SOS!! Ετοιμάζουν την επόμενη «Μεγάλη Πανδημία»

SOS!! Ετοιμάζουν την επόμενη «Μεγάλη Πανδημία»

17 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,581
Μοίρασέ το

 

 

Αστρονομικοί αριθμοί θανάτων τώρα κοινοποιούνται και προωθούνται στο κοινό. 

Το γεγονός ότι αυτά τα σατανικά τέρατα λένε ότι αυτό πρόκειται να συμβεί, και όχι ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα νέων “ιών”, είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό. Ακόμη και μόνο το πλαίσιο αυτής της λεγόμενης προειδοποίησης αφήνει την ένδειξη ότι αυτή είναι η οριστική επόμενη “απειλή” για την ανθρωπότητα, παρόλο που δεν έχει συμβεί τίποτα τέτοιο. 

Πώς μπορούν να προβλέψουν το ακριβές μέλλον; Είναι επειδή ενορχηστρώνουν και σκόπιμα δημιουργούν αυτό το μέλλον. Αυτό θα έπρεπε να ονομάζεται “Σχέδιο διάπραξης εγκληματικής μαζικής γενοκτονίας”.

By Gary D. Barnett

Global Research, 14 Απριλίου 2022

LewRockwell.com

«Ναι, θεωρώ ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε – πάντα έλεγα ότι νομίζω πως η πανδημία του Covid ήταν μια κλήση αφύπνισης. Δεν πιστεύω ότι είναι η μεγάλη πανδημία.

»Πιστεύω ότι η μεγάλη πανδημία είναι ακόμη στο μέλλον, και αυτό θα είναι μια πανδημία γρίπης των πτηνών για τον άνθρωπο. Θα έχει σημαντική θνησιμότητα στο εύρος 10-50%. Θα υπάρξει πρόβλημα».

Robert Redfield: Πρώην Διευθυντής CDC, 30 Μαρτίου 2022 συνέντευξη με τον Doug McKelway στο “Center Point”

***

Ναι, υπάρχουν καθαρά σημάδια, και μάλιστα στο πεδίο δοκιμών των ΗΠΑ, που είναι η Κίνα και το οποίο δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ, αναφέρονται ήδη από τα “ειδησεογραφικά” μέσα κρούσματα της “γρίπης των πτηνών”. Μέχρι στιγμής, πριν από λίγες ημέρες, έχουν αναφερθεί 19 κρούσματα γρίπης των πτηνών H5N6 μεταξύ Κινέζων πολιτών, όπως επιβεβαιώθηκαν φέτος.

“Συμπτωματικά”, αναφέρθηκαν βολικά δύο νέα κρούσματα μόλις κυκλοφόρησαν οι δηλώσεις του Redfield. Οι υποτιθέμενοι “φόβοι” για ένα μεγάλο ξέσπασμα λέγεται ότι προχωρούν καθώς η προπαγάνδα συνεχίζεται. Ενώ αυτή η προ πολλού σχεδιασμένη προειδοποίηση μεταδίδεται στις μάζες, οι ΗΠΑ σφάζουν κατά εκατομμύρια κοτόπουλα, γαλοπούλες και άλλα πουλερικά που προορίζονται για τροφή στην Iowa και αλλού, εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια που σφαγιάζονται σε όλο τον κόσμο, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για προγραμματισμένες τακτικές δημιουργίας φόβου και πλύσης εγκεφάλου του κοινού, καταστροφής της προμήθειας τροφίμων και εξάλειψης του κρέατος από τις ανθρώπινες δίαιτες.

Κάθε ανακοίνωση και κάθε προειδοποίηση από το κράτος είναι σχεδιασμένη, καθώς τίποτα δεν είναι όπως αυτό που φαίνεται, και όλα βασίζονται στην πλύση εγκεφάλου και την ψυχολογική χειραγώγηση του κοινού εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να εκτεθεί το κράτος από τη στιγμή που κάποιος πραγματικός οπλοποιημένος “ιός” απελευθερωθεί ή οποιοδήποτε ψεύτικο σενάριο πανδημίας ανακοινωθεί.

Κρατήστε στο νου σας ότι τα σχόλια του Redfield, ενός ισόβιου “ιατρικού” και πολιτικού κατόχου εσωτερικής πληροφόρησης, είναι αναμενόμενα. Και οι δύο γονείς του ήταν επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), όπου ο ίδιος ήταν μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προέδρου για το «HIV/AIDS».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι “ιολόγος”, ενήργησε ως σύμβουλος του NIH για χρόνια και επίσης συμβούλευε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Διορίστηκε διευθυντής του απεχθούς CDC από τον εκκινητή της απάτης του “covid” στην Αμερική, Donald Trump, ήταν και είναι πολύ κοντά στον σατανικό Fauci και συμμετείχε πλήρως στη διαχείριση του “covid” με τα πρωτόκολλα θανάτου.

Τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, επειδή οι δεσμοί της “πολιτικής του λέσχης” με την απάτη του “covid” και την ψεύτικη πανδημία είναι ισχυροί και καταφανείς, και ο Redfield βρίσκεται στη μέση αυτής της εξαπάτησης.

Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν αφορά απλώς μια άλλη συνωμοσία πανδημίας, αλλά είναι επίσης μέρος του σχεδίου για τον ευρύ περιορισμό της προσφοράς τροφίμων, όλα με το πρόσχημα της μετάδοσης σε ζώα ενός βιοόπλου που κατασκευάστηκε σε ανθρώπινο εργαστήριο και ονομάζεται “γρίπη των πτηνών”. Στοχεύοντας τα ζώα ως κίνδυνο εξάπλωσης της γρίπης στους ανθρώπους, η σφαγή εξημερωμένων και άγριων ζώων θα κερδίσει περισσότερη υποστήριξη από αυτόν τον αδαή πληθυσμό.

Η εξάλειψη του κρέατος ως πηγής τροφής προς όφελος του δηλητηρίου GMO (Γενετικά τροποποιημένος οργανισμός) που καλλιεργείται στο εργαστήριο επιδιώκεται τώρα ενεργά, καθώς η ρύθμιση, ο έλεγχος και η εξάλειψη ιδιωτικών αγροκτημάτων βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη. Αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει μόνο σε εταιρικές φάρμες με αυστηρή τήρηση των κυβερνητικών και φαρμακευτικών κατευθυντήριων γραμμών, που σκοπό έχουν να καταστρέψουν την ποιότητα και την ποσότητα της προσφοράς τροφίμων μας.

Σκεφτείτε την προειδοποίηση (απειλή) του Redfield ότι το 10% έως 50% της ανθρωπότητας θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της επόμενης “πανδημίας” που θα κατασκευάσει η κυβέρνηση. Αυτός ο αριθμός ταιριάζει ακριβώς με τις εκτιμήσεις του Μπιλ Γκέιτς και του Ιδρύματος Γκέιτς λόγω της χρηματοδότησης της προηγούμενης έρευνας κέρδους-λειτουργίας (gain of function) σχετικά με την ίδια γρίπη των πτηνών που τώρα προβλέπεται να σκοτώσει πιθανώς δισεκατομμύρια.

Στην πραγματικότητα, ο Redfield δηλώνει με έμφαση ότι 800 εκατομμύρια έως 4 δισεκατομμύρια θα πεθάνουν στην επόμενη δόλια “πανδημία”, την “πραγματική” πανδημία όπως την αποκαλεί. Οποιοσδήποτε δεν συλλαμβάνει ή δεν κατανοεί τις ατζέντες του αποπληθυσμού και της ευγονικής, θα πρέπει να λάβει υπόψη αυτό που προβάλλεται ανοιχτά και προβλέπεται εκ των προτέρων από τους ίδιους τους ενορχηστρωτές αυτής της απάτης.

Θα πρέπει να είναι ωμά προφανές σε αυτό το σημείο ότι αυτή είναι η αρχή της οργάνωσης του αμερικανικού κοινού για να είναι προετοιμασμένο και να περιμένει μια “πανδημία” της γρίπης των πτηνών. Η πραγματική προετοιμασία, φυσικά, είναι να εθίσουν το κοινό να περιμένει και να αποδεχτεί την τυραννία και τον μαζικό θάνατο.

Το γεγονός ότι αυτά τα σατανικά τέρατα λένε ότι αυτό πρόκειται να συμβεί, και όχι ότι μπορεί να υπάρχει πιθανότητα νέων “ιών”, είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικό. Ακόμη και μόνο το πλαίσιο αυτής της λεγόμενης προειδοποίησης αφήνει την ένδειξη ότι αυτή είναι η οριστική επόμενη “απειλή” για την ανθρωπότητα, παρόλο που δεν έχει συμβεί τίποτα τέτοιο.

Πώς μπορούν να προβλέψουν το ακριβές μέλλον; Είναι επειδή ενορχηστρώνουν και σκόπιμα δημιουργούν αυτό το μέλλον. Αυτό θα έπρεπε να ονομάζεται “Σχέδιο διάπραξης εγκληματικής μαζικής γενοκτονίας”.

Να περιμένετε περισσότερα lockdown, να περιμένετε περισσότερη επιτήρηση, να περιμένετε περισσότερη απόσταση, να περιμένετε περισσότερες μάσκες, να περιμένετε περισσότερη οικονομική καταστροφή, να περιμένετε περισσότερες φρικαλεότητες, να περιμένετε περισσότερες ασθένειες, να περιμένετε περισσότερες ταραχές, να περιμένετε περισσότερους περιορισμούς, να περιμένετε πιο βάναυση επιβολή και να περιμένετε περισσότερους θανάτους.

Μην γυρίζετε την πλάτη σας, καθώς η επόμενη έκτακτη ανάγκη, η επόμενη “πανδημία”, ο επόμενος πόλεμος, η επόμενη απελευθέρωση βιο-όπλων, η επόμενη θανατηφόρα δηλητηριώδης πειραματική ένεση, με άλλα λόγια, οποιαδήποτε από τις επόμενες πολλές ψεύτικες σημαίες που βρίσκονται σε αναμονή θα μπορούσαν να εμφανιστούν εν μία νυκτί. Δεν υπάρχει τέλος σε αυτό έως ότου η πλειοψηφία των ατόμων αποφασίσει να το σταματήσει.

«Έτσι, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη, (πανδημία) που, ξέρετε, θα έλεγα, θα τραβήξει την προσοχή αυτή τη φορά». (Είπε ο Bill Gates με σατανικό χαμόγελο και περηφάνια)

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς έδωσαν συνέντευξη στο Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ, 23 Ιουνίου 2020 (Tο ανωτέρω σχόλιο αναφέρθηκε στο 6:43 λεπτό του video)

 

Video: U.S. Chamber of Commerce Foundation

****

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Gary D. Barnett [στείλε του mail] είναι ένας συνταξιούχος επαγγελματίας επενδύσεων που γράφει για θέματα ελευθερίας και ανεξαρτησίας,  για την πολιτική και την ιστορία εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι ενάντια σε κάθε πόλεμο και επιθετικότητα και ενάντια στο κράτος. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την πρώην βουλευτή των ΗΠΑ, Cynthia McKinney, και συμμετείχε στο νέο της βιβλίο,  When China Sneezes” From the Coronavirus Lockdown to the Global Political-Economic Crisis”. Αυτή τη στιγμή, ζει στη Μοντάνα με τη γυναίκα και τον γιο του. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.https://www.garydbarnett.com/

Η επιλεγμένη εικόνα προέρχεται από το LifeSiteNews

Πηγή: Global Research

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι το LewRockwell.com

Πνευματικά δικαιώματα © Gary D. Barnett , LewRockwell.com , 2022

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Προβολές : 1,581


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα