S.O.S. Ψυχολογικός πόλεμος κατά των παιδιών. Και αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί διαμορφωτές της κοινωνίας!!!

S.O.S. Ψυχολογικός πόλεμος κατά των παιδιών. Και αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί διαμορφωτές της κοινωνίας!!!

20 Αυγούστου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:669
Μοίρασέ το

 

Αυτό που είναι επίσης επικίνδυνο σε αυτή την ιδεολογία είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από τους γονείς η επιμέλεια των παιδιών τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κλινική Tavistock βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των παιδιών. Γιατί αυτό που δεν αναφέρει η Tages-Anzeiger, είναι ότι η κλινική αποτελεί παρακλάδι του Tavistock Institute το οποίο είναι εξειδικευμένο στην κοινωνική μηχανική

Και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για παράδειγμα, η Κλινική Tavistock σχεδίασε και διέδωσε έννοιες προπαγάνδας.

Είναι επίσης σημαντικό ότι η οργάνωση εδρεύει στο War Propaganda Bureau (Wellington House). Το 1948 η Κλινική Tavistock έγινε μέρος του NHS.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΡΟ TAVISTOCK…και στο βάθος, ΡΟΤΣΙΛΝΤ… και σατανική χαζαροσιωνιστική ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ…αυτό και μόνον αρκεί…

Στόχος τους η διαστρέβλωση του ψυχισμού των παιδιών… και το έχουν πετύχει…

Γι αυτό, μην αναρωτιέστε πως πολλαπλασιάζονται τα πουστράκια και οι λεσβίες…

ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…

“ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΕΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ…”

S.O.S. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΣΧΙΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ” ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΚΤΑ ΑΠΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ – ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”!

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ …  ΓΟΝΕΙΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Όλο το αποκαλυπτικό φωτογραφικό, είναι επιλογής μου.

 

 

Μετάφραση blümlifee

Μερικοί θεωρούν το φύλο ως ασήμαντο και ότι αποσπά την προσοχή από τα πραγματικά ζητήματα.

Διαφωνώ: νομίζω ότι αυτό που γίνεται στα παιδιά συνεισφέρει στο να τεθεί σε κίνδυνο το μέλλον μας – για να μην αναφέρουμε την αμέτρητη ταλαιπωρία των παιδιών.

Γιατί αυτή η ιδεολογία προκαλεί βαθιά ανασφάλεια στα παιδιά και μπορεί να τους προκαλέσει σημαντική ψυχολογική και σωματική βλάβη.

Αντί να προωθεί την ταυτότητα όπως ισχυρίζεται, την κλέβει. Και μαζί της και την αυτοπεποίθησή τους.

Και αυτά τα παιδιά είναι οι μελλοντικοί διαμορφωτές της κοινωνίας.

Αυτό που είναι επίσης επικίνδυνο σε αυτή την ιδεολογία είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από τους γονείς η επιμέλεια (https://www.zukunft-ch.ch/geschlechtsumwandlung-bei-minderjaehrigen-wenn-eltern-das-mitspracherecht-entzogen-wird/) των παιδιών τους.

Αυτό θυμίζει τις γονιδιακές ενέσεις του «Covid» για παιδιά: πέρυσι, το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας (BAG) εξήγησε (https://transition-news.org/schutzt-die-kinder) ότι τα παιδιά ηλικίας από δέκα ετών μπορούν να αξιολογήσουν τις συνέπειες των ενέσεων – επομένως δεν είναι απαραίτητη η συγκατάθεση των γονέων.

Ωστόσο, με τις ενέσεις mRNA, ένα παιδί μπορεί να είναι «τυχερό» και να ξεφύγει χωρίς παρενέργειες.

Με τους αναστολείς της εφηβείας, από την άλλη, η ζημιά είναι εγγυημένη, γιατί το ίδιο το αποτέλεσμα φροντίζει για αυτό.

Και τώρα αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με την επιστήμη, αλλά και με ένα προσωπικό συναίσθημα.

Αυτό καθιστά δυσκολότερη την αντιπαράθεση, γιατί μόνο το παιδί μπορεί να ξέρει αν είναι κορίτσι ή αγόρι, οπότε το επιχείρημα συνεχίζεται.

Και η επιθυμία ενός παιδιού να αλλάξει φύλο πρέπει να ικανοποιηθεί προτού το παιδί μπορέσει να βιώσει τι σημαίνει να είσαι άνδρας ή γυναίκα.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, έως και 1.000 γονείς θέλουν τώρα να προβούν σε μηνύσεις επειδή τα παιδιά τους έχουν λάβει τέτοια φάρμακα, όπως αναφέρει η Tages-Anzeiger (https://www.tagesanzeiger.ch/lieber-einen-lebenden-sohn-als-eine-tote-tochter-510666868212).

Η κλινική Tavistock (ή Tavistock and Portman NHS Foundation Trust) όπου νοσηλεύτηκαν αυτά τα παιδιά πρόκειται να κλείσει ήδη την επόμενη άνοιξη «για λόγους ασφαλείας».

 

Μια ανεξάρτητη έκθεση αποκάλυψε καταστροφικές μεθόδους, εξηγεί η Tages-Anzeiger : σε δεκάχρονα παιδιά χορηγήθηκαν ορμόνες μετά από δικό τους αίτημα.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με μια έκθεση έρευνας, σχεδόν τίποτα δεν είναι γνωστό για το πώς αυτά επηρεάζουν την ανάπτυξη του νεαρού εγκεφάλου.

Όποιος επέκρινε εσωτερικά τη συνταγογράφηση αναστολέων της εφηβείας αποκαλούνταν τρανσφοβικός και «εκφοβιζόταν».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κλινική Tavistock βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των παιδιών. Γιατί αυτό που δεν αναφέρει η Tages-Anzeiger, είναι ότι η κλινική αποτελεί παρακλάδι του Tavistock Institute το οποίο είναι εξειδικευμένο στην κοινωνική μηχανική (https://www.goodreads.com/book/show/25073714-tavistock-institute).

Και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για παράδειγμα, η Κλινική Tavistock σχεδίασε και διέδωσε έννοιες προπαγάνδας. Είναι επίσης σημαντικό ότι η οργάνωση εδρεύει στο War Propaganda Bureau (Wellington House). Το 1948 η Κλινική Tavistock έγινε μέρος του NHS.

Σύμφωνα με την Tages-Anzeiger, οι γονείς στην Ελβετία αισθάνονται επίσης ότι τους αγνοούν και δέχονται πίεση από ειδικούς.

Η εφημερίδα δίνει το παράδειγμα μιας Ελβετίδας που δεν έδειξε σημάδια ότι ήθελε να γίνει αγόρι μέχρι τα δεκατέσσερά της – αν και πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει ότι ήταν λεσβία.

Τον περασμένο χειμώνα, ενημέρωσε τους γονείς της ότι ήταν τρανς και ήθελε να την προσφωνούν με την ανδρική εκδοχή του ονόματός της από εδώ και στο εξής.

Μετά από μερικές συνεδρίες με το κορίτσι, η ψυχίατρος έγραψε σε μια αναφορά στους γονείς της ότι ήταν «επειγόντως απαραίτητο» να συμμορφωθούν με αυτή την επιθυμία. Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση σε άνδρα, πρότεινε να ξεκινήσουν σύντομα τους αποκλειστές της εφηβείας.

Σύμφωνα με την Tages-Anzeiger, για την μητέρα όλη αυτή η διαδικασία προχωρούσε πολύ γρήγορα.

Έβλεπε ότι η κόρη της πάλευε, ψαχνόταν και είχε ανάγκη, αλλά δεν ότι δεν ήταν «τρανς».

Η μητέρα τώρα φοβόταν ότι απέμενε μόνο μία κατεύθυνση: σύντομα οι αναστολείς ορμονών και τελικά οι επεμβάσεις.

Όπως σημειώνει η Tages-Anzeiger, τα κορίτσια στο ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, τη ΣΟΥΗΔΙΑ και τη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ έχουν ελάχιστες πιθανότητες να αποκτήσουν ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ της ΕΦΗΒΕΙΑΣ, καθώς και οι τρεις χώρες ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ.

Σύμφωνα με το διάσημο Σουηδικό Ινστιτούτο Karolinska, ο κίνδυνος δεν είναι πλέον δικαιολογημένος ΛΟΓΩ της ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.

 

Η Tages-Anzeiger εφιστά επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι σήμερα το 70% των κοριτσιών υποφέρουν από αυτό που είναι γνωστό ως «δυσφορία φύλου».

Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτές θα μπορούσαν να είναι ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ των ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ του ατόμου ή μια νέα μορφή γυναικείας απέχθειας – παρόμοια με τον αυτοτραυματισμό ή την ανορεξία.

Σύμφωνα με την έκθεση της Κλινικής Tavistock, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ και ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Ωστόσο, αυτοί οι παράγοντες δεν λήφθηκαν υπόψη στις θεραπείες γιατί η «προσέγγιση μιας καταφατικής διεμφυλικότητας» ήταν υποχρεωτική. Η Tages-Anzeiger εξηγεί: Η αυτοδήλωση των παιδιών και των νέων δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί γιατί και μόνο αυτό θεωρείται ως τρανσφοβικό.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Abigail Shrier έχει ασχοληθεί εκτενώς με το φαινόμενο του φύλου και έχει γράψει το βιβλίο «Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters» (Μη αναστρέψιμη Βλάβη : Η τρέλα των τρανσέξουαλ που σαγηνεύει τις κόρες μας).

Σε αυτό ασχολείται επίσης με τις σοβαρές ψυχολογικές και σωματικές συνέπειες των σεξουαλικών μετατροπών.

Η Amazon αρχικά μποϊκόταρε το βιβλίο υπό την πίεση του τρανς λόμπι.

Αξίζει επίσης να δείτε την συνέντευξη που έκανε ο ψυχολόγος Jordan Peterson με την Shrier.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

 

Konstantin Demeter

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 669


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα