S.O.S-ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ??

S.O.S-ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ??

18 Φεβρουαρίου, 2022 37 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,947
Μοίρασέ το

 

Το υδροξείδιο του χλωρίου δεν αποτελεί μόνο το φάρμακο για τη συμπτωματολογία των θανατηφόρων ενέσιμων, αλλά αποτελεί και το κυρίως – και απολύτως αποκρυπτόμενο- φάρμακο αντιμετώπισης της συμπτωματολογίας του συνδρόμου ARS

 

 

 

Όπως έχουν κρύψει το ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, έκρυψαν και το ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έρευνα: Γιώτα Σεχίδου

 

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό.

Αρκετοί θα θυμούνται τον Τραμπ, όταν -θεώρησαν ως σαρκασμό- τη συμβουλή που έδωσε σχετικά με το Covid: “…Ας πιούν χλωρίνη!!” Φυσικά, ο Τραμπ κατακρίθηκε για ‘κείνη την φράση που ειπώθηκε στα πλαίσια μιας έντονης αγωνίας σχετικά με τον “θανατηφόρο ιό”, και τα αμερικανικά ανεπαρκή πρωτόκολλα αντιμετώπισής του. Το αστείο είναι, ότι ο Τραμπ, είχε μάλλον δίκιο.. Απλώς διατύπωσε λανθασμένα την ορολογία: Δεν εννοούσε τη χλωρίνη της κουζίνας- εννοούσε όμως, το υδροξείδιο του χλωρίου, που αποδεικνύεται πλέον ότι αποτελεί το φάρμακο για την οξεία δηλητηρίαση του αίματος που προκαλείται από τα ενέσιμα δηλητήρια των ¨εμβολίων”.

 

Επίσης, όπως θα αναλυθεί στη συνέχεια αυτού του άρθρου, το υδροξείδιο του χλωρίου δεν αποτελεί μόνο το φάρμακο για τη συμπτωματολογία των θανατηφόρων ενέσιμων, αλλά αποτελεί και το κυρίως – και απολύτως αποκρυπτόμενο- φάρμακο αντιμετώπισης της συμπτωματολογίας του συνδρόμου ARS, μια και όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως κλινική εικόνα του COVID δεν είναι τίποτα άλλο από ένα οξύ ακτινοβολικό σύνδρομο (ARS) , με τη διαφορά ότι οι ασθενείς παρουσιάζουν αμφοτερόπλευρη πνευμονία (πνεύμονας COVID) . Αυτός ο τύπος πνευμονίας θα προκληθεί από το οξείδιο του γραφενίου που περιέχεται στα ενέσιμα του θανάτου, και που βρίσκεται στους πνεύμονες όταν διεγείρεται ηλεκτρονικά μέσω της μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που εκπέμπεται από τις κεραίες 4G, 4G Plus και 5G, που οι επιτήδειοι φιλόδοξοι πλανητάρχες ονόμασαν παραπλανητικά Covid-19.

..Και ως γνωστόν, οι κατασκευαστές των δηλητηρίων, έχουν και το ΑΝΤΙΔΟΤΟ!!

 

[για το θέμα αυτό ανατρέξτε σε σειρά δημοσιεύσεων στο σάιτ, πηγαίνοντας στο ψαχτήρι στην αρχική σελίδα].

Εισαγωγικά, για το τι θεραπεύει το διοξείδιο του χλωρίου, δείτε το παρακάτω βίντεο: 

https://www.youtube.com/watch?v=qhQbbZBCpzA

 

Αλλά ας συνεχίσουμε : 

O Jim Humble και το MMS

MMS είναι το όνομα που είχε δώσει ο Jim Humble στο μείγμα χλωριώδους νατρίου (NaClO2) ενεργοποιημένο με κιτρικό οξύ. Σήμερα, δεν χρησιμοποιούμε πλέον 50% κιτρικό οξύ, χρησιμοποιούμε 4% υδροχλωρικό οξύ (HCL). Προς αποφυγή σύγχυσης θα το ονομάσουμε CD (Chlorine dioxide), σημαίνει διοξείδιο του χλωρίου. Το CD είναι πολύ πιο υποφερτό και αποτελεσματικό από το παλιό MMS που ενεργοποιείται με 50% κιτρικό οξύ, και δύσκολα προκαλεί παρενέργειες, τις οποίες θα εξηγήσουμε αργότερα. Αν και φαίνεται απίστευτο, υπάρχουν ακόμα ιστορίες που μοιάζουν να προέρχονται από μυθιστόρημα και αναρωτιέται κανείς εάν είναι αληθινές. 

Η ιστορία που ίσως μας έχει επηρεάσει περισσότερο τα τελευταία χρόνια είναι αυτή του Jim Humble, ενός μηχανικού που εργαζόταν στην αναζήτηση χρυσού και που κατά τύχη φαίνεται να βρήκε θεραπεία για μια από τις χειρότερες μολυσματικές ασθένειες στον κόσμο, την ελονοσία. Ενώ αναζητούσε χρυσό στη ζούγκλα της Γουιάνας και περίπου 400 μίλια μακριά από οποιοδήποτε νοσοκομείο και στη μέση της ζούγκλας, η ομάδα του αρρώστησε από ελονοσία.

Μη έχοντας προειδοποιήσει για αυτό το ενδεχόμενο, δεν έφεραν φάρμακα που θα μπορούσαν να τους ανακουφίσουν. Το μόνο πράγμα που είχε μαζί του ο Jim Humble ήταν ένα απολυμαντικό πόσιμου νερού που ονομάζεται σταθεροποιημένο οξυγόνο και είναι το χλωριώδες νάτριο (NaClO2). Στο τέλος, αποφάσισε να δώσει λίγες σταγόνες στους δικούς του, που βρίσκονταν σε  πυρετό άνω των 40ºC, παραληρώντας εν μέσω κρίσης ελονοσίας. Η έκπληξή του ήταν ότι μετά από τέσσερις ώρες, ο Τζιμ βρήκε ότι όλοι ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τη φωτιά αναρρωμένοι από μια από τις χειρότερες μολυσματικές ασθένειες του κόσμου, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Λίγο αφότου έπαθε ελονοσία και λειτούργησε και σε αυτόν… Σκέφτηκα ότι αυτή η ιστορία ήταν τόσο απίστευτη που άξιζε να ερευνήσουμε περαιτέρω, ποιος είναι ο Jim Humble;

 

Ο μηχανικός αεροδιαστημικής και αναζητητής χρυσού Jim Humble ανακάλυψε κατά λάθος ενώ βρισκόταν στη ζούγκλα τη θεραπεία για την ελονοσία, μια ασθένεια που προσβλήθηκαν από τους ανθρώπους που ταξίδεψαν μαζί του σε εκείνη την αποστολή αναζητώντας χρυσό

Βλέποντάς τους να πάσχουν από την ασθένεια, τους πρόσφερε να πιούν το απολυμαντικό νερού που κουβαλούσε για προσωπική τους χρήση, αφού το σκεπτικό του ήταν αν το σώμα μας αποτελείται κατά 80% από νερό. Τι θα συμβεί αν απολυμάνετε το νερό του σώματος; Και έτσι ρώτησε τους συντρόφους του αν ήταν πρόθυμοι να πάρουν αυτό που τους πρόσφερε. Η ταλαιπωρία τους ήταν τόσο μεγάλη που θα συμφωνούσαν να δοκιμάσουν σχεδόν τα πάντα. Ποια ήταν η έκπληξή τους που τέσσερις ώρες αργότερα αστειεύονταν για το πόσο άσχημα ένιωθαν λίγες ώρες πριν. Από εκεί προέκυψε το ενδιαφέρον να συνεχίσει να ανακαλύπτει και να αναπτύσσει αυτό που έχει ονομάσει MMS (Miracle Mineral Supplement).

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ;

Όταν το χλωριούχο νάτριο φτάσει στο στομάχι που περιέχει υδροχλωρικό οξύ (ονομάζεται επίσης HCL, salfumán, μουριατικό οξύ, αλατισμένο οξύ, κ.λπ.), εμφανίζεται μια αντίδραση μεταξύ αυτών των δύο, απελευθερώνοντας ένα αέριο που ονομάζεται διοξείδιο του χλωρίου. Είναι αυτό το αέριο που απορροφάται εύκολα από το νερό και επομένως και από τους βλεννογόνους και τον ορό του αίματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για αυτές τις «θαυματουργές» θεραπείες. Αυτός είναι ο λόγος που ο Jim Humble του έδωσε αρχικά το όνομα της «θαυματουργής λύσης», αφού όχι μόνο λειτούργησε με την ελονοσία, αλλά ήταν επίσης ικανό να λειτουργήσει με πολλές ασθένειες χωρίς προφανή εξήγηση στην αρχή. 

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ένα οξειδωτικό, δηλαδή μια ουσία που διευκολύνει την καύση επειδή προσθέτει οξυγόνο σε όλες τις διαδικασίες, σε αντίθεση με άλλα φάρμακα που συνήθως δρουν δηλητηριάζοντας παθογόνα. Το οξυγόνο δεν συσσωρεύεται στο σώμα και επομένως είναι μια πολύ διαφορετική φαρμακοδυναμική διαδικασία

Η οξείδωση χρησιμοποιείται επίσης με παρόμοιο και φυσικό τρόπο από τα αμυντικά μας κύτταρα όπως τα ουδετερόφιλα στη διαδικασία της φαγοκυττάρωσης, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από το να καταβροχθίζει και να καίει τον εχθρό, με απλά λόγια.
Το CDS είναι απλώς το αέριο στο μείγμα που σχηματίζεται από το νερό το οποίο είναι ουδέτερο pH και το οποίο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Επειδή συνήθως δεν προκαλεί ερεθισμούς ή παρενέργειες όπως το MMS.
 Ο Dr. Andreas Kalcker για το πώς το CDS βοηθά στην αναστροφή της πήξης του αίματος που προκαλείται από το εμβόλιο

 

Ο ερευνητής βιοφυσικής Andreas Kalcker συζήτησε την πήξη του αίματος που βιώνουν πολλοί εμβολιασμένοι και πώς το CDS βοηθά στην υποβάθμιση των μικροθρόμβων που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση. 

Μια μαρτυρία που έχει επηρεάσει τον Dr. Kalcker είναι αυτή του Manu , ενός καλλιτέχνη τατουάζ που κάνει τατουάζ σε ανθρώπους για 25 χρόνια και που ισχυρίζεται ότι όταν κάνει την τέχνη του στο δέρμα των εμβολιασμένων ανθρώπων δεν αιμορραγούν πλέον. 

Ο Dr. Kalcker επεσήμανε ότι αυτό είναι ένα σημάδι πήξης που μπορεί να λυθεί χάρη στο διοξείδιο του χλωρίου.

 

[Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, στο νέο βίντεο που φέρνει το Orwell City .

https://rumble.com/vuy6hu-dr.-andreas-kalcker-on-how-cds-helps-reverse-vaccine-triggered-blood-clotti.html?mref=lveqv&mc=48pz1Σύνδεσμος: Rumble]

 

Dr. Andreas Kalcker: “…Η ερώτηση που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι “Τι συμβαίνει με εμένα τώρα;” Γιατί, φυσικά, πολλοί άνθρωποι —οι περισσότεροι άνθρωποι, μάλιστα— έχουν εμβολιαστεί.

 Και μετά, τους έχουν πει το ένα και μετά το άλλο. Γιατί, φυσικά, τους λένε ότι είναι εμβόλιο και, πραγματικά, αυτό που πραγματικά έχουν λάβει είναι ένα γενετικό πείραμα. Και όσοι το έχουν συνειδητοποιήσει είναι κουρασμένοι, χωρίς δύναμη και άμυνες. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι κρυώνουν πολύ εύκολα και από οτιδήποτε. 

 Και, φυσικά, υπάρχει μια πολύ προφανής αλήθεια. Είναι πολύ πιο εύκολο να εξαπατήσεις παρά να περιμένεις τον εξαπατημένο να συνειδητοποιήσει την παγίδα. Και φυσικά, οι άνθρωποι ρωτούν, “Τι θα κάνω τώρα; Είμαι ήδη (εμβολιασμένος).” 

 

Κι εμείς έχουμε ήδη τη βεβαιότητα ότι το διοξείδιο λειτουργεί επίσης ακριβώς σ’ αυτό. Κι αυτό που βλέπουμε είναι η πήξη στο αίμα. Τι είναι η πήξη; Είναι πολύ απλό. Για παράδειγμα, σε δαγκώνει ένα φίδι. Και μετά κάνεις, για παράδειγμα, μια εξέταση αίματος και προσθέτεις τον παράγοντα δηλητηρίου του φιδιού, το αίμα πήζει. Αυτό λοιπόν είναι γνωστό. Υπάρχουν πολλές αναφορές… Και μετά, βέβαια, η πήξη του αίματος είναι ένας παράγοντας που αντιμετωπίζεται από τη συμβατική ιατρική με ένα αντιπηκτικό, όπως η βαρφαρίνη, η οποία είναι μια ουσία ίση με ποντικοφάρμακο. Και που μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει εγκεφαλικά κλπ. Δεν είναι καθόλου λύση. 

Ωστόσο, το διοξείδιο είναι μια λύση γιατί έχουμε δει ότι διαλύει απευθείας αυτούς τους μίνι θρόμβους πριν γίνουν μεγαλύτεροι . Και αυτό είναι που βλέπουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. 

 

 Χθες έλαβα ένα μήνυμα από έναν tattoo artist που μου έλεγε «Ανδρέα, κάνω τατουάζ 25 χρόνια και κάτι περίεργο συμβαίνει». Και τον ρώτησα, “Λοιπόν, τι συμβαίνει;” «Κανονικά, όταν κάνω τατουάζ, βγαίνουν μικρές σταγόνες αίματος, αλλά τώρα, όχι πια». “Οχι πια.” “Το δέρμα δεν αντιδρά. Είναι πολύ περίεργο πράγμα που βλέπω.” Και αυτό είναι, προφανώς, ένα από τα πρώτα σημάδια μικροπήξης. Έτσι ξεκινάει. Στη συνέχεια, σταδιακά χειροτερεύει.

Και μετά, λοιπόν, οι άνθρωποι που παίρνουν ήδη το διοξείδιο από την αρχή, με αυτόν τον τρόπο, διαλύει αυτούς τους μικροθρόμβους επειδή το έχουμε δει στο μικροσκόπιο. Και φυσικά, οι άνθρωποι μπορούν να το δουν στον ιστότοπό μου και σε άλλα μέρη, επίσης. Είναι πραγματικά ικανό να το κάνει αυτό. 

 

Ο Δρ. Καλκέρ δίνει περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπό του (Βλ. ΠΗΓΕΣ): 

 

“Οι γιατροί που απαρτίζουν την ένωση COMUSAV, περισσότεροι από τρεις χιλιάδες, έχουν διατηρήσει τη ζωή τους παίρνοντας διοξείδιο του χλωρίου σε υδατικό διάλυμα (CDS) χωρίς να σημειωθούν θάνατοι μεταξύ των μελών τους, και σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη σύμφωνα με τη Διακήρυξη της Γενεύης 1948 έχουν σώσει χιλιάδες ασθενείς που χρησιμοποιούν το CDS, έτσι στις 22 Οκτωβρίου 2020, έγινε η παγκόσμια ανακοίνωση στον Τύπο για αυτές τις προόδους με τίτλο “Ο κορωνοϊός έχει νικηθεί”, την οποία μπορείτε να δείτε στη σελίδα https:// www. .facebook.com/Comusavmundial/videos/3825484484141829 .”

 

Τι λένε λοιπόν πολύ σωστά οι γιατροί της COMUSAV; Πρέπει να το πάρεις. Πρέπει να το πάρετε για τρεις έως έξι μήνες. Ή περισσότερο σε σοβαρές περιπτώσεις. Και είναι οκ, γιατί, πραγματικά, ακόμα κι αν το πάρεις για ένα χρόνο ή 15, όπως εγώ, δεν πρόκειται να πεθάνεις. Ούτε θα έχετε σοβαρές παρενέργειες. 

 

 ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ CDS για τον COVID-19

 

Λοιπόν, παίρνεις το πρωτόκολλο C αν δεν ξέρεις τίποτα. 

 Και με αυτό, ξεφορτώνεσαι ήδη αυτούς τους θρόμβους. 

Και αν μπορώ, αν είμαι πιο προχωρημένος σε αυτό, μπορώ επίσης να κάνω το πρωτόκολλο AI (Anti Inoculation) που υπάρχει στον ιστότοπο της COMUSAV . Αυτό είναι γεγονός και έχουμε λύση. Δηλαδή, ο κόσμος πολλές φορές, και σε πάρα πολλούς ιστότοπους, παραπονιέται, παραπονιέται, παραπονιέται. Και είτε είναι αυτό είτε αυτό. Το παράπονο δεν η είναι λύση. Κανείς δεν θεραπεύεται. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε και να ενημερώσουμε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει λύση. Και αυτή η λύση υπάρχει, και δεν είναι τοξική. Και λαμβάνεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε αυτό το σημείο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΑΛΚΕΡ

 

Πρωτόκολλο AI (Κατά του εμβολιασμού)

https://www.comusav.com/protocolo-ai/

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ;

https://andreaskalcker.com/cds-clo2/protocolos-cds.html

[https://www.comusav.com/wp-content/uploads/2021/11/18-NOV-2021_ENGLISH_COVID19_CDS_PROTOCOLS.pdf]

 

Κι όλ’ αυτά, για: 

 

.- Τη διασφάλιση του δικαιώματος στη ζωή και της σωματικής και ηθικής ακεραιότητας του ατόμου που περιλαμβάνεται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της 10ης Δεκεμβρίου 1948, Σύμβαση για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Θεμελιωδών Ελευθεριών Ρώμη της 4ης Νοεμβρίου 1950 , Διεθνές Σύμφωνο για την Πολιτική και Πολιτικά Δικαιώματα της 16ης Δεκεμβρίου 1966 .

.- του δικαιώματος αυτοδιάθεσης του ασθενούς της Διακήρυξης της Λισαβόνας της ΑΜΜ για τα Δικαιώματα του Ασθενούς του 1981.

.- του καθήκοντος αναγνώρισης της επαγγελματικής αυτονομίας και κλινικής ανεξαρτησίας των ιατρών, σύμφωνα με τη Διακήρυξη WMA για την Επαγγελματική Ανεξαρτησία και την Ελευθερία των Ιατρών του 1986, τη Διακήρυξη WMA της Μαδρίτης για την Επαγγελματική Αυτονομία και την Αυτορρύθμιση του 1987, Διακήρυξη WMA της Σεούλ για την Επαγγελματική Αυτονομία και την Κλινική Ανεξαρτησία του 2008, Διακήρυξη της Μαδρίτης του WMA για τον Επαγγελματικό Κανονισμό του 2009.

.- για το σεβασμό των ανθρώπων στην επιστημονική έρευνα, ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας της Νυρεμβέργης του 1947, ο Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας του 1949, η Σύμβαση του Οβιέδο του 1997, η Διακήρυξη του Ελσίνκι του 1964, η Έκθεση Belmont του 1978, οι κατευθυντήριες γραμμές Διεθνής Ηθική για τη βιοϊατρική έρευνα που περιλαμβάνει ανθρώπινα θέματα του 2002 του CIOMS, της Οικουμενικής Διακήρυξης για τη Βιοϊατρική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της UNESCO του 2005.

 

Το Χλωριώδες ΝΑΤΡΙΟ ανακηρύχθηκε ορφανό φάρμακο για τη θεραπεία της αμυοτροφικής πλάγιας σκλήρυνσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 19.6.2013.

 

Για τους λόγους αυτούς, το Κέντρο Βοήθειας και οι γιατροί του υποχρεούνται να εφαρμόζουν τη θεραπεία με ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΧΛΩΡΙΟΥ σε συμμόρφωση με τις:

.- άρθρο 37 της Διακήρυξης του Ελσίνκι που εγκρίθηκε από την 18η Παγκόσμια Ιατρική Συνέλευση το 1964:

«Όταν δεν υπάρχουν αποδεδειγμένες παρεμβάσεις στη φροντίδα ενός ασθενούς ή άλλες γνωστές παρεμβάσεις έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές, ο γιατρός , αφού ζητήσει τη συμβουλή ειδικού, με την ενημερωμένη συγκατάθεση του ασθενούς ή εξουσιοδοτημένου νομικού εκπροσώπου, μπορεί να επιτραπεί να χρησιμοποιήσει μη αποδεδειγμένες παρεμβάσεις όταν, κατά τη γνώμη του, αυτό δίνει οποιαδήποτε ελπίδα για σωτηρία ζωής , αποκατάσταση της υγείας ή ανακούφιση του πόνου»

.- άρθρο 36 του Διεθνούς Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας «1. Ο γιατρός έχει καθήκον να προσπαθεί να θεραπεύσει ή να βελτιώσει τον ασθενή, όποτε είναι δυνατόν. Όταν δεν υπάρχει πλέον, παραμένει η υποχρέωση να εφαρμόζονται τα κατάλληλα μέτρα για την επίτευξη της ευημερίας τους, ακόμη και όταν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ζωής 3. Ο γιατρός, μετά από επαρκή ενημέρωση του ασθενούς, πρέπει να λάβει υπόψη του τις επιθυμίες του ακόμη και να αρνηθεί οποιαδήποτε διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών που στοχεύουν στην παράταση της ζωής. 4. Όταν η κατάσταση του ασθενούς δεν του επιτρέπει να λάβει αποφάσεις, ο γιατρός οφείλει να λαμβάνει υπόψη του, κατά σειρά προτίμησης, τις προηγούμενες ενδείξεις του ασθενούς, τις προηγούμενες οδηγίες και τη γνώμη του ασθενούς κατά την άποψη των εκπροσώπων του. Είναι καθήκον του γιατρού να συνεργάζεται με τους ανθρώπους που έχουν ως αποστολή να εγγυηθούν τη συμμόρφωση με τις επιθυμίες του ασθενούς».

.- Άρθρο 59 του Διεθνούς Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας «Η έρευνα με ανθρώπους πρέπει να διεξάγεται όταν η επιστημονική πρόοδος δεν είναι δυνατή με άλλα εναλλακτικά μέσα συγκρίσιμης αποτελεσματικότητας ή σε εκείνες τις φάσεις της έρευνας στις οποίες είναι απαραίτητη».

 

ΠΗΓΕΣ

 

Κατεβάστε την επίσημη επιστημονική δημοσίευση του  Journal of Molecular and Genetic Medicine όπου συνήχθη το συμπέρασμα ότι το διοξείδιο του χλωρίου από το στόμα είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID 19. 

https://www.comusav.com/determinacion-de-la-eficacia-del-dioxido-de-cloro-en-el-tratamiento-de-covid-19/

ΕΔΩ, ο Δρ, Καλκέρ σε συνέδριο του ZOOM, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαΐου 2020 και μπροστά σε 1.000 άτομα, ο Δρ. Andreas Kalcker ανακοίνωσε ότι 450 άτομα έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 (Coronavirus) στo Εκουαδόρ, με διοξείδιο του χλωρίου.

https://cdsmexico.org/coronavirus-covid-19/

Στο παρακάτω Μεξικάνικο σάιτ θα βρείτε πολλές σχετικές πληροφορίες

Inicio

Στην Ευρώπη μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά.

Απλές οδηγίες παρασκευής (ΒΙΝΤΕΟ)

https://cdsmexico.org/como-preparar-dioxido-de-cloro-cds/

ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Κ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

 

 

Πηγήhttps://www.kontrabandafreepress.com/coronavirus-arthra-vinteo

Προβολές : 3,947


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα