηλικία, τόσο γρηγορότερη και η ίαση.!!!!
Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αποτελεί το I % των περιπτώσεων καρκίνου ετησίως, σύμφωνα με τον οργανισμό καρκίνου Αμερικής (ACS). Οι μισές περιπτώσεις συμβαίνουν στην ηλικία των 35-45 ετών και είναι σπάνιος σε ηλικίες κάτω των 20, δηλαδή στην κατηγορία στην οποία το Gardasil κυρίως απευθύνεται!!! (μόνο 3-4 περιπτώσεις ανά 100.000 γυναίκες ηλικίας 9-20 ετών).

Σαφώς το φάρμακο έχει δοκιμαστεί κλινικά και έχει αποδειχθεί ασφαλής η χρήση του στα παιδιά μας, έτσι; Θα τολμούσαν να βγάλουν κάτι στην αγορά χωρίς εξαντλητικά τεστ; Λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω… Σύμφωνα με τον οργανισμό Alliance for Human Research Protection (AHRP), το φάρμακο δεν έχει αποδειχθεί ουσιαστικά ασφαλές κατά τις κλινικές δοκιμές. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι το FDA (οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων Αμερικής), επέτρεψε στη Merck να χρησιμοποιήσει ως placebo επίσης σκεύασμα που περιείχε αλουμίνιο. (Placebo: ουδέτερο, μη φαρμακευτικό σκεύασμα που χορηγείται σε ομάδα ασθενών κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών για να συγκριθούν τα αποτελέσματα της χρήσης του με αυτά της ομάδας ασθενών στους οποίους χορηγείται το πραγματικό φάρμακο). Το αποτέλεσμα είναι να μην είναι πλέον ορατές (masking) οι παρενέργειες της χορήγησης αλουμινίου στους ασθενείς στα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.

Προκαλεί το Gardasil γενετικές παραμορφώσεις; Επηρεάζει τη γονιμότητα; Προκαλεί ίσως καρκίνο; Πέντε από τις εθελόντριες από αυτές που έτυχε να γεννήσουν έπειτα από ενέσεις με Gardasil γέννησαν παιδιά με γενετικές ανωμαλίες. Το μέλλον θα δείξει…
To Gardasil μεταξύ των παρενεργειών προκαλεί και οστεοπόρωση στα μικρά παιδιά (λόγω του αλουμινίου που περιέχει από ό,τι εικάζεται).
Οι ερευνητές της Merck απέρριψαν από τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών του Gardasil και των placebo 102 περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών και 19 θανάτους ως μη συσχετιζόμενα.

Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες για τα μακροχρόνια αποτελέσματα του φαρμάκου, καθώς το FDA έχει αλλάξει τους κανονισμούς του από το 1990, επιτρέποντας στις εταιρείες να πληρώνουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό αντί μακροχρόνιων εξαντλητικών τεστ για να εξασφαλίσουν το προνόμιο της έγκρισης. Τρανό παράδειγμα: το φάρμακο Vioxx, το οποίο πήρε έγκριση και αργότερα αποδείχθηκε ότι συνδέεται με 27785 θανάτους λόγω καρδιακών επεισοδίων.

Η ίδια η εταιρεία που παράγει to Gardasil (Merck) επισημαίνει ότι το φάρμακο παραμένει ενεργό για 3,5 χρόνια και έπειτα χρειάζεται λογικά επιπλέον δόση. Τι στο καλό λοιπόν καίγονται να κάνουν το εμβόλιο στα κοριτσάκια από 9 ετών, εφόσον συν τοις άλλοις ο HPV μεταδίδεται μέσω σ@ξουαλικής επαφής χωρίς προφυλάξεις;

Η εταιρεία Merck υπολογίζει να εισπράξει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του νέου φαρμάκου, σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω απόσυρσης του επικερδούς Vioxx και 11.000 μηνύσεων από θύματα / συγγενείς θυμάτων του Vioxx. (ΒΛΕΠΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ)

*Όργανα που επηρεάζονται από τα στοιχεία
Εγκέφαλος Μόλυβδος, υδράργυρος, μαγγάνιο, αλουμίνιο
Θυρεοειδής Κοβάλτιο, ιώδιο, σελήνιο Καρδιά Ασβέστιο, μαγνήσιο, νικέλιο
Αναπνευστικές Οδοί Αρσενικό, κάδμιο, νικέλιο, χρώμιο
Ήπαρ (σηκώτι) Σελήνιο, νικέλιο, χρώμιο, αρσενικό
Νεφροί Υδράργυρος, κάδμιο, αρσενικό
Λίπος Κάδμιο
Οστά Κάδμιο, μόλυβδος, υδράργυρος

Χαρακτηριστικά τα βαρέα μέταλλα επηρεάζουν τα ενεργειακά επίπεδα προκαλώντας διαβήτη, μεταβολικές διαταραχές και νευροδιαβιβαστική κόπωση, επηρεάζουν τις αναπνευστικές, καρδιακές, ηπατικές και ανοσολογικές λειτουργίες επιδεινώνοντας τα αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και την αναπαραγωγική λειτουργία. Έχουν βρεθεί ότι επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τη νοητική και συναισθηματική λειτουργία, ενώ μάλιστα έχει σχετιστεί με επιδείνωση συμπτωμάτων σε διαταραχές του φάσματος του αυτισμού.

Ο κίνδυνος εκδήλωσης καρκίνου αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα μέσω πολλών διαφορετικών μηχανισμών που περιλαμβάνουν οξειδωτικό στρες, ενεργοποίηση ογκογονιδίων και αναστολή αντιοξειδωτικής άμυνας. Μεγάλη είναι και η συμμετοχή τους σε νευροεκφυλιστικές ασθένειες, με κυριότερες τη νόσο του Parkinson, τη νόσο Alzheimer (με κυριότερο το αλουμίνιο) και τέλος επηρεάζουν συνολικότερα τη νευρολογική ανάπτυξη και λειτουργία. Άλλες νόσοι που σχετίζονται με τη συσσώρευση και τοξικότητα βαρέων μετάλλων είναι η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση ALS, Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, δερματικοί αποχρωματισμοί, αλλεργίες, κολίτιδα, υπερκερατώσεις, ημικρανίες, αρθρίτιδες, οστεοπόρωση και άλλες πολλές. Οι τομείς της φυσιολογίας που επηρεάζονται αφορούν όλο τον οργανισμό, εφόσον ο τρόπος που δρουν τα βαρέα μέταλλα είναι συστημικός.

δεύτερο και σημαντικό, ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ! Επιστημονικές έρευνες απο γιατρούς που έχουν πληρωθεί απο την mark θέλετε;; είστε σοβαροί; γιατί τέτοια ποστ δεν τα κάνουν θέμα οι μεγάλο σελίδες;; οι διαμορφωτές κοινής γνώμης; (ΕΠΊΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙΚΟΛΌΓΩΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΆ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΜΕΛΕΤΗ! ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΑΕΡΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΨΕΚΑΣΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ! ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΦΑΛΟΥ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τι ισχύει

Το Gardasil είναι ένα εμβόλιο που έχει εγκριθεί στην Ε.Ε. για την προφύλαξη από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και άλλων ασθενειών που προκαλούνται από τους τύπους 6, 11, 16 και 18 του Iού των Ανθρώπινων Θηλωμάτων (HPV). Εκτιμάται ότι περίπου 1.5 εκατομμύρια ανθρωποι έχουν εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο εμβόλιο για τον HPV στην Ευρώπη.

Το 80% των γυναικών έχουν ή είχαν τον HPV στη διάρκεια της ζωής τους. Το 80% εξαφανίζεται από μόνο του χωρίς θεραπεία. Από το υπόλοιπο 20% μόνο το 10% έχει τους ογκογόνους τύπους και μόνο το 10% της τελευταίας αυτής ομάδας προχωρά σε καρκίνο..

Σύμφωνα με την Ελληνική HPV Εταιρία, από τις 100 γυναίκες που θα μολυνθούν από τον HPV, μόνον 1-2 γυναίκες κινδυνεύουν να δημιουργηθεί σ’ αυτές προκαρκινική ή καρκινική αλλοίωση στον τράχηλο της μήτρας, με την προϋπόθεση ότι αυτές δεν πηγαίνουν τακτικά στον γιατρό και δεν υποβάλλονται στις απαιτούμενες εξετάσεις. Στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων η λεγόμενη «άμυνα» του οργανισμού αντιμετωπίζει την μόλυνση και ο ιός δεν προκαλεί καμία αλλοίωση στα κύτταρα, ή προκαλεί ελαφρού βαθμού αλλοιώσεις, οι οποίες παρέρχονται αυτόματα μετά την πάροδο μερικών ετών. Άρα αυτό που απαιτείται είναι 1) η διατήρηση μιας ισχυρής άμυνας του οργανισμού και 2) η τήρηση των τακτικών επισκέψεων στον ιατρό.

Παρόλα αυτά, ο HPV, προκαλεί ετησίως περί τους 266.000 θανάτους και αποτελεί τη 4η συχνότερη αιτία εμφάνισης καρκίνου σε γυναίκες στον πλανήτη (Πηγή: WHO). Στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 25 κρατών (2002), διαγνώσκονται περί τις 33.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου τραχήλου της μήτρας και 15.000 περίπου γυναίκες πεθαίνουν από την ίδια νόσο κάθε χρόνο.  Στην Ελλάδα, περίπου 240 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Ουδέποτε έχει αναφερθεί θάνατος από το εμβόλιο.

Το HPV εμβόλιο δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Οι μόνες παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί και πιστοποιηθεί ως οφειλόμενες στον εμβολιασμό είναι ήπιες τοπικές παρενέργειες, δηλ. πόνος, ερυθρότητα και πρήξιμο στο σημείο της ένεσης στον βραχίονα, καθώς και ορισμένες ήπιες συστηματικές παρενέργειες, όπως ζάλη και πιθανόν τάση λιποθυμίας κατά τον εμβολιασμό (ιδίως σε μικρά κορίτσια και αγόρια), ήπιος πυρετός, κεφαλόπονος και κακοαδιαθεσία για 2-3 ημέρες, σπανίως δε και κάποια αλλεργική αντίδραση. Καμία από τις αναφερθείσες κατά καιρούς σοβαρές παρενέργειες και θανάτους δεν συσχετίστηκε αιτιολογικά με τον HPVεμβολιασμό, είχαν απλώς χρονική συσχέτιση.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, μόλις δύο Ευρωπαϊκά περιστατικά θανάτων έχουν αναφέρθει στα πλαίσια της διαρκούς παρακολούθησης της ασφάλειας των φαρμάκων. Ένα από τα περιστατικά εμφανίσθηκε στην Αυστρία και το άλλο στη Γερμανία. Και στις δυο περιπτώσεις, η αιτία του θανάτου δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί. Δεν κατέστη δυνατή η αιτιολογική συσχέτιση μεταξύ των θανάτων των δυο νεαρών γυναικών και της χορήγησης του Gardasil. Στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί θάνατος που να συνδέεται με το συγκεκριμένο εμβόλιο. Κάθε χρόνο εκτιμάται ότι 580 γυναίκες διαγιγνώσκονται και 239 πεθαίνουν από καρκίνο τραχήλου της μήτρας. (Πηγή: gynaikology.gr).

Συμπέρασμα: Στην Ευρώπη έχουν χορηγηθεί 1.500.000 εμβόλια κατά του HPV. Έχουν αναφερθεί 2 θάνατοι που ουδέποτε αποδείχθηκε πως όντως είχαν σχέση με το εμβόλιο. 15.000 θάνατοι σημειωνονται ετησίως στην Ευρώπη από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Στην Ελλάδα, περίπου 240 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από αυτή τη μορφή καρκίνου. Ουδέποτε έχει αναφερθεί θάνατος από το εμβόλιο.

Με βάση τα ανωτέρω στατιστικά δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτισης, τα δημοσιεύματα περί εμβολίων-δηλητηρίων καταρρίπτονται.

Προσοχή: Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας σε ότι έχει να κάνει με ιατρικά θέματα και ποτέ μη λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν συμβουλές και παροτρύνσεις που προέρχονται από αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες και ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα.

12

Περισσότερες πληροφορίες για τον HPV μπορείται να βρείτε στα παρακάτω λίνκ:

http://www.hpvsociety.gr

http://www.aretaieio-obgyn.com/el/hpv.html

www.onmed.gr/ygeia/story/327164/pos-metadidetai-o-ios-hpv

https://www.cdc.gov/hpv/

http://www.forbes.com/sites/matthewherper/2012/05/03/here-is-how-we-know-gardasil-has-not-killed-100-people/#6f37e44a2f24

via ΤΝΙ

 

Πηγή

 

ΕΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ;

ΤΟΝ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΧΕΣ, Ή ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΦΟΝΙΑ;;;

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 2,974


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα