Άπαιχτος ο Χατζάρας... για τον Elias...

Άπαιχτος ο Χατζάρας... για τον Elias...

29 Δεκεμβρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,287
Μοίρασέ το

Η Αγία και μεγάλη Κ@λο-Οικογένεια. Όμαιμοι και Ομότροποι. Αλλά παιδιά του Βαάλ

 

Καλέ, προσωπικές απόψεις εκφράζει ο Σπυρέτος…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Όμαιμος και ομότροπος Άρχων Εφιαλτάκης αποφάσισε: 
Στηρίζει τον Ελία Μωϋσή.
 «Προσωπική του άποψη» είπε ο Γιάνης ο 45ος. 
Ο εκπρόσωπος, της Αγίας Κωλο-Οικογένμειας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ύψωσε «ασπίδα» μπροστά στον καθηγητή των Λόντον Λάκτα Λόβερς .
«Ο κ. Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η ελευθερία του βίου είναι απολύτως κατοχυρωμένη ακόμα και όταν ο λόγος αυτός είναι άκομψος για πολύ κόσμο, ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις», είπε ο Γιάνης.

 

Πηγή

Προβολές : 1,287


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα