Άκου ΜΑΛΑΚΑ!

Ακούστε ΜΑ@ΑΚΕΣ!

4 Νοεμβρίου, 2021 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 944 προβολές ( Μέτρηση έως 19:14:26 )

 

Θεέ μου… τι διαβάζουν τα ματάκια μου… πριν τα πετάξω εκεί τέλος πάντων που είναι ο κάδος των ηλεκτρονικών απορριμμάτων.. στη χωματερή…!!!

Άκου ΜΑΛΑΚΑ!

Τον τελευταίο καιρό, έχουν ενσκύψει στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, υποθέτω και στα άλλα ιστολόγια που αντιστέκονται στην λαίλαπα, κάποια ψυχασθενή σκουλίκια, τα επωνομαζόμενα και ΤΡΟΛΛ, τα οποία με λύσσα, μου στέλνουν το καθένα τουλάχιστον πενήντα σχόλια ημερησίως.

Φυσικά, πηγαίνουν όλα τα σχόλιά τους στα σκουπίδια, όπου ανήκουν και τα τρόλλ και τα σχόλιά τους.

Έχουν δε τόση πρεμούρα να γράψουν όσο πιο πολλά σχόλια και “να την πέσουν” στους άλλους σχολιαστές, που δεν νοιάζονται καν αν τα σχόλιά τους έχουν αναρτήθεί.

Τι υποστηρικτές του ψυχασθενούς αδελφογιού της χαλδαίας… τι υποστηρικτές του εμβολίου… τι κορονοϊόπληκτοι… τι θαυμαστές της δημοσιογραφικής πορνείας… τι πως η δικτατορία του χαλδαίου θέλει να μας σώσει…τι σχόλια υπέρ της Φώφης που δεν την ψόφησε το μπόλι, αλλά ο καρκίνος… τι πως ήταν μια τεράστια πολιτικός…

Θεέ μου… τι διαβάζουν τα ματάκια μου… πριν τα πετάξω εκεί τέλος πάντων που είναι ο κάδος των ηλεκτρονικών απορριμμάτων.. στη χωματερή…!!!

Ένα όμως, δεν άντεξα και το κράτησα… βλέπετε αφορά εσάς τους δεκάδες χιλιάδες που διαβάζετε ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

Και το κράτησα, για να σας δώσω την ευκαιρία όσοι θέλετε να του απαντήσετε…να γελάσουμε και λίγο…

Γράφει λοιπόν ένας από τους ΜΑ@ΑΚΕΣ που κυκλοφορούν εδώ μέσα τρολλάροντας και που πάω στοίχημα πως η φάτσα τους, ελάχιστα μπορεί να διαφέρει από την πρώτη φωτογραφία:

“Σχόλιο συμπέρασμα: όλα τα βούρλα πάσης φύσεως μαζεύονται στα αττικά νέα.ούτε στο Δαφνί δεν κάνουν έτσι.”

Και ευλόγως αναρωτήθηκα: Αυτός, που ξέρει πως κάνουν τα βούρλα στο Δαφνί, ώστε να κάνει σύγκριση;

Και το βρήκα…

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τα φάρμακα που σας δίνουν ΡΕ ΜΑ@ΑΚΕΣ, τα παίρνετε όλα ή όχι;;;

 

Υ.Γ.2. Ξέρετε πως λέγεται το bullying νομικά;

Γιατί αν ψάξω να βρω ποιοί είστε, θα σας πάω … γκαμώντας, ΜΑ@ΑΚΕΣ, κι ας έχετε και τρελλόχαρτο.

 

Υ.Γ.3. Το ίδιο ισχύει και για τον ΜΑΛΑΚΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ

 

(Visited 943 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΡΟΛΛ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το