SOS... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Τι σχέση μπορεί να έχει η ακτινοβολία 5G με τον Covid-19;

SOS... ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Τι σχέση μπορεί να έχει η ακτινοβολία 5G με τον Covid-19;

27 Ιανουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,847
Μοίρασέ το

 

Τα κύματα χιλιοστού 5G μπορούν να κάνουν το σώμα να παράγει όχι οποιαδήποτε κατηγορία ιών… αλλά στην πραγματικότητα κορωνοϊούς!

 

 

 

 

 

Να θυμάστε πως στα Τρίκαλα, ένας ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗ, ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ 5G…

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 5G ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΑ ΛΕΠΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ…

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Πολύτιμο υλικο για το 5G μπορείτε να βρείτε στο αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ εδώ… στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και εξαιρετικά μεταφρασμένα κείμενα και βίντεο από ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟ, την αείμνηστη αγαπημένη ΒΑΣΟΥΛΑ και τον  NIOLAND… (η σειρά είναι αλφαβητική)…

5G Covid

Μελέτη που ανέβασαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) στον ιστότοπό τους αναφέρει: «Η ακτινοβολία 5G προκαλεί COVID-19»!

Επιστημονική μελέτη αποκάλυψε αυτό που πολλοί από εμάς φωνάζαμε από την αρχή. Η ακτινοβολία 5G δεν συνδέεται μόνο με την πανδημία του Covid-19, αλλά στην πραγματικότητα διεγείρει το σώμα να δημιουργήσει νέους ιούς και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19.

Μην περιμένετε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν αυτή τη μελέτη και μάλιστα θα πείσουν τις μάζες ότι είναι ασήμαντη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επιστημονική μελέτη με κριτές που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

 

Σχεδόν κάθε θεωρία συνωμοσίας έχει αποδειχθεί αληθινή! 

Όταν οι ιστορικοί του  μέλλοντος ανατρέξουν στο 2022, θα το χαρακτηρίσουν ως τη χρονιά που η ελίτ της παγκοσμιοποίησης εγκλημάτησε κατά τις ανθρωπότητας.

Τον τελευταίο χρόνο οι λεγόμενοι «ψεκασμένοι» δικαιώθηκαν πλήρως σε μια τεράστια γκάμα θεμάτων και γι’ αυτό τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ελεγκτές πληροφοριών πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί.

 

Το mainstream αφήγημα έχει καταστραφεί εντελώς και ολοκληρωτικά.

 

Αυτή η εκστρατεία για την απενοχοποίηση του 5G δείχνει πόσο διεφθαρμένοι και πληρωμένοι είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι από την παγκόσμια ελίτ, με πολλούς να υποστηρίζουν ψευδώς ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να υποδεικνύουν ότι το 5G είναι επικίνδυνο.

Μόνο εδώ στο anazitiseis έχουμε ανεβάσει τουλάχιστον δέκα τέτοιες μελέτες! (Δείτε εδώ)

Το YouTube απαγόρευσε ακόμη και όλες τις συζητήσεις σχετικά με το 5G που δυνητικά επηρεάζει τα θύματα του COVID-19 — τεχνολογία, η οποία σύμφωνα με τα λόγια του Scientific American μόλις ένα χρόνο νωρίτερα, «δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι είναι ασφαλής».

Σύμφωνα λοιπόν με μια μελέτη που μόλις δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) των ΗΠΑ PubMed.gov, με τίτλο Τεχνολογία 5G και επαγωγή κορωνοϊού στα κύτταρα του δέρματος, βγαίνει το συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι: η τεχνολογία 5G μπορεί να παρακινήσει τον οργανισμό να παράγει ιούς ως κυτταρική απόκριση.

 

 

Μάντεψε: Τα κύματα χιλιοστού 5G (MMW [millimeter waves], λεγόμενα έτσι επειδή λειτουργούν σε εξαιρετικά υψηλές συχνότητες όπου υπάρχει λιγότερο από ένα χιλιοστό μεταξύ των κορυφών των κυμάτων) μπορούν να κάνουν το σώμα να παράγει όχι οποιαδήποτε κατηγορία ιών… αλλά στην πραγματικότητα κορωνοϊούς!

Αυτή η έρευνα επιβεβαιώνει πλήρως τη σύνδεση κορωνοϊού-5G που τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν τόσο απελπισμένα να καταστείλουν όταν η πανδημία άρχιζε για πρώτη φορά το 2020.

 

Το 5G επηρεάζει το περιβάλλον, τα ζώα και τους ανθρώπους

 

Στην ουσία, αυτό που πιέζουν τα μέσα, όπως ο Guardian, το BBC, το CNN και άλλοι, είναι διεφθαρμένες προπαγανδιστικές αναφορές που δεν σημειώνουν ότι περισσότεροι από 300 επιστήμονες και γιατροί θέλουν να σταματήσουν την ανάπτυξη του 5G λόγω σοβαρών ανησυχιών για την υγεία.

Στην αρχή είπαν ότι «δεν υπάρχουν μελέτες που να υποδεικνύουν ότι το 5G θα μπορούσε να είναι επιβλαβές», αγνοώντας όλες τις επιστημονικές μελέτες.

Περαιτέρω μελέτες δείχνουν ότι η έκθεση σε κύματα χιλιοστού ή ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF) επηρεάζει σημαντικά τη συμπεριφορά και τη φυσιολογία των μελισσών, ακόμη και μειώνοντας την παραγωγή μελιού τους. 

Αυτό οφείλεται στο ότι οι μέλισσες απορροφούν πολύ πιο έντονα τις υψηλότερες συχνότητες του 5G. Ως αποτέλεσμα, το μέλλον της γεωργίας θα μπορούσε επίσης να επηρεαστεί εάν η τεχνολογία αναπτυχθεί. Μια άλλη πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι τα έντομα που εκτέθηκαν σε ακτινοβολία 5G παρουσίασαν αύξηση στη θερμοκρασία του σώματός τους, κάτι που οι συγγραφείς παρατήρησαν ότι αυτό δεν συνέβη με το 4G ή το WiFi.

Εάν δεν μας επιτρέπεται να σκεφτόμαστε ελεύθερα και να κάνουμε μια δημοκρατική συζήτηση για μια άγνωστη τεχνολογία χωρίς τη λογοκρισία της τεχνοκρατικής κοινωνίας, μην εκπλαγείτε αν η έρευνα για το 5G γίνει πολύ χειρότερη.

Ο περιορισμός της ελεύθερης ροής πληροφοριών και μια επικίνδυνη ώθηση για μια άγνωστη τεχνολογία που έχει ανησυχήσει πολλούς ότι οι επιπτώσεις της εμποδίζουν τη συλλογική μας συνείδηση, ότι μια αυξανόμενη κοινοπραξία επιστημόνων και γιατρών έχει προειδοποιήσει τους παγκόσμιους ηγέτες τουλάχιστον από το 2015 ότι προκαλεί προβλήματα υγείας, δεν είναι απλά οργουελικό  έργο – είναι κάτι πολύ, πολύ εγκληματικό!

Δεδομένης της ολικής κατάρρευσης του αφηγήματος της ελίτ, ενδέχεται να κλιμακωθούν οι επιθέσεις στους λεγόμενους «θεωρητικούς συνωμοσίας». 

Ενώ η μάχη θα συνεχίσει να μαίνεται για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να μην χάσετε την ελπίδα σας. Νικάμε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. 

Τώρα τα σχέδιά τους είναι ανοιχτά, είναι καιρός να ενωθούμε ως άνθρωποι και να διαμορφώσουμε το μέλλον που θέλουμε. 

Το μέλλον δεν τους ανήκει.

Δείτε ακόμα: Pandora Project: O έλεγχος του μυαλού με ακτινοβολία μικροκυμάτων υπάρχει απο το 1950 – Μπορεί το 5G να είναι μια τέτοια τεχνολογία;

 

anazitiseis.gr

 

Πηγή

Προβολές : 1,847


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα