Tα Τεστ PCR και η Ατζέντα Αποπληθυσμού. (Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες αποκαλύψεις. Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.)

Tα Τεστ PCR και η Ατζέντα Αποπληθυσμού. (Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες αποκαλύψεις. Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.)

23 Οκτωβρίου, 2021 41 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:32,769
Μοίρασέ το

 

Ο γενικός πληθυσμός έχει εκτεθεί σε μια επίθεση επικίνδυνων χημικών ουσιών μέσω των απολυμαντικών χεριών, των οποίων η χρήση έχει επιβληθεί από τις ιατρικές αρχές για τις πιο καθημερινές δραστηριότητες από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

Η μεθανόλη είναι ίσως η πιο επικίνδυνη και πιο συχνά απαντώμενη χημική ουσία στα απολυμαντικά χεριών.

Ο FDA έχει έναν κατάλογο με 75 απολυμαντικά χεριών που περιέχουν μεθανόλη και προειδοποιεί το κοινό να μείνει μακριά από αυτά.

Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί μεταβολική οξέωση, οπτικές διαταραχές και νευρολογικό έλλειμμα.

Για να τα συνοψίσουμε όλα, ο κορονoϊός που κατηγορείται για αμέτρητους θανάτους πραγματικούς και φανταστικούς είναι μια πολιτική μυθοπλασία.

Τα συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid προκαλούνται από μια εσκεμμένη τριπλή επίθεση στην υγεία και τη ζωή μας από τις δικές μας εθνικές και διεθνείς αρχές

Προκαλούν κυριολεκτικά ανατριχίλα τα όσα παρατίθενται στην έρευνα που ακολουθεί.

Μόνο μια μαζική αντίσταση και η άρνηση να ανταποκριθούμε σε όσα μας επιβάλουν, από μάσκες, μέχρι τεστ και μπόλι… θα μας σώσει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, η λίστα των κρατών με τον αποπληθυσμό τους… όπως τον έχουν σχεδιάσει τα ερπετά.

 

 
21 Οκτωβρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Michael J Setter στο https://outbox.substack.com

Σήμερα έχουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σχετική επιστημονική μελέτη με τα τεκταινόμενα η οποία επικεντρώνεται στα τεστ PCR. Αν έχετε παιδιά ή αν έχετε ποτέ υποβληθεί σε τεστ PCR για το Covid και αναρωτιέστε γιατί δεν θέλετε ποτέ ξανά να υποβληθείτε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το έγγραφο (που βρίσκεται επί του παρόντος σε προτυπωμένη μορφή- preprin) είναι για εσάς.

Ο συγγραφέας έχει κάνει κάτι μάλλον ενδιαφέρον, υποβάλλοντας μια προφανώς “μεροληπτική” μελέτη, η οποία βασίζεται σε γεγονότα και είναι καλά τεκμηριωμένη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κριτές θα αντιμετωπίσουν ένα δίλημμα όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με το “πολιτικά λανθασμένο” (politically incorrect) περιεχόμενο και τα κρίσιμα συμπεράσματα που ο συγγραφέας Kevin Galalae παρουσιάζει με τόση σαφήνεια. Όχι μόνο τα συμπεράσματα αποκαλύπτονται χωρίς δισταγμό, αλλά από το έγγραφο απουσιάζουν επίσης οι μεθοδολογικές τακτικές συσκότισης που συνήθως συναντώνται σε ψευδοεπιστημονικά άρθρα των παγκοσμιοποιητών που προωθούν την ατζέντα του COVID.

Μια δυσμενής κριτική, η οποία είναι συντριπτικά πιθανή, θα μπορούσε να γίνει γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει είδηση. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι ομότιμοι κριτές είναι να δουν το όνομά τους να συνδέεται με οτιδήποτε που τραβάει την προσοχή σε δυνητικά αντιδημοφιλείς αποφάσεις.

Το ενδιαφέρον της παρούσας μελέτης ενισχύεται από μια σειρά γεγονότων που περιγράφει λεπτομερώς ο συγγραφέας σχετικά με την προσωπική του εμπειρία με ορισμένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην παρούσα μελέτη. Μια σκόπιμη δηλητηρίαση από επίθεση με χημικό σπρέι και ο αποκλεισμός από το Facebook αποτελούν ασυνήθιστα συναρπαστικό ανάγνωσμα σε μία μελέτη που βρέθηκε στον διακομιστή προτυπωμάτων μελετών ResearchGate.

Συγγραφέας: Kevin Galalae , 10 Οκτωβρίου 2021

DOI: 10.13140/RG.2.2.19090.58563

Από τότε που ξεκίνησε η Plandemic (προγραμματισμένη πανδημία), αναρωτήθηκα γιατί οι αρχές επιμένουν να εκτελούν όσο το δυνατόν περισσότερες εξετάσεις αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), όσο το δυνατόν συχνότερα στα ίδια άτομα και σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, δεδομένου ότι είναι επεμβατικές και ότι δεν προορίζονταν ποτέ για διαγνωστικούς αλλά για ερευνητικούς σκοπούς και επομένως είναι ανακριβείς ή και παραπλανητικές. Ο ίδιος ο δημιουργός του τεστ PCR, ο Dr. Kary Mullis, έχει δηλώσει σαφώς και σε πολλές περιπτώσεις ότι τα αποτελέσματα των τεστ PCR μπορούν εύκολα να παρερμηνευθούν και να σημαίνουν οτιδήποτε.

Λοιπόν, τώρα ξέρω πώς το σύστημα τα χρησιμοποιεί καταχρηστικά!

Το μακρύ στυλεό που εισάγεται στη ρινοφαρυγγική κοιλότητα μέχρι την οροφή της μύτης για να συλλέξει υπολείμματα ιϊκού RNA από τον ρινικό βλεννογόνο, τον ιστό που επενδύει τη ρινική κοιλότητα, βλάπτει τις περιτονίες του οσφρητικού νεύρου, το οποίο, όπως αποδεικνύεται, έχει τρομερές συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία και τη διάρκεια ζωής, επειδή το οσφρητικό νεύρο είναι ένα από τα δύο μόνο παράθυρα στο κρανίο μέσω των οποίων οι ιοί και τα βακτήρια μπορούν να μετακινηθούν από τη μύτη στον εγκέφαλο, άρα να περάσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, ενώ το άλλο είναι το τρίδυμο νεύρο.

Αφήστε με να σας εξηγήσω!

Το οσφρητικό νεύρο είναι το μόνο κρανιακό νεύρο που διαθέτει βλαστοκύτταρα, τα οποία του επιτρέπουν να αναγεννάται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτά τα βλαστικά κύτταρα ονομάζονται οσφρητικά κύτταρα θήκης. Περιβάλλουν τους οσφρητικούς αισθητήριους άξονες (το εξάρτημα του νευρώνα που μεταδίδει τα ερεθίσματα μακριά από το κυτταρικό σώμα) για να σχηματίσουν τις ίνες του οσφρητικού νεύρου. Σε απλά ελληνικά, είναι τα κύτταρα που προστατεύουν το οσφρητικό νεύρο και βοηθούν στην αναγέννησή του σε περίπτωση βλάβης λόγω ηλικίας ή τραυματισμού.

Τα κύτταρα αυτά είναι τόσο μοναδικά που οι γιατροί άρχισαν πρόσφατα να τα χρησιμοποιούν για την επιτυχή αποκατάσταση τραυματισμών του νωτιαίου μυελού και για τη θεραπεία ασθενειών του εγκεφάλου. Όπως αποδεικνύεται, η αυτοανανεωτική τους ικανότητα τα καθιστά μια ιδανική οδό αναμετάδοσης μέσω της οποίας τα νευρικά κύτταρα μπορούν να πραγματοποιήσουν τη δική τους επιδιόρθωση. Χρησιμεύουν, με άλλα λόγια, ως αγωγοί μέσω των οποίων μπορούν να περάσουν οι αναγεννώμενοι άξονες. Τόσο το οσφρητικό νεύρο όσο και οι νευρώνες του βολβού έχουν διάρκεια ζωής τεσσάρων έως οκτώ μηνών και αντικαθίστανται συνεχώς από τα νευρικά βλαστικά κύτταρα που οι επιστήμονες έχουν καταλήξει να αποκαλούν οσφρητικά περιβλήματα για να τα διαφοροποιήσουν από άλλα βλαστικά κύτταρα. Προάγουν την επιβίωση των νευρώνων και την επέκταση των αξόνων.

Επιπλέον, τα οσφρητικά περιβλήματα βοηθούν στην έμφυτη ανοσία, επειδή είναι φαγοκυτταρικά και, ως εκ τούτου, καταπίνουν βακτήρια. Αποτελούν έτσι ένα κρίσιμο μέρος της προστασίας που παρέχει στον εγκέφαλο το ανοσοποιητικό σύστημα.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, και το πιο εξαιρετικό, η έρευνα δείχνει ότι όταν τα οσφρητικά περιβλήματα χάσουν την ικανότητά τους να αναγεννώνται, η πιθανότητα να πεθάνουν εντός πέντε ετών είναι τετραπλάσια σε ενήλικες ηλικίας 57 έως 85 ετών. “Η οσφρητική λειτουργία είναι επομένως ένας από τους ισχυρότερους προγνωστικούς παράγοντες θνησιμότητας 5 ετών και μπορεί να χρησιμεύσει ως καμπανάκι για την επιβραδυνόμενη κυτταρική αναγέννηση ή ως δείκτης σωρευτικής τοξικής περιβαλλοντικής έκθεσης”.

Ένα κατεστραμμένο οσφρητικό νεύρο είναι για τον εγκέφαλο ό,τι είναι μια κατεστραμμένη πύλη για μια ακρόπολη, μια ευρύτατα ανοιχτή είσοδος για επιθέσεις από παθογόνα. Η περιοχή του προσώπου που περικλείει τη μύτη και τις άκρες του στόματος είναι στην καλύτερη περίπτωση το πιο ευάλωτο σημείο του σώματος όσον αφορά τις λοιμώξεις, τόσο πολύ που έχει γίνει γνωστή ως το τρίγωνο του θανάτου. Με την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος να έχει πέσει και την πύλη προς τον εγκέφαλο ορθάνοιχτη, γίνεται πολύ πιο ευάλωτο, σε τέτοιο βαθμό που το σκάσιμο ενός σπυριού, το τράβηγμα μιας τρίχας από τη μύτη ή ακόμη και το ξύσιμο της εσωτερικής επένδυσης της μύτης κατά το καθάρισμα της μύτης μπορεί να προκαλέσει βακτηριακές λοιμώξεις που επηρεάζουν τον εγκέφαλο και μπορεί να γίνουν απειλητικές για τη ζωή.

Τα τεστ PCR, επομένως, εξυπηρετούν δύο σημαντικούς ρόλους για το πρόγραμμα αποπληθυσμού. Βραχυπρόθεσμα, με την επανειλημμένη βλάβη του οσφρητικού νεύρου με ρινικά επιχρίσματα αυξάνεται γρήγορα η συχνότητα των ιογενών και βακτηριακών λοιμώξεων και αυτό βοηθά τις κυβερνήσεις να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν την εντύπωση μιας πανδημίας. Οι στατιστικές δείχνουν ξεκάθαρα αυτή τη θετική συσχέτιση, διότι όσο περισσότεροι άνθρωποι εξετάζονται τόσο περισσότεροι άνθρωποι βλάπτονται και μένουν ανυπεράσπιστοι απέναντι σε διάφορες λοιμώξεις, οι οποίες στη συνέχεια χαρακτηρίζονται μαζικά ως λοιμώξεις Covid, αυξάνοντας απλώς τον αριθμό των κύκλων στον θερμικό κυκλοποιητή μέχρι οι αρχές να πάρουν το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων που επιθυμούν.

Και μακροπρόθεσμα, με την περιοδική βλάβη του οσφρητικού νεύρου θα χάσει την ικανότητά του να αναγεννάται και αυτό βοηθά τις κυβερνήσεις να σκοτώνουν πρόωρα αμέτρητους ανθρώπους ηλικίας 57 έως 85 ετών, τις ηλικιακές ομάδες που οι κυβερνήσεις του ανεπτυγμένου κόσμου θέλουν νεκρές για να ελαφρύνουν το βάρος της γήρανσης και να αποτρέψουν την οικονομική κατάρρευση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινές ανεστραμμένες πληθυσμιακές πυραμίδες των χωρών του ανεπτυγμένου κόσμου δεν μπορούν να οδηγηθούν σε μια σταθερή δομή, πόσο μάλλον να μειωθούν στη βιωσιμότητα, χωρίς την πρόωρη θανάτωση όσων αποτελούν τα φτερά της πληθυσμιακής πυραμίδας για να σταθεροποιηθεί ο πληθυσμός πριν το βάρος των γηρατειών οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση.

Ως έχει, όλες οι χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου, αλλά ιδιαίτερα αυτές της Ευρώπης και της Ιαπωνίας, έχουν πληθυσμούς που είναι πολύ μεγάλοι για να είναι οικονομικά βιώσιμοι και πολύ μεγάλοι για να είναι περιβαλλοντικά βιώσιμοι. Η μέση ηλικία στην ΕΕ είναι 44 έτη και στην Ιαπωνία 48 έτη.

Πρόκειται για χώρες με ηλικιωμένους ανθρώπους που θα γερνούν μόνο και θα καταρρεύσουν αναπόφευκτα οικονομικά. Η ΕΕ θα έχει μέση ηλικία 50 ετών μέχρι το 2050 και η Ιαπωνία 53 ετών. Ποιος θα φροντίζει τους ηλικιωμένους όταν θα αποτελούν το 60% του πληθυσμού και ποιος θα πληρώνει τις συντάξεις και τα ιατρικά τους έξοδα; Αυτά είναι προβλήματα που η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν.

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, ο Δείκτης Υπέρβασης δείχνει ότι 114 από τις 187 χώρες έχουν μη βιώσιμο πληθυσμό και ότι ο ίδιος ο κόσμος μπορεί να συντηρήσει μόνο το 60% του σημερινού πληθυσμού. Επιπλέον, η Ημέρα Υπέρβασης της Γης, η οποία “σηματοδοτεί την ημερομηνία κατά την οποία η ζήτηση της ανθρωπότητας για οικολογικούς πόρους και υπηρεσίες σε ένα δεδομένο έτος υπερβαίνει αυτό που η Γη μπορεί να αναγεννήσει σε εκείνο το έτος” δείχνει ότι το οικολογικό αποτύπωμα των περισσότερων χωρών υπερβαίνει τη βιοϊκανότητα της Γης πολύ πριν από το τέλος του έτους και ως εκ τούτου οι χώρες αυτές καταστρέφουν την ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ζήσουν στη Γη.

Ο υπερπληθυσμός δεν αποτελεί μόνο απειλή για την επιβίωση των μελλοντικών γενεών, αλλά και για την επιβίωση των σημερινών γενεών. Σχεδόν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι διεκδικούν τους ίδιους περιορισμένους πόρους και το κομμάτι της πίτας γίνεται όλο και πιο λεπτό για τον καθένα μας από χρόνο σε χρόνο, ενώ η ανθρωπότητα προσθέτει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στον υπάρχοντα παγκόσμιο πληθυσμό κάθε δώδεκα χρόνια.

Επιστρέφουμε τώρα στα τεστ PCR και στο ρόλο τους στο σχέδιο του διεθνούς συστήματος για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού σε επίπεδο βιωσιμότητας πριν να είναι πολύ αργά.

Κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι αν μια εξέταση ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εκτελείται σωστά, δηλαδή υπό γωνία όχι μεγαλύτερη από 30 μοίρες από την οριζόντια, δεν θα πρέπει να αγγίζει το οσφρητικό νεύρο.

Ωστόσο, εάν εκτελεστεί υπό γωνία εντός 30 μοιρών από την οριζόντια, το στυλεό μπορεί να αγγίξει το τρίδυμο νεύρο, γεγονός που θα επηρεάσει την αίσθηση της γεύσης και ακόμη και της όρασης.

Επιπλέον, για να βλάψει την αίσθηση της όσφρησης και/ή της γεύσης το στυλεό δεν χρειάζεται να βλάψει ούτε την οσφρητική ή τα τρίδυμα νεύρα, αρκεί να ερεθίζει τον βλεννογόνο της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας, αφού τα δύο είναι στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους, γεγονός που θα επηρέαζε επίσης ολόκληρο το μεταιχμιακό σύστημα.

Αυτό θα εξηγούσε γιατί οι λεγόμενοι ασθενείς με Covid παρουσιάζουν απώλεια λειτουργίας σε όλη τη γκάμα των συμπεριφορικών και συναισθηματικών αντιδράσεων που ελέγχονται από το μεταιχμιακό σύστημα: ύπνος, κόπωση, νόηση, προσανατολισμός, κίνηση, μνήμη κ.λπ.

Ο βλεννογόνος της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας καταστρέφεται ανεξάρτητα από τη γωνία υπό την οποία εισάγεται το στυλεό, εφόσον εισάγεται τόσο βαθιά και περιστρέφεται τόσο έντονα όσο απαιτείται από τη διαδικασία εξέτασης PCR, ιδίως όταν τα στυλεά είναι σχεδιασμένα να προκαλούν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά έχοντας οδοντωτές άκρες ικανές να γρατζουνίσουν και να καταστρέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο επιθήλιο.

Έχοντας αυξήσει την ευπάθεια των ανθρώπων στις λοιμώξεις ερεθίζοντας τον βλεννογόνο της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας ή καταστρέφοντας τα οσφρητικά και τα τριδυμικά νεύρα, οι σχεδιαστές της στρατηγικής του αποπληθυσμού επινόησαν επίσης μέσα για να αυξήσουν τον αριθμό των παθογόνων μικροοργανισμών καθώς και την ποσότητα των χημικών ουσιών και των νευροτοξινών που φτάνουν στον εγκέφαλο.

Επιβάλλοντας τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γνωρίζοντας ότι ο εκπνεόμενος αέρας περιέχει πολυάριθμες βακτήρια και ιούς, οι σχεδιαστές υποβάλλουν δισεκατομμύρια ανθρώπους στην εισπνοή παθογόνων μικροοργανισμών που η σώμα εκπνέει από την αναπνευστική οδό, η οποία είναι πάντα αποικισμένη με οργανισμούς ασθενειών, σε τη ρινοφαρυγγική κοιλότητα και από εκεί κατευθείαν στον εγκέφαλο μέσω του κατεστραμμένου οσφρητικού ή σημεία εισόδου του τριδύμου νεύρου.

Εκατοντάδες μελέτες δείχνουν ότι το εσωτερικό των χειρουργικών μασκών περιέχει πολύ αυξημένα φορτία βακτηρίων και μυκήτων μετά από παρατεταμένη φθορά και αποτελούν πηγή μόλυνσης όχι μόνο για τους που τις φορούν αλλά και για τους γύρω τους.

Η πιο πρόσφατη και πιο ολοκληρωμένη μελέτη διαπίστωσε ότι η χρήση μάσκας από το ευρύ κοινό πληθυσμό οδηγεί σε:

“…αλλαγές στην αναπνευστική φυσιολογία των χρηστών μάσκας με σημαντική συσχέτιση της πτώσης του Ο2 και κόπωσης (p < 0,05), ομαδοποιημένη συνύπαρξη αναπνευστικής δυσλειτουργίας και πτώσης O2 (67%), μάσκα N95 και αύξηση του CO2 (82%), μάσκα N95 και πτώση του Ο2 (72%), μάσκα N95 και πονοκέφαλος (60%), αναπνευστική δυσλειτουργία και αύξηση της θερμοκρασίας (88%), αλλά και αύξηση της θερμοκρασίας και υγρασία (100%) κάτω από τις μάσκες. Η εκτεταμένη χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό θα μπορούσε να να οδηγήσει σε σχετικές επιπτώσεις και συνέπειες σε πολλούς ιατρικούς τομείς”.

Επιπλέον, η μία μελέτη μετά την άλλη έχει διαπιστώσει ότι οι μάσκες προσώπου “δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν πλήρως την τη μετάδοση των σταγονιδίων/αερολυμάτων του ιού, ακόμη και όταν είναι πλήρως σφραγισμένες” και ως εκ τούτου είναι αναποτελεσματικές στην πρόληψη της εξάπλωσης των λοιμώξεων.

Το σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά και τα δύο αυτά γεγονότα και επιβάλλει τη χρήση μάσκας σε όλες τις φορές για να προκαλέσει σκόπιμα αναπνευστικά προβλήματα που μπορεί στη συνέχεια να αποδώσει ψευδώς σε ιό. Και αυτό εξηγεί τα αναπνευστικά προβλήματα που αποδίδονται στο Covid. Έχοντας βλάψει το ανοσοποιητικό άμυνα του εγκεφάλου και αφήνοντάς τον εκτεθειμένο σε παθογόνους μικροοργανισμούς βλάπτοντας το επιθήλιο του ρινοφάρυγγα κοιλότητα, και στη συνέχεια υποβάλλοντας τον εγκέφαλο σε ασφυξία στερώντας του το οξυγόνο (O2) και βομβαρδίζοντάς τον με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) το αναπνευστικό κέντρο του το αναπνευστικό κέντρο του εγκεφάλου, το οποίο ελέγχει την αναπνοή λεπτό προς λεπτό, και το οποίο βρίσκεται στον προμήκη μυελό, αρχίζει να δυσλειτουργεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν. Η δύσπνοια (δύσπνοια) που σχετίζεται με το Covid δεν οφείλεται επομένως σε βλάβες των πνευμόνων, αλλά σε βλάβη της νευρικής επεξεργασίας, άρα σε σε εγκεφαλική βλάβη.

Για να αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης εγκεφαλικών βλαβών, τα συμπτώματα των οποίων μπορούν στη συνέχεια να αποδοθούν σε έναν σχετικά ακίνδυνο ιό της οικογένειας των κορονοϊών, το σύστημα χρησιμοποιεί μια τρίτη στρατηγική, δηλαδή την υποβολή του ενήλικου πληθυσμού σε δύο νευροτοξίνες. Οι πιο πιθανοί ένοχοι είναι οι ισοδεκάνες και οι μυκοτοξίνες, επειδή οι πρώτες μπορούν εύκολα να κρυφτούν σε προϊόντα περιποίησης σώματος, ενώ οι δεύτερες σε τρόφιμα και ποτά (ιδίως μπύρα) που περιέχουν μούχλα, αλλά το πιο σημαντικό 9 επειδή και οι δύο μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια της όσφρησης (ανοσμία-(anosmia) και της γεύσης (ageusia). Ο ρόλος των ισοδεκανών στη χημειοαισθητική δυσλειτουργία είναι καλά τεκμηριωμένος, όπως και ο ρόλος των μυκοτοξινών. Δεδομένου ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολύ περισσότερα καλλυντικά από τους άνδρες, θα δηλητηριάστηκαν κυρίως με ισοδεκάνες, ενώ οι άνδρες θα δηλητηριάστηκαν κυρίως με μυκοτοξίνες, καθώς αυτές μπορούν εύκολα να κρυφτούν στη μπύρα και οι άνδρες καταναλώνουν πολύ περισσότερη μπύρα από τις γυναίκες. Αυτές οι μέθοδοι χορήγησης θα γλίτωναν επίσης τα παιδιά και τους εφήβους, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιούν καλλυντικά ούτε πίνουν μπύρα. Επιπλέον, τα παιδιά και οι έφηβοι δεν προετοιμάζονται για εγκεφαλική βλάβη με το να υποβάλλονται σε δοκιμές PCR που βλάπτουν τον βλεννογόνο της ρινοφαρυγγικής τους κοιλότητας και αφήνουν τον εγκέφαλό τους απροστάτευτο.

Ενώ το 2020 τα παιδιά και οι έφηβοι γλίτωσαν από το τραύμα και τη βλάβη των δοκιμών PCR, παρέμειναν υγιείς και σπάνια ή ποτέ δεν εμφάνισαν συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid. Μόλις τα παιδιά και οι έφηβοι άρχισαν να υποβάλλονται σε εξετάσεις PCR το 2021, άρχισαν και αυτοί να εμφανίζουν τα συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid, τα οποία όμως στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα εσκεμμένα προκληθείσας εγκεφαλικής βλάβης.

Έχω προσθέσει αυτή την τρίτη μέθοδο αρρώστιας του πληθυσμού μέσω νευροτοξινών παράλληλα με τη βλάβη που προκαλούν τα επιχρίσματα που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές PCR και τη χρόνια αναπνευστική βλάβη που προκαλείται από την παρατεταμένη χρήση μάσκας, επειδή άνθρωποι που δεν έχουν ποτέ υποβληθεί ούτε σε δοκιμές PCR ούτε σε συνεχή χρήση μάσκας έχουν επίσης αρρωστήσει και έχουν παρουσιάσει τα ίδια τυπικά συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της όσφρησης και της γεύσης.

Είμαι ένα τέτοιο άτομο και δηλητηριάστηκα και αρρώστησα με νευροτοξίνες μέσω μιας φυσικής επίθεσης εναντίον μου από, υποθέτω, έναν πράκτορα του κράτους ο οποίος ψέκασε ένα άγνωστο μείγμα νευροτοξινών στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από τον τόπο του εγκλήματος. Μέσα σε λίγες ώρες από αυτή την επίθεση εναντίον μου, η οποία συνέβη τον Οκτώβριο του 2020, αρρώστησα και χρειάστηκα τρεις μήνες για να αναρρώσω πλήρως, παρόλο που δεν σταμάτησα ποτέ να εργάζομαι και δεν ζήτησα ποτέ ιατρική βοήθεια από κανέναν, πόσο μάλλον από τις εθνικές ιατρικές αρχές. Αν δεν είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, δεν θα ήμουν σε θέση να διαπιστώσω, πόσο μάλλον να επιβεβαιώσω, ότι η άμεση νευροτοξική δηλητηρίαση θα μπορούσε να είναι μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να αρρωστήσουν ανθρώπους που στοχεύουν για συγκεκριμένους σκοπούς, στη δική μου περίπτωση οι αρχές ήλπιζαν ότι αρρωσταίνοντας θα αναγνώριζα δημόσια και επομένως θα επιβεβαίωνα την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του Covid. Δυστυχώς για τις αρχές δεν το έκανα αυτό. Έδωσα στον οργανισμό μου τον χρόνο που χρειαζόταν για να θεραπευτεί και έξι μήνες αργότερα δημοσίευσα μια ανάρτηση που περιγράφει λεπτομερώς όλο το περιστατικό. Λίγο αργότερα, με απέκλεισαν από τους λογαριασμούς μου στο Facebook, στην Academia και στο Medium.

Αλλά το σύστημα δεν περιορίστηκε μόνο σε νευροτοξίνες για να αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών. Χρησιμοποιεί επίσης χημικές ουσίες. Το ιατρικό προσωπικό έχει βιώσει πολύ υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που αποδίδονται στο Covid όχι επειδή ως εργαζόμενοι πρώτης γραμμής έρχονται σε επαφή με το Covid πιο συχνά από τον γενικό πληθυσμό, αλλά επειδή το Ινστιτούτο Battelle Memorial, από το οποίο συντονίζεται η παθογένεια, έχει χρησιμοποιήσει υπεροξείδιο του υδρογόνου και ένα ιδιόκτητο σύστημα που εγκρίθηκε εκτάκτως στις 29 Μαρτίου 2020 για την αποστείρωση μασκών προσώπου, ώστε να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε νοσοκομεία και κλινικές σε όλο το ιατρικό σύστημα. Αυτή η μέθοδος πρόκλησης αναπνευστικών προβλημάτων στο ιατρικό προσωπικό ήταν τόσο αποτελεσματική που ούτε ο FDA δεν μπόρεσε να χωνέψει τη ζημιά και εξέδωσε πρώτα προειδοποίηση προς την Battelle, στις 7 Οκτωβρίου 2020, και τελικά ανακάλεσε την άδειά της στις 30 Απριλίου 2021, οπότε και η ζημιά είχε γίνει και το σύστημα δεν χρειαζόταν πλέον δηλητηριασμένες μάσκες για να αρρωστήσει τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, επειδή τέθηκαν σε ισχύ τα εμβόλια Covid και η προγραμματισμένη “πανδημία” (plandemic) καθοδηγείται έκτοτε από τις βλάβες των εμβολίων.

Μια άλλη χημική ουσία που χρησιμοποιείται από το σύστημα για να προκαλέσει τη μέγιστη δυνατή βλάβη στον εγκέφαλο, ώστε να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της πανδημίας, είναι το οξείδιο του αιθυλενίου, μια γνωστή καρκινογόνος ουσία, η οποία χρησιμοποιείται για την αποστείρωση των ίδιων των επιχρισμάτων του τεστ PCR. Και επειδή οι μπατονέτες αλείφουν αυτή τη μεταλλαξιογόνο χημική ουσία στον βλεννογόνο της μύτης, ο οποίος είναι υπερευαίσθητος, βλάπτει την υγεία μας με άγνωστους τρόπους.

Τέλος, ο γενικός πληθυσμός έχει εκτεθεί σε μια επίθεση επικίνδυνων χημικών ουσιών μέσω των απολυμαντικών χεριών, των οποίων η χρήση έχει επιβληθεί από τις ιατρικές αρχές για τις πιο καθημερινές δραστηριότητες από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Η μεθανόλη είναι ίσως η πιο επικίνδυνη και πιο συχνά απαντώμενη χημική ουσία στα απολυμαντικά χεριών. Ο FDA έχει έναν κατάλογο με 75 απολυμαντικά χεριών που περιέχουν μεθανόλη και προειδοποιεί το κοινό να μείνει μακριά από αυτά. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί μεταβολική οξέωση, οπτικές διαταραχές και νευρολογικό έλλειμμα.

Για να τα συνοψίσουμε όλα, ο κορονoϊός που κατηγορείται για αμέτρητους θανάτους πραγματικούς και φανταστικούς είναι μια πολιτική μυθοπλασία. Τα συμπτώματα που αποδίδονται στο Covid προκαλούνται από μια εσκεμμένη τριπλή επίθεση στην υγεία και τη ζωή μας από τις δικές μας εθνικές και διεθνείς αρχές οι οποίες:

– πρώτον, βλάπτουν το επιθήλιο της ρινοφαρυγγικής κοιλότητας με επιχρίσματα δοκιμών PCR για να ρίξουν την ανοσολογική άμυνα που προστατεύει τον εγκέφαλό μας αφήνοντας το κέντρο ελέγχου μας εκτεθειμένο σε ιούς, βακτήρια, χημικές ουσίες και νευροτοξίνες που μπορούν πλέον να περάσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό

– δεύτερον, να δημιουργηθεί ένας κλειστός βρόγχος μεταξύ του στόματος και της μύτης, άρα μεταξύ του εξερχόμενου και του εισερχόμενου αέρα, αναγκάζοντάς μας να φοράμε μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να υποβάλλουμε τον εκτεθειμένο εγκέφαλό μας σε συνεχή επίθεση με ιούς, βακτήρια και μύκητες από τους οποίους ο οργανισμός προσπαθεί να απαλλαγεί και να ασφυκτιούν χρόνια οι εγκέφαλοί μας

– τρίτον, να αυξήσει τις βλάβες στον εγκέφαλο, εκθέτοντάς μας σε χημικές ουσίες και νευροτοξίνες που δεν έχουν καμία θέση στο περιβάλλον μας και που δεν θα μπορούσαν ποτέ να φτάσουν στον εγκέφαλο αν δεν κατέστρεφαν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό

Αυτό εξηγεί, μεταξύ άλλων:

> Γιατί η κοινή γρίπη έχει εξαφανιστεί από τις στατιστικές το 2020 και οι υγειονομικές αρχές αποδίδουν στο Covid τις παθολογίες σχεδόν κάθε λοίμωξης στον πλανήτη.

> Γιατί τα παιδιά και οι έφηβοι δεν έχουν αρρωστήσει από το Covid μέχρι να υποβληθούν και αυτοί σε εξετάσεις ρινικού επιχρίσματος.

> Γιατί μόλις αυξάνονται οι εξετάσεις PCR αυξάνονται και τα περιστατικά ασθενειών. Γιατί ασθενείς χωρίς καμία απολύτως πνευμονική βλάβη εμφανίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

> Γιατί η παθολογία που αποδίδεται στο Covid είναι τόσο εκτεταμένη και τόσο μακριά από οποιαδήποτε άλλη ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

> Γιατί η πανδημία εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται όταν μια κυβέρνηση αποφασίσει ότι τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας δεν επηρεάζουν την περίοδο των καλοκαιρινών και χειμερινών διακοπών, ιδίως σε χώρες που ζουν από τον τουρισμό.

> Γιατί οι λεγόμενοι ασθενείς του Covid χρειάζονται έως και έξι μήνες για να απαλλαγούν από τα συμπτώματα, κάτι που δεν είναι το είδος της βλάβης που μπορούν να προκαλέσουν οι ιοί, αλλά που μπορεί να εξηγηθεί από την εγκεφαλική βλάβη, η οποία χρειάζεται πολύ χρόνο για να επουλωθεί.

> Γιατί στις εύκρατες χώρες ο ιός εξαφανίζεται το καλοκαίρι, ενώ στις θερμές χώρες όπου είναι πάντα καλοκαίρι δεν εξαφανίζεται ποτέ.

> Γιατί τα διαβατήρια των εμβολίων δίνονται μόνο σε ανθρώπους που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν κάνει θετικό τεστ PCR, αλλά ποτέ σε αυτούς που δείχνουν ότι έχουν αποκτήσει φυσικά αντισώματα, αφού ο τελικός τους στόχος είναι να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους από εμάς.

> Γιατί δεν υπάρχει φαρμακολογική θεραπεία για το Covid, αφού δεν υπάρχει Covid, και τα επαναλαμβανόμενα τραύματα σε μέρη του σώματος που είναι ζωτικής σημασίας για την ανοσολογική άμυνα του οργανισμού και για την υγεία του εγκεφάλου δεν μπορούν να θεραπευτούν με φάρμακα.

> Γιατί στην αρχή της πανδημίας τα νοσοκομεία ήταν άδεια και το ιατρικό προσωπικό στάλθηκε στα σπίτια του ή εκπαιδεύτηκε να χορεύει χορογραφημένους χορούς, αλλά λίγο μετά την έναρξη των δοκιμών PCR τα νοσοκομεία γέμισαν.

> Και γιατί οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιμένουν να υποβάλλουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όσο πιο συχνά γίνεται σε μια παρεμβατική ιατρική εξέταση που μπορεί εύκολα να γίνει με την ανάλυση του σάλιου.

Για να λύσουν τα δημογραφικά και περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, οι κυβερνήσεις αποφάσισαν, και το Βατικανό ενέκρινε, ότι στο εξής κανείς δεν θα πεθαίνει από φυσικά αίτια και ότι η μόνη επιλογή που έχουν οι άνθρωποι είναι αν θα πεθάνουν από εμβόλιο ή από εξέταση PCR.

—————–

Δικτυογραφία

PCR Tests and the Depopulation Program – by Michael J Setter – OutBox

https://outbox.substack.com/p/pcr-tests-and-the-depopulation-program

PCR Tests and the Depopulation Program – Kevin Galalae

file:///C:/Users/parax/Downloads/PCR-Tests-and-the-Depopulation-Program.pdf

 

Πηγή

Πηγή

Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025

 

 

Προβολές : 32,769


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα