Tα Wikispooks παρουσίασαν περισσότερα από 150 ισχυρά ονόματα της λέσχης Bilderberger που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ατζέντα Covid19!

Tα Wikispooks παρουσίασαν περισσότερα από 150 ισχυρά ονόματα της λέσχης Bilderberger που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ατζέντα Covid19!

14 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,275
Μοίρασέ το

 

 

Tα Wikispooks παρουσίασαν περισσότερα από 150 ισχυρά ονόματα της λέσχης Bilderberger. Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, από τους παρακάτω έχουν ενεργήσει με διάφορετικούς ρόλους. Δίπλα σε κάθε όνομα αναφέρεται ένα μικρό απόσπασμα της ιδιότητας και του ρόλου τους ή μια δήλωση τους. Να σημειωθεί πως κανένα απο αυτα τα μέλη της λέσχης, δεν διαφοροποιήθηκε στην αφήγηση Covid19.

 

 

 

 

Αλοίμονο αν έλειπαν και τα “ελληνικά” πιόνια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Βγαίνουν … λαβράκια από την παρακάτω λίστα…
Καλλιόπη Σουφλή
Tα Wikispooks παρουσίασαν περισσότερα από 150 ισχυρά ονόματα της λέσχης Bilderberger που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ατζέντα Covid19!

Στις 25 Αυγουστου μια σελίδα που παρουσιάζει κυβερνητικά ντοκουμένα, τα Wikispooks (παρόμοια με τα wikileaks) έπεσαν θύμα επίθεσης DNS και ο ιστότοπός τους είναι απρόσιτος για τους περισσότερους. Ο λόγος ήταν επειδή δημοσίευσαν τα μέλη της λέσχης Bilderberger και πως αυτα έπαιξαν βασικό ρόλο στην “πανδημία” Covid19.

Tα Wikispooks παρουσίασαν περισσότερα από 150 ισχυρά ονόματα της λέσχης Bilderberger. Πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, από τους παρακάτω έχουν ενεργήσει με διάφορετικούς ρόλους. Δίπλα σε κάθε όνομα αναφέρεται ένα μικρό απόσπασμα της ιδιότητας και του ρόλου τους ή μια δήλωση τους. Να σημειωθεί πως κανένα απο αυτα τα μέλη της λέσχης, δεν διαφοροποιήθηκε στην αφήγηση Covid19.

Δείτε το πλήρες άρθρο του Wikispooks: COVID-19/Origins

Τα μέλη της Bilderberg έχουν κάνει σημαντική δουλειά στην ανάπτυξη της τεχνικής γονιδιακής επεξεργασίας CRISPR:

Bernard Cazeneuve (Πρώην Πρωθυπουργός της Γαλλίας) Το 2017 παρακολούθησε την τελετή ίδρυσης του εργαστηρίου BSL-4 στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, μαζί με τον Yves Lévy, του οποίου η σύζυγος απαγόρευσε ξαφνικά τις εξωχρηματιστηριακές πωλήσεις υδροξυχλωροκίνης στη Γαλλία τον Ιανουάριο του 2020, δηλώνοντάς πως είναι «δηλητηριώδες» χωρίς εξήγηση.

Emmanuelle Charpentier ( Καθηγήτρια μικροβιολόγος) Πρωτοπόρος στο CRISPR που είναι εργαλείο για την επεξεργασία γονιδιώματος (για το οποίο ήταν συν-παραλήπτης του βραβείου Νόμπελ το 2020)

Sean Parker Δισεκατομμυριούχος που ήταν ο πρώτος που κέρδισε την έγκριση του NIH για μια δοκιμή του CRISPR

Πανδημικός Σχεδιασμός

Πρόληψη παγκόσμιων καταστροφικών βιολογικών κινδύνων, πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 πριν από τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, στην οποία συμμετείχαν τρεις βετεράνοι σχεδιαστές της πανδημίας απο την Bilderberger: Gro Harlem Brundtland, Sam Nunn και Avril Haines

Πολλοί Bilderbergers έχουν εργαστεί επανειλημμένα στο Pandemic Planning. η ομάδα συνεδριάζει σε τέτοια event για τουλάχιστον 20 χρόνια. Εκείνοι πρωτοστατούν είναι:

 • Gro Harlem Brundtland, το 1982-83 παρακολούθησε μια άσκηση εξάπλωσης πανούκλας (2019 Πανδημική άσκηση σχεδιασμού) και παρακολούθησε την Atlantic Storm, και την άσκηση Πρόληψης Παγκόσμιων Καταστροφικών Βιολογικών Κινδύνων τον Φεβρουαρίου 2020
 • Avril Haines – 2017 – Ηθοποιός του Deep State των ΗΠΑ που συμμετείχε στο Event 201 και στις ασκήσεις του Φεβρουαρίου 2020 “Preventing Global Catastrophic Biological Risks”. Αναπληρωτής Διευθυντής της CIA 2013-15, Διευθυντής Εθνικής Πληροφορίας ως το 2021
 • Sam Nunn, πρωτοστάτησε στον σχεδιασμό πανδημίας, Operation Dark Winter, A Spreading Plague, και στην άσκηση του Φεβρουαρίου 2020 Preventing Global Catastrophic Biological Risks
 • Judith Rodin το 2005 Ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller συμμετείχε στην άσκηση Lock Step που προέβλεπε μια πανδημία ως το μέσο με το οποίο θα μπορούσε να ξεδιπλωθεί μια τεχνοολοκληρωτική κυβέρνηση.
Η Judith Rodin που έλαβε μέρος στην άσκηση Lock Step το 2010 σχετικά με τη χρήση μιας πανδημίας για την εισαγωγή ολοκληρωτισμού υψηλής τεχνολογίας

Την άνοιξη του 2020, πολλά εθνικά κράτη σχημάτισαν το Task Force (στρατιωτικές μονάδες) για τον COVID-19, πολλές από τις οποίες ενήργησαν σαν να είχαν, εξουσίες «κατάστασης έκτακτης ανάγκης».

Εθνικές Task Forces

 • Vittorio Colao – 2018 – Αρχηγός ειδικής ομάδας εργασίας για να χειριστεί τη «Φάση 2» της ιταλικής Task Force Covid
 • Christopher Liddell – 2017 – Μέλος της Task Force του Τραμπ για τον κορωνοϊό του Λευκού Οίκου
 • Matthew Pottinger – 2019 – Μέλος της Task Force του Τραμπ για τον κορωνοϊό του Λευκού Οίκου. Η σύζυγός του Γιεν Πότινγκερ εξήγησε τη σημασία της κοινωνικής απόστασης στα μέσα Μαρτίου 2020
 • Kathleen Sebelius – 2008, 2007 – Μέλος της Task Force του Λευκού Οίκου για τον κορωνοϊό του Μπάιντεν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Kaiser Family
 • Ο Jeffrey Zients – 2017 – Έγινε συντονιστής του κορωνοϊού του Λευκού Οίκου το 2021, και ανακοίνωσε τον Αύγουστο του ίδιου έτους ότι «ήρθε η ώρα να επιβληθούν ορισμένες απαιτήσεις» σε ό,τι αφορά τα jabs COVID.
 • Mark Carney – «ενεργώντας ως άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Justin Trudeau σχετικά με την απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στην πανδημία COVID-19».
 • Andrew Liveris Ex CEO της Dow και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Citigroup, «Special Adviser» της Αυστραλίας/Εθνικής Επιτροπής Συντονισμού για τον COVID-19 [14]

Ο Mark Carney, μέλος της Bilderberger, ήταν Διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας μέχρι τον Μάρτιο του 2020, όταν έγινε «άτυπος σύμβουλος» του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Άλλα σημαντικά στελέχη που έχουν διοριστεί απο τους Bilderbergers για την πανδημία τους:

Ο Jeffrey Sachs, ο οποίος έγινε πρόεδρος της Επιτροπής Lancet για το COVID-19, αφού ο Peter Daszak παραιτήθηκε.

 • Oliver Bäte Μέλος του Οικονομικού Συμβουλίου COVID-19 της Βαυαρίας που έκανε διάφορες ανησυχητικές δηλώσεις σχετικά με τον ιό, όπως την σύγκριση του με μια «παγκόσμια πρόσκρουση μετεωρίτη» ή την έκρηξη πυρηνικού σταθμού.
 • Laurence Boone, Μέλος της Επιτροπής Lancet για τον COVID-19 και επικεφαλής οικονομολόγος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που συμβουλεύει σχετικά με την οικονομική απάντηση στο COVID-19
 • Sylvia Burwell Συμπρόεδρος της «Ανεξάρτητης Ομάδας Εργασίας για τη Βελτίωση της Πανδημικής Ετοιμότητας» του Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις
 • Mitchell Daniels Μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων «Ανεξάρτητη Ομάδα Εργασίας για τη Βελτίωση της Πανδημικής Ετοιμότητας»
 • Joe Kaeser Διορίστηκε στο Οικονομικό Συμβούλιο COVID-19 της Βαυαρίας (ως Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens) από τον Markus Söder
 • Paul Polman Μέλος της επιτροπής COVID-19 του The Lancet.
 • Olli Rehn Ως Διοικητής της Τράπεζας της Φινλανδίας, το 2021 έγινε πρόεδρος της διευθύνουσας επιτροπής του Σχεδίου Αρωγής της FIFA για τον COVID-19, που δημοσιεύτηκε για τη «Νομισματική πολιτική στο αναδυόμενο μετα-πανδημικό πλαίσιο»
 • Jeffrey Sachs – 1990 – Πρόεδρος της επιτροπής COVID-19 του Lancet .
 • Tidjane Thiam – 2019, 2013 – Ένας από τους τέσσερις ειδικούς απεσταλμένους COVID-19 της Αφρικανικής Ένωσης
 • Philip Zelikow – 2007, 2006 – Συντάκτης της Έκθεσης της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, διορίστηκε να ηγηθεί της Ομάδας Σχεδιασμού της Επιτροπής COVID του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια

Τακτική των lockdowns

Tο πλήρες άρθρο των Wikispooks: COVID-19/Lockdown

Ένα tweet του WEF που διαγράφηκε γρήγορα αφού προκάλεσε κριτική.

Τα περισσότερα έθνη αποφάσισαν αυτό που ονομάστηκε «καραντίνα», δηλαδή δραστικός περιορισμός της ελευθερίας μετακίνησης. Αυτό ήταν σε αντίθεση με τον οδηγό βέλτιστων πρακτικών του ΠΟΥ για τις πανδημίες του 2019, ο οποίος ήταν κατά της πρακτικής αυτής. Από το καλοκαίρι του 2021, υπάρχουν ελάχιστα επιστημονικά στοιχεία ότι αυτά τα μέτρα είχαν μετρήσιμο αντίκτυπο στην εξάπλωση του COVID-19, αλλά αυτός ο ισχυρισμός παραμένει μέρος της επίσημης αφήγησης για τον COVID-19.

Τα ονόματα που έλαβαν τις αποφάσεις των lockdowns:

 • Alberto Alesina οικονομολόγος «Συμφώνησε απόλυτα» τον Μάρτιο του 2020 και με τα 3 σημεία της συναινετικής πολιτικής Lockdown της Bilderberg, με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης. Πέθανε τον Μάιο του 2020, σε ηλικία 63 ετών.
 • Cathy Berx Κυβερνήτης της Αμβέρσας που επέβλεψε την εισαγωγή μέτρων κλειδώματος και απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αμβέρσα τον Ιούλιο του 2020
 • Stefano Feltri Ιταλός δημοσιογράφος που έγραψε υποστηρίζοντας την επίσημη αφήγηση, ότι τα lockdown ήταν «αναπόφευκτα»
 • Demis Hassabis Συμμετείχε σε μια συνάντηση που προώθησε το κλείδωμα του Ηνωμένου Βασιλείου για τον COVID.
 • Sauli Niinistö Πρόεδρος της Φινλανδίας που έγραψε άκριτα για «την ανάγκη για αυστηρών, βραχυπρόθεσμων περιοριστικών μέτρωμ…» και ήταν εξίσου σύμφωνος σχετικά με την ανάγκη για ταχεία διάθεση «εμβόλια»
 • Ο Bill Morneau ως υπουργός Οικονομικών του Καναδά το 2020 «ενέκρινε τη δαπάνη σχεδόν 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων για ομοσπονδιακή βοήθεια σε μια σκόπιμη προσπάθεια να κλείσουν τεράστια τμήματα της καναδικής κοινωνίας»
 • Norbert Röttgen – 2014 – Ως πρόεδρος του CDU προωθούσε τα γερμανικά lockdowns Covid
 • Erna Solberg Νορβηγός πρωθυπουργός που οδήγησε τα εθνικά lockdown. Κατευθύνθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια σε διεθνή προγράμματα εμβολίων (GAVI κ.λπ.)

Ψηφιοποίηση

 • Carlo Ratti Αρχιτέκτονας που δημοσίευσε για το Reimagining the Office 
 • Frans Timmermans Συνεκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρώπη που ταιριάζει στην ψηφιακή εποχή, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πήρε πολλές ευκαιρίες για να γνωμοδοτήσει σχετικά με το «Ποιον κόσμο θέλουμε μετά τον COVID-19;»
 • Margrethe Vestager Συνεκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια Ευρώπη κατάλληλη για την ψηφιακή εποχή

Μάσκες

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: Μάσκες

Οι οδηγίες της Bain & Company σχετικά με το πώς θα πρέπει να αλλάξουν οι χώροι εργασίας λόγω του COVID-19.
 • Dianne Feinstein (Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) Τον Ιούλιο του 2020 πρότεινε την μάσκα για τον COVID-19 σε πολιτείες χωρίς εντολές μάσκας. Τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της πούλησαν μετοχές στην Allogene Therapeutics το 2021 πριν από τα lockdown.

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: Κοινωνική αποστασιοποίηση

 • Susan Athey (οικονομολόγος) Με τον Dean Karlan, δημοσίευσαν πως η πρακτική της κοινωνικής απόστασης θα βοηθήσει την οικονομία στην Washington Post
 • Orit Gadiesh Πρόεδρος της Bain & Company, η οποία συμμετείχε στενά στη διεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής σε διάφορα έθνη. Στη Γαλλία, ανατέθηκε από την κυβέρνηση να κατευθύνει τη στρατηγική δοκιμών Covid της χώρας. Στις 29 Απριλίου 2020, δημοσίευσε έναν οδηγό που περιγράφει πώς πρέπει να αλλάξουν οι χώροι εργασίας λόγω του COVID-19.

Επιτήρηση

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: Μαζική επιτήρηση

 • Louise Arbor – 2019 – Το 2020 έγινε Επίτιμος Πρόεδρος του COVI Canada, ο οποίος κυκλοφόρησε την εφαρμογή COVI.
 • Dido Harding – 2016 – Τοποθετήθηκε υπεύθυνος για την παραγωγή της εφαρμογής NHSX για τον Covid

Διάδοση της προπαγάνδας

Ο Τζορτζ Σόρος, έλεγχε την αφήγηση μέσω ομάδων όπως η BLM
 • Ουίλιαμ Τζόζεφ Μπερνς Διπλωμάτης καριέρας Διευθυντής της CIA από τον Μάρτιο του 2021, διασφάλισε ότι η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ δεν γνωρίζει την προέλευση του COVID-19 
 • Regina Dugan DARPA, Facebook, Google, «Η παγκόσμια πανδημία είναι το Sputnik της γενιάς μας», Διευθύνων Σύμβουλος της Wellcome Trust
 • Henry Kissinger Απο τον Οκτώβριο, του 1957 – ισχυρός πολιτικός με επιρροή COVID9
 • Ivan Krastev Δημοσίευσε διάφορα άρθρα σχετικά με τον κοινωνικό αντίκτυπο του COVID-19 από τον Μάρτιο του 2020 και μετά και έγραψε Τα παράδοξα της πανδημίας
 • Charles Michel – 2018, 2016, 2015 – Ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον Δεκέμβριο του 2020 πρότεινε μια διεθνή συνθήκη για τις πανδημίες.
 • Τζορτζ Σόρος The Good Club, η επιρροή του BLM και Antifa στον έλεγχο της αφήγησης το 2020
 • Sidney Taurel Πρόεδρος της Pearson που «εφαρμόζει τις νέες αρχές υγείας και ασφάλειας» και «ξεκίνησε μια διαδικτυακή κοινότητα για τους ανθρώπους να συνδέονται, να μοιράζονται ιστορίες και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον», επίτιμος πρόεδρος της Eli Lilly που παρήγαγε την μπαμλανιβιμάμπη.
 • Fareed Zakaria Δημοσιογράφος που έγραψε το Ten Lessons for a Post-Pandemic World

Ακαδημαϊκή κοινότητα

 • Senem Aydın-Düzgit Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, δημοσίευσε πολλαπλές εργασίες σχετικά με τον COVID και τη διακυβέρνηση, μερικές από τις οποίες συνέγραψαν με τον Fuat Keyman
 • Fuat Keyman Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Αντιπρόεδρος στο Πανεπιστήμιο Sabancı, δημοσίευσε πολλαπλές εργασίες για τον COVID, μερικές από τις οποίες συνυπογράφουν ο Senem Aydın-Düzgit
 • James Orbinksi Ανέπτυξε την Παγκόσμια Πύλη Υγείας COVID-19. Δημοσίευσε επίσης διάφορες έρευνες σχετικά με το COVID-19
 • Ole Petter Ottersen – 2011 – Παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συμπόσιο Ιουλίου 2020 σχετικά με τις νέες ιδέες στην επιστήμη και την ηθική των εμβολίων κατά της πανδημίας Covid-19 , δημοσίευσε έρευνα για την αντιμετώπιση των κενών παραγωγής για εμβόλια στις αφρικανικές χώρες
 • Arild Underdal – 2004 – Επεξεργασία ακαδημαϊκής έρευνας σχετικά με τον COVID-19
 • James Vaupel – 2011 – Επεξεργάστηκε και συνέγραψε ακαδημαϊκή έρευνα σχετικά με τον COVID-19, τρομοκρατούσε το κοινό με θέματα όπως ο αριθμός των θανάτων στη Σουηδία μετά την άρνησή τους να υποκινήσουν εκτεταμένα lockdown.

Μεγάλα ΜΜΕ

Η μη αναφορά της Bilderberg από την τηλεόραση ή τις εφημερίδες αποκαλύπτει ότι η ομάδα έχει σημαντικό έλεγχο των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, τα οποία κινητοποιήθηκαν για να υποστηρίξουν την επίσημη αφήγηση.

 • Juan Luis Cebrián Δισεκατομμυριούχος, μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, ένας από τους δέκα Ισπανούς με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική για 44 χρόνια (από το 1976 έως το 2019).
 • Andrew Coyne Καναδός αρθρογράφος και επιθετικός προωθητής της επίσημης αφήγησης για τον COVID. π.χ., απέρριψε τη Μεγάλη Επαναφορά ως «θεωρία συνωμοσίας» και τον Δεκέμβριο του 2021 έδωσε τίτλο σε ένα άρθρο Είναι τα εμβόλια σαν τη ζώνη ασφαλείας; Όχι, είναι πολύ, πολύ πιο χρησιμο”
 • Mathias Döpfner Δισεκατομμυριούχος, Axel Springer Publishing House/CEO
 • Felix Gutzwiller Παρουσιάστηκε στην ελβετική τηλεόραση τον Μάρτιο του 2020 απαντώντας σε δημόσιες ερωτήσεις σχετικά με το COVID-19
 • François Lenglet Γάλλος συντάκτης που τον Μάρτιο του 2021 χαρακτήρισε τα διαβατήρια εμβολίων «το καλύτερο διαθέσιμο μέτρο»

Προαγωγή πανικού

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: COVID-19/Panic

Η κάλυψη του COVID-19 από τα εμπορικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης ήταν μια λίγο-πολύ μονότονη ηχώ της επίσημης αφήγησης με σκοπό τον φόβο, ενώ πιο ήρεμες, πιο επιστημονικές φωνές «ποτέ δεν προσκλήθηκαν στο τραπέζι των ειδικών», όπως παραδέχτηκε ο συντάκτης της Bild τον Αύγουστο. 2021.

 • Shiraz Maher «ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας» που φέρεται να είχε ένα κρούσμα COVID-19 το οποίο «χαρακτηρίστηκε ως «ήπιο» από τις βρετανικές υγειονομικές αρχές». Ο Maher έγραψε έναν «τρομακτικό απολογισμό της εμπειρίας του με τον COVID-19», τον οποίο πήραν τα εμπορικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης αφού «έγινε viral» στο Twitter.
 • John Micklethwait Συν-συγγραφέας The Wake-Up Call με τον Adrian Wooldridge. Ένα διαφημιστικό άρθρο, Πώς χάθηκε η Δύση , κατέληξε στο συμπέρασμα: «Η πανδημία Covid-19 είναι ένας συναγερμός… Δεν είναι πολύ αργά για να ξυπνήσουμε το γεγονός ότι η Δύση χάνει την υπεροχή της. Έχουμε ακόμα χρόνο για να αποκαταστήσουμε τη ζημιά. Αλλά δεν έχουμε τόσο πολύ χρόνο — και ο ανατολικός κόσμος προχωρά μπροστά (Κίνα), ενώ εμείς εξακολουθούμε να στενοχωριόμαστε. Ό,τι και να κάνουμε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να πατήσουμε το κουμπί αναβολής».
 • Kenneth Rogoff Πρώην οικονομολόγος του ΔΝΤ του οποίου οι τρομερές προβλέψεις στις αρχές του 2020 αναφέρθηκαν ευρέως σε εμπορικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης. Επίσης προέβλεψε ότι ο COVID θα επιτάχυνε την απομάκρυνση από τα μετρητά
 • Beppe Severgnini – 2017 – Ιταλός συντάκτης/δημοσιογράφος από τη βόρεια Ιταλία τον Μάρτιο του 2020, μετέδιδε ότι «μια ολόκληρη γενιά αφανίζεται».
 • Jacob Wallenberg Εξέδωσε τρομερές προειδοποιήσεις για κοινωνική αναταραχή τον Μάρτιο του 2020 που αναφέρθηκαν από ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης
Από τον «ειδήμονα στις επιχειρήσεις» Jacob Wallenberg, έναν Bilderberger τρίτης γενιάς.
 • Adrian Wooldridge Συν-συγγραφέας The Wake-Up Call με τον John Micklethwait.

Τάσεις στη κοινωνία

 • Nicolas Berggruen Δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης διαφόρων ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Berggruen, το οποίο ερευνά τον COVID-19 ως παράγοντα κοινωνικής αλλαγής και επηρεάζει τις στάσεις και τις πολιτικές σχετικά με αυτό.
 • Renate Köcher Μια Γερμανίδα δημοσκόπος που ερεύνησε τη στάση απέναντι στον COVID-19 και έδινε συνεντεύξεις σχετικά με αυτές στα εταιρικά μέσα

Λογοκρισία

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: COVID-19/Censorship

«Προτρέπω τους παγκόσμιους ηγέτες να υποστηρίξουν πλήρως την Παγκόσμια Στρατηγική Εμβολιασμού που ξεκίνησα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον περασμένο μήνα. Πρέπει να φέρουμε εμβόλια στην αγκαλιά του 40 τοις εκατό των ανθρώπων σε όλες τις χώρες μέχρι το τέλος αυτού του έτους [2021] — και το 70 τοις εκατό μέχρι τα μέσα του 2022».
 • António Guterres – 2005, 1990 – Τον Μάρτιο του 2020, ως Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, ζήτησε αυξημένη λογοκρισία με το νόμο της διαδικτυακής «ρητορικής μίσους» συμπεριλαμβάνοντας τον COVID-19. Τον Οκτώβριο του 2021, υποστήριξε τον γρήγορο εμβολιασμό του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου.

Η μεγάλη τεχνολογία είναι διαβόητη αδιαφανής ως προς τη λογοκρισία της, η οποία έφτασε σε ύψη ρεκόρ το 2020/21 σχετικά με το θέμα του COVID-19, όπως είχε προβλεφθεί από το Event 201. Η εμπλοκή στη λογοκρισία είναι δύσκολο να αποδειχθεί, αλλά είναι βέβαιο ότι έγινε λογοκρισία με τη συμφωνία (ή κατόπιν εντολής) των ακόλουθων Διευθύνων Στελεχών:

 • Jared Cohen Διευθύνων Σύμβουλος Jigsaw (πρώην Google Ideas)
 • Reid Hoffman Εκτελεστικός Πρόεδρος LinkedIn
 • Robert Kimmitt Διορίστηκε ο «κύριος ανεξάρτητος διευθυντής» του Facebook τον Μάρτιο του 2020
 • Patrick Pichette Διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter τον Ιούνιο του 2020. [85]
 • Eric Schmidt Αμερικανός δισεκατομμυριούχος που εργάζεται για την Alphabet, με ιστορικό λογοκρισίας στο YouTube.
 • Jens Stoltenberg Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Χρησιμοποιώντας μηχανισμούς λογοκρισίας που καθιερώθηκαν κατά τη διάρκεια του Russiagate, το ΝΑΤΟ έπαιξε επίσης ρόλο στην «καταπολέμηση της εξάπλωσης επιβλαβών, ψευδών και παραπλανητικών αφηγήσεων μέσω παραπληροφόρησης».

“Εμβόλια”

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: «COVID-19/Vaccine»

Η Audrey Azoulay, Γενική Διευθύντρια της UNESCO, «Καθημερινά, οι άνθρωποι αναζητούν ένα μονοπάτι για την έξοδο από την πανδημία COVID-19. Τώρα, η επιστημονική διεθνής συνεργασία και τα εμβόλια έχουν δημιουργήσει την ελπίδα ότι ένα πιο λαμπρό μέλλον είναι εφικτό…» 

Οι πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που αναφέρονται πάντα από τα εμπορικά ελεγχόμενα μέσα ως «εμβόλια κατά του COVID-19» έλαβαν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης οι οποίες δεν θα μπορούσαν να είχαν δοθεί εάν υπήρχαν διαθέσιμες εναλλακτικές θεραπείες. Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο να παραμεριστούν οι εναλλακτικές θεραπείες.

Ο συνεντευξιαζόμενος, Τζον Σνόου, κάλυψε το στόμα του μετά από αυτή την παρατήρηση, τον διέκοψε, δίστασε και δεν έκανε άλλες ερωτήσεις.
 • John Bell Gates Foundation, ερευνητής GAVI του οποίου τα ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν μετάλλαξη DNA, στην Task Force Εμβολίων του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς σε συνέντευξή του ότι «Αυτά τα εμβόλια [COVID-19] είναι απίθανο να στειρώσουν πλήρως έναν πληθυσμό. Αλλα είναι πολύ πιθανό να έχουν ένα αποτέλεσμα σε ένα ποσοστό. Ας πούμε, 60% ή 70%».

Φάρμακα που έχουν επαναχρησιμοποιηθεί με πλευρική επένδυση

Ο Jens Spahn έγινε υπουργός Υγείας της Γερμανίας αφού παρευρέθηκε στο Bilderberg το 2017, απέρριψε το φάρμακο της υδροξυχλωροκίνης το 2020 και δήλωσε ότι «τα εμβόλια είναι η μόνη διέξοδος από αυτήν την πανδημία».

Η παράπλευρη επένδυση φαρμάκων για τη θεραπεία της νόσου ήταν απαίτηση για τη χορήγηση Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης των πειραματικών ενέσεων. Πολλές ομάδες ωστόσο που ελέγχονται από την Μπίλντερμπεργκ, όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ονόμασαν «παραπληροφόρηση» τα εναλλακτικά φάρμακα.

 • Werner Baumann Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer, στις αρχές του 2020 ανακοίνωσε αρχικά ένα σχέδιο για τη δημιουργία μιας μονάδας παραγωγής χλωροκίνης στην Ευρώπη, η οποία μετατράπηκε σε συνεργασία με την Curevac σε κέντρο για τη δημιουργία του CVnCoV, ενός υποψηφίου εμβολίου COVID-19.
 • Hans-Georg Betz «Έλεγε ότι οι ίδιοι άνθρωποι που ανησυχούν για τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό να παίζουν ρωσική ρουλέτα με την υγεία τους όταν πρόκειται για ιβερμεκτίνη…
 • Trine Eilertsen Προήχθη σε αρχισυντάκτης του Aftenposten το 2020, μια εργασία από τον Ιούνιο του 2021 που αμφισβητούσε την ανάγκη για «πειραματική θεραπεία» των περιπτώσεων COVID-19 με ιβερμεκτίνη.
 • Jens Spahn Γερμανός υπουργός Υγείας από τον Μάρτιο του 2018, κοντά σε μεγάλα φαρμακεία. Του ζητήθηκε συγκεκριμένα να εξετάσει την ιβερμεκτίνη ως εργαλείο για τον έλεγχο της εξάπλωσης της νόσου, αλλά κινήθηκε προς την επιβολή εμβολίων και δήλωσε ότι «τα εμβόλια είναι η μόνη διέξοδος από αυτήν την πανδημία».

Παραγωγή & διανομή

 • Ο Clément Beaune ανακοινώνει τη στρατηγική του εμβολίου
 • José Manuel Barroso, έγινε Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI το 2021
 • Clément Beaune Ο Emmanuel Macron «Monsieur Europe», ως Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, περιέγραψε τη στρατηγική της Γαλλίας για την ανάπτυξη εμβολίων
 • Ο Ian Bremmer Ίδρυσε τον Όμιλο Eurasia, το 2020 σχετικά με την πρόσβαση στα εμβόλια για τον COVID-19.
 • François-Philippe Champagne Τον Αύγουστο του 2021, ως Υπουργός Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας του Καναδά, ανακοίνωσε ότι ο Καναδάς έχει συνάψει ΜΣ με τη Moderna για την κατασκευή μιας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής «εμβόλιων mRNA» στον Καναδά.
 • Leif Johansson μη εκτελεστικός πρόεδρος της AstraZeneca
 • Alex Karp Συνίδρυσε την Palantir, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς με τον COVID, και παρείχε το λογισμικό για το Operation Warp Speed.
 • Τζάρεντ Κούσνερ Ανακοίνωσε το Operation Warp Speed ​​ενός εμβολίου Covid.
 • Jacek Szwajcowski Συνιδιοκτήτης της KIPF, εταιρείας χαρτοφυλακίου της Pelion Pharma, στην οποία η EBRD χορήγησε 110 εκατομμύρια PLN «για την ενεργή διαχείριση των αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης της αυξημένης αστάθειας των πωλήσεων που προκλήθηκε από την επιδημία Covid-19».
Peter Thiel, συνιδρυτής και μεγαλύτερος μέτοχος της Palantir, η οποία εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη συγκέντρωση δεδομένων για τον COVID.
 • Peter Thiel – 2019-2007 – Συνιδρυτής και μεγαλύτερος μέτοχος της Palantir από το 2020
 • Jutta Urpilainen Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για Διεθνείς Συνεργασίες, «Η Ομάδα Ευρώπης εργάζεται για την ετοιμότητα των εταίρων μας. Βοηθάμε τους εταίρους με τεχνική βοήθεια και καθοδήγηση για την προετοιμασία εθνικών στρατηγικών εμβολιασμού, υλικοτεχνικής υποστήριξης και εκστρατειών ενημέρωσης. Η εθνική ιδιοκτησία και ευθύνη για την προετοιμασία και την ανάπτυξη εμβολίων κατά του COVID-19 παραμένει υψίστης σημασίας».

Άκριτη προώθηση

Αρκετά, ίσως εκατοντάδες μελη Bilderbergers έχουν προωθήσει ενεργά τα τρυπήματα. Αυτή η λίστα περιέχει μόνο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές που έχουν βασικές θέσεις εργασίας που τους επιτρέπουν να ρίξουν μεγάλο θεσμικό βάρος πίσω από τέτοιες απόψεις:

 • Audrey Azoulay Γενική Διευθύντρια της UNESCO. άκριτη προώθηση της επίσημης αφήγησης του COVID
 • Carl Bildt «Μια άνευ προηγουμένου απειλή απαιτεί μια άνευ προηγουμένου απάντηση» – διορίστηκε από τον Tedros Ghebreyesus ως Ειδικός Απεσταλμένος του March2 Ghebreyesus στο COVID-19 Tools Accelerator , που ήταν η «προσφορά του Μπιλ Γκέιτς να οργανώσει την ανάπτυξη και τη διανομή όλων των φαρμάκω, από τα θεραπευτικά μέχρι τις δοκιμές».
 • Ana Botín Επικεφαλής της Banco Santander, η οποία δήλωσε στην εικονική σύνοδο κορυφής του Davos Agenda των παγκόσμιων ηγετών ότι οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού είναι «η πιο αποτελεσματική οικονομική πολιτική του 2021».
«Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να έχουν επιλογή. Δεν έχεις επιλογή. Η κανονικότητα επιστρέφει μόνο όταν θα έχουμε εμβολιάσει ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό [κατά του COVID-19].”- Bill Gates (2020) 
 • Bill Gates Προώθηση εμβολίων, ID2020 και διαβατηρίων εμβολίων. Προέβλεψε τον Μάρτιο του 2020 ότι «Τελικά θα χρειαστούμε κάποια ψηφιακά πιστοποιητικά για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή υποβληθεί σε εξετάσεις (για COVID-19).
 • Μελίντα Γκέιτς Από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates που χορηγεί το ID2020 και έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα, την ανάπτυξη και την υπεράσπιση εμβολίων
 • Luis de Guindos Ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στα τέλη του 2020/αρχές του 2021 μιλούσε για τα οικονομικά οφέλη της γρήγορης διάθεσης εμβολίων και των τραπεζών για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα μέτρα καραντίνας.
 • Walter Isaacson Πρώην συντάκτης του περιοδικού Time , με ευρεία συμμετοχή σε μεγάλα ελεγχόμενα μέσα, όπου μετέδιδε την αφήγηση του ότι ήταν ένας από τους 44.000 ανθρώπους που συμμετείχαν στη δοκιμή της Pfizer ονόμασε τα τρυπήματα COVID «ένα θαύμα για τη γενετική ιατρική» Το 2021 δημοσίευσε το The Code Breaker: Jennifer Doudna, Gene Editing, and the Future of the Human Race .
 • Rolf Soiron. Πρώην Πρόεδρος (2005–2018) του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Lonza, μιας εταιρείας με πρόσβαση εμπιστευτικών πληροφοριών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που κατασκευάζει δισεκατομμύρια εμβόλια COVID-19 για τη Moderna.
 • Bill Richardson Τον Νοέμβριο του 2021 πήγε στη Μιανμάρ για να βοηθήσει την ηγεσία «να εντοπίσει συγκεκριμένους τρόπους για να επιταχύνει την παράδοση των εμβολίων COVID-19 από τις εγκαταστάσεις COVAX και να βοηθήσει στον μετριασμό ενός πιθανού τέταρτου κύματος COVID-19».
 • Augosto Santos Silva Καθώς ο Πορτογάλος υπουργός Εξωτερικών δεσμεύτηκε να δωρίσει το 5% των εμβολίων τους σε πορτογαλικές πρώην αποικίες, «Η υποστήριξη του διεθνούς εμβολιασμού είναι απαραίτητη για την εκρίζωση της πανδημίας COVID-19. Καμία χώρα στον κόσμο δεν θα είναι ασφαλής μέχρι να εμβολιαστούν όλοι»
 • Kevin Warsh Ως πρώην διοικητής της Federal Reserve των ΗΠΑ: «Το μεγαλύτερο, πιο σημαντικό ερέθισμα… είναι αυτό το εμβόλιο..
 • Μάρτιν Γουλφ Όπως έγραψε ο οικονομικός ανταποκριτής για τους Financial Times, ο κορωνοϊός θα μπορούσε να είναι η χειρότερη οικονομική κρίση, αλλά ήταν υπερασπιστής των εμβολίων:

Πιέστε τους “αντιεμβολιαστές”

«Κυνηγήστε τους μη εμβολιασμένους. Υπάρχουν 17 εκατομμύρια απο αυτούς» πρωτοσέλιδο της Republicca του Maurizio Molinari
 • Maurizio Molinari Ιταλός εκδότης του οποίου η εφημερίδα κυκλοφόρησε με το «Hunt for the non-vaccinated» στην πρώτη σελίδα του στις 17 Ιουλίου 2021.
 • Michael O’Leary «Αν δεν είσαι εμβολιασμένος, δεν πρέπει να σου επιτραπεί η είσοδος στο νοσοκομείο, δεν πρέπει να σου επιτραπεί να πετάξεις, δεν θα πρέπει να σου επιτραπεί έχεις προσβαση στο μετρό του Λονδίνου και δεν πρέπει να πας ούτε στο τοπικό σούπερ μάρκετ ή στο φαρμακείο.”
 • Όλαφ Σολτς ο Γερμανός αντικαγκελάριος ενίσχυσε την πίεση στους αρνητές τους οποίους τον Ιανουάριο του 2022 χαρακτήρισε «μια μικρή μειοψηφία ακροδεξιών εξτρεμιστών».

Υποχρετικότητα

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: COVID-19/Vaccine/Mandation

Οι Bilderbergers είχαν ζητήσει υποχρεωτικές ενέσεις ως απάντηση στον COVID-19.

 • Mario Draghi ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ανακοίνωσε την υποχρεωτική ένεση για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Ιταλία, αργότερα υποστήριξε την υποχρεωτική ένεση για όλους τους ενήλικες.
 • Χάρολντ Φορντ Αφού εντάχθηκε στο FOX News τον Απρίλιο του 2021, συμμετείχε σε συζητήσεις σχετικά με τα υποχρεωτικά εμβόλια και τη λογοκρισία στο διαδίκτυο.
 • Christoph Franz ο πρόεδρος της Hoffmann-La Roche ζήτησε υποχρεωτικές ενέσεις στην Ελβετία. Ο αντιπρόεδρός του, André Hoffmann – το 2019 ήταν διαχειριστής του WEF
 • Lilli Gruber Ιταλός δημοσιογράφος: «Ναι στα υποχρεωτικά εμβόλια»
 • Jon Huntsman Είχε άμεσο έλεγχο του Salt Lake Tribune τον Ιανουάριο του 2022, όταν ζήτησε την ανάπτυξη της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ «για να διασφαλιστεί ότι τα άτομα χωρίς αποδεικτικά εμβολιασμού δεν θα επιτρέπονταν να μπουν πουθενά».
 • Bernard Kouchner τρεις φορές Γάλλος υπουργός Υγείας που δημιούργησε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, συμμετείχε στην Atlantic Storm. Επιθετική προώθηση των υποχρεωτικών ενέσεων.
Ursula von der Leyen, μια φιγούρα μεγάλης σημασίας στην εκδήλωση COVID-19.
 • Ursula von der Leyen Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Δεκέμβριο του 2019, το 2021 ανακοίνωσε μια πρόταση για «αναβίωση της τουριστικής βιομηχανίας της ΕΕ και για την αναζωπύρωση των διασυνοριακών φιλιών – με ασφάλεια», αναφερόμενη στην άδεια ταξιδιών μόνο για τους εμβολιασμένους με COVID Ισχυρίστηκε ότι έχασε τα μηνύματα κειμένου που αντάλλαξε με τον Albert Bourla (Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer) κατά τη διάρκεια των συνομιλιών της ΕΕ για την προμήθεια COVID εμβολίων κατά την ενέργεια μιας εξέτασης. Τον Δεκέμβριο του 2021 προωθούσε υποχρεωτικά εμβόλια σε όλη την ΕΕ για τον COVID.
 • Εμμανουέλ Μακρόν Ως Γάλλος Πρόεδρος, δημιούργησε το Επιστημονικό Συμβούλιο της Γαλλίας για τον COVID-19 τον Μάρτιο του 2020. Κήρυξε υποχρεωτικά εμβόλια για πρόσβαση σε κοινές εγκαταστάσεις στη Γαλλία το 2021.
Η Άνγκελα Μέρκελ ως καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι «η πανδημία δεν θα τελειώσει μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο».
 • Η Angela Merkel Δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2021 ότι «η πανδημία δεν θα τελειώσει μέχρι να εμβολιαστούν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο» , αργότερα είπε ότι «Όλοι έχουμε συμφωνήσει ότι χρειαζόμαστε πιστοποιητικά εμβολίων».
 • Η Πάμελα Ρέντι-Βάγκνερ Μήνες μετά την παρουσία της στην Μπίλντερμπεργκ, έγινε επικεφαλής του Αυστριακού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, το οποίο το 2021 ψήφισε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού να επιβάλλεται με πρόστιμα και ποινές φυλάκισης. «Αν και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας, δυστυχώς, τώρα έχει καταστεί απαραίτητος».
 • Tom Tugendhat Βρετανός βουλευτής ο οποίος τον Νοέμβριο του 2020 υποστήριξε την ιδέα ότι τα εμβόλια COVID θα μπορούσαν να επιβληθούν για εργαζόμενους ή ταξιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Διαβατήρια εμβολίων»

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: Εμβόλιο/Διαβατήριο

Ο Mark Rutte, έξι φορές επισκέπτης του Bilderberg, ο Ολλανδός πρωθυπουργός απέλυσε την υπουργό Οικονομικών του, Mona Keijzer, λίγο αφότου επέκρινε δημόσια το ολλανδικό διαβατήριο Εμβολίων.
 • Dominique Anglade Έγινε ηγέτης του Φιλελεύθερου Κόμματος του Κεμπέκ το 2020. Κάλεσε για «διαβατήρια ελευθερίας» τον Αύγουστο του 2021.
 • Tony Blair – 1993 – Επιθετική προώθηση των «Vaccine passports», πρώιμος εισηγητής του αποκλεισμού των ατόμων που αρνήθηκαν τα τρυπήματα.
 • Ana Brnabić Ως πρωθυπουργός της Σερβίας, δήλωσε τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι η κυβέρνηση «προετοιμαζόταν για την εισαγωγή των διαβατηρίων για τον COVID».
 • Patrice Caine Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Thales, κατασκευαστής όπλων με καθιερωμένη επιχείρηση τεχνολογίας ηλεκτρονικών διαβατηρίων/ψηφιακής ταυτότητας
 • Gunilla Carlsson μέλος του διοικητικού συμβουλίου της GAVI, που διαμορφώνει την πολιτική διαβατηρίων εμβολίων «Εάν παρόμοια διαβατήρια εμβολίων γινόταν ο κανόνας για τα διεθνή ταξίδια, το Πράσινο Πιστοποιητικό θα μπορούσε να ειχε σωσει ζωές…»
 • Sharon Dijksma Δήμαρχος της Ουτρέχτης που διέταξε να κλείσει ένα εστιατόριο αφού αρνήθηκε να ελέγξει τα διαβατήρια εμβολίων
 • Κυριάκος Μητσοτάκης ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε στο γραφείο του το The Great Reset του Klaus Schwab. Στις αρχές του 2021 όταν προωθούσε την ιδέα των «εμβολιαστικών διαβατηρίων», τον Νοέμβριο του 2021 τα εφάρμοσε όλα κατα γράμμα.
 • George Osborne πολιτικός στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρικτής των διαβατηρίων εμβολίων, π.χ., «Ήδη ορισμένοι εργοδότες απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να έχουν κάνει τα εμβόλια. Η κανονική επαγγελματική ζωή ως μέρος της κοινωνίας θα καταστεί αδύνατη χωρίς την απόδειξη ότι έχετε κάνει το εμβόλιο. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε αυτό – θα πρέπει να το διευκολύνει. Τα διαβατήρια Covid θα «επιτρέψουν στον κάτοχο να περάσει ελεύθερα χωρίς άδεια ή εμπόδια». Φέρτε τα».
 • Valérie Pécresse, ανακοίνωσε την υποστήριξη για υποχρεωτικό τρύπημα COVID-19 και τον περιορισμό των ανεμβολίαστων. Στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ανακοίνωσε ότι θα υποστήριζε ένα αυστηρότερο γαλλικό δελτίο υγείας που θα απαιτούσε την απόδειξη ότι ήταν «πλήρως εμβολιασμένος» κατά του COVID-19, αντί να έχει αναρρώσει ή να βγει αρνητικός.
 • Mark Rutte Ως πρωθυπουργός της Ολλανδίας, απέλυσε την υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων του, Mona Keijzer, λίγο αφότου επέκρινε δημόσια το ολλανδικό διαβατήριο Εμβολίων.

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ

Ένα ιδιαίτερα προφανές σφάλμα στην επίσημη αφήγηση για τον COVID ήταν η άρνηση να παραδεχτούμε την επιστημονική αλήθεια ότι η φυσική ανοσία είναι πολύ πιο ανθεκτική από οτιδήποτε παρέχεται από τα εμβόλια για τον COVID.

 • William Lewis Μη εκτελεστικός διευθυντής του AP, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «Η φυσική ανοσία δεν είναι… μακροχρόνια» για την προώθηση της επίσημης αφήγησης για τον COVID

Μεγάλη επαναφορά

Δείτε το πλήρες άρθρο των Wikispooks: Μεγάλη επαναφορά

Klaus Schwab, Διοικητικό μέλος της Επιτροπής Bilderberg.

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι μια προσπάθεια αναδιατυπώσει την οικονομική ανισότητα με θετικό πρίσμα: «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Ο COVID-19 έχει αυξήσει σημαντικά την οικονομική ανισότητα, καθώς οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν εξαθλιωθεί, ενώ οι άνευ προηγουμένου αυξήσεις της προσφοράς χρήματος και της εταιρικής ευημερίας έχουν κατανεμηθεί σε λίγους μεγάλους οργανισμούς.

 • Magdalena Andersson Ως υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας τον Απρίλιο του 2021 προώθησε μια παγκόσμια οικονομική επανεκκίνηση. Τόνισε «την ανάγκη για ισχυρή διεθνή συνεργασία για να επιταχυνθεί η παραγωγή εμβολίων και να υποστηριχθεί η προσιτή και δίκαιη διανομή σε όλους».
 • Olivier Blanchard Γάλλος οικονομολόγος που δημοσιεύσε σχετικά με το πώς ο COVID-19 θα μπορούσε ή θα έπρεπε να αλλάξει την οικονομική παγκόσμια τάξη, ειδικά με τον συνάδελφό του της Bilderberger, Jean Pisani-Ferry
 • Børge Brende Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από το 2017. «Η κατεύθυνση που πρέπει να έχουμε είναι προς μεγαλύτερο διάλογο, συντονισμό και συλλογική δράση»…» οι αρχές απαιτούν μεγαλύτερη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα»
 • Miguel Fernández Ordóñez Ισπανός κεντρικός τραπεζίτης και υποστηρικτής των ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας.
 • He Liu Ως αντιπρόεδρος της Κίνας, δήλωσε ότι «Πρέπει να ενισχύσουμε τους μηχανισμούς της αγοράς, να διαμορφώσουμε υγιή ανταγωνισμό, να μειώσουμε το κόστος των θεσμικών συναλλαγών και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο, ανοιχτό, ανταγωνιστικό και τακτοποιημένο σύστημα αγοράς υψηλών προδιαγραφών»
 • Thomas de Maizière ειπε ότι το γερμανικό σύνταγμα πρέπει να αλλάξει για να ληφθεί υπόψη η επόμενη μεγάλη έκτακτη ανάγκη μετά τον Covid…
 • Mario Monti Ανέλαβε την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ΠΟΥ τον Αύγουστο του 2020.
 • Jean Pisani-Ferry Γάλλος οικονομολόγος που δημοσιεύσε ευρέως σχετικά με το πώς ο COVID-19 θα έπρεπε να αλλάξει την οικονομική παγκόσμια τάξη, ειδικά με τον συνάδελφό του Bilderberger, Olivier Blanchard
 • Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
 • Johan Rockström Σουηδός καθηγητής που στο Bilderberg του 2019 παρουσίασε ένα σχέδιο δράσης για την πλανητική έκτακτη ανάγκη που γράφτηκε απο τη Λέσχη της Ρώμης.
 • Ignazio Visco Διοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας, αναφέρθηκε ευρέως σχετικά με τις οικονομικές συνέπειες των «απαραίτητων μέτρων περιορισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης». ​​«Το κύριο μέσο που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε νομισματικό ούτε δημοσιονομικό, είναι οι εμβολιασμοί»

Χρηματοδότηση για τον COVID

Ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ξόδεψε τουλάχιστον 1.850 δισεκατομμύρια ευρώ σε πρόγραμμα αγοράς περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια του COVID-19. «Αν δεν εμβολιάσουμε ολόκληρο τον κόσμο, θα μας στοιχειώσει και θα μας βλάψει με τη μορφή νέων παραλλαγών». 
 • Gordon Brown – 1991 – Τον Απρίλιο του 2021, προώθησε μια προσπάθεια 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αύξηση του εμβολιασμού σε «φτωχές χώρες». Διορίστηκε πρεσβευτής της ΠΟΥ για την παγκόσμια χρηματοδότηση της υγείας τον Σεπτέμβριο του 2021.
 • Elisa Ferreira Διορίστηκε Ευρωπαία Επίτροπος για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις τον Δεκέμβριο του 2019 από την Ursula von der Leyen, υπεύθυνη για τα φυλλάδια της ΕΕ, και σε επιτροπές που αποφασίζουν για το REACT-EU: «Το πρόσθετο Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής των 47 δισεκατομμυρίων ευρώ για να συμβάλλει σημαντικά στην ανοικοδόμηση μετά την κρίση. Χρειαζόμαστε συνεκτικές και μακροπρόθεσμες στρατηγικές που ενεργοποιούν γρήγορα την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση και οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις τοπικές ανάγκες και δυνατότητες».
 • Luis Garicano Τον Μάρτιο του 2020, πρότεινε ένα «μπαζούκα» 500 δισεκατομμυρίων ευρώ για την καταπολέμηση του ιού, τη σταθεροποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας και την προστασία των θέσεων εργασίας της ενώ η οικονομία βρίσκεται στην «κατάψυξη».
 • Kristalina Georgieva Ως διευθύνουσα σύμβουλος του ΔΝΤ οργάνωσε «χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης σε μια κλίμακα [και με ταχύτητα] που δεν είχε ξαναδεί» – εκδίδοντας τρομερές οικονομικές προβλέψεις
 • Austan Goolsbee Σύμβουλος Ομπάμα, που δημοσιεύσε τα οικονομικά του COVID [Λάτρης των μεγάλων δαπανών για τον COVID-19. «Ο νούμερο ένα κανόνας της οικονομίας του ιού είναι ότι πρέπει να σταματήσετε τον ιό προτού μπορέσετε να κάνετε οτιδήποτε σχετικά με την οικονομία».
 • Christine Lagarde Ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ξόδεψε 1.850 δισεκατομμύρια ευρώ σε πρόγραμμα αγοράς περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια του COVID-19. Σε μια κοινή συνέντευξη με τον Klaus Schwab, δήλωσε την πρόθεσή της να «εμβολιάσει ολόκληρο τον κόσμο».
Ο Stephen Poloz μιλώντας τον Μάρτιο του 2020. 
 • Stephen Poloz Διοικητής της Τράπεζας του Καναδά. Στα τέλη Μαρτίου 2020, ανακοίνωσε ελάχιστες αγορές 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα στην αγορά ομολόγων του Δημοσίου του Καναδά, «για την αντιμετώπιση των πιέσεων στην αγορά χρέους της κυβέρνησης του Καναδά και για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας όλων των άλλων ενεργειών που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής». «Έχουμε λάβει διάφορες ενέργειες για να αποφράξουμε βασικά κανάλια δανεισμού, προσθέτοντας ρευστότητα άνω των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων ή περίπου το 10% του καναδικού ΑΕΠ. Όπως είπα πρόσφατα, κανείς δεν επέκρινε ποτέ έναν πυροσβέστη για τη χρήση υπερβολικού νερού. Όταν το σύστημα απαιτεί περισσότερη ρευστότητα, η κεντρική τράπεζα πρέπει να την παρέχει».
 • Nout Wellink Ως πρώην Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας, τον Μάρτιο του 2020, προωθούσε τα «Coronabonds».
 • Pierre Wunsch Ως Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας του Βελγίου υπέγραψε μέτρα που αφορούσαν ένα «οικονομικό απόθεμα ασφαλείας» 50 δισεκατομμυρίων ευρώ που ονόμασε «οικονομικό μπαζούκα».

ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΡΕΟΥΣ COVID

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Jean Castex επέλεξε τη γαλλική επιτροπή χρέους Covid για να «κατευθύνει τις συζητήσεις του έθνους για το μέλλον των δημόσιων οικονομικών στον απόηχο της πανδημίας». Δεν είναι γνωστό ότι παρευρέθηκε στο Bilderberg, αλλά 3 από τους 10 επιτρόπους του έχουν παρευρεθεί.

 • Beatrice Weder di Mauro, Laurence Parisot, Hélène Rey

Ψηφιακή Ταυτότητα

 • Sam Altman Tech-εκατομμυριούχος που ενδιαφέρεται για το βασικό εισόδημα και τη συλλογή βιομετρικών δεδομένων, όπως εκτυπώσεις αμφιβληστροειδούς.

Ασαφής ρόλος

 • Sigrid Kaag Ολλανδός διπλωμάτης και πολιτικός που από το 2018 συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας του ΠΟΥ και του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας
 • Johanna Rosén Ειδική στις ηλεκτρικές ιδιότητες των λεπτών υμενίων, συμπεριλαμβανομένου του γραφενίου
 • Peter Brabeck-Letmathe Πρόεδρος της Nestlé και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

 

Πηγή expose news

Πηγή

Προβολές : 1,275


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα